Hirdetés

Aktív témák

• katt777

félisten

Légyszí, árulja el nekem valaki, hogy azt a kibeb.szott MediaCentert :W hogyan lehet úgy beállítani, hogy ne állítsa le a felvételt, ha nem akarom? Már 2X megszívatott azzal, hogy lelőtte a film közepét, vagy a végét az a szar, mert a kézi felvételnél is az időzített felvétel beállításait alkalmazza. Legutóbb RTLK-n korábban kezdődött a film, simán lecsapta az előző műsor vége után a maximális 30p múlva (és sajna pont nem volt reklám, mert ilyenkor miért lenne :Y :W ). Máskor meg elnyújtották jókora késéssel, akkor meg a végét csapta le, pedig kézzel indítottam a felvételt, nem időzítővel (és persze bő fél perc, mire újból elkezd venni, ha megint elindítom). Miért alkalmazza az időzített felvétel beállításait a normálra? Mit kell állítani, és hol, hogy nem szívasson? Sajna a Leadtek saját szoftvere csak .ts formátumban vesz fel, amit semmivel nem lehet szerkeszteni (próbáltam ilyen progikat, szarra sem jó egyik sem). Analóg módban felvenni meg nem igazán jelent jó minőséget. PLZ HELP! :O

Aktív témák