Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
Aktív témák
-
válasz
volvoguy
üzenetére
Azt én értem, hogy neked az alap beállítások kellenek, de abból a 3 képből amit betettél, sok minden nem derül ki.
Azon a képen, ahol a hangeszközök vannak felsorolva, ott a digitális kimenet tiltva van, de a másik képen, ahol a hangerőt mutatja, ott meg a digitális kimenet hangereje van. Namost nagyon nem mindegy, hogy te melyiket használod, ha a digitálisat, akkor engedélyezni kellene, de részemről nemhiszem, hogy azt használod, mert akkor meg sem mukkana, mivel tiltva van, innentől kezdve meg nem kell annak a beállításaiban turkálni.
Ha rámész a sima kimenetre(hangszórók) duplakattal, akkor bejön annak a beállítási panelja, ott a fülek valamelyikén kell legyenek a különböző "extra" beállítások a hangkarihoz, azokat kellene mind kilőni, valamin szintén ott valamelyik fülön kell lennie a mintavételi frekvenciának, amit alapban 16bit 44100hz-re kell rakni.Ennél érthetőbben nem tudom elmondani..
sfdrakex: mikrofon boost miatt nem zúghat szerintem, mert a képen látszik, hogy nincs csatlakoztatva semmi, a többi bemenet meg tiltott.. de mondjuk egy próbát ez is megér.
SymbianOS: win7 és win7 között csak akkor van különbség, ha valami "túrbózótt" verzióval próbálkozol.. az esetben meg szerintem ne csodálkozz, hogy valami nem úgy megy mint kellene..

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
volvoguy
üzenetére
Nincs alapra állítási lehetőség? Távolitsd el eszközkezelőben a hangeszközt, majd winupdateről tedd fel újra a progit hozzá, vagy csak simán nyomj hardver változások keresését és utána jobb klikk illesztőprogram frissitése.
Egyébként pedig tényleg annyi lenne hoyg a digitális kimenetet ne piszkáld neked analogon van a hangfalas. A zúgás lehet microfon boost miatt is.
-
-
volvoguy
addikt
válasz
Barthezz2
üzenetére
bocsi, de nem nagyon értem miről beszélsz, vagyis írsz...az alap beállításokra van szükségem, írtam is, azokra, amik akkor vannak, amikor feltelepítetted a Win7-et és először elindítottad...
a mikrofon msot mellékes, az le van szarva... a gépbe csak egy sima hangfalszett van bekötve hátra...
-
SzalaiG
addikt
Xp-hez van Vista skin. Win7 skin nincs? Ha van dobjon valaki egy linket!
Please!

-
Úgyúgy, nekem is az kellene

Az le van b@szva, hogy semmi más nem megy rendesen, de a krájzisz az fut
SymbianOS: én emiatt újra nem húznám, az hótziher..
suti_88:
Digitális kimenetet használsz, vagy analógot? Mert az analog van engedélyezve, de a képen a digitális hangerőszabályzót mutatod
Bemenetek meg ahogy elnézem mind tiltva vannak. Ha még mindig kell a mikrofon, akkor meg kell nézni, melyikbe(mic-in, line-in) van csatlakoztatva, és azt kell engedélyezni.
Az analog eszköz beállításaiba kellene belemenni(duplakatt rá), és az utolsó fülön(ahogy nézem nálad a második, legalább is a digitálisnál amiről a képet mutatod) a mintavételi frekvenciát megnézni mire van állítva, illetve a sepciális és javítások fülön szétnézni, mik vannak bekapcsolgatva. -
SzalaiG
addikt
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Cod-ozok. Kell az FPS!!!!

-
negyedes
addikt
-
volvoguy
addikt
üdv. tegnap már kértem segítséget hogy hogyan tudnám visszaállítani a Hang-beállításokat....
Most hoztam 3 képet. Itt kellene a segítség, mert az öcsém mikrofonos fejhallgatót akart csatlakoztatni, és elbarmolta a beállításokat...
És vhogy nincs hang:S - vagyis van, csak serceg....Szóval a kérésem inkább azokhoz szólna, akik miután feltették a Win7-et nem állítottak el a hangoknál semmit, hanem mindnet hagytak úgy ahogy az eredetileg volt...
Mint a képeken látjátok, nem tudom mi volt gyárilag Tiltva és Engedélyezve, mi volt Alapértelmezett eszközként meg Alapértelmezett Kommunikációs Eszközként stb...
Ha valaki lenne olyan jófej, és megnézné a sajátját, és a képen látható dolgokhoz megírná, hogy mit állítsak vissza....
-
pzstm
titán
Édesjóistenem!! "Anyám borogass"
Windows 7 NVIDIA Edition 2010
Vérpistike reggel óta ezzel már 2FPS-el többet ér el krájziszban
-
Kommy
veterán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Rivatunerre van megoldás: itt találod a leírást
-
Ismeri valaki az Nvidia Ntune programot? Eddig megjegyezte ha a VGA ventit 72%-on járattam, de most elfelejti restart után.

-
Akadt egy érdekes gondom.. Kicsit módosítgattam az everest gadgetjét(szélesebb, más háttér), de restart után visszacsinálja magát félig meddig. A széllesség marad, de a beállított hátteret visszacseréli eredetire

Ezt vaj' hogy hozza össze?
-
Üdv! Immáron nem Ulti alól írok, megbékéltem a tudattal és jó útra tértem kisebb csomaggal. DE továbbra sem jó pár dolog windowson belül! A következő weboldalakra nem tudok képet/adatot feltölteni: [link1] [link1] mailboxon pedig olyan 300k az a határ amit még fel tud tölteni, citromail full döglött, most hirtelen ezek jutnak az eszembe! A noob.hu megy, és a rapid is ha éppen működik. Miért lehet ez? A hiba általában az hogy kapásból 99 vagy 100%-ra ugrik a csík, vagy azt írja ki készen van, rögtön az indítás után, próbáltak myvipet is a gépemen de az is ilyen hipp hopp kész aztán kép nem megy fel.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Core2duo6600
üzenetére
Ja tudom hogy sok, nem is szokott annyi kapcsolat lenni, csak kíváncsi voltam bírjae, bírta így nem vettem visszább.
-
spyduck
nagyúr
Sziasztok!
Internetezés közben ha be akarok lépni vmelyik webhelyre ahová felhasználónevet és kódot kér az adott webhely akkor mindig belép automatikusan vagy előjön egy "credential manager" nevű ablak ami 5x megkérdez vmi hülyeséget és csak utána enged be. Értelmét nem látom, mivel 5x kell az "ok" gombra kattintani és utána úgy is beenged. Hogy tudnám ezt a roppant idegesítő dolgot kikapcsolni?
-
fatal`
titán
Nekem defaulton volt, igaz 3 napja cseréltem videókártya drivert viszont nem írta hogy futtatni kéne. Amúgy meg szarok a WinSATra semmilyen program nem használja, egyébként is 2D módban futtatja a videókártyát, nem vált át az ATT, úgyhogy lealacsonyított pontszámot kapok.

-
Cimbooora
aktív tag
Üdv!
Olyat megtudtok mondani, hogy hova írja meg a Windows Media Center a tv-s dolgokat?
(Megszeretném keresni azt a fájlt ahova a program autómatikusan leírja magának a linket, ahonnan a tv újságot szedi)?
-
pzstm
titán
Ez roppant érdekes, mert Task Schedulerben benne van nekem is, de mégsem futott le 2009.09.03 óta (akkor én futtattam le manuálisan, videókártya-driver frissítés miatt. Garantálhatom, hogy éjjel 1-kor be volt kapcsolva többször is a gépem...Aero-t sosem lőtte le...szerintem normális esetben elindítja WinSat-ot, de csak akkor fut le teljesen, ha változtatást észlel

Jól látszik, hogy szeptember óta nem igazán futott le...
-
fatal`
titán
De méricskézik, hetente...
Na mindegy megtaláltam a rohadékot.
))Tash Scheduler->Microsoft->Windows->Maintance->WinSat jobb klikk->Disable
Hetente egyszer ilyenkor éjjel lefuttatja, csak ritkán találkozom vele szerencsére.
Szerk.: Ja igen le volt már futtatva korábban, mert install után meg szoktam ejteni kézzel.
-
Üdv.
1:00-kor kereken a win7 kikapcsolta az aerot, a prociventi pörög, mint az állat, 86-90%-os kihasználtság. Feladatkezelőben egy winSAT nevű progi eszi a procit, és az van mellette, hogy ez a rendszerfelmérő eszköz. Most 1:03 van, az aero visszakapcsolt winSAT kilőtte magát, most a kernel eszik 10-16% között, és kereken 12db svchost.exe-m van a folamatok között.
Mi a fene van?
szerk.: Ráküldöm az anti-malwaret, bár az AVG is meg szokta találni, az meg naponta ellenőriz. -
fatal`
titán
Nem lehet kikapcsolni valahogy, hogy automatikusan méricskélje az élményindexet? Baromi idegesítő mikor msnezés vagy szimpla netezés közben kikapcsol az aero és elkezdi tekerni a procit mert ő most mér. Sokkal értelmesebb volt a Vistaban, lefutattam azt jóccakát békén hagyott utána..
-
Finwe
őstag
válasz
volvoguy
üzenetére
Objectdock - ez szerintem jobb mint a rocketdock és már van ingyenes is belőle. Sokkal gyorsabb és előjön az ablakok mögül rendesen nem úgy mint...
Finwe
-
volvoguy
addikt
Amikor XP-m volt, voltak hozzá ilyen letölthető izék az asztalra, mint a Google Desktop, vagy a RocketDock...na nekem utobbira volna szükségem, illetve inkább az volna a kérdésem, hogy van-e ilyen megoldás a Win7-ben, előlehet-e vhogy csalni...vagy letölteni vhonnan...mivel nem tudom, hogy ezt anno. a Vista-ból nyulták-e le, avagy nem...
Ha vki ne mtudná miről dumálok...:[link]
-
need
addikt
válasz
sfdrakex
üzenetére
válaszom Core2duo6600 sfdrakex nek..

nem kevés fejtörést okozott az a gond de azzal nyugtattam magamat hogy az UPC szopatt a P2P titkosítással de amikor átmentem a Digihez minden kezdödött elöröl..
én is erre gondoltam elöxör vagy is sokadszorra jutottam el a hálókaryhoz vagy is lehet hogy azzal van a gáz..így gondoltam 1-et és az alaplapit nyugálományba kültem és vettem 1 rendes háló karyt 100/10000-st míg az alaplapi kártya a 80 megást épp elérte az asus hálókary elérte tartosan 95/100 megás letöltési sebességet!
és persze a gond is jelentkezett és lemered a gép
erröl a töredezésmentesítésröl 1 picit...
Puran defragot használom én asszem ez 64 biten futó alkalmazás és kurva gyors hetente rászoktam zavarni és se perc alatt végig darál 1 terrát persze particiónként!
gondolkodtam már azon is hogy 1 különálló vinyóra töltök le ami nem a rendszer része..!
de ez az egész akkor kezdödött amikor váltottam a 60 megás netre és úgyan ez van XP alatt is ott is lemered a rendszer...!
-
BullKoxa
őstag
Hi!Lenne egy olyan kérdésem hogy lehet e frissíteni a 7100 RC-t a 7600 RC-re.Azaz mondjuk a játék mentésem megmaradnak?És kell telepíteni drivereket a hardverekhez?
-
canniball
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Most csak XP-m van, sata SSD-n. Hogy telepíteni tudjak rá kell kötnöm a lapra a sata ODD-t és az új sata SSD-t (amire megy a 7), így a telepítés idejére le kell húznom a jelenlegi XP-s SSD-t. De majd akkor megoldom valahogy okosba.
(#2025) -Zeratul-!
Köszönöm, amint időm engedi áttanulmányozom!Mod. Kevés olyan pörgős topikot olvastam mint ez.

-
Racecam
nagyúr
Néhány nem ide való (felesleges) hozzászólást töröltem.
-
-
canniball
nagyúr
-
-
-
need
addikt
üdv..
mi jelentősége van annak hogy win 7 alatt ha torrentezek hány szállon töltök vagy vissza töltök...??
kezdem hinni hogy valami átok ül a dolgokon mert nagyon nem akar menni a torrentezés de ez hosszú téma..!
-
Core2duo6600
veterán
Elég régi már az a lap, a cégnél sorra döglenek meg, az ilyen korú lapok, amiket eddig elmdontál, cserélj adatkábelt, és meg kéne nézni másik adag rammal is.
Az, hogy a ramteszt lefut ünmagában még nem jelenti azt, hogy 100 % os a ram.Valamint szedd szét a gépet, teljesen (Összes kari ki, ramok, cpu is, összes csati kihuz, lapról is mindent ), majd rakd össze újra, ugyanis a kontakthiba is lehet, és ahogy rezonál a gépház a hdd től, mert valamennyire mindegyik, kilazulhatnak a csatlakozók.
#2010) cornelius
Dugj be egy egeret, az usp vagy ha van ps2 es portba, simagatóval ez előfordul, mivel azért az nem éppen szabványos egér.
Miutan felment a win 7 vagy menni fog, vagy le kel szedni neki valami drivert és azzal fog menni.(#2009) negyedes
Bizonyára megvette a boltban, és marhára örül, hogy végre sikerült
))))))))
A módszer azonban érdekelne, bár én is megvettem, de van még 1 gép és arra is kellene valami, , de azérr, lehet, hogy tud valami akciós boltot. -
cornelius
tag
Packard Bell dot M netbook-ra tettem fel a Windows7-et, előtte Vista volt rajta. A windows7 install folyamat elején a touchpad működik, majd amikor az install közben újraindul a gép, a touchpad nem működik többé.
Mit tegyek, mi lehet a gond? Előre is köszi a segítséget!
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Bakker 80 megas net, elobe nezed a hd filmeket...?