Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kolter

    junior tag

    válasz Thrawn #217621 üzenetére

    Itt egy idézet a WG hivatalos promoter magyar fórum oldaláról (elárulom WOT INFO). Más írta , de maradéktalanul egyetértek vele.
    "Judged
    Kár ezen ennyit rugózni emberek!

    1),Az utóbbi években megszokott történik itt is, és a HE változtatások esetében is:Kizárólag üzleti szempontokat vettek figyelembe.Jelenleg a legénység átképzése kredittel megoldva is néhány csatába kerül csak , a 2.0-ban meg lényegében csak arannyal fogod tudni ezt megtenni.Az ocsóért HE ammonak vége, tőcsd a goldot, ha meg letornyoz a chiften, akkor így jártál te buta nob.!

    2),
    Továbbra is tartom, hogy az egész legénység-skillezés egy nagy büdös bullshit.Jelenleg is csak 2-3 skill-nek van értelme, a többi abszolút useless.A 2.0-ban ez továbbra is fennáll majd, sőt csak feleslegesen bonyolítják, hiába is hazudozza a meginterjúvolt bornyú az ellenkezőjét.
    Meg kell nézni skill4lt videóit, 1-2 skilles legényéggel is ugyanolyan teljesítményre képes, mint ha 6-7 skilles arcok lennének a tankban.Ha olyan RNG-t kapsz, akkor mindent eltalálsz és kiemelkedőt mész, ha meg nem, akkor lényegtelen hány skilles figurák ülnek a tankban, bounce-miss-didnt penetrate their armor- 3-15, azér mert buta nob vagy!

    3),
    Ezeket a változtatásokat mindenképpen bevezetik, ha már ennyi fejlesztést öltek bele.A sandboxnak az a szerepe, hogy a paraszt elhiggye, hogy valamilyen szinten ő is beleszólhat a dolgok menetébe, ennek fejében engedik, hadd homokozzon kicsit.A végeredményt meg behazudják, hogy nagy százalékban tetszik az embereknek az új feature, és hallgatva a nép akaratára, bekerül a játékba, lásd a kerekesretek-ágat. Mostmár hiába van cry, nem vesszük ki a kerekest, mert te akartad, hogy berakjuk, te buta nob!
    (Ez a trükk nem kicsit hasonlít az IRL, mostanság is körbeküldött bizonyos kérdőívre...)


    4),Amúgy meg pontleszarom mit okoskodnak a Cipruson adótcsalók, én továbbra is ráteszem a Mausra az álcaskillt, az álcadirektívát, az álcafestést,az álcahálót, meg a zajcsökkentő kipufogót, oszt prokhorovkán beállok a td-k mögé(de még az artik elé mert nem vagyok tomat-bot-noob!), betöltöm a mostmár csak 0-20 hp között sebző balanced HE ammót, oszt csecccccs, mer nekem így tecik baszod!!Te buta nob, te!!"

Új hozzászólás Aktív témák