Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Doblós
üzenetére
Szia!
Itt van egy angol nyelvű fórum, ahol ez az alapkérdés.
Két további megoldás:
1) Start menü / Keresés mező / Regedit:
"HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Internet Settings\Zones\" ez alól a nem szám karakterű kulcsot ki kell törölni, és jó lesz! képen
2)-KLIKK-Remélem valamelyikkel jó lesz.
-
semetka
őstag
Munkatársamnak van egy régebbi gépe amire nem tudom hogy fel merjem e rakni a win7-et. Celeron 2,3GHz és a legnagyobb baj hogy 256 MB RAM. Szerintetek esélytelen?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
dabgergo
őstag
Sziasztok!
Már egy ideje rendszeres jelleggel (kb minden héten egyszer) kék halált produkál a W7 a T61-emen. Egyszerűen teljesen érthetetlen számomra, főleg h semmilyen speciális programhoz nincs köze látszólag, mert kb csak a böngésző (opera) meg az outlook ment meg talán meg volt nyitva pár pdf. Annyit csinál hirtelen mint amikor pl összedugom projektorral: elsötétül az egész majd vissza, és mintha állítgatna vmit a képernyőn, egyszer világosabb minden meg a fekete tálca ilyen fehéressé válik meg ilyenek, de nem hagyja abba hanem átmegy kék halálba és újraindul.
Ez miért lehet? Elég durva, ráadásul nincs is olyan régen fenn a w7... Volt már vkinek hasonlü tapasztalata? -
katt777
félisten
Légyszí, árulja el nekem valaki, hogy azt a kibeb.szott MediaCentert
hogyan lehet úgy beállítani, hogy ne állítsa le a felvételt, ha nem akarom? Már 2X megszívatott azzal, hogy lelőtte a film közepét, vagy a végét az a szar, mert a kézi felvételnél is az időzített felvétel beállításait alkalmazza. Legutóbb RTLK-n korábban kezdődött a film, simán lecsapta az előző műsor vége után a maximális 30p múlva (és sajna pont nem volt reklám, mert ilyenkor miért lenne
). Máskor meg elnyújtották jókora késéssel, akkor meg a végét csapta le, pedig kézzel indítottam a felvételt, nem időzítővel (és persze bő fél perc, mire újból elkezd venni, ha megint elindítom). Miért alkalmazza az időzített felvétel beállításait a normálra? Mit kell állítani, és hol, hogy nem szívasson? Sajna a Leadtek saját szoftvere csak .ts formátumban vesz fel, amit semmivel nem lehet szerkeszteni (próbáltam ilyen progikat, szarra sem jó egyik sem). Analóg módban felvenni meg nem igazán jelent jó minőséget. PLZ HELP! 
-
Воланд
titán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát minden ilyenen túl vagyok. Frissítve nincsenek. Egymás után felpakoltam őket.
Most épp felteszem az Ultimate-et és megnézem azzal megy-e.
-
moonman
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem a sebességről van szó, de sokkal dinamikusabban terhelhető. ha az illető netán még Windows XP Mode-ot is használ, akkor nem kell azon gondolkodnia, hogy egy játék vagy Photoshop indítása előtt mit zárjon be, mert elfér. nekem is virtualizálás miatt van elsősorban 4, lenne több is, csak sajnos az alaplap ennyit támogat. következőben minimum 8 lesz, de inkább 12-16 felé kacsintgatok.
-
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Mit kell tenni ahhoz, hogy így nézzen ki a windows 7?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Nagyon fel kéne telepítenem windows 7 home 32bit alá egy programot, de az istenért sem megy fel, kompatibilitási basztatás ide vagy oda. Annyit tudok, hogy valami c++ -al összefüggő dolog. Fent van a visual c++-ból 2005-től 2010-ig az egész..

-
válasz
moonman
üzenetére
Nem azt mondtam, hogy nem lehet használni, de Én ilyen kategóriájú hordozható gépekre sosem telepítek x64-es W7-et, mert nincs semmi jelentősége. Nem tudom, mire gondolsz, hogy 0,75G mikor mutatkozik meg, mert rendszerszinten semmi jelentősége(nem lesz gyorsabb a W7 32G rammal, mint 4G-al(4G felett tényleg minimális a különbség(tényleg alig észrevehető), de az is 6G-ig bezárólag, a felett mindegy) és a legnagyobb gépembe 32G ram van, szóval tapasztalatból mondom), játékok körberöhögik ekkorka ram különbséget és a fentemlített hordozható gép esetén meg a cpu illetve vga teljesítmény a mérvadó, ami meg fix ugyebár.
Nyilván ha alapból 4G vagy több ram van egy laptopban, akkor nem kérdés, hogy x64, de ebben az esetben, ebben az (ár)kategóriában található hordozható gépek esetén, teljesen felesleges az x64, arról nem is beszélve, ha pl 3x1G ram van benne és az Tri Channel-ben megy, mert azzal a plusz 1G-vel csak rontani lehet a teljesítményen, mert 3 slotba 4G ramot Tri Channel-be nem lehet belepakolni...
-
moonman
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
figy, nekem is kerek 4GB van a gépben és simán 64 bitest használok. azért az a 0,75GB is megmutatkozik, ha épp szükség van rá.
-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Egyetértünk.

-
-
Воланд
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Elméletileg lehet 4gb memóriát belepakolni, ami vicces, az az, hogy nincsenek hozzá 64-bites driverek a gyártó honlapján.

-
-
cascada
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
A webcamnek nincs külön drivere sajnos

Elvileg a Win-nek kell felismernie.. -
boogie84
veterán
sziasztok!
hatalmas problémám van a win7-el kapcsolatban. TS3-on beszélgetünk haverokkal, elindítom a cod mw2-t vagy a cod bo-t és egyszerűen lehúzza a hangot szinte 0-ra. Bosszantó ,mert alt tab-al sem működik. Minialkalmazásoknak a hangja is leesik... Nem tudom mit kezdjek vele. Vezérlőpult / hang / kommunikáció beállításoknál belőttem h ne csináljon semmit de nem használ. Megpróbáltam amit tudtam, de nem tudom beállítani h ne vegye le automatikusan a hangerőket. Furcsa h ha kussol mindenki a TS-en akk meg felugrik. Hol tudnám kikapcsolni a hang szint szabályzást?
Audio drivert még nem cseréltem, de ha az sem válik be akk win reinstall...
Előre is köszi a segítséget!!
-
cascada
senior tag
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni tőletek a következő furcsa jelenség megoldására

Adott egy ilyen MSI laptop.
Innen az MSI oldaláról letöltöttem a Chipset drivert és feltettem.
nVidia GeForce 9100 videokari van benne. A gépen 64bites Win7 van fent. Sajnos az MSI oldalán csak 32bites Win7-es VGA driver van hozzá, ami telepítésnél kiirta, hogy nem támogatja az x64-et ezért nem is folytatta azt. Ezért az nvidia.com-ról letöltöttem egy frisset Win7 64bitre. Ez szépen felment. Müködik is jól. Feltettem a legfrissebb hang drivert is a Realtek oldalál, a hang és mikrofon is müködik szépen.Sajnos azonban, a webkamera eltűnt!
Se eszközkezelőben nem látszik, se a Skype nem érzékeli. Nem tudom mit lehetne tenni. Eszközkezelőben hardvereszközök keresése lehetőség se segített 
Van valami ötletetek, hogyan lehetne visszavarázsolni a webcam-et?

Köszi előre is! -
moonman
titán
válasz
D1Rect
üzenetére
a Windows, mint minden OS, memóriából dolgozik.
de ha ennyire lemezfóbiád van, akkor húzzál SSD-t venni és hozzál nekem is. 
Superfetch annyit csinál, hogy a felhasználási statisztika alapján előretölti memóriába a programokat, hogy azok már pöccenésre induljanak, így ha már használod egy-két hónapja a géped, akkor valószínűleg megtanulta a dolgát és szépen csinálja is, tehát a lemezt csak akkor fogja kerregtetni, ha arra valóban szükség van.
-
Воланд
titán
válasz
Morden24
üzenetére
Személyes átvétel esetén nincs elállás. Szoftver esetén meg felesleges elállásról beszélni, mert ha felbontotta, akkor már nem veszi vissza a bolt.
"A 17/1999 (II.5) Korm. rendelet 5. §-a alapján a Megrendelő nem gyakorolhatja elállási jogát:
hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó felbontotta" -
moonman
titán
-
Hipotetikus kérdés:
Ha adok a W7-nek 16 giga Ramot, akkor abból mennyibe fog kb. superfetchelni?Mert ha ez kell, hogy mindent behúzzon memóriába akkor jobb mint az SSD.

-
Morden24
nagyúr
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Na, hát ennek így utána kell nézni, mert az senkit nem érdekel, hogy az Iponnál hogyan gondolják, az a lényeg, ami a törvényben le van írva. Ezt én így blikkre nem tudom (hogy csak a házhozszállítás, vagy a raktárkészlet nélküli boltoknál a rendelés is ilyen-e).
-
Ashooka
tag
Sziasztok!
Nekem olyan gondom lenne hogy, most vettem egy új gtx 470 és mióta bent van azóta a bfbc2 csak úgy kidob a windowsba semmi üzenet meg semmi más meg néha a színössze állítást kérdezi.
új windowst +új drivereket raktam fel stb és semmi változás!
esetleg valaki tud segíteni?
-
Illusion1010
senior tag
Üdv!
Egy-két napja ilyen ablakokat dobál fel nekem a windows a játék indításakor. Természetesen High Performance van beállítva a Power Optionsben, és arra nyomok hogy tartsa meg a jelenlegi sémát és kopjon le rólam, de nem teszi. Hogy lehet erről leszoktatni?
Másik kérdés, van egy Belkin N52 játék vezérlőm, sleepből ébresztés után nem töltődik vissza a drivere, nem futnak a makrók, nem működik az általam megadott gombkiosztás. Rendes újraindítás után helyrejön.
A gyári XP driverrel is ezt csinálja, illetve valahol találtam hozzá Vistás X64 drivert azzal is ilyen. Lehet ezzel valamit kezdeni?

-
Воланд
titán
Kérdezd meg itt, de tudtommal nincs ilyen megoldás. Középre berögzítettél x darab ikont, azok előtt ugye ott van az eszköztár amit létre kellett hozni, hogy középre tud zárni az ikonokat, más lehetősége nincs a rendszernek, mint jobbra pakolni azokat amiket megnyitsz és nincsenek rögzítve a tálcán.
-
Vanir
veterán
Üdv! 64 bites Win7 Ultimate rendszeren be lehet valahogy állítani, hogy a tálcán lévő elemek ne jobbra nőjenek az ikonok, hanem középről kiindulva? Megcsináltam, hogy középen legyenek a tálcára rakott dolgok, de amit valami olyan alkalmazást nyitok meg, ami nincs a tálcára rögzítve, jobb oldalra kezdenek el csoportosulni az ikonok, ez elég zavaró egy idő után. Van rá valami megoldás?

(Remélem jó helyre írok.) -
válasz
hoffman_
üzenetére
Miért ne lehet rossz? 6 drivert raktál fel, 6 rossz hozzá. Ha másnak működnek, akkor nálad van gebasz.
De ha nem hiszed, akkor húzd újra a rendszert és próbáld ki őket. Persze elsőnak a hangdrivert dobd fel.
Ha akkor sem működnek akkor az alaplapi hangkártya megdöglött. Ez van. -
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Beszarok

Ma ez az első bekapcsolásom a gépen. Most kapcsoltam be a hifit, és végső elkeseredésemben benyomtam az AIMP-ot. Működik. Most erre mit mondjak? Ugyanúgy a közép/mélyen van, és működik. Nem történt tegnap este óta semmi, akkor még nem volt jó. 4 óra megfeszített install/reboot/google, és erre így kapok eredményt? Még csak segíteni se fogok tudni, ha valakinek hasonlóproblémája lesz... Ilyen a világon nincs

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
De mi az hogy rossz? Tegnap reggel XP alatt még jó volt, aztán délutánra, mire felraktam a Win7-et, elromlott? Nem hinném. Megpróbáltam azzal driverrel is, számszerint 6-ot próbáltam ki hozzá, azt hiszem.
Azért a közép/mélyre dugom, mert máshol nincs hang, mégannyi se. Egyébiránt XP alatt is arra a kimenetre volt dugva, és tökéletesen működött, csak XP alatt a driverben az a kimenet nem közép/mélynek volt címezve.
Steelmanus: Igen, ezt a problémát is tudom, F5 van fenn nekem is.
Nem biztos, hogy akarok egy hangkártyát venni, de ezek után kezdek aggódni. Tuti szoftveres a gond, nem találkozott még hasonlóval senki?

-
törölt tag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy hol lehet kikapcsolni az "lassan elfogy a memória" hibaüzenetet. kb 80% körül szokta bedobni, és nem csak engem zavar a dolog. Mindig kikapcsolom a virtuális memóriát (tudom, h sokan megköveznek ezért, de akkor se használja a vinyót amikor elegendő a memória), és közel 1 giga szabad fizikai ramnál kidob asztalra. Szóval valaki navigáljon el ehhez a beállításhoz.
Előre is köszönöm
-
petymeg
addikt
sziasztok. win 7-nél hogy lehet megtudni a mac addresst?
-
Воланд
titán
válasz
Chaser
üzenetére
Olyan nincs, hogy sehol nem lehet kapni (amazon, best-buy, stb.), ha rákeresel arra, hogy windows 7 oem upgrade nem kapsz találatot. Persze te telepíted az oem verziót, de ezzel még nem leszel hivatalos rendszertelepítő (szerződés az ms-el, ilyesmi). Meg esélyes, hogy oem upgrade lemezt csak a partnerek kapnak.
Ringman: Írj e-mailt az iponnak, vagy hívd fel őket.
-
Ringman
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nincs feltüntetve, hogy frissítés lenne.
Elvileg dobozos ultimate esetén mindkét verzióhoz kapsz dvd-t.
Nem tudom, hogy a vásárlástól való elállás hogy van szoftvereknél (ha valami még sem úgy lenne, ahogy meghirdetik)- Ipon-ról idézet:
"Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, elõzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelõsséget vállalni! "Van egyáltalán elállási lehetőség?
-
törölt tag
Sziasztok!
Megpróbálom elmagyarázni a problémámat.
Van nekem egy Netgear routerem és egy D-Link-es modemem. Van 2 különböző PC. Egyiken XP, másikon Win7 van. Az a helyzet, hogy jóval több, mint fél éve lett megosztva az internet a router segítségével. Működött is minden rendesen, de a 3 napja az erősebbik gépen nem tudtam internetezni. Megnéztem mindenféle hálózati beállítást, minden jó volt, ki is írta a gép, hogy van élő netkapcsolat, de bármilyen oldalra próbáltam felmenni nem jött be. Se Firefoxban se Chromeban sehol. Pingelni próbáltam, az se jött össze. Akkor gondoltam arra, hogy kiiktatom a routert és közvetlenül modemről csatlakozok a netre. Szintén összejött a csatlakozás, de megint nem működött a net rendesen. Semmit nem hozott be. Ekkor idehoztam öcsém gépét, arra rádugtam a modemet a utp csatival és hoppá, csatlakozott és működött is a net. Mondom akkor rádugom a routert is, aztán ugye annak van egy usb-s jelvevője, azt meg rádugom a jobbik gépre(amit már átvittem a másik szobába). Felnyomtam a drivert, kiírja, hogy van elérhető wifi hálózat, de csak 16%-os erősséget ír és nem tud rácsatlakozni. Amikor még minden a rendes felállásban volt(nálam a saját gépem, öcsémnél az öcsémé), akkor "Nagyon jó" volt a jelerősség, 80% körül. Ez a helyzet. Először azt hittem, hogy elromlott a modemem vagy a routerem, de amikor tesóm gépén kipróbáltam és működött, akkor a saját gépemet gyorsan visszahoztam, összedugtam a dolgokat és nem volt jó. De közbe meg egyik nap jó volt(kedden jó volt, szerdán nem, hétfőn szintén nem)Nem értem, hogy miért van ez. Mi lehet a baj? Hálókártya beadta az unalmast? Vagy mi lehet? Netszolgáltatóval már beszéltem, náluk nincs gond.Köszönöm! És elnézést a nem túl profi megfogalmazásért.

-
Ringman
félisten
Hello!
Létezik, hogy a win7 ultimate box 39e-be kerül? árgépen több boltban is megtaláltam ezt:
[link]Ha igen lecsapok rá egyből

-
kop8
őstag
válasz
Воланд
üzenetére
Már megcsináltam tegnap a frissítést de nem jó

Látom már a win7-nek ez egy nagy baja....
Sokaknak volt vagy van ilyen gondjuk.Valahol azt olvastam hogy csak az szól majd 5,1-ben ami az is, ami meg csak sztereó az csak 2hanszórón szól, de rá lehet eröltetni valahogy hogy mind szóljon nem?
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Próbáltam, már mindent. De kikapcsoltam az UAC-t is, és így sem megy. Azért nem értem, mert a többi fájlt meg simán felmásolja ugyanoda. Tehát nem lehet gond a jogosultságokkal sem. Próbáltam rendszergazdaként is indítani, de ennél az egy fájlnál megáll, bármit is csinálok. Próbáltam rendszergazdaként, Vista komp. módban, XP komp. módban is, de semmi. Ugyanaz történik.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy érdekes problémám, ami azért a Win7-hez kötődik, mert sem XP-n, sem pedig Vistán nem jelentkezik, csak a hetesen, s nem egészen értem a magyarázatát. Van egy 2009-es játék, a World Snooker Championship 2009. Ezt akarom feltelepíteni. A telepítés el is indul, az UAC-nek megadom az engedélyt, és már megy is a telepítő. Megadom neki a telepítési mappát, és tovább. Szépen másolgatja is a fájlokat a telepítési mappába, de az egyik fájlnál megáll, és kiírja, hogy nincs írási jogom a telepítési mappába, és a wsc2009.dat fájlt nem tudja bemásolni. Ha az ÚJRA gombra kattintok, akkor ismét jön a hibaüzenet, akárhányszor próbálom. Ekkor inkább a KIHAGYÁS gombra kattintok, és a fájlt kihagyva folytatódik a telepítés a többi fájllal rendesen. A telepítés véget ér, de a progi nem működik, mert hiányzik a telepítési mappából a wsc2009.dat fájl. Ezért azt csináltam, hogy kitallóztam a DVD-ről, MÁSOLÁS, majd a program mappájába beillesztettem, s a program így már működik. Érdekes, így már engedi bemásolni, nem írja, hogy nincs írási jogom. Több dolgot nem értek. A telepítő miért csak ezt az egy fájlt nem tudja bemásolni a mappába, holott a többi húsz-huszonöt fájlt ugyanabba a mappába meg igen? Miben különbözik ez az egy fájl a többitől? Vagy ha nincs írási jogom a mappába, akkor a többit miért engedi bemásolni ugyanoda? Ha nem lenne írási jog a mappába, akkor a többit sem szabadna engednie bemásolni, és kézzel, a copy-paste módszerrel sem tudnám utólag feltenni a wsc2009.dat fájlt. Ebben nincs semmi logika.
Valahol azt hallottam, hogy a Win7 védi a Program Files mappát is, ezért egy másik, fizikailag is külön merevlemezre próbáltam feltelepíteni, mindenütt ugyanez történt. Az az egy fájl nem megy fel a telepítővel, csak külön, kézzel kimásolva. Ja! És kikapcsolt UAC mellett is jelentkezik a hiba, tehát nem ez a gond.
Már nagyon elegem van ettől a hülyéskedéstől! Ha valaki tudja a jelenség magyarázatát, kérem ossza meg velem! Köszi! -
Ha azt akarod hogy szóljon minden hangszóró, akkor egy extra beállítással tudod megoldani a szoftverben. Sajnos nem tudom a nevét, mert én audigy 4-et használok.
Ott cmss vagy cmss2 a neve.
Amúgy meg ez ilyen eröltetett 5.1, mert a sztereó is abban szól. Én is használtam így, de nem jó.
De te tudod, hogy szereted használni. 
-
kop8
őstag
Sziasztok!
Ma oprendszert váltottam xp sp3-ról win7 ultimate x64-re. A pár alapvető beállítás után rátértem a hangra. Szépen beállítottam vezérlőpultban a hangot 5.1-re ahogy kell, ott meg tudtam szólaltatni a hátsókat is a tesztben, viszont se winamp, se youtube, se wmp alatt, tehát igazából sehol se szól a hangszóró csak az első kettő .Realtek hd audio manager-ben is be van álítva az 5.1 és tesztelésnél szól is de sehol máshol nem szól 5.1-ben
Mitévő legyek?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Ez egy telibek_rt trágya, most már az idegösszeroppanás szélén állok. Ha kiveszem sztereo-ból, és berakom 5.1-be, akkor tudok normális hangot kicsikarni belőle. A középső/mély hangszóró kimenetére kell dugni a jack-et*, és akkor rendesen szól. A demó. És ennyi kb. Beraktam AIMP-al egy albumot, és amíg dugogattam és kerestem hogy melyik bemenetre szórakozta ki magát ez a szar addig jó is volt, mikor megtaláltam, de amint nyomtam egy OK-t a kezelőpanelon, elkussolt, és azóta egy kurva hangot nem tudok kipréselni belőle. A demó persze végigmegy az 5.1-en, amikor a középhez és a mélyhez ér, akkor nekem szól szépen a bal és a jobb, de ennyi. Ennyit értem el 4 óra szenvedéssel.
* Egy RCA-jack kábelem van, amivel egy Sony minihifire kötöm rá a PC-t.
mod:
Megy a zene, nyitva a panel, kihúzom a jack-et. Visszadugom a közép/mély kimenetre, szól egy pillanatig, és azonnal elhallgat. Valami itt szoftveresen vagy úgy elbaszva, hogy én ilyet még nem láttam.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Ezesetben visszavontam az előzőmet, teljes mértékben

más:
A mai nap folyamán, ha már felkeltetek, valaki megpróbál olyat mondani, amit még nem tudok? Fél éjféltől hajnali 1-ig csak ezt kerestem, és fél 3-kor megint elkezdtem, de semmi. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi a baj. Ahogy olvasom a külhoni fórumokat, az 5.1 miatt rinyál általában mindenki, de nekem a 2.0 se megy, annak ellenére, hogy az ALC888 és a Win7 elvileg jó együtt. Tanácstalan vagyok.
-
faranus
aktív tag
sziasztok
amikor megjelent a win7 egyből megvettem egy magyar Professional 32bit est.
Azóta egy új gépet is sikerült újítani, 4Gb RAM 1Gb VRAM úgyhogy a 32bit nagyon visszafogja a rendszert mivel nem mennek rendesen a RAM ok. Néztem a 64bit est de elég drága és a 32 bit se volt olcsó! Szerintetek hogy lehetne megoldani hogy ne dobjak ki egy rakás pénzt az ablakon. Ugye a liszenszet veszem nem a CD t, és ha cserélni szeretném 64 bit esre új liszenszet kell vennem meg CD t???? Vagy ha nem honnan szerzek eredeti win7 64bit es CD t amiről felrakhatom és a saját liszenszemmel használni tudnám amiért kifizettem elég sok pénzt! -
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Szia,
Igen, innen szedtem. Ugyanez sajnos. Ugyanezt csinálja a régi driveremmel is, amit XP alatt használtam, ugyanezt csinálja az alaplapom honlapjáról szedett driverrel is, és ezzel is, amit linkeltél(az elsővel legalábbis). Van hang ugyan, de nagyon halk, és recseg, nem is tiszta. Volt már egyszer ilyen XP alatt is, de ezt nem tudom megcsinálni most, és nagyon bosszant. Úgy távolítom el és rakom fel, ahogy Te is írtad. A driver alól nem javíhtató beállításokkal sem a hiba, mert XP alatt is úgy tűnt el, hogy kb 3 driveer egymásra installálom, lol.
-
Воланд
titán
válasz
hoffman_
üzenetére
Innen szedted le a legelsőt?
Szerk.: Itt is találtam drivert. Mindegyik WHQL, szóval valamelyiknek jónak kell lennie. Ha egyet feltettél és mégsem jó, akkor vezérlőpult, hangkártya kiválasztása, majd eltávolítása, utána indítsd újra gépet és így próbáld meg feltenni a következőt.
kop8: Lehet, hogy neked sem ártana egy driver frissítés.
Chaser: link
-
kop8
őstag
Sziasztok!
Ma oprendszert váltottam xp sp3-ról win7 ultimate x64-re. A pár alapvető beállítás után rátértem a hangra. Szépen beállítottam vezérlőpultban a hangot 5.1-re ahogy kell, ott meg tudtam szólaltatni a hátsókat is a tesztben, viszont se winamp, se youtube, se wmp alatt, tehát igazából sehol se szól a hangszóró csak az első kettő

Realtek hd audio manager-ben is be van álítva az 5.1 és tesztelésnél szól is de sehol máshol nem szól 5.1-ben
Mitévő legyek?
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Most raktam fel a Win 7-et, mint fentebb ez kdierült. Ez az okádék ALC888 Realtek hangkari van integrálva, aminek a drivere már XP alatt is szar volt, órákba telt, mire tudtam hangot csiholni. Most se volt hang, felraktam a gyári oldalról a legfrissebbet, ami elvileg jó, és ezzel sem megy. Illetve itt az egyik kimeneten már ad hangot, de csak egy oldalt, halkan és recsegve, tehát gyakorlatilag nincs. Nagyon gyorsan szükségem lenne a hangra, még ma este, tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm,
Ábel
-
Chaser
legenda
Vista-t lehetséges valahogy upgradelni 7-re? Valami olyasmire gondolok, ha van erre lehetőségét kifizetem a különbözetet és vista nélkül tisztán felteszem a 7-est, aktiválni meg gondolom az új kulccsal kellene, de ha a vistá-éval az se gond.
-
szucsinka
őstag
sziasztok
ujabban azt csinálja a gép hogy alvó állapotbol nem kapcsolja be a monitorrt elöször csak néha csinálta most meg már mindig ..
ki kell kapcsolni és pár másodperc után vissza és akkor van kép .
nem volt monitor váltás vagy ilyesmi..1,5évig tök jo volt .nem értem
lehet hardver??
Win7 ultimate az op rendszerem -
AndrisBoy
aktív tag
Sziasztok, felteszek egy lehetetlen kérdést, hátha tudtok segíteni, de kétlem

Szóval van 1 kis konfigom, ami a következőkből áll:
-Fujitsu Esprimo E5600
-2GB DDR1 400Mhz ram
-200GB Samsung Sata
-Gigabyte HD5450 512MB
-AMD Athlon 64 3000+Ezen szépen ketyegett a Windows 7 Ultimate.
Fogtam magam, vettem bele egy AMD Athlon 64 3800+ X2 -őt.
Windows-t ujra rak, minden okej mind addig, még felnem telepitem a VGA Driver-ét.
Miután feltelepitem a VGA-t, addig minden stimmel, de ugye kéri h inditsam ujra....Ujraindítás után kapok egy kékhalált, ezzel az üzenettel:
"Hardware Malfunction
Call your Hardware Vendor support
*** The System Has Halted *** "
Régi CPU-val semmi gond nem volt, ezzel viszont nem hajlandó érvényesülni.
3Fajta Win7-el, és 3Fajta VGA Driverrel próbálkoztam, de ugyan ez a jelenség.
Köszönöm előre is

Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Yettel topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- DUNE médialejátszók topicja
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3854,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

hogyan lehet úgy beállítani, hogy ne állítsa le a felvételt, ha nem akarom? Már 2X megszívatott azzal, hogy lelőtte a film közepét, vagy a végét az a szar, mert a kézi felvételnél is az időzített felvétel beállításait alkalmazza. Legutóbb RTLK-n korábban kezdődött a film, simán lecsapta az előző műsor vége után a maximális 30p múlva (és sajna pont nem volt reklám, mert ilyenkor miért lenne

,, 4 gb ról indultam és úgy voltam vele dupla jó lesz ha kerül bele +4gb .. de nem ördögi a változás 

de ha ennyire lemezfóbiád van, akkor húzzál SSD-t venni és hozzál nekem is.