Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

Ez a kiváló játékos beszólt, hogy hülye vagyok, minek lövöm a bokrot (shrekkel, Lakevillen). Miközben 2 HE lövésnek se volt látható robbanása. Tehát egyértelműen eltaláltam valakit. Az ellenfél elc-je volt, és ezért el is kellett onnan mennie, nem volt már haszna, és hibázott, simán ki tudtuk szedni. Utána még egy shrekbe toltam egy HE-t úgy, hogy már nem volt spoton. Összesen 1k sebzésem jött össze blindból. Szóval ha jó tanács kell, hallgassatok erre a szuperunikumra:

Az előtte lévő csatában meg egy T103 írta, hogy feljelent illegális mod miatt. Nem igazán tudom mi volt a baja, semmi olyat nem csináltam, amiből ez feltételezhető. Amúgy izgalmas meccs volt, kivédekeztük és a végén azon múlt a győzelem, hogy próbáltam az arty-t kiszedni, és amire odaértem, és spotra került, lejárt az idő. Itt mondjuk lehet, hogy ha kihagyom az utolsó blindshotot, akkor nyerhettünk volna, de nem gondoltam, hogy fel tudom majd spotolni és pont a vége előtt 1-2mp-cel láttam meg, amikor töltésben voltam. Bár akkor se biztos, hogy ki tudtam volna szedni, mert általában ilyenkor lő láncot az ember...

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák