Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hulp01

senior tag

Hú, ezt a Mikulás segítői dolgot annyira megint nem sikerült probléma mentesen összehozni a wg-nek. Ez a sokféle karácsonyi cucc nem csak a játékosoknak zavaró, hanem ezek szerint a wg-nek is.
    Én már a legelején regisztráltam skill csapatába, de még mindig ha rákattintok, továbbra sem azt írja, hogy már csatlakoztál egy csapathoz, hanem, hogy üdv, mintha korábban nem tettem volna már meg. Most már végre azt látni lehet, hogy a tartalomkészítők hogyan állnak. De a sorrend ott is hülyeség, mert a skála teljesen különböző. Az első helyen Chudyakárki van, mert az övé a leghosszabb skála, miközben skill csak a közepe felé. Csak míg egyiknek milliós a skála, a másiknak 10 milliós. A pontok számát tekintve skill vezet, ha jól látom.
    Aztán jó lenne követni, hogy én pl. mennyi ponttal járultam ehhez hozzá, és ez hogyan aránylik a többi játékos teljesítményéhez. Számít-e ez egyáltalán a végső jutalmak kiosztásánál? Vagy ott is rng lesz, aztán van aki kap egy progettot, más meg egy manuális tűzoltókészüléket. Skill az egyik videóban mintha azt mondta volna, hogy a legnagyobb jutalmat azok kaphatják, akik a legnagyobb mértékben járultak hozzá a végeredményhez.

Totál félkész az egész. Mintha valaki a legutolsó meetingen azt mondta volna, hogy ez még nem elég, vonjuk be valahogy a cc-ket is. Aztán jött egy ötlet, aminek a rendes kidolgozására már nem volt idő.

Új hozzászólás Aktív témák