Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Taragas
üzenetére
"Sztem meg túl van árazva"
Szerintem is de nekem megérte mert szerintem másra nem éri meg költeni a kötvényt."Sokkal jobb lenne ha lenne egy kötvény cw bolt pl, ahol mondjuk 15-20k kötvény, meg mondjuk akár ugyan ennyi kötelesség útja pont kell egy tank megszerzéséhez. Ez a pont elég lassan gyűlik, de pl előre nyomulással, vagy ilyen extra eventtel extra pontokat lehetne szerezni, tehát megérni klánozni is rendesen. Ez ìgy csak a nagy klánoknak kedvez, akik ìgy szereznek extra profitot befizetett játékosok után..."
Sajnos nem igazán látok bele ebbe a cw meg klános lebonyolításba olyan mélyen hogy ne tudjak egyet érteni. Ez a két hétig görnyedni a gép előtt kötelezően dolog nekem nem jön be. De aki rászánja az idejét lelke rá. Ha puszira kapnék 2 hét táppénzt a dokitól akkor belevetném magam de az irl dolgok miatt én nem tudok időt rászánni. Nekem is jobban feküdne egy Sh klán ranglista rendszer amiben rewardokat kapsz és azt költöd el egy boltban.(Nem tudom lehet létezik ez a reward rendszer) Bár sajna Sh-ra sem tudok annyi időt szánni mint szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AKCIÓ! Asus ROG Strix B365 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG 600W
- Eladó/BONTATLAN Lenovo LOQ i7-13650HX 16GB 512GB RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest