Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Google Pixel topik
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- WayteQ xTAB 50 GPS - az androidos navi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Clemi
veterán
válasz
Pubszon
üzenetére
Azt meg lehet tenni majd az XP-ből, hogy a Win7 partíciót megjelölöm aktívként és ugyan úgy fog működni minden mint jelenleg?
Menet közben, (értsd telepített rendszerek alatt) még nem próbáltam egy particio aktív státuszát állítani, de elviekben egy partito manager programmal megoldható. A bibi csak az, hogy minden oprendszer azon a partición keresi a boot fájljait, amire a telepítésekor pakolta őket.
Ha utólag tetted fel az XP-t, akkor megsértettél egy alapvető szabályt, vagyis mindíg az újabb operációs rendszert tesszük fel utólag, és nem fordítva. A hiba javítható, első körben úgy, hogy beteszed a W7 telepítő lemezét, és ott a javítást választod. A Seven megfogja találni a telepített rendszereket, és elkészíti újra a boot menüt.
Ha ezek után valami nem stimmel, akkor segítségedre lehet az EasyBcd nevű program, amivel korrekten ráncba szedheted a boot menüt.
Ha minden működik, akkor próbálkozhatsz az aktív státusz állításával, de sok értelme nincs. Egy a lényeg, hogy a boot fájlokat ne mozgasd, mert amelyik rendszerét elmozgattad, nem fog elindulni. -
jubilleum
senior tag
Hello!
van ötletetek hogy hogyan tudnám felrakni win7re a Rayman goldot?
-
[CS]Blade2
addikt
Mostanában lassú volt a rendszer, ezért újratettem, az Eseménynapló tele volt error-al, és ugyanaz történik most is, így elkezdtem keresgélni a neten a a hibák után, hogy mit jelentenek, és esetleg van-e rá valami megoldás.
Ezekről nem találtam semmit:
Event ID 1 VDS Basic Provider
Event ID 2 Kernel-EventTracing
Event ID 11 atapi (Erről igazából találtam egy fórumot, és azt írták, hogy az ATA Channel-nél ki kell venni a pipát, hogy ne DMA legyen, hanem PIO, viszont nálam ugyanúgy bekerül újra-és újra.)
Event ID 51 Disk ( \Device\Harddisk5\DR5)
Event ID 4107 CAPI2
Event ID 8194 VSS
Event ID 10010 DistributedCOM
És van rengeteg Event ID 101,102,103,106,109,110,200 -as, pedig szabályosan indul, és áll le a rendszer, mégis valami nem tetszik neki. -
Blue@X
senior tag
Víruskeresőt próbálj meg futtatni (ha nem eredeti a HD Sentinel, és törve van, hátha vírusos az aktiváló)
Esetleg még próbáld megnövelni a virtuális memória méretét.
Ha ez se megy, akkor talán egyszerűbb ha újrahúzod a rendszert, immáron HD Sentinel nélkül.(#4069) D1Rect: Azt már próbáltad hogy teljesen teleírod a pendrive-ot? Akkor is jelentkezik a hiba?
-
törölt tag
Helló, azt hiszem, hogy a Crysis Steamről vásárolt játékom tette fel a netframewrok 1 .x -et. A Secunia veszélyesnek találja. A rendszerem OEM Windows 7 home premium 64-bit. A Secunia javasolja az Update-t, amit le is futtattam , hiszen eredeti a Windowsom, de a Windows update nem talál új frissítést.
Ötlet ?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Nekem egy olyan problémám volna,hogy mindig mikor elindítom a gépet,az nem bootol be egyből, hanem azt írja ki,hogy válasszak egy érvényes particiot vagy helyezzem be a lemezt majd nyomjak meg egy gombot.Berakom a lemezt,gomb, és akkor ha hagyom zovábmenni betölt rendesen a win,de ha bemegyek setup-ba és csinálok egy startup repair-t ,majd ujraindítom a gépet és kiveszem a CD-t megint kiírja hogy adja meg egy érvényes particiot vagy rakjam be a lemezt.Mi lehet a baja,illetve hogyan tudnám megcsinálni ,hogy ne kelljen mindig ki-be rakni a lemezt ?

-
Morden24
nagyúr
válasz
Csabee.
üzenetére
Hely felszabadításához kézi törlés vagy ccleaner. Utóbbiban van regcleaner lehetőség is, de én speciel azt tapasztaltam, hogy amikor valami tényleg belebarmol a registry-be, akkor úgyis kézi törlést kell csinálnod, mert az ilyen automata bigyók szinte szart sem érnek.
Egyébként meg registry bejegyzéseket törölgetni max. placebónak jó.Máshoz a helyedben nem nyúlnék.
-
Csabee.
nagyúr
Létezik olyan Free program win7-hez mint az Easy Cleaner? Xp-n az jól bevállt hely felszabadításhoz, csak gondolom a win7nél azért az Easy Cleaner már idejét múlta.
Várom az ötleteket. -
Pubszon
veterán
válasz
Zoli1222
üzenetére
Ráadásul 32 bitest 4Gb rammal és 1Gb-os VGA-val!

Van pár progi ami csak ezen akar menni, illetve ha netán bekrepálna a 7 akkor tudok hova menni, illetve soha nem tudni, akár 3DMarkozni is jó, több a CPU pont.
Akarok majd idővel egy legalább 64Gb-os SSD-t, amire teszek egy 7-et, egy XP-t és egy Ubuntut.
Na de a kérdésem még mindig adott!

-
volvoguy
addikt
nis srácok ,valami tök érdekeset figyeltem meg. ugyebár eddig a hangfalból jövő hangok pattogásával ,recsegésével küzdöttem...és megfigyeltem, hogy a HD videók lejátszása is nagyon akadozva megy..legyen szó Youtube-ról (pl. filmelőzetesek) vagy GameTrailers-ről...kipróbáltam FF-ben és IE8-ban is...mindkettőnél tapasztalható a recsegő pattogó hangok...
Azt hittem, az lehetett a baj, hogy a Firefox-om béta, és ugye 1-2 klienst is letölt és beépít..de az IE8-ban is ilyen...tehát tuti nem a böngészővel van a baj...
Amúgy játékok közben már nem jelentkezik a hang, ennyi pozitívum történt az utóbbi időben, csak netes videók lejátszásában....
Miért lehet ez? Kell valami kodek? esetleg valami nem települt fel, vagy rosszul, aminek fenn kéne lennie? Gondolok itt pl:
- Java
- Flash Player
- Active Xamúgy nem raktam fel kodeket még a Win7....de lehet valami alapvető hiányzik..mert mondom, nem csak a hang, de a HD videók böngészőben való lejátszása is problémás...
4 megás netem van, azzal nem lehet gond....sose volt gond XP-n a HD videók lejátszásával...én vmi kodekre vagy vmi kliensre gyanakszom...vagy valami bővítmény...vagy vmi...
-
Pubszon
veterán
Erre nem tud senki konkrét választ adni?

Megoldható ez így, ahogy gondoltam? -
Besírok.

Legalább 10x próbáltam bootolható pendrive-ot csinálni 6%-nál "ledobja" a pendrive-ot. Felismerhetetlen az eszköz, TC sem nyitja meg, eltávolít viszadug, hibátlan.
Már restartoltam, kikapcsoltam mindent, leszedtem az AVG-t.
Mi a nyűgje? -
Protoss
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Nem írtam hátránynak sehol, csak jeleztem, hogy egy átlagos gép erőforrásaival nem gazdálkodik jobban. A mem felszabadítás általában vinyó tekeréssel jár, amit szerintem nem kell tovább magyaráznom, de erre más megoldás úgy sincs, mivel mindig kevés lesz a mem 1x.
Remélem most már érthető voltam.A linkedből idéznék: "SuperFetch is a technology that pre-loads commonly used applications into memory to reduce their load times. It is based on the "prefetcher" function in Windows XP."
Hmm.. hmm...Szóval ugyan az van a win7-ben és za XP-ben? A win7 abban jobb, hogy helyettem gondolkodik, mikor mit futtatok?
LOL, sok próbálkozás volt már rá, megmondani, hogy másnak mi a jó, nem szokott működni.
Előre mutatóbb lenne, ha kapnék egy lightos felületet és betolhatnám én, hogy mit tartson ott és mit írtson ki. Pl.: realplayer, quicktime, norton, a 6 példányban futó svchostokat úgy vágnám ki, mint macskát ....., nem ehelyett sajnos árgus szemmel nézhetem telepítéskor, hogy még véletlenül se engedjek ezeknek semmit valamint ccleaner és kafa kis reg/mem tisztázó progikkal vadásszam le őket. Persze az office alkalmazásokat mindig szkreccseli a vinyó. Az XP nem fényeskedett ezen a téren, most arra hívtad fel a figyelmemet, hogy a win7 ezt folytatja.
(Félreértéseket elkerülendő, te hoztad a linket, te nyitottad fel a szemem, amit köszönök, de inkább éltem volna vakon, mert ez gáz.
)Lehet a ready boostra gondoltál? Azt meg talán pont ki is emeltem, hogy nálam is hasznos volt.
Ha meg már teljesítmény, mert annyira pörögtök ezen:
Egy teszt, ahol a directx fölény megmutatkozik (a blogoló azért megjegyzi, hogy aki nem direct x 10 függő, ott annyira nem tetemes ez az előny)
kép és a cikk
Egy angol, ez engem is meglepett, hogy az XP egyátalán nem szakadt le, sőt az ő olvasatukban összességében az XP jobb.
Egy másik teszt.Röviden erőssen függ, hogy mire használod a gépet.
Valamint már többször jeleztem nem win7 ellenes vagyok, csupán nem kell minden gépen win7re váltani, mert most ez a trendi.
A téma felvető valahol ott kezdte, hogy gyorsabb lesz-e a gépe egy korosabb gamma (COD talán) vonatkozásában, amire szigoruan csak a saját semmit érő tapasztalatomat írtam le, hogy emiatt nem éri meg win7-tel fáradni. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Persze a nálam megy, akkor ti mit rinyáltok érvvel nem tudok és nem is akarok semmit kezdeni.

-
Protoss
senior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Hopp az MP-nél multi-process "optimalizációra" asszociáltam, titkon remélve, hogy van esetleg valami "turbo", amit nem kapcsolatam be
,
Media player classicot - Kmplayer - Mediamonkeyt használok, nem nagyon tunt fel, hogy miben jobb a gyári mediaplayer, bár mire lett 5.1 hang addigra elég sokszor megpörgettem, hátha ott megy egyből. De biztos jó én tényleg nem ismerem, nem használom.Az automatizmus tetszett, egészen 4. napig, akkor csöndben frissítés után nem talált magára. Olyan szinten, hogy bootmenure futott állandóan induláskor, egy kis mókával megfejelve. De a visszaállítás (melyet igen erős ellenérzésekkel engedélyeztem) profin lefutott.
A móka: 2 monitort használok (LCD tv + monitor), míg korábban a win felállásáig mindkét monitorra pakolta az ati klónban a képet, sajnos a win7 már nem így jár el. Ez csak akkor probléma, ha ilyenkor derül ki, hogy a másodlagos monitort tekinti elsődlegesnek.
Magyarul vártam, mint a kacsa a sütőben, de nem volt kép, nem hittem hogy egy friss op.rendszerrel lehet gond hw hibára gyanakodtam és bizony neki álltam a monitort ellenőrizni, a vgat, ami elég időrabló tud lenni még akkor is ha van másik teszt géped kéznél. A teszt kiadta, hogy a hw hibátlan. Így a 2. restartnál már mindenhol kerestem a képet így tünt fel, hogy beza az lcd tv-n várnak a lehetőségek. Több probálkozás és probléma keresés után sem állt helyre, nincs más hátra, mint rendszer visszaállítás, és itt bukott le: ott állt a bejegyzés windows frissítés tegnap éjjel. Azóta nincs autofrissítés és jéé megy. 
Utánna megviccelt Lan karival és hangkártyával, hát még azoknál is megfutottam a biztos a hardver rossz köröket. Eddig mindig a win7 sajátosságok (nálam hibák másoknál feature-k
) keverték a ****. Tudom most jön, hogy érdekes másnál nem volt ilyen, hmm izé mivel nem vagyok zseni, több gondra is a neten találtam megoldást (többségük vistán is meg volt már), tehát másnál is előjönnek.De ez van, ha kell a 4 giga ram, akkor kell 64 bites MS.
-
XSiGma
aktív tag
Sziasztok telepítésnél csak 30gb-ot formáztam meg 300 helyett.Milyen módon tudnám a másik 270-et előhozni?Előre is köszi.
-
pschio
őstag
3 hiba egy boot után:
A rendszer minden alkalmazáshoz betölti az egyéni dinamikus kötésű kódtárakat. A rendszergazdának ajánlott áttekinteni a kódtárak listáját, hogy meggyőződjön arról, mind megbízható alkalmazáshoz tartozik.
ez nem piros x-es. a köv 2 viszont az
2x ez:
Napló neve: System
Forrás: volmgr
Dátum: 2009.12.21. 21:34:57
Eseményazonosító:45
Feladatkategória:Nincs
Szint: Hiba
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: david-PC
Leírás:
A rendszer nem tudta betölteni az összeomlási memóriakép illesztőprogramját.
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="volmgr" />
<EventID Qualifiers="49156">45</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2009-12-21T20:34:57.656833600Z" />
<EventRecordID>13222</EventRecordID>
<Channel>System</Channel>
<Computer>david-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>\Device\HarddiskVolume2</Data>
<Binary>0000000001000000000000002D0004C007200000010000C000000000000000000000000000000000</Binary>
</EventData>
</Event>és egy ilyen is van:
Napló neve: System
Forrás: VDS Basic Provider
Dátum: 2009.12.21. 21:32:05
Eseményazonosító:1
Feladatkategória:Nincs
Szint: Hiba
Kulcsszavak: Klasszikus
Felhasználó: n.a.
Számítógép: david-PC
Leírás:
Váratlan hiba. Hibakód: 490@01010004
Esemény XML:
<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">
<System>
<Provider Name="VDS Basic Provider" />
<EventID Qualifiers="49664">1</EventID>
<Level>2</Level>
<Task>0</Task>
<Keywords>0x80000000000000</Keywords>
<TimeCreated SystemTime="2009-12-21T20:32:05.000000000Z" />
<EventRecordID>13171</EventRecordID>
<Channel>System</Channel>
<Computer>david-PC</Computer>
<Security />
</System>
<EventData>
<Data>490@01010004</Data>
</EventData>
</Event> -
törölt tag
Köszi a válaszokat

-
Blue@X
senior tag
Talán próbáld meg kilőni az automatikusan induló programok közül (meg aminek még nem kell automatikusan indulnia azt is kilőheted, de óvatosan). Esetleg a Windows 7 eseménynaplóját is megnézegetheted, hátha rálelsz a hiba okára (Start menü keresőjébe Eseménynapló szó beírása)
-
pschio
őstag
hi all!
van egy kurva idegesítő win7-es bajom és a hd sentinel okozza sztem.
telepítés után minden nagyon fasza volt, aztán felraktam a hd sentinelt és minden bootnál miután beírom a passzt vár egy csomó ideig, vagy 1-2 percig. *nem teker semmit. nem csinál semmit. majd betölt. a win7 logót gyorsan ledolgozza. a progikat is meg az asztalt is betölti gyorsan miután gondolkozott és állt. de egyszerűen nem tudom mi a szart csinál ilyenkor.
a laptopomon is ez történt miután felraktam. egy darabig a szentinellel is jó. szép meg gyors de utána meggajdul a rohadék és nem tudom visszacsinálni. hiába az uninstall. ujratelepíteni nem akarok. és a system restore sem jöhet szóba, miután már egy csomó mindent felpakoltam.
valakinek ötlet?
konfig az adatoknál.
-
Blue@X
senior tag
válasz
RockHaRD
üzenetére
Próbáld meg kiléptetni mind a két gépet a munkacsoportból, majd átléptetni egy másik nevű munkacsoportba, az esetek többségében ez megoldja a hibát (de először pinggel nézd meg hogy a két gép tényleg látja-e egymást, nem hálózati hibáról van-e szó). Az Otthoni csoport létrehozása, és az ahhoz való csatlakozás pedig igen egyszerű: [link]
-
Morden24
nagyúr
A telepítés után van 10 napod arra, hogy aktiváld. Kód nem kell hozzá, gyakorlatilag "be van építve". Aktiválás után indul a 90 napos próbaidő, tehát összesen 100 napig tudod használni maximum.
Ezt a verziót NEM lehet rearmolni, és NEM lehet később egy vásárolt példánnyal beaktiválni, tehát a 90-day trial Enterprise-nak mindenképpen reinstall lesz a sorsa!
Az USB-sre meg már kaptál választ

-
RockHaRD
addikt
Erre valaki?

-
Sziasztok!
Hogyan kell W7-et telepíteni pendrive-ról? Gondolom már volt szó róla korábban, link plz.
(ügyes vagyok megtaláltam magamtól is, az utolsó volt a keresési találtaok között
)A másik: Hogyan működik a 90 napos enterprise próba? Már leszedtem, csak nem egészen világos az MS-es manual.
-
band1103
őstag
válasz
ne_nezze
üzenetére
Anélkül nem is megy? Nekem nélküle is ment : A vinyómon 4 partíció volt telepítés előtt és nem hozott létre egy 5.-et Csak fogta a neki szánt 20GB -os partíció és feltelepült rá.
Akkor most kell neki a 100MB vagy nem? És miért vagy milyen esetekben csak ?Szerk: Közben kbalazsa megválaszolta

-
kbalazsa
senior tag
válasz
üzenetére
Elvileg az egy rejtett bootloader partíció. OEM előretelepített rendszereknél is előfordult ilyesmi XP/Vista rendszereken (is?). Ha üres, formázatlan lemezterületet talál maga alatt a telepítő, akkor mindenképp létre szeretné hozni. Elvileg, ha előre meg van formázva a terület, ahová telepítenéd, akkor az első "primary" partícióra teszi a bootloader dolgait. Elvileg, én még nem próbáltam úgy.
-
törölt tag
Tudja valaki esetleg, hogy telepítéskor , illetve partícionáláskor miért akar létrehozni egy körülbelül 100 megás particító a telepítő ? Átmenetileg ezt a jelenséget az OEM Vistám installerjével oldottam meg.
-
Edween
őstag
Hi!
Nem tudja esetleg valaki, hogyan kel a 64 bites media player-t alapértelmezetté tenni? thx -
RockHaRD
addikt
sziasztok. Olyan problémám lenne, hogy tp-link mittoménmilyenszámú routerem van, rajta vezetékesen az én gépem, meg egy laptop. total comanderben a hálozati fülnél látja egymást a két gép, de ha rányomok azt írja, hogy hozzáférés megtagadva

mindkettőnél meg vannak osztva dolgok, régen ment is a dolog. Olyat lehetne esetleg, h vmi otthoni hálozatot létrehozni, és csatlakozni, de az meg nem műxik, mert az én gépemen létrehozom, kiírja a hűdejó kódot amit a másik gépen kéne beírni, beírom, és ottan vár a végtelenségig... vki esetleg?

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
KERO_SAN
üzenetére
Nekem az előlapinál volt baj ezzel az érzékeléssel driverben kikapőcsoltam hoyg észre vegye hova dugok be valamit, azóta működik, azt hiszem ez vistán is volt gondja nekem nvidia mcp61 es chipset van a lapon.
Ezen a képen a jobb fent lévő sárga mappa ikonra klikkelve jön fel a kis ablak amin az első panel érzékelést tudod letiltani. letiltás előtt a microfon se ment meg a hangszóró se onnan, miután letiltottam jó lett, valami miatt nem érzékeli ha odadugok valamit.
-
KERO_SAN
aktív tag
nForce 520-as lapkakeszlethez drivert honnan szedhetek?
nVidia.com-on nincsen, enelkul meg nincsen hangom
( nemerzekeli ha csatlakoztatok hozza hangfalat vagy fejhallgatot ) esetleg otlet vkitol ? -
Morden24
nagyúr
válasz
[pod]Diablo
üzenetére
Ha a hangkártyád szoftvere nem engedi ezt, akkor szerintem nem nagyon fogod tudni megoldani.
Hogy egyszerre szóljon, azt nem tudom/értem (nem is vágom, miért lenne jó), de nálam a Xonar-ba be van dugva a headset és a hangfalszett is, és a szoftveréből egyszerűen átállítom "speakers"-ről "headphones"-ra.
Nem lehet, hogy neked esetleg a Windows control panel sound menüpontjában kéne, hogy belődd, éppen melyik hangforrás kapjon jelet?
-
[pod]Diablo
őstag
Hello!
Lenne 1 olyan problemam hogy meg mikor xp-m volt radugtam a gepre a fulesem,es a hangfalakat,akkor szolt mind a 2,most w7-en egyszerre csak az 1ik szol,pontosabban most a hangfal csak akkor szol ha betugom a fules helyere,es ez van a fejhalgatoval is.xp-n ha a hangfalat a fules melle egy masik csatlakozoba dugtam be akkor is szolt.Hogy tudnam megoldani azt hogy ugy szoljon mnid a 2o mint xp-n?de az megjobb lenne ha mikor bevan dugva mind a 2o,tudnam valtogatni hogy melyik szoljon anelkul hogy ki-be kene huzgalnom oket.Ami nekem xp-n volt,es w7en nincs,az a realtek hd audio manager volt,de ezt nem is talaltam eddig w7re,csak drivert,de az meg fentvan.
Elore is koszonom a segitseget! -
Lakers
tag
Sziasztok!
Windows 7-em, mindig egy kéthónapos periodus után el kezd "rosszalkodni". A jelenlegi gondom vele, hogy valamiért magasan járatja az órajelet és sok memóriát eszik meg. Hiába kapcsolok le minden programot, akkor is magas. Hiába csináltam vírusellenőrzést (a legnevesebb gyártók termékeivel) semmi.. Habár, most hogy e sorokat írom, lement 10%-ra a CPU használat... De nem ritka, hogy néha "üres járatban" amikor csak a Task Manager van megnyitva, hogy 60-70% körül jár.
Ezeknek mi lehet az oka? -
törölt tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
CCleaner nagyon jó! Amit még tudok ajánlani: Glary Utilites. Mindkettőt használom a gépen.
Törléshez pedig a Revo Uninstaller nagyon jó! (szerintem) -
shakwill
csendes tag
Jééé!
Újabb verzió kell a progikból, vagy megy a régi is? Nekem a Daemon és a Tune Up anyázkodik a nem megfelelő op. verzió miatt. Mit ronthattam el?
-
shakwill
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani w7 alatt jól futó karbantartó programot nekem? XP alatt a Tune Up utilityt használtam, de w7 alatt nem megy (nem is mehet). Ezenkívül keresek a Daemon helyett valamit, h. legyenek virtuális meghajtóim.
Előre is köszi a tanácsokat! -
WonderCSabo
félisten
válasz
Protoss
üzenetére
A memfoglalásra annyit, hogy már ezerszer leírtuk:
- ezáltal minden progi gyorsabban indul el
- ha zsükség van memre, akkor rögtön felszabadítja.Szóval ebben az esetben ez nem hátrány, hanem előny. Keress rá a Superfetch -re.
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Protoss
üzenetére
Tudom, hogy nem kötözködés csak a tapasztalatomat írtam le. Az XP-vel sem volt semmi gondom (fagyás, kék háttér) csak lassú volt és nem támogatta a videokártyámat (dx10, dx10.1). Ramot nyáron bővítettem, de pár hétig 2Gb-al ment a 64 bites hetes és már ott "gördülékenyebb" volt a rendszer.
A nem kel semmit feltenni az eszközökhöz-t úgy értettem, hogy amire a win feltelepült már leszedte a frissítéseket is és az eszközkezelőben sem volt ismeretlen eszköz (persze működött is minden).
A MP pedig végre tartalmaz beépítve kódekeket így nem kellet feltenni más lejátszó programot. -
Protoss
senior tag
válasz
< CyberBob >
üzenetére
Nem kötözködés, megjegyzések és csak érdeklődés, ahol kérdés van:
1, szerencsés vagy
Én speciel azzal kezdtem, hogy visszaállítottam a kék képernyő "olvashatóságát", valahogy hiányzott az első automatikus reboot után. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
2, a gyors leállásnak mi a titka? lehet ready boot kavar be nálam?
3, próbáld ki a chrome-ot még gyorsabban indul, mint a firefox/explorer
(bármelyik oprendszeren).
4, hmm.. hmm... "nem kell semmit feltenni az eszközökhöz" ezt részleteznéd? a hw problémák mindegyikére azzal oltják a népet, hogy keress drivert, rakd újra.
5, használható MP alatt mire gondolsz?Véleményem egyezik veled, csak én másik oldalról jövök, semmi gond a win7-tel, ha a maga helyén kezeljük.
Konfigod alapján elvárható, hogy legyen gyorsulás, már csak azért is mert 4 gigával pörgetsz most egy rendszert, ami gondolom xp alatt 2-3 gigával ketyeget. Ez számomra amugy az egyetlen érv ami miatt váltani kell/érdemes 2 giga nem elég és csak a 64 bit ad erre megoldást. -
Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Akció!!! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 1000GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Valamint már többször jeleztem nem win7 ellenes vagyok, csupán nem kell minden gépen win7re váltani, mert most ez a trendi.