Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
V.Stryker #47635 üzenetére
Hát lehetséges. Nekem is volt olyan hubom, ami későn osztott IP-t, és sokat kellett rá várni. Lehet, hogy éppen otthon is, és melóhelyen is olyat fogtál ki.
És lehet, hogy csökkentett módban is pont ezért nem kell várni, mert ott nincsen hálózat.
Egy próbát mindenképp megér.[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
V.Stryker #45213 üzenetére
Hát legközelebb nem kapcsolod ki őket.
Akkor win telepítő be, majd javítás. Ha akkor sem csinálja meg, akkor telepítő megint be, majd frissítsd a fájlokat. XP-nél is volt, hogy ha ugyan oda telepítetted a rendszert, akkor újra felrakott mindent. De lehet nem oldja meg a problémát.
Ha egyik sem, akkor újra telepíted.Remélem majd csak rájönnek az emberek, hogy nem érdemes a visszaállítást kikapcsolni, de úgy látom addig ez lesz, míg nem jár pórul és akkor majd úgy hagyja.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz
V.Stryker #41598 üzenetére
Bluesreen view-al nézted már a hibát?
(#41603) kraftxld: Indexel, lemezt töredezetség mentesít, akkor lehet hogy a vírus kergetője szkennel, esetleg a win defender. Nekem is szokta csinálni, pedig nekem asztali gépem van. Ja és normális addig, míg nincs vírusod.
[ Szerkesztve ]
-
V.Stryker
nagyúr
-
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
V.Stryker #34290 üzenetére
Na, feltettem az Ultimate-t is, az összes c++ a frissítéseikkel együtt szép sorjába, hát b.szik menni.
Rávágtam egy XP-t, oszt hibátlan. Hát nem tudok hozzászólni. Mindegy, ezen a progin kívül más úgyse fog rajta menni.
Egyébként ilyenkor mi a helyzet, hogy van egy legálisan megvett Win7-ünk,mert ugye csak azt lehet kapni, de fel kell tennem egy nem legális xp-t,hogy érvényesülni tudjak, de azt meg már nem lehet kapni. Ha áttételesen is, de fizettem a mikrofosnak, az meg,hogy el van sz.rva valami nem az én hibám. Azért kicsit be vagyok védve, vagy egy ellenőrzéskor keresztre fognak feszíteni?
-
-
válasz
V.Stryker #18778 üzenetére
Hali!
Tudom, fura megoldásnak tűnik, de gy próbát tegyél vele. Kapcsold ki a gépet és az alaplap összes hátsó usb portjáról húzz le minden usb eszközt illetve ezt az USB hub-ot is.
Kapcsold be a gépet, várd meg amíg a W7 teljesen feláll, majd kapcsold ki megint. Mosta csak az USB hub-ot dugd rá és megint gép bekapcs. Elméletben el szokott így múlni ez a probléma(természetesen a hátsó usb egységeket dugdosd vissza egy leállítást követően ezután)
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
V.Stryker #18778 üzenetére
Neten néztem róla képet, és azon van chip. Szerintem neten keres hozzá drivert. Az eszközkezelőnél rámész, hogy driver frissítés. Ha már próbáltad, és nincs hozzá neten akkor nem tudom mit kellene csinálni. Szerintem az a chip támogatás vagy mi kimaradt a win7ből. Vagy valami hasonló lehet, de lehet hogy hülyeséget mondtam most.
[ Szerkesztve ]
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
V.Stryker #3503 üzenetére
probléma az a srácnál hogy telepítés után meg se nézte mit ismert fel a win elkezdett rá feldobni mindent, chipset drivert 32/64 bitest, saját cdjéről vistás meg xp-s cuccokat, már nem emlékszem miket de mióta felrakta szenved a win7el ami persze azért van mert előbb csinál vele valamit majd mikor elrontotta kérdez, ha előbb kérdezne utána csinálná a dolgokat nem lenne ennyi baj.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
V.Stryker #2665 üzenetére
Hali!
Egy programot tudok "csak" javasolni, de előtte most letesztelem, mert bár használtam régebben, de az új változatát més nem ismerem. Amint kész vagyok, írok-(max fél óra)
Szerk.
Nem kell tesztelnem, mert bent van más Paragon termékben. Szóval le kellene tölteni ezt a progit: Rescue Kit 9.0 Express
Bár Free változat, de a Boot Corrector ami kell Neked, az benne van. Elindítod a telepítőt, igényelsz ingyen kulcsot(hamar megjön), majd létrehozza az ISO fájlt(egyből ki is tudja írni, vagy lementeni HDD-re és utólag kiírod). Erről a boot-os lemezről elindítod a masinát és Bott Corrector. Ha ez nem képes rendbe rakni a dolgokat, akkor nagy eséllyel semmi sem...Remélem segít.
Fire.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
V.Stryker #2661 üzenetére
Hali!
Nézd meg, hogy SATA1 csatiba legyen dugva a rendszervinyó, SATA2-be pl meg az adat(és a HDD után legyenek a sata-s optikai egységek). A telepítő egyes esetekben ezt a sorrendet is figyelembe veszi. Ezért szoktam javasolni emberkéknek, hogy ha több sata cucc van, akkor ne csak úgy "össze-vissza" dugdozzák a sata kábeleket az alaplapra.
Fire.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron