- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Bingisz #69874 üzenetére
Azt tudom. De most csak teszteltem hogy tudom-e lőni. Hol lőtte hol nem. Nem értem.
Mind1. Remélem December 27-ig megcsinálják működőre. Mivel addig lettem kibaszva...
De amúgy a fél csapat egymást lőtte szóval ennyi idiótát az egyes szinten egy rakáson...
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
A narkós k...va élet csessze meg a WOT-ot!!!
Hát benne van a SafeShot erre nem csodák csodájára tudom lőni a csapattársakat? A faszom... Kajak eldurran. Jó fos az egész...
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
(#58647) r1E3S3E7T, (#58650) vhw:
Köszi a válaszokat. Ismerem szerintem jó kis gém. De nemsokára már búcsúzhatunk tőle... De találtam három gémet ami jó lehet.Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
FIGYI SKACOK!
Nem tudtok valami autóversenyes multis játékot ami ingyenes és hasonló mint a WoT csak autókkal és versenyekkel nem pedig tankokkal és csatákkal?
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Na beléptem az Alienware-ba és most megvolt a kód.
Köszönöm a segítséget. Igaz az 1nap prémmel nem érek semmit.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Kean_Sorbo #51550 üzenetére
Én nekem miért nem ad kódot az oldal???
Azt írta hogy ha nem kapok 24órán belül kódot akkor panaszkodjak. De azóta se jött Email...
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz Tomi0703 #51507 üzenetére
Hát reméljük. De játszani sincs sok időm. Estéként pár órát. Sok a meló...
(#51512) bullseye:
Írtam hogy nem az első cspatölésem volt. Volt véletlen olyan is hogy még amikor nagyon nyomtam a PZ1C-vel akkor hogy lőttem az ellenfelet erre nem néztem hova megyek és úgy belerohantam a másikba hogy kinyiffant. Erre kaptam 3nap kizárást. Az első Csapatölésem meg még borjú koromban volt mikor kezdtem a WoT-ot kíváncsiságból hogy mi lesz ha megölök valakit. Meglett hogy mi lett. 1nap kizárás.Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz sebijani1982 #51500 üzenetére
Nem is azért osztottam meg hogy na. Jogos is meg nem is. De 1hónap.
Amúgy arty-t alig vezettem szóval nem tudom melyik hogy mint van.
Smoke some weed nigga!
-
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
Ha valakinek kell akkor felhasználhatja!
NTRDF-EF6XU-YN28M-SGHWV
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz TESCO-Zsömle #50407 üzenetére
És a regisztrációs cuccot hogy kell pontosan csinálni? Mert én ezt találtam. [link]
De gondolom ez nem az mert itt meg kell adni a pontos dátumot is a cuccnak.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Köcce az aranyat fiúk!
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Uraim!
Mi az a WOT Blitz? Valami kérdőívet kellet kitölteni. De pár HSZ-el feljebb olvastam hogy valami alkalmazást tölt le az egyik fórumtárs. Ez micsoda? Honnan lehet leszedni? Mire jó? Stb...
Előre köszi!
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz mefistofeles #49254 üzenetére
Mivel szinte mindig PH-n lógok így akkor itt figyelek. És amint van valami már lövöm be!
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Nem igaz hogy mire rábukkanok a bónusz kódokra addigra már nem lehet beaktiválni.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz mefistofeles #49235 üzenetére
Na a fő poén megvan. Elvileg kinyírtam a szakasz társam és az ürközés csak hab volt a tortán. A szakasztársam csata után latta hogy az van kiírva hogy általam halt meg. De a vicc az hogy én azt az ellenséget lőttem ami meg őt lőtte és az ellenség ölte meg. Mert teljesen más felel lőttem mint amerre állt ismerősöm. Sőt. A másik poén az hogy az ellenség megkapta az ölést mert ő ölte meg. De közben a szerencsés medált is. Na most ez hogy van? Olyan volt már hogy kilőttem egy tankot és nem számolta fel. Bár tapaszilag elvileg igen. De ilyen még nem volt. Remélem az a mód amit linkeltek teszi a dolgát.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
Hi all!
Nem tudja valaki hol lehetne panaszkodni olyan okból a Wargaming felé hogy túl érzékeny a kitiltási esély? Mostanság elég gyakran tiltanak ki azért mert csapattárs ölés van elvileg. De közben meg nem csinálok semmit csak a PZ1C elé jönnek folyton az idióták és mire lefékezek az életéből természetesen megy le de arról nem én tehetek hogy balfaszok. Most is emiatt tiltottak ki 1 napra mert hogy két csapattárs életét csonkítottam meg egy csatába mert az idióták elém vagy belém jönnek. De bezzeg hogy ők meg leviszik lövéssel a fél életem mert kezdő pancserek és az ellenfél helyett véletlen engem lőnek azért meg nem kapnak semmit. Na szóval. Ez ügyben kinek lehet írni? Mert ez már úgy felbaszott hogy ha marad ilyen én nem WoT-ozok tovább!
Előre is köszi.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz sebijani1982 #27541 üzenetére
Én is. Nem azért kérdeztem. Hanem hogy van-e. Mert akkor meggyőződnék hogy kajak csalnak-e vagy nem.
Smoke some weed nigga!
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz sebijani1982 #27539 üzenetére
Arra is ad 100-at. De azon a két dolgon kívül semmi?
Csendesbe annyit kérdek hogy valami működő hack létezik? Mert én ismerek embereket akik látásra lehet használnak arany, kredit és XP hack-et. De nem vagyok biztos benne.
Smoke some weed nigga!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest