Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tesztkört futott a OnePlus Nord CE6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Aktív témák
-
simos
tag
Sziasztok
Segítséget kérnék : Win 7 Ultimate 64 bit-en nem fut a 3DMark 06.
Kiírja hogy hiányzik az OpenAL32.dll A 64 bit miatt el sem fog indulni nekem?Előre is Köszönöm a segítséget !
-
-
Bálint85
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
igen be van állitva és ott is gyorsan pörög!
ha ujrainditom a gépet és bejön a win akkor beáll a normális időre majd gyorsan megy.
de olyat is csinál h egérrel nem tudok kattintani 2x mert nem lép be sehova csak enterrel.
a hang is gyorsan megy , így zenét és filmet nem tok nézni. smilyk is tökre gyorsan mozognak ph-n, neten meg a reklámok gyorsan mennek.
nem az alaplappal van valami gond? -
hackeeeee
Jómunkásember
C:\Users\felhasználónevedAppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup - ide tolj az exe-ről 1 parancsikont. Nekem így elindul, ha berakok valamit.
Jah, valszeg ide raktad, szal nem szóltam. Szal, próbáld ki, hogy ne az exe-t rakd oda, hanem 1 parancsikont az exe-ről.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
sfdrakex
üzenetére
Megnéztem Sentinellel. Teljesen jó a hardver.
Na igen, az Eset Smart Security-t használom és mostanában az is azzal idegel,hogy ha letöltök valamit (Chrome a böngésző), akkor marha sokáig még nem lehet megnyitni. Pl az openoffice új verzióját szedtem le ma és még vagy 5 percig nem tudtam megnyitni, amikor már rég lejött.
-
éN79
addikt
Win7-ben (bár gondolom más win alkalmazásban is) hogyan lehet beállítani a startupban az alábbit?
Indítópultba bemásoltam a parancsikont, msconfig szerint benne is van az automatikusan induló programok között csak éppen a hatása marad el.
Mintha a parancsikon "tulajdonságok" menüjében kellene "szerkesztenem" de nem találom a megoldást, azaz hova és hogy kell beírni a .exe utáni rendelkezéseket?
D:\valahol\k10stat\K10STAT.exe -StayOnTray -NoWindow -ClkCtrl:2 -loadprofile:1 -
Bálint85
senior tag
Hali!
nagy segítség kellene, mert már nem tudom ,hogy kihez forduljak!
az a gondom a win 7 ultimate x64-el h feltelepitem még szűz a rendszer csak win van rajta, és gyorsan jár az idő stb. a biosban normálisan megy. xp alatt is normálisan megy. a win 7-et nem aktiváltam és nem crackeltem meg semmi.
Mi lehet a probléma? -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok
Miért van az, hogy ha törlök valamit a vinyóról, tegyük fel képeket, akkor a böngésző úgy belassúl, hogy egy oldalt sem hoz be?
Hardver csak nem lehet... X2-es proci, 2 giga ram, sata vinyó...ez a notimon van, Win7 Home Prof alatt.
-
-
alibaba78
őstag
Sziasztok!
Tudna vki segiteni, hogyan tudnam angolositani a windows 7-et? Elore is koszi!
-
Joe bácsi
őstag
Beállítom a vezetékes egeremnél, h. milyen gyors legyen a mutató mozgása, mert alapból lassú.
Kikapcsolom a gépet, másnap bekapcsolom, de az is elég, ha újra indítom és visszaáll tetű lassúra. Pedig alkalmaztam és okéztam!
Egy újabb bug???
-
Adott egy Win7 x64. Ha valamilyen USB-s külső vinyót teszek a gépre, beismeri az eszközt, de nem rendel a partícióhoz betűjelet. Miután a lemezkezelőben hozzárendelek egyet, minden oké vele... Van erre valami megoldás?

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nemteljesen. Én arra gondolok, hogyha telepítesz fel drivert a hálókártyához kézzel, akkor helyi kapcsolat 2 lesz a kapcsolatból, vagy 3, 4, és így tovább.
És ugye csak 1 kapcsolat van, és arra vagyok kíváncsi, hogy hogy lehet azt "elfelejtettni" vele, hogy át tudjam nevezni a 2-t pl. sima helyi kapcsolatra, mert most csak úgy megy, hogy a 2est kitörlöm, és ott marad egy szőköz, ha teljesen kitörlöm, hogy ne legyen szóköz, akkor közli, hogy már létezik ilyen kapcsolat.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
bobsys
üzenetére
Hm, igen, van 4db, az az első 4.. lényegében.
1ben van olyan, hogy descriptions, a többiben nincs. És ebben vannak azok a dolgok, amit képen linkeltem az előbb. De a többiben meg más van, nah mindegy. Sztem marad az ami.
Szal átneveztem helyi kapcsolatra, csak úgy, hogy utána maradt egy szóköz, me ha az nincs, akkor rinyál, hogy már létezik. -
EkSYS
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Namost meg egy apro erdekesseg.
Amikor megy a net (mert ugye sebesseget valtottam)
Halozati infrastruktura: "Zyxel Prestige 334 Internet sharing gateway" van
amikor ment akkor csak siman "Internet gateway device" volt.
most lehet hogy a Zyxel driver-el van gond? ha egyaltalan van ilyen? -
bobsys
veterán
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
Otthonit érdemes beállítani...
Az nem gáz, hogy 2 van, gondolom 2 hálókártya van, ha meg 1, akkor az meg azért van, amit írtam lentebb, mert ugye telepítettél drivert, és azért, épp ezt kérdeztem meg lentebb, hogy azt lehet e törölni valahogy..
Rotuer be lett falazva? Az merész, ha megzekkan a router, akkor milesz, falbontás?

-
EkSYS
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
router ki-be huzkodas annyira nem ecceru mert egy 38-as itong valaszt el tole, marmint a routertol es ahhoz hogy hozzaferjek kell nemi "testmozgas"

de ettol fuggetlenul mar en is megcsinaltam mert a win is ezt eroltette.
nem segitett.
Az erdekes az hogy ehhez a router-hez más helyi kis wlan-ok is csatlakoznak (én vagyok az egyetlen kábeles) és azoknak a notebook-oknak semmi gondjuk.
De mondom, az én XP-s rendszerem is ugyanezzel a géppel frankón megy.
Nem vagyok benne biztos hogy itt driver probléma lesz, vagy esetleg a 64 bit-es driver kavarhat be.
Egyébként gondolod hogy az lehet a baj hogy több 'Helyi kapcsolat' -om van? (mondjuk 2)
és ez kavar?
Az számít hogy "otthoni" vagy "nyilvános"? -
hackeeeee
Jómunkásember
Routert húzd ki, kicsit hagyd, utána dugd vissza...
Mellesleg megnéztem a realtek driverét, az régebbi.
Az novemberi, pedig az oldalon azt írja januári, na mindegy.
A windowsé meg decemberi...A kérdés a következő, ha ugye telepítgetünk LAN drivert, mindig új kapcsolatként nevezi el, lásd Helyi kapcsolat, helyi kapcsolat 2...stb Ha meg megpróbálom átnevezni, sima helyikapcsolatra, közli, hogy már van ilyen. A kérdés az, hogy ki lehet ezeket törölni valahogy, valahonnan ezeket a nem létező kapcsolatak? Mert ugye a hálózatoknál nem látszik, csak 1 kapcsolat..
-
sfdrakex
nagyúr
Esetleg húzd ki a routert és nézd meg hogy úgy hogy működik, mármint direktbe a modemre kösd a gépet.. Azt hogy csinálod hogy nem tudod ki a neted szolgáltatója? www.whatismyip.com itt megtudod az ip címedet amit ha beirsz a ww.ripe.net oldalra megmondja ki a szolgáltatód.
-
mdk01
addikt
Nem tudja vki milyen trükkel lehetne az asztali ikonokat még egy kicsit kisebbre venni?
Átállítottam már személyreszabás menübe a közepesről, kicsire, de jó volna még csökkenteni.
1280x800 a felbontásom és ezen egy kicsit még nagy az ikon.Köszi
-
EkSYS
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Szia!
Megprobaltam!
Driver torolve lett az eszkozkezelobol
kitorolte, es feltette a regi drivert: Realtek RTL8168B/8111B termékcsaládba tartozó PCI-E
a restart utan jo is lett
DE a masodik restart-nal visszajott a kis felkialto jel. hogy hogy gyulolom mar!!
valtok megint sebesseget es jo. csak ez igy nem az igazi -
sfdrakex
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ő azt hitte mivel felrakta a realtek legújabbját így az a gépén marad és az tteszi vissza a win, én úgy tudom ahogy te hogy azt törli és a sajátját teszi vissza.
Ezt írta: "Namost - alaplapi halozati kartyat hasznalok Gigab EX38DS4 a realtek legujabb driver-evel." Itt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
EkSYS
senior tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
kosz!
Megprobalom a driver torlest. De nem lehet gond hogy mivel csak az eszkozkezelobol torli , gyanitom a legfrissebb drivert fizikailag nem, igy egy restart utan ugyanezt fogja megtalalni (Realtek PCIe GBE Family Controller), de megprobalom
a masik az hogy ezzel mar mukodott korabban most, most megint elkezdte.
Mindenesetre irtam a Microsoft answers-re is hatha ott is tudnak valami jot mondani.
Hogy hardver gond lenne? haat, ugyanez a gep XP-s rendszerrel minden gond nelkul megy
-
-
EkSYS
senior tag
Forumozok, seniorok, hazigazdag es nagyurak!!
tudtok valakit aki win-es halozatokban nagyon szaki!
megkeresnem az en kis problemammal
kosz
b -
sfdrakex
nagyúr
Értem, csak az írásaitokból az jött le nem eredeti lemezekkel volt gond, azért írtam amit írtam, mindig harcoltok az eredeti szoftverekért.

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
sfdrakex
üzenetére
Ha nem használsz semmilyen emuláló programot, képes összeakadni az optikai meghajtóval, meg haza is tudja vágni, meg ilyenek... Meg elvileg használhatod a játékot, gyakorlatilag meg beközli, hogy mégse.
Képes érdekes dolgokat művelni az a védelem...@Morden24: Az kemény...
Hasonló volt a művelet havernál is, de azt már nem tom, hogy melyik játék vót..Mellesleg ha már itt tartunk, megnézném, hogy most 7 alatt mit kezdene a starforce, pl akár egy régebbi játékkal is.

-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Most már kettőt ismersz.
A különbség az, hogy csesztem új meghajtót venni. X2 The Threat volt a szerencsés nyertes, rohadtul nem indult el. Aztán próbálkoztam a buzi krekkekkel, amik persze akkoriban olyanok voltak, hogy kellett volna valami tetves program, plusz az ide meghajtót is le kellett volna húzkodnom az optikai drive-ról. Bevágtam a játékot a fiókba, oszt' rá egy évre vettem elő kb
(#14005) sfdrakex: XYZ optikai olvasó modellel bajai voltak annak a szarnak, nemes egyszerűséggel nem tudta verifikálni a benne pörgő korongot (tehát folyamatos insert disc, ha jól emlékszem). Szerencsére régen volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- AKCIÓ! LENOVO Legion 5 Pro 16ACH6H notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB
- 274 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mar telepul is.