- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
-
-
petroleumlam
tag
válasz barnam_ #12951 üzenetére
Most viszont a WP mellett kell szóljak. Most az, hogy meg kell nyomni egy gombot a számok előhívásához a billentyűzeten, ez csak sima megszokás kérdése. Én mint géppuska kezű telefonpötyögtető, ezt bizton merem állítani, ugyanis magam is ebben a cipőben jártam. Szépen az ember beidomítja a szótárat és az ég világon semmi gond nincsen ezzel a billentyűzettel. Nem mondom, hogy nem bírnám elviselni ha átváltható lenne a hagyományos T9-es megoldással fűszerezett 9 gombos billentyűzetre, de ez ugyanolyan, hogy 'csak az emléke él örökké a szívünkben' mint pár C64-es játéknak, ami hiányzik, de ma már nem játszunk vele. Ugyanis sokkal kevesebbet tévesztek ezzel a billentyűzettel, mint a T9-essel. Hidd el, az egy ezred másodperc amíg átváltasz a számokra, az nem tart sokáig . Meg kell szokni.
Nézd. Annak is vannak ám előnyei, hogy nem jegyzi meg a böngésző a jelszavadat. Ugyanis jobb ha tudod, hogy amikor egy adathalász program elkezd kutakodni a gépeden vagy telefonodon, akkor pontosan ezeket a fájlokat keresi, amikben ez el van tárolva. Lehet, hogy neked ez nem fontos, de nekem nagyon az. Ezért vagyok itt... Na most ha nem jegyez meg jelszót a gép, akkor azt nem is tudja senki elvinni. Mellesleg az oldalakon ki kell pipálni, hogy nem lépsz ki sose és amikor bekapcsolod a telefont és fellépsz a kedvenc oldaladra, akkor automatikusan beléptet. De ha mégse, hát legalább használom a jelszót és nem felejtem el. A droid nagyon kényelmessé tett engem és a jelszavaim nagyrészét majdnem elfelejtettem ez miatt. Ja és csak hogy tudd, a droid arról is nagyon híres, hogy figyeli (elmenti) a gyakran használt szavakat, beleértve a bankkártya számokat is. Erre figyelmeztetett is a rendszer, ami azért is jó, mert onnan kezdve mossák a kezeiket ha kikerül nyilvánosságra a bankkártya adatod. Hiszen ők szóltak előre. WP-n megkérdezi, hogy engedem-e a szógyűjtés tovább küldését. Nem engedem és kész. Nem is kell tartanom attól, hogy külső program lenyúlja.
A Zenelejátszó valóban eléggé fos, de nem lehetetlen használni. A droidon se volt jobb az alap lejátszó, bár ott legalább volt alternatíva. Rendbe kell tenni a gépeden a zeneszámokat és már nincs is gond velük. Én speciel örülök neki, hogy most rendben vannak a zenéim, már nincsen olyan zene a gépemen, hogy 06_T_Dj_k34.mp3 hanem itt kinden rendben van és ez jó érzés, még ha külső nyomás hatására is készült el. A telefonban csak rákattintok az ABC ikonok egyikére, ott a d betűre és máris kilistázza a DJ- kezdetű számokat. Nem kell nekem kereső. Vagyis ez is megszokás kérdése.
Én nem nézlek le meg nem esek neked mert a droid jobban tetszik neked, mert megértelek. Sok dologban ott ötletesebben vannak a dolgok megoldva. Viszont ha csak siránkozol és nem is keresel megoldást, akkor simán amerikainak nézlek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest