Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hulp01
senior tag
Hú, ezt a Mikulás segítői dolgot annyira megint nem sikerült probléma mentesen összehozni a wg-nek. Ez a sokféle karácsonyi cucc nem csak a játékosoknak zavaró, hanem ezek szerint a wg-nek is.
Én már a legelején regisztráltam skill csapatába, de még mindig ha rákattintok, továbbra sem azt írja, hogy már csatlakoztál egy csapathoz, hanem, hogy üdv, mintha korábban nem tettem volna már meg. Most már végre azt látni lehet, hogy a tartalomkészítők hogyan állnak. De a sorrend ott is hülyeség, mert a skála teljesen különböző. Az első helyen Chudyakárki van, mert az övé a leghosszabb skála, miközben skill csak a közepe felé. Csak míg egyiknek milliós a skála, a másiknak 10 milliós. A pontok számát tekintve skill vezet, ha jól látom.
Aztán jó lenne követni, hogy én pl. mennyi ponttal járultam ehhez hozzá, és ez hogyan aránylik a többi játékos teljesítményéhez. Számít-e ez egyáltalán a végső jutalmak kiosztásánál? Vagy ott is rng lesz, aztán van aki kap egy progettot, más meg egy manuális tűzoltókészüléket. Skill az egyik videóban mintha azt mondta volna, hogy a legnagyobb jutalmat azok kaphatják, akik a legnagyobb mértékben járultak hozzá a végeredményhez.Totál félkész az egész. Mintha valaki a legutolsó meetingen azt mondta volna, hogy ez még nem elég, vonjuk be valahogy a cc-ket is. Aztán jött egy ötlet, aminek a rendes kidolgozására már nem volt idő.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Anime filmek és sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest