Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Baltazár123

őstag

Sikerült kihúznom az tizes könnyűt, mondom ennek örömére akkor ToT tankokkal megyek, úgyis fogyóban a legénységi boosterem, gyűjtök párat.
    1,5 óra után el is ment a kedvem. A 60TP-vel, odamegyek a nehéz pofozkodós helyre általában egyedül, senki nem jön, mert csak. Még így is úgy f.osik az ellen, hogy nem mer kijönni és akkor néha siderscrap, begyűjtök 1-2 lepattanót és akkor így elvagyunk, amíg a valamelyik flank győz és akkor vagy az én hátamba kerülnek vagy az övékbe. Másik variáció, hogy jönnek velem, de amikor indulok előre, akkor már egyedül maradok és én kapom az összes bokorlakó lövését. Nem kérek belőle, inkább türelmesen várakoztam, aztán mivel feltartunk sokkal több ellenfelet, ezért a flankunk általában győz és akkor az ellen hátába kerülnek. Volt olyan strv meg jagdtiger meg még valami 8-as td, hogy 12 percig ugyanabban a bokorban ültek és azt várták, mikor megyek ki és nem is tudom mennyit lőttek rám, 2 sebezett mindössze.
    Na nem, ez nem embernek való játék, akkor inkább AC Valhalla, messze messze izgalmasabb.
    Az orosz könnyű tankkal meg jó lenne végül is a játék, ez már tetszik, jobb, mint a kilences volt, csak megint a borzalmasan passzív játékosok. Minden tanktípus, a könnyűt kivéve bokorban lapít és sniperkedik, e100, 60tp a troll ágyúíval. Mindenki. Megyek előre, körözök, hp-t vesztek, kiszedek egy ellenfelet, megyek tovább még előre, körözök, senki meg se mozdul, hogy jöjjön utánam. Ott is maradtam, kiszedtek, már csoda, hogy az elsőt túléltem, de amíg az ellen velem foglalkozik, kiváló lehetőség lett volna lerohanni őket.
    Tehát nem csak az lenne a dolgom, hogy spotolok, harcolok, de még csalogassam is ki valahogyan az ellenfelet olyan helyre, ahol a csapatom meg tudja lőni. Ez a régi varázserdőben volt, ott ült az egész csapat, mindenki, rajtam kívül. Na jó, nincsenek nagy elvárásaim a játékkal szemben, de ez, ez nem játék, ez kínszenvedés. Abba is hagyom mára. Hétvégén magasabb tierben ez játszhatatlan, annyira passzív, semmit érőek a játékosok, pedig én se vagyok jó játékos, de mégis így tűnik nekem.

Új hozzászólás Aktív témák