- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
Megkérdezhetem hogy a Skydrive-on kívül lehet-e a telefonon tárolni html-t vagy doc fájlt?
Mivel mobilnetem nincs, csak itthon WiFi. -
regener
veterán
Értem, köszi srácok.
-
polonic
félisten
Remélem, valamelyik frissítés elhozza azt, hogy lehessen EAP-TLS hálózatokhoz kapcsolódni. Mert ez így most nagyon gáz, hogy egy átkozott céges hálózathoz sem tudok kapcsolódni.
-
Gabor970
addikt
Sziasztok!
Tudnátok nekem mondani WP7.5/7.8 alá távoli szgép eléréshez progit? (lumia 800)
Köszönöm!
Tanulj meg alkalmazkodni a körülötted levő világhoz, mert a világ nem fog tehozzád! /boda
-
amargo
addikt
Köszi!
Kezdünk felzárkózni az Android, iOS vonalhoz..(#14897) frisco :
Nekem itt csak ezt a lehetőséget hozza fel: "Use linked accounts to switch quickly between your Microsoft accounts." én végleges váltásra gondoltam, mint ami volt a merge.[ Szerkesztve ]
“The workdays are long and the weekend is short? Make a turn! Bike every day, bike to work too!”
-
savoo
addikt
Hoppá, Lumia 620 hamarosan a T-mobile-nál. Remélem lesz akkor 720 is.
-
polonic
félisten
-
marcusa
addikt
A windows 8 rendszer tartalmaz valamilyen fícsőrt, vagy előnyt ami miatt érdemes lenne átváltamon win7-ről, ha wp8-as telefonom van?
:-)
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz marcusa #14923 üzenetére
Arra is megéri váltani kb. 100x gyorsabb (na jó költői tulzás volt) , de ha tudod mellőzni a start menüt sokkal jobb... főként sebességben mutatkozik ez meg.
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
Tomeeka28
aktív tag
válasz marcusa #14925 üzenetére
Csempéről megy a WP8 app. SkyDrive, OneNote bele van integrálva. Csinálsz telóval egy képet már látod PC-n. Én csak ajánlani tudom...
HTC 8X / Lumia 1020 / Lumia 930 / HTC One M8 / Lumia 950 / iPhone 6 / LG G4 / iPhone 7 / MacBook Air / iPhone Xs Silver / iPhone Xs Space Gray / iPhone 13 Mini
-
savoo
addikt
válasz Oppenheimer #14928 üzenetére
Hja, van egyáltalán olyan aki windows 8-ban használja a csempés felületet?
-
Lall
veterán
válasz Oppenheimer #14930 üzenetére
Én is.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
HKorn
veterán
Most, hogy felraktam seveneighter-el, a 7.8-at és telepíteni akarom a Nokia féle megosztás BT-n appot, azt írja, hogy a szoftver ezen verziójával nem kompatibilis.
Ugyanezt írta mikor 7.5 volt rajta is.
Ez mi lehet?
Run&Ride
-
nicu71
addikt
én is használom.A Mail/Posta appot állandóan,gyors zenejátszásra a Music,és a Video kényelmes,hacsak nem mkv-t kell lejátszani,Tune-in rádio/sajnos a w8-as verzió egy fostalicska stb
Na és a keresés,az itt a legjobb,azt nagyon eltalálták."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
mbale
tag
Egyszerűen rémes. Microsoft sem hiszi el szerintem, hogy ezt az új felületet valaki használni is fogja desktopon. Bár maga a w8 nekem bejött.. sokat kell még fejlődnie, de a w7-hez képest tetszik. Már ott megvettek vele kilóra, hogy kivágták az aerot.
Mondjuk kíváncsi leszek mikor fogják végre a termékeket rendesen elnevezni, valahogy így:
W8 = Windows Desktop.
Windows RT = Windows Tablet.
Windows Phone 8 = Windows Phone.
Így nem lőné tökön a consumer magát az elnevezések láttán, lenne valami egység.Zag Zag
-
pushalias
addikt
válasz Tomeeka28 #14924 üzenetére
Ez így igaz. Viszont fontos, hogy váltás előtt utána nézz, van-e teljes driver támogatás a herdveredre, mert ha nem, akor úgy járhatsz, mint én, hogy ugyan tényleg hiányzik a sebesség, most hgy kényszerből visszatértem W7-re, de sajnos a több 5-10 perces csutka freeze-ek nem, amik nem tudom, pontosan miből erednek, bár gyanítom, hogy az osztott memóriát használó videokártya miatt vannak.
-
greggggg
aktív tag
az miért lehet h telón nem tudok belépni a prohardverbe? mert beírom az acc+pass -ot kiírja h helyes belépés...
aztán visszadob arra az oldalra ahova be kell írni az acc+pass-ot...?! mi lehet a gond? wp8greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
félisten
-
AMD Power
titán
válasz Plazmacucci #14945 üzenetére
Jelszavadat? Az ,hogy lehet? Milyen böngészőt használsz?
-
pzstm
titán
válasz AMD Power #14947 üzenetére
simán. Ha én belépek és nem lépek ki akkor is bejelentkezve marad, erre gondolt ő is szerintem. Ha kilépek akkor újból be kell írnom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
AMD Power
titán
WP8 a Viberen van hanghivas?
-
pzstm
titán
válasz AMD Power #14949 üzenetére
coming really soon...azt ígérte a nagyfejes twitteren nekem, hogy April-ban lesz
És nem csak Lumiakra
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest