-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yofej75
aktív tag
válasz jano_77 #157418 üzenetére
Majdnem minden szavaddal egyet értek ám azt nem fogom fel, hogy miért tűnsz szinte mindig agresszív idegbetegnek amikor a játékról van szó...
"DE van annyi eszem, hogy fel tudom fogni, amit korábban már több ízben is leírtam! Ehhez kell felnőni többeknek és akkor nem lesz szerintem gond - még itt a fórumon sem." ez olyan fenyegetésfélének tűnik.
Nos, ez meg személyeskedés: "rengeteg hozzád és az itt fennhangon szólókhoz hasonló inkább nem mondok semmit..." - mire is gondoltál?
Az első bekezdésből inkább nem is idéznék
Szóval ki mondta azt neked, hogy akár én akár a többi "degenerált" nem megfeszülve próbál mindent megtenni a csapatért miközben csak a kritikát kapják azért mert a "
hajadstatja is milyen"?
Ja, meg a lökdösődést a többezercsatás játékosoktól amikor az új accommal be mertem menni egy tier nyolcas prémium tankkal csatába...igaz, hogy a végén én hoztam a legtöbb sebzést de ugyebár az előítéletek...
Tudod, sajnos ahogy Ti is úgy mi is (mindegy, hogy ki az a Ti és mi) általánosítunk, szerintetek minden piros statos játékos tomato és szarul játszik és rontja a WR-tetek, szerintem pedig minden ittottamott okoskodó zöldkéklila nagyon szerencsés mert sokszor volt jó időben jó helyen de azzal lehetne igazán nagy valaki ha esetleg az okoskodás (meg az állandósult "kurvaanyázás") helyett továbbadna valamit a tapasztalataibólEzt még én is elmondhatom magamról: "Mert hogy én simán oda megyek segíteni is, ha vki bajban van és látom, hogy segítségre szorul, vagy vissza megyek bázist védeni, ha látom hogy az enemy már húzza..." de ugyebár mondani bármit bármikor...még talán azt is, hogy fákat döntögetni lépek be a csatába hátha páran becumizzák
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest