Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lnk

aktív tag

válasz Taragas #255021 üzenetére

"Sztem meg túl van árazva"
    Szerintem is de nekem megérte mert szerintem másra nem éri meg költeni a kötvényt.

"Sokkal jobb lenne ha lenne egy kötvény cw bolt pl, ahol mondjuk 15-20k kötvény, meg mondjuk akár ugyan ennyi kötelesség útja pont kell egy tank megszerzéséhez. Ez a pont elég lassan gyűlik, de pl előre nyomulással, vagy ilyen extra eventtel extra pontokat lehetne szerezni, tehát megérni klánozni is rendesen. Ez ìgy csak a nagy klánoknak kedvez, akik ìgy szereznek extra profitot befizetett játékosok után..."

Sajnos nem igazán látok bele ebbe a cw meg klános lebonyolításba olyan mélyen hogy ne tudjak egyet érteni. Ez a két hétig görnyedni a gép előtt kötelezően dolog nekem nem jön be. De aki rászánja az idejét lelke rá. Ha puszira kapnék 2 hét táppénzt a dokitól akkor belevetném magam de az irl dolgok miatt én nem tudok időt rászánni. Nekem is jobban feküdne egy Sh klán ranglista rendszer amiben rewardokat kapsz és azt költöd el egy boltban.(Nem tudom lehet létezik ez a reward rendszer) Bár sajna Sh-ra sem tudok annyi időt szánni mint szeretnék.

Új hozzászólás Aktív témák