Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Sziasztok!
Tuti x64 mind a 2.
A Vistáról itt a "bizonyíték":
http://kepfeltoltes.hu/101004/Vista-x64_www.kepfeltoltes.hu_.jpgMegnéztem a leítás, és örömmel látom, hogy én is így próbáltam.
(Szerintem egyértelmű is, hogy így kell csinálni.)Persze tiszta rendszert is lehetne csinálni, csak akkor nem csak újrakell rakni a programokat, hanem be is kell mindent újra állítani.
(Amiben van export - import, annál nem nagy dolog, de aminél nincs, ott adott esetben sok jegyzetelés, vagy registry túrás, esetleg ini / cfg keresgetés, ezt jobb lenne megsprórolni.)
Ezért is olvasom szomorúan, hogy van akinek utánna nem mentek a programjai, mert nálam pont ez lenne a cél.
Viszont, mint a telepítő üzenetéből is látszok, Ő maga sincs teljesen tisztában a dolgokkal:
Akarok rakni x64 -re x64 -et, erre benyögi, hogy 64 -esre nem rakhataok 32 -est + 32 -esre meg nem rakhatok 64 -est. OK, ezt eddig is tudtam, de mi közöm van hozzá ????? Nem érint, akkor meg mi van?

Na mind1, ha nem találok megoldást, akkor marad még egy darabig a Pista, mert ahhoz nekem jól fel kell készülnöm, hogy az évek alatt belakot cuccost újrarakjam.
Köszi az eddigieket, ha valakinek van valami jó tippje, jöhet!
Üdv.: Laci
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Csak akkor tudsz vista ultimate-ről win7 ultira frissíteni ha egy adott időszakban vetted a vistát
Ez nem így van. Volt egy ingyenes upgrade periódus, amelynek keretében az OEM-ek upgrade kupont adtak a Vistával eladott gépekhez (azaz az MS adta, de te az OEM-en keresztül juthattál hozzá).
Egyébként ha a licenctípus engedi, akkor tökmindegy, mikor lett véve a cucc, élhetsz uograde-el
És persze nem kell külön upgrade csomag, a "rendes" telepítővel is lehet csinálni - főleg, mivel gyak. Ugyanaz a kettő

-
Akkor tisztázzuk.
Csak akkor tudsz vista ultimate-ről win7 ultira frissíteni ha egy adott időszakban vetted a vistát. Ennek volt egy dátuma, de már nem emlékszem. Ha korábban vetted, akkor nem fog menni. Ha tört a vista felejtsd el az ilyen frissítést. Kis segítség, hátha van benne valami érdekes infó neked.
Amint a hiba is írja, 64 bites rendszert nem frissíthetsz 32-re. Sem fordítva. Biztos jó telepítő médiát használsz? Amúgy meg ehhez egy upgrade verzió kell, ha jól tudom.
Nem a sima (ebben nem vagyok biztos, de ha valaki látja és tudja, remélem mogosztja velünk).
Akkor amit az U.I-ban írtál, szerintem a kérdésedre a válasz is benne van. Tiszta telepítéként felment, upgrade-ként nem, tehát szerintem nem jó médiával próbálkozol, vagy nem jó változattal (X86-X64).
Amúgy meg jobban jársz, ha egy tiszta telepítést csinálsz. Kb 20 perc alatt fent van, és kb (nekem 1,5-max 2 óra telepítéssel, míg mindent felrakok) 2 óra alatt van egy frankón felépített rendszered. De amíg válaszra vártál, addig már rég egy belakott win7 lenne, ami jól menne.
Hát ennyi.
-
glaci
őstag
Sziasztok!
Sajnos senki nem válaszolt nekem erre semmit:
http://prohardver.hu/tema/windows_7/hsz_29986-29986.html
Ennyire bonyolult? Akkor ezek szerint jobb, ha nem is eröltetem?
Pedig nem szívesen raknék mindent újra.
Biztos nincsen semmi megoldás?
(Remélem csak átsiklottatok rajta.)Előre is köszönök minden hozzászólást!
Üdv.: Laci
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
tudod, mondtam, hogy w7alatt lassú, ubi alatt normális a net. tudod mi volt? boot után hagytam lefutni a "chkdsk"-t

(#30083) MrCsiT: ahogy írták, úgy. ha nem sikerül pü és már magyarázom is részletesebben!

-
Kubbi
tag
Hali!
Win7-et használok már egy ideje
Volt egy vid.kártyám ( 9800gt volt benne) ami meghalálozta magát. Ismerős adott egy 4850-es ati kártyát, betettem szépen megy minden, egy baj van:
a net olyan, mintha wapos felület lenne, illetve az aero glass se létezik... (fehér nem átlátszó a tálca...)
Mi lehet a gond?
a régi nvidia drivert már az ati kártyával tudtam csak eltávolítani, az ati kártya biztosan teljesen hibátlan. Feltettem a legfrissebb drivert hozzá, mert automatikusan nem tudta a win frissíteni magának.Az előző kártya memóriahibás lett, és csökkentett módban hálózattal tudtam még anno használni. Na ugyanolyan a hodito is most, mint akkor volt...
Esetleg valami ötlet? Valaki találkozott már hasonlóval?
-
Biriboyka
senior tag
HELP!
Történet a következő: Feltettem egy SSD-re a win7-et. Aztán ahogy csatlakoztattam a HDD bölcsőm amiben volt egy filmeket tartalmazó vinyóm - ESATA-val csatlakozotattam -valami oknál fogva nem ismerte fel. Aztán valamiért megtalálta aztán amikor megnyitottam szépen be is olvasta. Kis idő múlva ( nem találtam leválasztó ikont ) kikapcsoltam a bölcsőt és betettem egy másik vinyót amit szintén nem ismert fel. Kikapcsoltam a gépet, újraindítottam amikor a bölcsőben lévő vinyónál futott egy vinyóelenőrzés mintha hibás lett volna. Megijedtem és kikapcsoltam az ellenőrzés során a gépet majd ismét vissza, amikor pedig beléptem a fájlkezelőbe szépen mutatta a könyvtárakat, de amikor megnyitottam az egyiket ott volt a filmekkel teli könyvtár ami a másik vinyón volt.
Lefutattam egy ellenőrzést Total Commanderen keresztül amikor az futott, kiírt egy hosszabb szöveget, meg azt, hogy valamilyen "FOUND" konyvtárba helyezi azokat a könyvtárakat amikben a filmek voltak( vagy valami ilyesmit írt, nem olvastam el teljesen csak leokéztam ), aztán ez a könyvtár valahogy eltűnt.
Nah ezt akarom valahogy visszaszerezni, mivel nagyon fontos cuccok voltak benne. Hogyan tudnál és hol? Sajna a rejtett fájloknál nem találtam illetőleg sehol sincs.
Thx előre is a segítséget. -
Psychonaut
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi!
-
csaresz002
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
na....nagy nehezen,de megszültem

köszönöm ismét a segítséget
-
WonderCSabo
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
-
-
Psychonaut
veterán
Üdv!
A TEMP mappát szeretném áthelyezni, mert a C:\-n a rendszer mellett csak kb. 500 mega hely maradt, és így nem elég munkaterületnek pl. konvertálásokhoz. Hogy tudnám a D:\ partícióra rakni?
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csaresz002
üzenetére
Akkor rakd fel...
medium84: faja!
-
medium84
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hálás köszönet, működik.
-
dim dim
tag
üdv fórum!
van egy netbookom, nvidia ion videochippel.
driver ügyében elvileg két út van: a netbook gyártójának (asus) oldaláról vga driver
-vagy nvidia oldaláról nvidia driver pack, ami többek között az ion drivert is tartalmazza.
elvileg mindegy melyiket választom, józan paraszti ész szerint, hiszen asztali gépemnél is tölthető vga driver az alaplap gyártójának oldaláról (integrált gpu), és az nvidia-tól.mégis, a netbooknál win7 x64 alatt nem működik az nvidia driver pack, csak az asus oldaláról tölthető. ha a driver pack-et próbálom, újraindul vga üzemmódban, és alap drivert tölt be (felkiáltójeles eszköz!).
a gyártó driverrel meg az a gond, hogy utolsó driver 2009-es, több mint egy éves.ki tudja, miért nem megy az nvidia driver pack, amikor még a supported gpus listában is benne vagyok?
köszönöm
-
csaresz002
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
nincs fent program...csak simán behuztam a Számítógép/DVD-RW-meghajtóba
-
WonderCSabo
félisten
válasz
csaresz002
üzenetére
Mivel írod? Próbáld ki a CDBurnerXP-t.
-
WonderCSabo
félisten
medium84:
7. Töltsd le az EasyBCDt.
8. Indítsd el.
9. A bal oldalon kattints a "Add New Entry" gombra.

10. Az Operation System szekcióban kattints a "Windows" fülre.
11. A "Type"-tól jobbra válaszd ki a "Windows NT/2k/XP/2k3"-t a legördülő menüből. Az "Automatically detect correct drive"-ot hagyd bepipálva.
12. A "Name"-től jobbra hagyhatod az alapértelmezett "Microsoft Windows XP" nevet ami megjelenik a Windows Boot Managerben, vagy beírhatsz bmilyen más nevet amit szeretnél.
13. Kattints az "Add Entry" gombra jobboldalt.
14. A baloldalon kattints az "Edit Boot Menu" gombra. Meglátod h. a "Microsoft Windows XP" hozzáadódik a jobb felső részhez. Kattints a "Save Setting"s gombra.

15. A baloldalon kattints a "Bootloader Setup" gombra.

16. Az alsó részen a "MBR Configuration Options" alatt, válaszd az "Install the Windows Vista/7 Bootloader to the MBR"-t, majd kattints a "Write MBR" gombra.
17. Zárd be az EadyBCD-t.
18. Indítsd újra a gépet.
-
csaresz002
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
feladom..... behuztam a mappába a fileokat, beírtam a cimkét,majd tovább...
és kidob
azt irja hogy helyezzek be üres lemezt....de hát üres lemez van bent 
szerk: ujraírhatóra elkezdte írni,de a sima egyszer írhatóra nem akarja

-
WonderCSabo
félisten
válasz
csaresz002
üzenetére
Igen, elég úgy. De hagyd nyitva a DVDket, nekem sokszor nem ment, ha lezártam.
medium84: Mindjárt lefordítom Neked.
-
csaresz002
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ezzel meg is vagyok....köszönöm

még egy kérdés: meg vannak a mappák (AUDIO_TS és VIDEO_TS) ezeket csak egyszerüen bekell húzni az ablakba amikor írni akarom?lefogja játszani a dvd?vagy van valami más írás mód?

-
Nightquest
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Amilyen rejtélyes hiba volt, olyan rejtélyesen oldódott meg. Kicsit megpiszkálgattam az alkatrészeket, megnyomogattam a csatlakozókat, stb. és minden működött. Lehet, hogy van valami logikus oka, de már nem hiszem, rájövök, végül is mindegy is.
-
medium84
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem megy a dolog, legyen szíves magyarázza el valaki hogyan csináljam, honapra kell az angol windows a melómhoz.
Segítség!
leírom újra a problémámat:
A notinom volt egy angol xp a melóhoz, meg egy magyar nem melóhoz. A magyar XP helyett felraktam egy win7et, ettől kezdve nem jelenik meg indításkor az prendszer választási lehetőség, hanem elindul a 7. -
Jazz
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Látom nem bírtad megállni.
Inkább segíts.csucsbicep: Igen.
-
DanielXXXV
nagyúr
Hali!
4gb rammal, már érdemesebb a 64bites verziót használni?
-
Jazz
veterán
Örület.

Végre összehoztam a hálózatot úgy hogy lássák egymást otthoni varázslós megosztós bisszembaszom minden beállítva, win7-el xp-re nem tudok belépni "lehet hogy nincs joga a....stb", DE
ERRE! A 32 bit-es XP-vel betudok lépni a 64bit-es Win7-be!!, és tudom módosítania file-jait is!!!
Visszafele nem! DE csak azt a könyvtárat, amit az alapérletmezett "varázslós nyilvános megsztós...stb." hozott létre. Amit én osztanék meg saját kezűleg, megadhatok én akármilyen jogosultságot, akkor is jelszót meg felhasználó nevet kér a csatlakozáshoz és nem lehet belépni rá (jelszókérés is ki van kapcsolva).
Egyszer adnának ki egy normális: Über felhasználó barát-mentes, aero élményindex mentes, kismillió "egyszerűsített" lépés mentes, advanced user normál wint, nyílna meg kapásból az összes bállítási felület.... akkora lenne rá a kereslet! Ehelyett a Teletubbi felhasználóbarát felület helyett! -
norbiphu
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
szia,
1. eredeti
2. nincs
3. csere memóriám nincs, kipróbáltam úgy hogy csak az egyik modult hagyom benne de úgyis előjött. most ráeresztek egy memtestet a ramokra hátha vmi kiderül. -
-
norbiphu
őstag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
angol win7em van, angol driverrel. egyébként próbáltam már a default driverrel amit felrak a win7, annál jött elő a legritkábban a gond.
10.9-es catalysttal sűrűbben, aztán most próbáltam egy régebbit, 10.1-eset azzal még sűrűbben.egyébként nemrég váltottam i5-re, a váltás óta van ez a gond.
-
válasz
norbiphu
üzenetére
A driver a bűnös.
Nekem hasonló volt a magyar xp-nél. Ott mindig olyan hibám volt, hogy az explorer.exe hibát talált leállt. 3 alaplappal, meg vagy 4 féle xp-vel (magyar) mindig ezt csinálta. Akkor még sp1, sp2 volt. Utána átmentem angol xp-re és láss csodát, nem jött több ilyen hibaüzenet.Lehet hogy a drivernél van valami, vagy próbálj meg egy másik nyelvű drivert felrakni.
Mondjuk én angolt wint használok, és ahhoz csak angol nyelvű progikat használok.
Az ati driver magyar neked? -
Üdv.
Megmakacsolta magát a win7-em, és a héten elkezdte azt csinálni, hogy leállításnál telepít 3 frissítést, indításnál pedig 10 percig konfigurálja, és 0%-on áll végig, és mindig eljátssza ezt. x64, mit csináljak vele? Eddig semmit nem próbáltam még. -
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kipróbáltam, és tök szépen felébredt a gép (nem tudom, hogy mi ébresztette pontosan fel, én csak kipipáltam a wakeupot), felvette a tévéből amit akartam, csak most azt nem tudom még megoldani, hogy a feladatütemező segítségével leállítsam a programot, mert akkor egész nap menne a tuner és azt nem akarom.
-
Mr.Grincs
veterán
Hali,
Adott az asztali gépem amibe bepaszíroztam egy vinyót amiről le kéne menteni az adatokat a vinyót látja de nem tudok róla törölni meg másolni az én vinyómra. Kérdésem az hogy hogyan tudok másolni? Már engedélyeztem MINDENKI részére a dolgokat de akkor sem akarja az igazságot. Előre is köszi a szájbarágós választ.

-
nfsu17
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Értem, köszi.
Akkor a SmartDVB-ben az a funkció, hogy "wakeup system to run task" az nem is fog működni? Vagy mivel az egy .job fájl, és az nem program, így az menni fog? Ehhez is kell ugye engedélyeznem az energiagazd. alatt azt, hogy alvó módból felkelhessen a gép, mert ha "soha"-ra teszem, akkor gondolom a .job-ért sem fog felkelni. -
WonderCSabo
félisten
válasz
csaresz002
üzenetére
Külön progi kell, keress rá AVI to DVD ezert ki fog dobni
nfsu17: Program nem tudja felébreszteni a gépet.
-
nfsu17
veterán
Még egy kérdésem lenne.
Eddig nem működött az alvás teljesen, azaz nem kapcsolt le mindent. Most beraktam S3-ba, kipróbáltam, minden működik. Egeret offoltam, hogy arra ne ébresszen, működik. Bill-re ébred, működik.
Energiagazdálkodásnál eddig az volt, hogy alvó állapotból ne ébreszthesse semmi a gépet, program se. Most ezt engedélyeztem, mert szükségem lesz majd arra, hogy sleep-ből ébredjen, mikor fel akarok vele vetetni műsort.Ehhez kapcsolódóan kérdezném, hogy hol tudnám átnézni, hogy most milyen programok vannak a gépen, amik esetleg úgy vannak beállítva, hogy felébressze a gépet, mondjuk egy programfrissítésre. Nem akarok éjjel arra kelni, hogy elindul a gép, mert a google updater azt mondta neki.
Hálókártyán beállítottam, hogy az se ébressze, rc esetén ha minden igaz, mindig arra ébredt random módon.
-
Dapro
senior tag
Valakinek valami más ötlet a PnP problémámmal kapcsolatban?
most néztem biost. ott sincs semmi érdekes.
Rendszervissza állítás nem fog menni mert nincs pont hozzá. Volt de az nem segített.
Eddig a GPU-z működött.
Most nem megy. mert azt észleli, hogy a plug and play ki van kapcsolva.
services.msc be mindent bekapcsoltam ami pnp vel kapcsolatos. magát a pnp-t meg nem tudom módosítani mert szürke minden beállítás (nem tudom változtatni) de be van kapcsolva és automatikusra van állítva. -
mclaren777
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszönöm szépen!

-
csaresz002
senior tag
Tudtok olyanba segíteni hogy Win7-el tudok-e avi-t kiirni DVD formátumba?
vagy kell hozzá egy progi esetleg?
-
medium84
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajnos nem vagyok jó anglból, tudnál segíteni magyar nyelven?
-
Dapro
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Próbáltam már. Nem változott. Újra rakni semmiképp nem akarnám :S
Most amúgy amikor elindítom a GPU-z -t azt írja, hogy ki hogy kikapcsoltam e a PLug and Playt, mert nem megy.
De a services.msc ben a be van kapcsolva. sőt ki sem tudom kapcsolni mert szürke. -
WonderCSabo
félisten
válasz
mclaren777
üzenetére
Jobb gomb a fájlon -> Tulajdonságok -> Biztonság.
Vagy:
start menü -> gpedit.msc ,enter.
Felhasználó konfigurációja \ Felügyeleti sablonok \ Windows összetevők\ Windows
Intéző . Engedélyezd a "Mappa beállításai menüpont eltávolítása az eszközök menüből"-t -
mclaren777
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
És ezt mégis hogyan/hol tudnám beállítani?

-
WonderCSabo
félisten
válasz
mclaren777
üzenetére
Ne adj rá jogosultságot neki.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem felétek hogy frisitettem a notebookom vga driverét és azota néhány játékot nem tesz ki teljes képernyöre hanem körbe egy fekete csik van . Tudom kisebb felbontásban szeretném játszani a játékokat nem a win , nativ felbontásban . A VGA nvidia geforce GT220 m . Az illesztö porogramjában kel valamit állitani hogy a kisebb felbontást is kirakja teljes képernyöbe ???? Van valami megoldás ? Xp allat nem csinál ilyet . Az eredeti driverével is ezt csinálta de egy régebbi frisitéssel ezt nem csinálta de a legujabbal ismét ezt csinálja . Valami megoldás, állitási lehetöség van ???? Köszi a választ !
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet megoldani azt a legegyszerűbben, hogy a rejtett fájljaimra NE tudjon rákeresni a másik profilt használó emberke?
-
nfsu17
veterán
Sziasztok!
Van egy dvb-t néző/felvevő programom. SmartDVB.
Ebben az időzített felvétel egész jól működik, de csak 90%-ban jó mégis.
Tehát be lehet állítani, hogy mikortól meddig vegyen fel, majd a felvétel után mit csináljon.
És szépen ezt egy windows job fájlba elmenti és ha megy a win, de a progi nem, akkor a progi a job hatására elindul, felvesz, majd a felvétel végén...és itt a gond:
-van olyan hogy "Nothing" > ekkor nem lép ki a progiból, de a felvételt leállítja (ha nem vagyok itthon, ez nem jó megoldás, több órát menne fölöslegesen a tuner, melegszik, stb).
-EXIT (itt hibás a progi, mert leállítja a gépet felvétel után > fél jó megoldás, legalább a tuner is leáll, meg a gép is)
-Shutdown > erre is leáll a gép.És pont a progibólkilépő funkció nem megy jól.
Meg lehet oldani egyszerűen, win alól, külön progi nélkül, hogy X időben leállítsa szépen, szabályosan ezt a SmartDVB-t? De a win ne álljon le.

Kb ezt szeretném:
Megy a win, én nem vagyok otthon. SmartDVB-ben előre beállítom a felvételt, meg, hogy felvétel után NOTHING-ot csináljon, azaz ne lépjen ki a progiból. Mondjuk ez legyen 15:00. A win meg egy másik job hatására 15:02-kor leállítja a progit. A felvétel elkészült, a tuner sem megy fölöslegesen.
Ezt (ha jól működne a progi) meg lehetne csinálni trükközés nélkül is, de a progiban ez, mint mondtam hibás funkció és trükközni kell, hogy működjön, ahogy én szeretném. -
Dapro
senior tag
Üdv.
Kis segítséget kérnék.
Üres az eszközkezelőm.
Win7 32bit.
Próbáltam a következő módokat a javításra.
-Regedit féle permission változtatás (SYSTEM\CurrentControlSet\Enum) (Itt nem enged változtatni semmit, mert nincs hozzá jogom, 1 felhasznalo van a gépen az én. azaz rendszergazdának kell lennem.)
-Rendszervisszaállítás (nem változott)
-Services.msc féle Plug and Play (nem változott, minden ok)Help

u.i.
ATI drivert akarok uninstallálni mert azt irja ki amikor elindul a windows hogy nincs fent rendesen. pedig tudok jatszani is...
NVIDIA kártyáról váltottam. programok eltavolitasanal toroltem az nvidiat utana felraktam az ATIt. egy ideig jo volt. utana mar nem. nemtudom mitol valtozott meg. -
doxa
tag
sziasztok!
nem tudom ide ilőő kérdés vagy sem... de:
tegnap éjjszakai letöltés után, ma reggel a gépem ezzel fogad:
3 fiók van a rendszeren az enyém a rendszergazda, másik kettőbe simán belép, de az enyémbe ha próbálok "Üdvözöljük!" üzenet után "Az asztal betöltése...." kb fél percig (ilyen sosem volt...) majd egy alap asztal jön be és egy üzenet: ideiglenes fiókba lépett be........
azt sem tudom mire gondoljak
valaki esetleg segítene?
előre is köcce
ha számít a rendszerem win7 home premium
-
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen, a legújabb van fent.
Sub-ZeRo: Igen, egy winyón van a 2 meghajtó. Szval akkor ez normális.
Morden24: Ok.
Fire/SOUL/CD: Majd nemsokára megnézem. -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Akkor igen.
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Igen ő az!

Akkor lehet visszaviszem gariba. Vagy eléggé jó fejek a boltba, ismerősömnek vettek vissza lapját pár hónap után. Lehet beviszem, megkapom a 16k-t és veszek itt 8ért egy G31-est

-
-
faranus
aktív tag
sziasztok az lenne a kérdésem: hogy lehet beállítani hogy magasabb legyen a monitor képernyő frissítése egy ASUS VH222D monitorom van és egy GTX460 om amiknek nem 60Hz kéne vinni szerintem hanem magasabban, de a win7 csak 59-60Hz enged beállítani.Lehet valamit tenni ez ellen?
-
-
WonderCSabo
félisten
Sztem regulázd meg ezt a csajt most már! Elisha Cuthbert?
Jaa, h. a VGAról van szó.

Érzésem szerint a VGA hibás, amiatt csinál ilyeneket.

staker: Legújabb chipset driver fennvan? Egyébként nem nagyon tudod szoftveresen felgyorsítani. Bár ez a sebesség télleg lassú, kivéve ha sok kis fájlt másolsz.
-
törölt tag
Hy!
A winchesteren való másolást hogyan tudnám felgyorsítani anélkül, hogy új hw-t kellene vennem? Tehát valami szoftverrel vagy valami beállítással nem lehet? Nem akarom azt, hogy 1 GB-ot 2 másodperc alatt átmásoljon C-ről D-re, de ne tartson már 1,5 percig.
Seagate winyóm van, 320-as, 7200 rpm-es, sata2-es.
-
chungee
addikt
téves
-
MiNiM
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
-
Nem szar. Ha nem tetszik tedd vissza a másik msn-t. Ennyi. Én még nem jöttem rá, hogy a "60" oszlopos" dolgot hogy oldjam meg, de én nem a régi kinézetet használom.
A másik, meg azért halványak a nevek, mert offline módban vagy.
Egy ilyesmire rákattintasz akkor minden neved jó lesz.
Vagy ha az új nézetben vagy, egy névre rámész, kijön a beszélgető ablak, akkor rákérdez, hogy lásson téged, engedélyezed neki, majd a nevedre rákattintsz és az állapotoknál a rejtve csatlakozásnál lesz olyan, hogy mindenki lásson, vagy rejtve legyél. A megfelelőre rámész.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azt irja hogy helyezzek be üres lemezt....de hát üres lemez van bent