Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Srácok van egy kis gáz, amit nem igazán értek. Annyi a történet, hogy új házba költöztem, semmi szoftveres. Este gép megy, kikapcsolom, költözés, ma reggel összedugom, boot, és azt írja, hogy hiányzó ntldr. Namost egyrészt enem történt semmi, mitől gajdult tehát meg? Másrészt egy only Win7 rendszerem van, és egy only storage. Lehet, hogy másik sata aljzatba dugtam, dehát az semmit se jelent. Szóval ez nem xp-s probléma? Megköszönnék pár ötletet, gép nélkül halott vagyok, és telefonról is utálok problémát megoldani...
Előre is köszönöm

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére

-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
Tudnátok segíteni? Media Player problémám van. VLC-t használok akármit nézek, mert minden buhera és sallang nélkül azonnal játszik mindent. Viszont van, hogy 2 videót kell párhuzamosan játszanom, ezt egy alkalmazással(VLC-vel legalábbis) nem tudom megtenni. Ezért nyúlnék a MP-hez. Vele viszont sokszor baj van. Adott például a PH! tesztcsomagja. VLC mindent lejátszik, gyönyörűen. Media Player viszont az mkv-khoz hozzá se nyúl, illetve például az 1080p mov-ot is elszemeteli - a VLC nem. Tudnátok tanácsot adni, hogy mi a teendő? Valami kodek pakk, vagy ilyesmi létezik?
Illetve még egy kérdés. Adott a tesztcsomagban az a bizonyos killa sample. Na azt még én se tudtam lejátszani, pedig 5870 van bent és core2duo 1,86ghz. Mivel lehet lejátszani azt a videót?
Hardveres, vagy szoftveres kritériummal lehet a baj? Esetleg csak beállítás kérdése, és user-error? -
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Nem tudom, hogy melyik topic lenne ideális, azért ide írok. Azért van némi vonatkozása a dolognak talán. HDMI-vel kötöm össze a gépet és a TV-t, és azt szeretném, hogy a hang is a TV-n menjen. Ez nem igazán szokott sikerülni. Milyen beállítás függvénye a dolog, hol keressem? 5870 van egy 26"-os HDready Samura kötve HDMI-HDMI kábellel(Belkin PureAV).
Előre is nagyon köszönöm,
Ábel
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Ezaz! Működik. Igazából nem tudom miért
Leszedtem megint, felraktam ugyanazt, megint. Annyi történt, hogy Regseeker-el is kitakarítottam mindent, amiben volt "codeblocks", illetve automatikusan a Program Files(x86)-ba tette, és most átraktam a simába. Most megy
Nem értem a dolgot, de nem is érdekel
Köszi a helpet! -
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor nem velem van a hiba... Ezt csináltam, ezt szedtem, ezt raktam fel. Most is, és első alkalommal is. Ugyanúgy rinyál fordítás helyett

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Itt a baj, én is ezt szedtem, és GNU GCC compiler-em van nekem is. Ha behívok egy kódot, azt írja, hogy "fájlnév - Debug" uses an invalid compiler. Probably the toolchain path within the compiler options is not setup correctly?! Skipping..." Nembaj, rákeresek megint, és nyomok egy reinstall, hátha. Ha mégse jönne be, akkor írok. És attól félek, hogy még írok...
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Már elég sokat böngésztem utána, nem tudtam megoldani. Itt PH!-n semmit nem találtam. Win 7 64bit alatt szeretnék CodeBlock 10.05-ös fordítót használni, de bugzik, nincs neki compiler. Tud valaki segíteni, vagy legalább elindítani, hogy merre keressek választ?
Előre is köszi.
-
hoffman_
nagyúr
Hello,
Néztem a keresőt, de nem találtam semmi infót a kérdésemről. Az érdekel, hogy van-e valami integrált megoldás időzített kikapcsolásra. Ha nem, akkor kénytelen leszek programmal megpróbálni(AIMP2 musicplayer), de jobban örülnék valami originek.
-
hoffman_
nagyúr
Üdv,
elég égető a probléma, kérlek segítsetek. Leszedtem Steam-en a Crysis 2 demót, és tegnap uninstallálni akartam. Vezérlőpult alól csináltam, Steam szépen le is szedte, de utána a Win kiírta, hogy "nem megfelelő beállításokkal lett leszedve, akarja-e újra, bla bla bla", én meg bután azt mondtam neki, hogy igen, csináld. Következő boot után már ez fogadott, és nem tudom megoldani. A holnapi zh miatt a steam-konferencia elég fontos lenne ma estére. (nem hiszem hogy lényeges, de steam autostart at startup)
mod:
Ó, tejóég. Futtattam az .exe-t rendszargazda módban, és azonnal elindult... Nem mintha, nem lenne teljeskörű hozzáférésem mindenhez. Kíváncsi vagyok, hogy reboot után mit dob. Gyökér windóz.
btw. - mitől lehetett ez a hibaüzi?
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Valaki szaki
Sosem használtam mediaplayert, nem tudja esetleg valaki megmondani, hogy hogyan tudok vele online adást hallgatni? Ha pl csak a webcím van meg. -
hoffman_
nagyúr
válasz
kalasz
üzenetére
Meglesem, köszönöm a tippet

mod:
Ezt szedtem le én is, de igazi áttörést nem sikerült elérnem. Mit is csináltál pontosan, mikor már le volt töltve?

mod2: Pontosítok. Enélkül nem fut, és a fent linkelt hiábkat kapom. Ezzel fut, de ugye a CD szükséges. Neked is kell hozzá a CD? Elég bosszantó, annyira szerettem XP alatt, hogy végre valamihez nem kell.
rgida:
Hát akkor elszórakozok még vele, úgy érzem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Nos, tényleg ez a Tages "driver" lesz a ludas. A hiba mibenlétére nem jöttem rá. Leszedtem a legfrissebbet, és futtattam, azt írta, hogy a Tages meghajtók üzemelnek, és nem hinném, hogy történt bármi is. Aztán csináltam a launcherj-én egy kompatibilitási hibakeresést, azóta el tudom indítani, de sajnos csak CD-vel. XP alatt nem kellett. Ez a Tages a másolásvédelmi rendszere a játéknak, vagy mi a szösz, tehát az összefüggés adott, csak orvosolni nem tudom. De jobb mint a semmi, legalább fut.
rgida:
Hogy gondolod? Vegyem meg mégegyszer? Vagy mégis hogyan
Vagy nekem az is jó, hogyha egy nem eredeti fut a gépen, ha a dobozost nem tudom feltenni, esetleg tudsz ajánlani vmit? -
hoffman_
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Én is ettől félek... Legújabbat nem lehet felrakni, alapjáték van, és peccsek. Nem fűzök hozzá sok reményt, hogy elkezdem felpeccselni(ha egyáltalán tudom), és utána menni fog. De ez csak a Witcher(bár ezért fáj a szívem leginkább). A Far Cry-t telepíteni se tudom, pedig elvileg megy W764 alatt

mod:
De mi az, hogy szét van moddingolva, most hogy belegondolok, ezt sem értem. Az egyetlen dolog amit csináltam, hogy teljes hozzáférésem van mindenhez. Ezek alapján már azt sem értem, hogy milyen rendszergazda szintű hozzáférésért rinyál.
-
hoffman_
nagyúr
Megint én, és már teljesen tanácstalanul. A Witcher ezeket dobja,, hiába állítom be az XPsp3 módot, és a rendszergazda futtatást. rögtön a telepítés végén dob egy ilyet, a többit meg indítás után:
A Far Cry meg ezt adta. Ugyanúgy indítottam már a telepítőt is, ahogy fentebb írtam, mivel alapból ugye hibát dobott, de hiába, ugyanaz.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Far Cry-ra találtam egy ilyet. Vajon ez arcon csap majd, vagy működni is fog

-
hoffman_
nagyúr
Sub-Zero, Fire:
Köszi a választ, igen, asszem én is a komp. módra gondoltam, csak képzavarom is van. Viszont fogalmam sincs,hogy az hogyan is néz ki, hogyan működik
Közben a Witcher-t sem hajlandó futtatni, ami miatt viszont mérges vagyok. Azt írja, hogy a játék első futtatásához rendszergazdai indítás kell, és utána hibaüzit dob. De ha rendszergazdakén indítom, akkor is ugyanez. (daa-raa) Bár ezt legalább felrakta. Tehát ehhez nézek valamit - más kérdés, hogy nem tudok róla, hogy van hozzá ilyesmi. Far Cry topic meg tök halott. Írták, hogy megy W7 64-en, csak azt nem, hogy hogyan, és ez is hónapokkal ezelőtt volt sajnos.Közben megyek keresek peccseket asszem...
-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Pakolgatom fel a játékaim, és hibába ütköztem
Fura, mert például az NfS Underground 2 lazán felment, viszont a Far Cry hibaüzit dobott. Ezt hogyan küszöbölhetném ki? Nem sokat konyítok W7-hez még, és ez az XP mód is tök új nekem - már ha egyáltalán szükséges 
-
hoffman_
nagyúr
Sub-ZeRo, polonic:
Hú, ez gáz lenne
Meglesem gyorsan, köszi a tippet. Hiába, új nekem a W7 még 
mod:
Ha jól veszem ki, akkor 20 perc múltán kapcsolja ki. Ez jó is lehet, mivel a C:-n mozgok, és a D: ill. F: sokszor áll üresben. Könnyen lehet, hogy ez lesz az. Legalábbis részben. Köszönöm

Egyébként mit ajánlotok? A raktármeghajótmat változóan használom, van, hogy percenként, van, hogy 20-30 perc is eltelik, de van, hogy 2-3 óráig hozzányúlok. Milyen intervallumot érdemes megadni leállításra? Vagy érdemes egyáltalán használni ezt a fícsört? Nem rosszabb, ha kapcsolgatja mint a hülye?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
betyarr
üzenetére
Ccleaner volt, naponta tolok egyet, sokat nem javít, de köszi a tippet

sfdrakex:
Ezt valamiért el is felejettem. Bár a Win Def tegnap tolt egyet, az nem dobott semmit. Akkor rámegyek nehéztüzérséggel.
Amúgy van más is. Rainmeter-t használok az Asztalon, onnan megy a legtöbb mappa is. Eddig hibátlanul szuperált, viszont egy 1-2 hete várni kell a launch után akár hosszú másodperceket is, hogy megnyissa az adott mappát. Sőt, mappán belül is előfordul. Ha pl Sajátgép alól nyitom meg a zenéimet(~40 giga, másik meghajtón), akkor is mp-ekbe telik, mire egy előadó mappáját behozza, sőt az egész D meghajtót mire behozza... Elég globális a probléma.
Gondolom összefügg a kettő. Más nem lehet trojain és viruson kívül?
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok,
elég idegesítő gondom van. Jelenleg még nem gond, de nem tudom hol a vége... 3 napja 55,5 giga volt a rendszermeghajtón a szabad hely, ma pedig 53. Naponta felhörpint 500 megát és nem tudom mire?! Netezek, nonstop PH-n vagyok, megy a youtube, de ennyi. Még csak fel se tettem semmit. Egy 15 megás programtól eltekintve, de hát az nem egy nagy etwas. Mi lehet ez? Ha törlöm a net előzményeket, pl azt a 316 darab youtube vidit amit megnéztme aznap, akkor se változik semmi. Elég bosszatnó, mi csinálja ezt?
Előre is köszi,
Ábel
-
hoffman_
nagyúr
válasz
raszputyin
üzenetére
Ha nCore-ról letöltöd, abból bajod nem lesz, jelen esetben, bármilyen furcsa is, nem warezról beszélünk.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
raszputyin
üzenetére
De ha nem akarsz várni 2 hónapot és kiadni 3000+1500 postapénzt egy másolt lemezért, akkor pl. ncore-on is fent van, én onnan szereztem eredeti X64 telepítőt

mod: Én természetesen a Tisztaszoftveres megoldásról beszélek, az igénylés terén. Hogy ezt leszámítva hogy működik azt nem tudom. Mindenesetre az nCore eredeti telepítő(fontos h original legyen) + eredeti serial működni fog.
-
hoffman_
nagyúr
Hogyan tudnám megoldani, hogy a System32-ben lévő pl. dll-eket kicserélhessem, módosíthassam? Engedélyt kér, de UAC off, és az explorer-re is teljes hozzáférést adtam(elvileg), mit tehetnék még? Elég fontos lenne...
-
hoffman_
nagyúr
Csabee:
Most jövök rokonéktól. PIII 800mhz + 128mb ram, és az XP prof simán elvan rajta, Tied ehhez képest sima lesz

-
hoffman_
nagyúr
Megint valami gebaszba ütköztem. A Lomtár ikonját cserélni szeretném. Mind az üreset, mind a telit megváltoztatom a Testreszabásnál. Kirakom az Asztalra, ott azonban nem változik, hiába ürítem ki. Ha visszarakom az eredeti ikonokat, akkor működik. Ez mitől lehet?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Hehh, mégsem ilyen egyszerű
Hogy indítom rendszergazda fiókkal? A Felhasználói fiókokban is csak az enyém és a Vendég(tiltva) van, kijelentkezés után is csak az enyémbe tudtam visszajönni. Hol a buktató?mod:
Hát ez már csak így van, de nálam azért még ott is szokott lenni "Windows-meglepi", biztos, ami biztos

mod:
Valami furaság van itt. A Rango az egyetlen és egyben rendszergazda fiókom is, és most engedte kipipálni, amit kellett. Ezek után sem működik a Button Changer. Visszapipáltam a dolgot, de akkor most hogyan tovább...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Gyanítottam, hogy nem eszik ezt olyan forrón. Így nem játszik a dolog
Viszont akkor kérdezném, hogy ha engedélyezek mindent, és átváltom a Buttont(mert úgy mennie kell), akkor ezek után visszapipálom a dolgokat, akkor vajon marad a Button, és minden szebb, mint volt? Gondolom igen, de sose lehet tudni...mod:
Jól van, akkor azt hiszem beleugrom
Már úgy is penge vagyok a W7 installban, ha beütne a krach 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a linket, én is ezt próbálom
Ehhez elvileg az explorer.exe-n meg kell csinálni, amit kérdeztem. Anélkül próbáltam, nem változott semmi
Mondjuk én nem adminként futtattam azt hiszem
Remélem ez volt a bibi, meg is lesem...bobsys:

mod: Yap, nem működik sajnos. Előző installnál már valahogy elértem, hogy azok a pipák meglegyenek, úgy működött is... Miért lesz nekem bajom abból egyébként, ha azok a pipák bent vannak?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tudom mi az az explorer.exe
Startgombot szeretnék cserélni, de eddig nem találtam más módszert, a mostanihoz viszont szükséges ez a lépés. Ha tudsz mást esetleg, akkor ne tartsd bent 
bobsys: És akkor nekem a szükséges fiókban is engedélyezve lesznek a módosítások?
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Anno kaptam XP alá egy ilyen kis progit, amivel jól lehetett igazgatni az OS-t. Win 7 alá van ilyen, érdemes ilyen? Első körben a parancsikonokról akarom eltűnteni a sarokból azt a kis nyilacskát, erre milyen ötletetek van?

-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Beszarok

Ma ez az első bekapcsolásom a gépen. Most kapcsoltam be a hifit, és végső elkeseredésemben benyomtam az AIMP-ot. Működik. Most erre mit mondjak? Ugyanúgy a közép/mélyen van, és működik. Nem történt tegnap este óta semmi, akkor még nem volt jó. 4 óra megfeszített install/reboot/google, és erre így kapok eredményt? Még csak segíteni se fogok tudni, ha valakinek hasonlóproblémája lesz... Ilyen a világon nincs

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
De mi az hogy rossz? Tegnap reggel XP alatt még jó volt, aztán délutánra, mire felraktam a Win7-et, elromlott? Nem hinném. Megpróbáltam azzal driverrel is, számszerint 6-ot próbáltam ki hozzá, azt hiszem.
Azért a közép/mélyre dugom, mert máshol nincs hang, mégannyi se. Egyébiránt XP alatt is arra a kimenetre volt dugva, és tökéletesen működött, csak XP alatt a driverben az a kimenet nem közép/mélynek volt címezve.
Steelmanus: Igen, ezt a problémát is tudom, F5 van fenn nekem is.
Nem biztos, hogy akarok egy hangkártyát venni, de ezek után kezdek aggódni. Tuti szoftveres a gond, nem találkozott még hasonlóval senki?

-
hoffman_
nagyúr
válasz
hoffman_
üzenetére
Ez egy telibek_rt trágya, most már az idegösszeroppanás szélén állok. Ha kiveszem sztereo-ból, és berakom 5.1-be, akkor tudok normális hangot kicsikarni belőle. A középső/mély hangszóró kimenetére kell dugni a jack-et*, és akkor rendesen szól. A demó. És ennyi kb. Beraktam AIMP-al egy albumot, és amíg dugogattam és kerestem hogy melyik bemenetre szórakozta ki magát ez a szar addig jó is volt, mikor megtaláltam, de amint nyomtam egy OK-t a kezelőpanelon, elkussolt, és azóta egy kurva hangot nem tudok kipréselni belőle. A demó persze végigmegy az 5.1-en, amikor a középhez és a mélyhez ér, akkor nekem szól szépen a bal és a jobb, de ennyi. Ennyit értem el 4 óra szenvedéssel.
* Egy RCA-jack kábelem van, amivel egy Sony minihifire kötöm rá a PC-t.
mod:
Megy a zene, nyitva a panel, kihúzom a jack-et. Visszadugom a közép/mély kimenetre, szól egy pillanatig, és azonnal elhallgat. Valami itt szoftveresen vagy úgy elbaszva, hogy én ilyet még nem láttam.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
moonman
üzenetére
Ezesetben visszavontam az előzőmet, teljes mértékben

más:
A mai nap folyamán, ha már felkeltetek, valaki megpróbál olyat mondani, amit még nem tudok? Fél éjféltől hajnali 1-ig csak ezt kerestem, és fél 3-kor megint elkezdtem, de semmi. Egyszerűen nem tudok rájönni, hogy mi a baj. Ahogy olvasom a külhoni fórumokat, az 5.1 miatt rinyál általában mindenki, de nekem a 2.0 se megy, annak ellenére, hogy az ALC888 és a Win7 elvileg jó együtt. Tanácstalan vagyok.
-
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Воланд
üzenetére
Szia,
Igen, innen szedtem. Ugyanez sajnos. Ugyanezt csinálja a régi driveremmel is, amit XP alatt használtam, ugyanezt csinálja az alaplapom honlapjáról szedett driverrel is, és ezzel is, amit linkeltél(az elsővel legalábbis). Van hang ugyan, de nagyon halk, és recseg, nem is tiszta. Volt már egyszer ilyen XP alatt is, de ezt nem tudom megcsinálni most, és nagyon bosszant. Úgy távolítom el és rakom fel, ahogy Te is írtad. A driver alól nem javíhtató beállításokkal sem a hiba, mert XP alatt is úgy tűnt el, hogy kb 3 driveer egymásra installálom, lol.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Most raktam fel a Win 7-et, mint fentebb ez kdierült. Ez az okádék ALC888 Realtek hangkari van integrálva, aminek a drivere már XP alatt is szar volt, órákba telt, mire tudtam hangot csiholni. Most se volt hang, felraktam a gyári oldalról a legfrissebbet, ami elvileg jó, és ezzel sem megy. Illetve itt az egyik kimeneten már ad hangot, de csak egy oldalt, halkan és recsegve, tehát gyakorlatilag nincs. Nagyon gyorsan szükségem lenne a hangra, még ma este, tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm,
Ábel
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Épp most írom ki a Win7 Prof 64bit képet lemezre, és lassan nekiállok felpakolni. Azt szeretném kéredzni, hogy a kulcsok még nem jöttem meg a tisztaszoftvertől, tehát telepítésnél nem tudom beadni neki. Ezt, ha jól rémlik, akkor még legalább egy hónapig meg tudom tenni, igaz? Tehát ebből nem származik semmi hátrányom, gondolom. Sajnos relatíve sietős a dolog, mert az XP-m haldoklik, és gyakorlatilag nincs 3D-m, tehát muszáj az új rendszer.
Előre is köszönöm,
Ábel
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok! Egy barátomnak kéne valaki komolyabb hozzáértő, mert elszállt a gépe és vizsgaidőszak alatt kellemetlen, ha nincs anyag amiből tanulj... Én nem tudtam neki érdemben segíteni. Mutatom a problémát:
"Adott egy Abit AX8 3Rd eye alaplapos gép. Felraktam a windows 7-et. Mindent felismert, kivéve a family gigabit ethernet kártyát ami kell a nethez, meg a hangkártyát. Az alaplapi driver CD-n a driver az csak XP-ig jó. Feltettem, nem történt semmi. Felmentem az abit honlapjára, leszedtem a legújabb drivert, de az is csak a 64bites XPig meg a 32bites vistáig érvényes. Mondták hogy szedjek le egy másik gyártó alaplapjához tartozó drivert amiben olyan kártya van mint az én alaplapomban. Leszedtem, felraktam, látja a hálókártyát, de a tanúsítvány nem hiteles. Internetkapcsolatot így nem tudok létesíteni, mert nem érzékeli a kártyát, hogy kapcsolatot tudjak létrehozni. Hangkártyával meg ugyan ez a helyzet. Netről ugye nem tudok semmilyen progival drivert frissíteni mert net nem megy hálókártya nélkül.
Van valami használható driver az alaplaphoz amit érzékel a windows7 vagy vegyek egy külső pci-os kártyát meg hangkártyát? Az működne egyáltalán? "Nos ennyi lenne, remélem tudtok segíteni. Előre is köszönöm,
Ábel
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ja, amúgy nézd majd meg, hogy mit linkeltél érdekességként

-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm szépen újfent
Mi lenne velem Nélküled 
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a válaszod, itt vannak előttem, csak azt nem tudom, hogy mi a kapcsolat a hash és sha1 - iso/crc között. Elég laikus vagyok, nem tudom, hogy hogyan tovább az összevetéssel

-
hoffman_
nagyúr
Még mindig kellene az a kis segítség
Tehát 64 bites(vagy ez mindegy?) W7 Professional hash-ét szeretném csekkolni. Már megvan a letöltött OS eredménye, de nem tudom, hogy mihez hasonlítsam, valaki? 
-
hoffman_
nagyúr
Még egy kérdés felmerült
Ha lent van a W7 és futtattuk a hash checker-t(kereséste kidobott egy md5 checker linket, az jó?), akkor a kapott eredményt mivel kell összehasonlítani? 
-
hoffman_
nagyúr
-
hoffman_
nagyúr
dupla.
-
hoffman_
nagyúr
Sziasztok, segítsetek ha tudtok kérlek

Egy csoporttársammal most akarunk W7-et igényelni tisztaszoftver program keretében. Azt szeretném kérdezni, hogy honnan töltsük le a Windowst jogtiszta forrásból? Mi csak a serialt fogjuk megkapni, ehhez kell egy jogtiszta 64 bites telepítő, de nem tudom, hogy hol, és milyet keressünk. Tudnátok segíteni? Úgy fog ez működni, hogy leszedjük, install, 1-2 hét alatt megjön a kód, és azt már csak be kell adni neki?
És még egy dolog. Gépújítások is tervben vannak, ha új alaplap kerül be, akkor az hogy hat a licence-re a gyakorlatban?
Előre is köszönöm, Ábel
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Erre voltam kíváncsi, köszönöm

Próbáltam már, sajna nem jár. Egy Vaio a gép, és alapból rajta van a W7 meg egy rakás gyári Vaio cucc. Mikor mondtam vásárlás helyén h mit is akarok, azt mondta, hogy nem, nincs CD. Van egy Recovery tartomány a C:-n, és majd fel fog kínálni nekem egy biztonsági mentést. Fel is kínálja, de nem OS-t ment le vele, hanem vagy a Dokumentumokat/Beállításokat, vagy az egész C:-t. Úgyhogy nem tudom, hogy legyek okos.
Amúgy mi a futó folyamatok száma normális esetben W7 esetében? Csakmert itt 80-90 között van, egy vadiúj gépen, ami alapból megeszik 1 gigát a 4-ből, ezt azért sokallom...
#28221:
Annyira 64 bites, hogy én a 32 bitest nem tudtam felrakni - ekkor jöttem rá, hogy 64 bites W7 van a gépem
- míg a 64 bites lazán feldobta. Ez gondolom nem garancia a 64 "bitességre" , de talán... -
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Elég láma, ám annál fontosabb kérdés
A Win 7 úgy működik, hogy én simán le tudom tölteni bárhonnan, díjmentesen. DE az, hogy ez eredeti-e és hogy melyik verzió lesz, az csak a telepítés után bevitt serial-tól függ, ugye? 
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Bialetti kézi kávéőrlő
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezt így még nem próbáltam
Hardveres, vagy szoftveres kritériummal lehet a baj? Esetleg csak beállítás kérdése, és user-error?
Sőt, most ha visszaemlékszem, lehet, hogy igazad van, és Win ment előbb itt is 

![[/L] [/L]](http://lh3.ggpht.com/_4yTiVnbiNbM/TTxKbJ9-hNI/AAAAAAAAASk/xDLvRjKwzPI/wtch2k.jpg)