- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
moonman
titán
válasz
D1Rect #34267 üzenetére
a Windows, mint minden OS, memóriából dolgozik.
de ha ennyire lemezfóbiád van, akkor húzzál SSD-t venni és hozzál nekem is.
Superfetch annyit csinál, hogy a felhasználási statisztika alapján előretölti memóriába a programokat, hogy azok már pöccenésre induljanak, így ha már használod egy-két hónapja a géped, akkor valószínűleg megtanulta a dolgát és szépen csinálja is, tehát a lemezt csak akkor fogja kerregtetni, ha arra valóban szükség van.
-
moonman
titán
-
válasz
D1Rect #21300 üzenetére
Hali!
Ha esetleg olyan összehasonlításra gondolsz, hogy pl hányszor gyorsabb a memória kezelés, miben változott a merevlemez kezelés stb stb, akkor hirtelen nem tudok, de azt igen, hogy "régebben" kutakodtam utána és találtam is egy jó leírást, csak meg kell keresnem újra. Ha meglesz belinkelem.
Szerk
Na meglett egyből, csak keresni kellett...
Benchmark 1 Xp - Vista - W7
Benchmark 2Fire.
-
Edween
őstag
erre gondolsz, Kényelmes UAC használat
-
Blue@X
senior tag
-
Morden24
nagyúr
A telepítés után van 10 napod arra, hogy aktiváld. Kód nem kell hozzá, gyakorlatilag "be van építve". Aktiválás után indul a 90 napos próbaidő, tehát összesen 100 napig tudod használni maximum.
Ezt a verziót NEM lehet rearmolni, és NEM lehet később egy vásárolt példánnyal beaktiválni, tehát a 90-day trial Enterprise-nak mindenképpen reinstall lesz a sorsa!
Az USB-sre meg már kaptál választ
Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Canon EOS DSLR topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Magisk
- Futás, futópályák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged