Hirdetés
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- CES 2025: Okosgyűrűt és akciókamerát hoz Vegasba a Dreame
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Az óév utolsó napjára tartogatta a MediaTek a Dimensity 7100 bejelentését
- iPod Nanóra hasonlító USB DAC és zenelejátszó a Snowsky Disc
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
adam432
tag
Helló, azt szeretném kérdezni, hogy jár-e valami hátránnyal a win7 müködésére nézve, ha nem eredeti az op. rendszer?
bocsi az idióta kérdésért 
búék! -
akoska23
aktív tag
Sziasztok a problémám a következö.
Alaplap MSI K7N4 ultra 2x512RAM Nvidia 7600GT
Ma vettem egy ide Sata átalakitót és a HDD-t átraktam a SATA portra .Ezek után kezdödtek a bajok.
A Windows Vista és a Windows 7 is elkezd települni az elsö ujrainditásig utánna ez a képernyö fogad:Windows falled to start. A recent hardware or software change might be the cause. To fix problem:
1. insert your windows installation disc and restart your computer.
2. chose your language settings, and then click "next"
3. click "repair your computer."If you do not have this disc, contact your system administrator or computer manufacturer for assistance.
File: /windows/system32/winload.exe
status: 0xc0000221
Info: The file is possibly corrupt. Its header checksum does not mutch the cumputed checksum.
Probáltam ujratelepiteni leformáztam a HDD-t töbször is de semmi.
Kérlek segitsetek megyek melozni külföldre és a feleségem gép nélkül marad. -
Belba
őstag
Sziasztok!
S.O.S. segítségre lenne szükségem hozzáértő szakemberektől!!!
A fiam számítógépe becsődölt : bekapcsolás után egy fekete képernyő jön be, se té, se tova, innentől kezdve semmire nem reagál a gép...

(Egészen pontosan : megjelenik a win7 töltődése animált logó, de ezután az Asztal már nem jelenik meg, csak egy fekete képernyő.)Hiába próbáltam telepítőlemezt betenni, és csökkentett móddal indulni : SEMMI!...
Lemezzel normál módban indítani : SEMMI!...ctrl + alt + del : SEMMI!!!...
Jó lett volna a "Rendszer-visszaállítás"-t elérni, de jelen pillanatban esélyem sincs, semmit nem tudok csinálni a gépen...
Már ott tartok, hogy újratelepíteném a Windowst, DE HOGYAN?!...

Amúgy a gépet augusztusban vettük, jogtiszta Win7 (64 bit) op.rendszer van rajta...
-
bladd
tag
Sziasztok!
Végig olvastam ezt a topicokot is, de nem találtam megoldást a problémámra. Kérlek segítsetek.
A configom: Asus P5B sima, E8400 alapon, GTX460 768MB, és most lett hozzátéve2X2 GB Geil EVOONe dual kit. CL5-5-5-15 800 MHZ ramok.
A Win7 64 bit.es változat volt fent eddig is a 2X1 GB-os kingmaxokkal. Nem is volt velük semmi gond.
A probléma a 2X2 ram berakása után jelentkezett. A topicban olvasottak szerint átállítottam Memory remappot enable-re.Ezután már látta a rendszer BIOS a 4 GB ramot, mert addig csak 3 GB volt.
ÉS itt jelentkezett a PROBLÉMA: a Win7 64bit bootolásnál a bejelentkező képernyőjén megállt és innen sehová nem megy .Ezt mindannyiszor megcsinálja. Semmi kékhalál, csak megáll a vinyó és nem tölti az operációs rendszert tovább.
Visszaállítva a memory remapp-ot disable. Ekkor a gép a BIOSban csak 3 GB-ot lát, viszont bebootol a Win7 64bit, de a 4 GB-ból csak 3 GB-ot használ.
VALAKI KÉREM SEGÍTSEN! -
Gülredy
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Nem mert aki hozzáfér a géphez az idegen személy lett volna, és nem akartam volna, hogy nyúlkáljon a gépben, a dokumentumok között, meg akár törölhessen is (kibaszásból) akár a programfiles-ból akár a windows mappából.
A másik meghajtón is lett volna pár fénykép amihez nem akartam volna hogy hozzáférhessen.Tudsz valami megoldást mondani?
-
Gülredy
tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
csináltam egy másik felhasználót először, aminek azt adtam névnek hogy Vendég, és azon akartam letiltani a c meghajtó megtekinthetőségét, de nem volt benne a listában, így gondoltam az authenticated users (vagy valami ilyesmi) az lehet, és annál megpróbáltam leállítani a c meghajtó megtekinthetőségét, pontosabban csak egy pipát raktam a "List Folder Contents" mellé a deny oszlot alatt.
-
Gülredy
tag
Sziasztok nem tudom jó helyre írom-e de nagyon sürgős segítség kellene!!
A helyzet az, hogy a gépem több ember is használja, és az ő jogaikat korlátozni akartam, olyan szinten, hogy a C meghajtón ne tudjanak semmit se csinálni, a d meghajtón is csak néhány mappához férjenek hozzá.
Nos ez saját figyelmetlenségem végett balul sült el, de nagyon.
A következőket tettem:
Total commanderben a C meghajtón jobb kattintás --- properities -- security --- majd itt az authenticated users-nek letíltottam a mappák listázhatóságát. (csak e mellé raktam pipát a deny rész alatt máshol sehol sem volt semmi pipa)Ez azt eredményezte, hogy nem látom az adminisztrátori felhasználói jogokkal rendelkező profilom alól a c meghajtót, nem tudok még egy msconfig-ot se semmit sem elérni, mondván "Windows cannot acces the specified device, path, or file. You may not have the appropriate permissions to access the item."
Mivel sem az F8as bootolásnál nem volt safe mode, sem pedig windows alól nem tudtam beállítani ezt, beraktam egy windows cd-t és csináltam egy system restore-t 2 nappal ezelőttről, így bejött az f8as bootolásnál a safe mode, és előhoztam a rejtett adminisztrátori fiókot.
De a probléma továbbra is fent áll. A c meghajtót még az adminisztrátorból sem érem el, mondván az adminisztrátor letiltotta (hova menjek innen feljebb?). Viszont az msconfig már bejön.Arra kérnék segítséget, hogy hogyan tudnám visszaállítani a jogot, hogy a c meghajtó listázható legyen!
Aki tud segíteni az feltétlenül segítsen nagyon fontos lenne, és sürgős is!!Előre is köszönöm szépen!
-
polonic
félisten
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Áthelyezd a leveles mappát egy másik partícióra, aztán amikor új rendszernél, miután feltetted a mail-t, akkor megadod neki ezt az útvonalat és ott lesznek a levelek. Még a beállítások is megmaradnak, külön fiókonként, ezeket sem kell beállítani, mindössze az első indításnál a fiókokhoz tartozó jelszavakat beírod és kész.
-
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ja biztos. Csak ha valami gyíkja van neki, akkor jön a fejvakarás, hogy az ms milyen sz@rt ad ki, közben meg mindenki ajnározza, hogy milyen jó stb... Hát inkább nem akarok ilyenekhez érteni, kihagynám...

Windows live mail 2011-ben hogy lehet a leveleket kimenteni, hogy ha netán valami oknál fogva a rendszer kipusztul, akkor csak bemásoljam és ne keljen megvárni, míg letölti újra?
A leveleket megtaláltam, vagyis a mappákat, de kell még esetleg valami konfigos fájl?
Valaki tud ebben segíteni? -
janos1988
addikt
Van egy vinyo 3 reszre osztva. Elsore lett rakva a Win7, a masodik ures, a harmadik adattarolo. Na most a 2.-ra akarok egy Xp-t rakni. Hogy tudom megoldani, hogy ne csessze el a boot szektort es valaszthato legyen, hogy Win7 vagy Xp toltodjon?
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
ke.tamas
üzenetére
Az SP3 az azt jelenti hogy Service Pack 3, amik hivatalos Microsoft javítások . A windows 7 ből nincs olyan verzió hogy FIRE az valami házi barkács kacat, amit valaki megpiszkált aztán csodálkozol hogy nem úgy működik ahogy kellene neki.
Windows 7 Fire, érdekes hogy a Microsoft a leírást nem a saját oldalán hanem csak egy fórumban tette róla közzé . . .
-
Andrew Greg
tag
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Okéé, köszönöm a segítségeket, igen erre gondoltam, hogy mondjuk valamelyik játéknál lehet-e szó teljesítmény többletről, esetleg gyorsabb-e a rendszer, használtam a google-t de nem egyértelmű, ahogy beszélnek róla...ezért kérdeztem...
-
ke.tamas
csendes tag
Üdv.
Segítséget szeretnék kérni tőletek.
Windows 7( Fire ) van a gépemen,amikor bekapcsolom a gépet(,feláll a rendszer), akkor autómatikusan mindig beadja a Bevezetést.
Tudna nekem esetleg valaki segíteni,hogy hol tudnám kikapcsolni?
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!
További szép napot mindenkinek!
Üdv. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Andrew Greg
üzenetére
a ramkezelésben van különbség. A 64 bites 4 GB-nál több ramot tud kezelni, illetve egy folyamatnak tud 2 GB-nál több ramot is adni, míg a 32 bites max 2 GB-ot tud adni egy folyamatnak. Pl. ez utóbbi elég jól jön a ramigényes játékoknak (lásd Crysis).
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Andrew Greg
üzenetére
A topicban erről sokszor volt szó használd a keresőt. a 32 bites operációs rendszerek összesen 4 giga ramot kezelnek míg a 64 bitesek tudnak több mint 4 gigát is kezelni. A játékok nem lesznek szebbek tőle, illetve nem tudom mire gondoltál mi lehet a különbség.
-
Andrew Greg
tag
Valaki tud nekem mondani valamit a 32bit és a 64bit közötti különbségein ???
Leginkább játékok beli különbségek érdekelnének...
-
Atikusz
senior tag
nekem az usb porttal lennének problémáim. nemrég vettem egy hp notit (részletes konfigot lásd adataimnál) és a microsoft usb-s egér állandóan "lecsatlakozik", nem lehet használni, ha bedugom másikba, ott is egy idő után leáll a működése. amikor újra bedugom, akkor vmikor megjavul és egy ideig megint jó lesz, de van, hogy egyáltalán nem reagál rá. lehetséges hogy az egérrel lenne probléma? vagy inkább az usb résznél kellene keresni a hibát?
szerk: a vezeték nélküli egérrel semmi gond nincs, meg a külső HDD-m se csatlakozik le soha.
-
gamer13
csendes tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszi megoldódott, a gamer profile-ban a fullscreent átírtam "1"- re és így már jó.
Amugy se ALT + ENTER, se F11 -re nem reagáltKösz

-
válasz
condemned80
üzenetére
Miért kell így széthúzni a szöveget

-
condemned80
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Tényleg érdekes mert biztos nem az eredetivel van baj amiről csinálom mert az első pass-t
szépen végigtolja majd a másodiknál a feléig jut átlagosan. Viszont 2 pass-al lényegesen
szebb minőséget csinál. Ezeket a BDRip mkv-at kódolgatom át dvd-re... Jobbak lesznek
mint egy bolti gyári dvd

Transformerst megvettem a srácomnak gyáriba ezrekért jelzem... Mikor átalakulnak a robotok
egy pixelhalmaz az egész... Leszedtem BDripben, átkódoltam dvd-re sehol egy pixel,
gyönyörű szinezet

Ezért eröltetem ezt a témát meg a kódolást... Volt aki már lehurrogott, hogy miért ba...m el
a HD filmet

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
condemned80
üzenetére
Igazából nem nagyon állítgattam, szal lehet nem 2 passosan nyomom, a gyerekeknek szoktam néha pár mesét átnyomni amit nem találok dvd -n, az ő dvdjük avi-t nem visz.
-
Andrew Greg
tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Köszii, most már szuper minden

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
condemned80
üzenetére
Nálam nincs vele gond, adtam is egy linket ahhoz a verzióhoz amit használok, a privát üzijeidben megtalálod.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Másik oprendszerre.
-
Воланд
titán
válasz
condemned80
üzenetére
Kompatibilitási módot állítsd át, hátha. Jobb klikk az exe-n, tulajdonságok, kompatibilitás fül. De ahogy nézem másnak nincs gondja vele 64-bites w7-en, legalábbis én nem találtam ilyen írást.
-
condemned80
tag
Sziasztok!
Ismét gondom akadt

A régi gépemen 32bites win7 alatt használtam Convert X to DVD-t, imádtam fasza volt

Most az új gépen, 64bit alatt vmiért idétlenkedik... Mikor a 2pass csinálja a felénél leáll,
kiirja, hogy kész a projekt és kapok egy fél vagy még annyi se filmet...

Mi lehet a gond? Először ugyanazt a _ConvertX-t próbáltam amit eddig is használtam,
de már a legújjabbat is felraktam... Megzavarit

-
kavarc
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
sfdrakex: igen, már kérdezted. Nem barkács verzió. Jogtiszta.
Sub-ZeRo: sajnos nincs másik hálókártyám. Ugyanez a kártya és konfig XP alatt problémamentesen futott.
Egyszerűen nem értem. Az általam ismert minden lehetséges dolgot kipróbáltam, de nem lett jobb. Ezért gondolok arra, h esetleg az Ultimate verzió tartalmazhat vmit, amit esetleg ki kellene kapcsolni, vagy rendesen beállítani. Sajnos eddig csaódás a váltás...
-
kavarc
aktív tag
Sziasztok újra...
Újratelepítettem a Win7 Ultimate x64-et. Sajnos a teljesen szűz installon sem "jó" a hálózati sebesség. A letöltésnél többnyire hozza a maximumot, de a feltöltésnél úgyanúgy nem hozza a teljes sebességet - kb 35%-al kevesebbet. Mind írtam optikai net, nagyon stabil és a laptopon (W7 home premium) ill. XP minden rendben. Csak az asztalin van probléma. Elég hektikus mind a letöltés, mind a feltöltés sebessége, de a leginkább zavaró, hogy a feltöltésnél nem megy maxra.

Nem volt még ultimate verzióval dolgom; lehet, h vagy vmilyen beépített alkalmazás, ami vhogyan visszafogja a hálózati forgalmat?- próbáltam már kikapcsolni a tűzfalat
- legújabb hálókártya drivert felrakni
- TCP optimalizálóval optimalizálni a hálózatot
- végül az újratelepítés sem segített.
Please help!
-
Psychonaut
veterán
válasz
Andrew Greg
üzenetére
-
Воланд
titán
válasz
Andrew Greg
üzenetére
-
Andrew Greg
tag
És még olyan minialkalmazást szeretnék ami folyamatosan méri a hőfokokat...
leginkább a proci érdekel, de a hdd, gpu se baj, ha olyan van... -
Andrew Greg
tag
esetleg valamilyen nagyon jó témát tudok nekem ajánlani ???
Esetleg témákat honnan tudnék letölteni, de valami minőségit szeretnék

-
FREE TIBET
csendes tag
válasz
zeon.hu
üzenetére
szia.nálam ugyan ez van.nincs vírus,nálam sem.ugyan akkor,lehet hogy hülyén hangzik de nálam az a probléma forrása hogy amin az egeret használom,ilyen tapéta szerű valami",az asztal azzal van bevonva" tele van apró hajszálvékony díszítésekkel,és az töri meg a lézert.ilyenkor a kurzor átrepül a kijelző másik végébe
.kipróbáltam más alátéttel ott nincs ez a jelenség.nálam ez volt a bibi.De touchpadra nem tudok mit mondani. -
gamer13
csendes tag
Sziasztok
Van egy problémám a Far cry2 csak ablakban akar fut , berakná teljes képernyőre de visszamegy ablakra, volt egy fagyásom addig rendesen ment.
Már újra is raktam párszor.
windows 7 (ultimate 32 bit ).Mi okozhatja a hibát ?
thx

-
Morden24
nagyúr
válasz
zeon.hu
üzenetére
Márpedig ez szerintem tuti malware lesz, hacsak nincsen valami 3rd party egér/ablak/desktop/téma modding felpakolva. Szerintem csinálj pár scan-t, lehetőleg NE valami lopott warez-vírusirtóval, hanem online scannerrel, vagy valami normális ingyenessel (MSE, AVG, Avira...).
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Kb 1 hete gondom van a kurzorral: állandóan eltűnik/elugrik az adott ablakból. Ha több ablak van nyitva, össze-vissza ugrál közöttük, anélkül,hogy bármit tennék. Ha csak egy van nyitva,akkor meg simán csak eltűnik egészen addig,amíg nem klikkelek vissza.
Touchpaddal és egérrel is ugyanezt csinálja. Kikapcsolt touchpaddal is és másik egérrel is.
(Toshiba NB100 noti és Win7 )
Vírus elvileg nincs(Vipre és Norton szerint), frissítés megy rendesen.
Ötleteket kérnék a megoldásra,mert szinte már használhatatlan így.
zeon -
Morden24
nagyúr
Én egyetlen Bingelés alatt ilyenek tucatjait találtam a Dark Omen-ről, ez pedig bőven túlmegy a kompatibilitás állításán, minden bizonnyal.
A linket tekintsd nem ajánlottnak, mert senkinek nem javaslom, hogy megbízhatatlan website-ról töltsön le és futtasson admin módban akármilyen file-okat, de úgy tűnik, ebbe az irányba kell elindulnod, hogy működjön a dolog.Sajnos sok játékot elég trehány módon írtak meg, aztán meg hivatalosan csesztek peccselni. C'est la vie.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Andrew Greg
üzenetére
Gorneck amit linkelt ott állítsd felül a szűrést minden nyelvre, akkor nem csak párat ad ki hanem sok ezret.
-
Gorneck
legenda
válasz
Andrew Greg
üzenetére
Van direkt link a minialkamzások ablakán...

-
Andrew Greg
tag
Hello!
Honnan tudok letölteni minialkalmazásokat és témákat windows 7-hez ???
-
Воланд
titán
válasz
Brogyi
üzenetére
Próbáld meg azt amit negyedes linkelt. Keresd ki az exe-t a listából, töltsd le, add hozzá a registry adatbázishoz, majd indítsd újra a gépet. Ahogy a linkelt oldalon is írják, előbb csinálj egy rendszer-visszaállítási pontot!
Amúgy ez mióta ilyen? Milyen program lett telepítve annak a felhasználónak?
-
peterm711
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
messengerhez van egy olyan program hogy discovery, jó dolog úgy formázod a messengert vele ahogy akarod, az befrissitett, és az volt a gond. Úgy vettem észre hogy mikor rákattintottam az ikonra itt a start mellett, akkor ott volt a szöveg a kinyitott ablakok között. Gyorsan uninstall és már el is tűnt
. Legalább annyi hasznom lett hogy full átvizsgáltam a gépet. -
peterm711
aktív tag
Köszi a segitséget, probléma megoldódott
, nem féreg alapú volt a dolog, hála az égnek. -
boygabi_
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Totál tanácstalan lettem most már: Betettem egy Linux lemezt és arról bootoltam. Ott is ugyanez volt a sebesség. Aztán vissza win7. Sebességmérés kb 3 mega
. Elindítok egy torrentet és jön lefelé 700 kb/s-el. Ezt fel nem foghatom. Amúgy a böngészési sebességen is érezni, hogy nincs meg a 6 mega mert lassú. Próbáltam több oldalon is a sebességmérést.
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Doxa férfi óra - 166.90.101.20 - D-Sport férfi karóra
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
köszi
bocsi az idióta kérdésért 

.

Komolyan mondom mindjárt leszedem, aztán feldobom VMware-ra. 

.kipróbáltam más alátéttel ott nincs ez a jelenség.nálam ez volt a bibi.De touchpadra nem tudok mit mondani.

. Elindítok egy torrentet és jön lefelé 700 kb/s-el. Ezt fel nem foghatom. Amúgy a böngészési sebességen is érezni, hogy nincs meg a 6 mega mert lassú. Próbáltam több oldalon is a sebességmérést.