Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
pocokxx
üzenetére
Hát, ha már a win is azt mondja, hogy formázd a meghajtót, és nem látod, akkor talán GetDataBack...
Filerendszer valszeg összeomlott rajta, amíg nem formázod, vagy ilyesmi, addig van sansz, h 1 részét vissza tudod menteni..
De erre érdemes lenne itt rákérdezni.. Lehet, ide több olyan ember figyel, aki ebben tud segíteni, vagy okosabbat mondani.

-
-
@matthew@
őstag
válasz
pocokxx
üzenetére
Van h fogy valamennyi és utána akár 2 perc múlva már megint több van, előbb egy CCleanert végigfuttattam és kb. 1GB-nyi sz@rt talált lehet azokat leszedem vele
Szóval szerintem is a sok ideiglenes file lehet az ok
Köszi a helpet!
Amúgy megnéztem h melyik mappában van sok adatmennyiség változás és az általad leírt 1.-ben volt h pár száz MB-ok is voltak különbségek
-
-
válasz
pocokxx
üzenetére
Rendszer visszaállítás hátha segít.
(#37630) hoffman_:Az energia gazdálkodásnál nincs beállítva hogy a merevlemezt lekapcsolja? Akkor szokta ezt csinálni, ha ez be van kapcsolva és akkor pörgeti fel.
(#37633) alias_bobo:De ez nem csak laptophoz jó? Mert ott van a képen a kábel jele.

-
Воланд
titán
Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Filmvilág
- Gitáros topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Asus ProART Gaming PC! i9-13900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- HP Zbook 17 G2 Workstation,17.3"FHD,i7-4810MQ,16GB,256GB SSD,K3100M 4GB VGA,DVD,WIN10
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia) - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szóval szerintem is a sok ideiglenes file lehet az ok