Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cer
tag
válasz
polonic #11306 üzenetére
polonic
Nem hallottam. Ezzel mindent meg lehet csinál? Kernel szinten, akár forráskód szinten is?kezman
Nem WP8-ra gondoltam. ( Kár hogy nem írtam oda. ) De 7.8-ig is nagy megkötés. De az itunes is....mbale
Az optimalizáltságok hiányosságai sajnos kétségtelenek egyes termékeknél. Kár hogy nem fordítanak rá több figyelmet.Viszont az érvem CSAK az volt hogy mindent meg lehet vele csinálni.
negyedes
Kérlek cáfolj meg ha ez nem így van.--------------
Félreértés ne essék mindenki azt használ amit akar. Nem akartam senkinek a lelkébe gázolni.
Annyit mondtam, hogy az Android az amivel bármit meg lehet csinálni. Hozzá tartozik persze ehhez hogy kellő szakértelem kell hozzá, de ennyi mindent még kellő szakértelemmel sem lehet a WP-vel megcsinálni, mert nem opensource.Mondhatnám inkább az opensource mellett álltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Xbox Series X|S
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SzinkronSarok - Négy játékon dolgozik a csapat
- Clair Obscur: Expedition 33 - Máris túl az 1 millión
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G512LW 15 Gamer notebook - i7 10750H 32GB RAM 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest