Hirdetés
- Mobil flották
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Egy b arátom most póbálkozik a Win7-et telepíteni. A gépe normálisnak mondható (X2 5000+, 2 Gb ram, 2600XT), mégis a Win7 egy éjszaka alatt 36%-ig jutott. Most megpróbálta megint, közel 24 óra alatt települt. Mi lehet a gond?
-
pigatt
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Egy pár napja vettem észre, először azt hittem, hogy xonar driver miatt csinálja, de nem mert a hsmgr letiltása után is előfordult. Tegnap végigfuttatam a spybot-ot talált is egy valamit, aztán a c-én csökkentett módban még egy avast-ot is, de ez már semmit nem talált. Ma már 3-szor bootolt a win még nem fordult elő.
Javítást még nem próbáltam, de ha nem szünt meg akkor az lesz.
Ja és ha normálisan végig megy a boot folyamat akkor utána semmi gond nincs.
Pr0GrEsSiVe: Csak nagyon útálom csinálni.
-
Nokia-lányka
tag
Igen, otthoni hálózatra van állítva, és a hálózatfelderítés is be van kapcsolva (az egyébként a hálózatra klikkelésnél azonnal jelez, ha kikapcsolt állapotban van).
A legutolsó hálózatbeállításnál (amikor már ezredjére hoztam létre új munkacsoportot, és találta meg egymást a 3 gép) mindhárom gép esetében az összes vírusirtót, tűzfalat, kémprogramkeresőt, szóval mindent letiltottam... az eremény ugyanaz... gondosan rákeresve megtalálja a két másik gépet a win7-es, de alapból semmmmmi.
Totál elkeserítő, hogy valószínűleg egy apró klikkelésnyi dolog nincs beállítva, és amiatt nem működik.

-
Sider
csendes tag
Tegnap raktam fel a win7-et és az internetet beállítom, de nem tudom az asztalra kitenni, hogy onnan indítsam. Az eszemet eldobom..

Most így megy csak:
1. Hálózati és megosztási központ
2. Aktív hálózatok megtekintése
3. Kapcsolódás és kapcsolatbontás
4. ADSL ikon és CsatlakozásS.O.S!!!!!!!!!!!!!

-
Morden24
nagyúr
-
-
-
mézespálinka
senior tag
-
adam_
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi szépen, írtam privit!

-
Hali!
Neten azt találtam, hogy leggyakrabban az okozza/okozhatja ezt a hibát, amikor kikapcsolják az UAC-ot...
Egy registry kulcs létrehozásával lehet orvosolni(a honlap szerint) [link]
(Ha esetleg gondot okoz az angol vagy még nem csináltál ilyet a registry-vel, akkor írj, "leferdítem"...
)Remélem beválik...
Fire.
-
MrTurner
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
köszi szépen a gyors választ, megpróbálkozok vele

-
adam_
senior tag
Most amikor bekapcsoltam a gépem, bejött a Win 7, és az a kis ablak fogadott, hogy a minialkalmazások hibát észlelt, ezért a Win 7 megoldást keres a problémára... lefut ez a kis ellenőrző hülyeség és utána bezárja a minialkalmazásokat, meg se lehet utána már nyitni.

Mi történhetett, hogyan lehet újra működésre bírni a minialkalmazásokat?
-
válasz
MrTurner
üzenetére
Hali!
Az upload valamilyen formában azért megy, hisz akkor netezni sem tudnál, hisz netezés közben is mennek felfelé adatok. Ha nem használtál eddig semmilyen vírusirtót, akkor az öreg hiba, ezért most ezt javaslom:
Avira Antivir Rescue System 3.5.5-20090105134435Elindítod, készít egy boot-os CD/DVD-t, arról indítsd el a rendszert. Ha valóban kártevő(k) okozzák, akkor a nagy részét biztosan likvidálja, kérdés milyen fájlokat ért fertőzés, mert ha W7 rendszerfájlok is fertőződtek és csak törléssel lehet megszabadulni tőle, akkor van rá esély, hogy a rendszer nem fog felállni többet...
Ha túléli, akkor meg ezt letöltöd, frissíted és futtatod: [link] (free-t töltsd le értelemszerűen)
Fire.
-
MrTurner
csendes tag
Üdvözletem, egy rendkívül érdekes problémám lenne:
az upload a gépemen gyakorlatilag halott.. HOgy mire alapozom?
- a torrent nem uploadol
- internetes sebességmérőnél mikor méri a downloadod minden ok, de mikor uploadot mérné kiakad, meg hibaüzenet.
- a mail-hez szeretnék fájlt, képet, akármit csatolni, nem engedi. Bedob egy olyan oldalt, hogy a "kapcsolat alaphelyzetbe állt" és hogy szerinte túlterhelt az oldal, de majd próbáljam később. Holott tudom, hogy nem ez a gond, hanem nálam van vmi hiba.
- akárhol, akármit szeretnék uploadolni, ugyenez van...ha szerintetek vírus okozza, akkor tudnátok ajánlani win7re vmi pöpec vírusírtót? Ha nem vírus akkor várom az ötleteket!
-
válasz
pigatt
üzenetére
Hali!
3 dologról van tudomásom
1. Állítólag vírus okozza(mondjuk ebben én speciel nem hiszek, de a neten találhatóak leírások, amikor vírusirtással megjavult a gép)
2. Ha noti, akkor be van kapcsolva a BIOS-ban a másodlagos kijelző
3. Nem eredeti W7ITT meg még más okok/megoldásokat találhatsz.
Fire.
-
Eagl3
veterán
Nem bwin és nem is flashes a póker.
-
pigatt
őstag
Üdv.!
Srácok az mitől lehet, hogy néha leáll a boot folyamat, egyszerűen nem olvassa tovább a vinyót, ez általában a "welcome" résznél szokott bekövetkezni aztán behoz, egy sima fekete hátteret minden tálca meg ikon nélkül egér kurzor van és mozog is. Elég sűrűn előfordul naponta 2x 3x. Mi lehet a gond?
-
dokee78
félisten
Felraktam a Win7-et és nem fotóz,nem vesz videót az Xfire a játékból.
HELP.
UAC kikapcsolva.
Renszergazda jogosultságokkal indul. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black-core
üzenetére
Alapbol 3*30 napot lehet. Az is lehet rosszul tudom de szerintem nem ér semmit az újra telepítés.
-
Imco
őstag
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Marad a virtuális XP, mint katalogus program!

-
Black-core
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az hogy egy évente illik azt magamra értettem mert nem használok semmi féle vírus irtót vagy tűzfalat vagy ilyeneket csak ami be van építve win7 ben alapból.

1x már csináltam olyat hogy 1 eltoltam 30 nappal utána formáztam a vinyót újratelepítettem a wint és kitudtam tolni még
-
pzstm
titán
Windows 7 SP1 builds in the winmain branch since January 2010:
7691.0.100106-1825
7692.0.100107-1735
7693.0.100111-1820
7694.0.100113-1753
7695.0.100114-1855
7696.0.100115-1725Windows 7 SP1 builds in the winmain_sp branch since January 2010:
7601.16477.100104-1510
7601.16478.100105-1500
7601.16479.100106-1540
7601.16480.100107-1521
7601.16481.100108-1721
7601.16482.100111-1800
7601.16483.100112-1500
7601.16484.100113-1525
7601.16485.100114-1500
7601.16486.100115-1536Dolgoznak a fiúk

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Black-core
üzenetére
Újra telepítés után se fogod tudni tovább kitolni. Van azt hiszem azoknak is azonosítója ami alapján tudja hogy meddig érvényes. Ez az 1 évente illik újra tenni pedig sztem hülyeség.
-
Black-core
aktív tag
Sziasztok
Kérdésem az lenne hogy van egy próba verziós win7-em még azokból az időkből amikor lelehetett tölteni próbának.Ezeknél a verzióknál ugye kilehet tolni a 30 napos próbát + 3x30 napra az slmgr -rearm lefuttatásával + az itt leírtak alapján még további 8x 30 nappal.A lényeg az lenne hogyha mindezek után lejár mégis a windows és ilyenkor mindig újratelepíteném,(egyébként 1évente úgyis illik újra rakni) akkor ez menyire lenne legális hogyha így használnám? Köszönöm!
ui: ja igen és ezek a +30 nappal való kitolások legálisak?
-
Eagl3
veterán
Van egy kis gondom a hanggal...
Online pókerezem és mellette winampon szokott szólni a zene. Egy idő után teljesen elszáll a hang, van, hogy visszajön, de általában csak újraindítás után javul meg (a kijelentkező hang már szól egyébként újraindításnál). Úgy vettem észre, ha csak egy program fut illetve annak a hangja, akkor nem megy el a hang, illetve van, hogy elmegy, de akkor darál a vinyó 1000-el és ha végez (gondolom valami file igazgató bizbasz lehet, ezt is ki kéne kapcsolni ha segítenétek...
) akkor vissza jön a hang.MOD: X-Fi Extreme music hangkártya és legfrissebb driver (ha minden igaz akkor PAX -os.) De próbáltam eredeti driverével is.
-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a lehetőséget,de nem szeretnék feltenni ehhez a rendezéshez semmilyen progit. Főleg azért nem,mert ezt a rendezést XP alatt simán megtudtam csinálni!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Ha nem hazsnálod nem is fogod. Ha használnád megszoknád nélküle nem menne, de ez is izlések kérdése neked igy jön be, sztem bonyibb nélküle.
-
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Palesz191
üzenetére
12-13 gigánál nem lesz kisebb a windowsod. Játékokat másik meghajtora telepits, és ne i oda tölts le ahol a windows van. Kikapcsolhatod a rendszer visszaállitást meg a hibernálást azzal is szerezhetsz helyet. Nekem 25 gigás particion 9-10 giga szabad. Windows + office van fent meg kisebb progik még (video,zene lejátszok, kép nézegető virus irto, dvd iro) Minden mást máshova teszek.
-
Imco
őstag
válasz
Palesz191
üzenetére
A win7nek "jár" egy 40-50GB partició. Ha ezt megkapja akkor kb szinten tartja magát. Neked csak a TEMP fájlok törölgetése marad.-ideális esetben. Nálam 50-es vinyón 39 GB a foglalt mindennel /sys fájlok/ együtt. 12GB a WIN mappa. A partición csökkentheted a foglalt helyet ha pl. máshova telepited a progikat, áthelyezed a doksikat, nem oda töltesz le, stb.
Viszont a rendszernek szükséges területet nem tudod büntetklenül csokkenteni.
Lehet még a lomtárat csökketeni, a lapozófájlt büvölni, a hibernálást letiltani.
DE ebből már problémáid lehetnek!
Szerintem... -
Palesz191
aktív tag
Üdv. Már töröltem a Temp mappákban lévő fájlokat (ezzel több mint 20 gigát szabadítottam fel : O )
Ez után néztem, hogy Windows mappa is foglal 30 gigát. Ott is töröltem a temp mappából a dolgokat, de még mindig 13 gigás.
Mit lehet még törölni?
Meg alapból Win7 alatt mik vannak olyan "trükkök" amivel több hely marad. Tehát felesleges fájlok... -
Imco
őstag
válasz
Neil Watts
üzenetére
Az ilyen megérdemli a publikálást!

-
válasz
Howkeddlee
üzenetére
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Tc vel mi bajod? Ha megszokod sokkal gyorsabb billentyüzettel is. Lehet csak azért mert 90 óta norton commandert hazsnáltam DOS alatt és megszoktam a file kezelőket.
-
Imco
őstag
válasz
steveistvan
üzenetére
Vga gondokra érzékeny a cod2. A 4 már HWigényesebb, de a kettő még P3-on is el megy.
DirectX reinstall, openGL vagy D3d probléma. Most volt hasonló hibám, nálam a tuning miatt rosszalkodott. Itteni javaslatra visszavettem és voalá! Megy a COD2! -
válasz
sfdrakex
üzenetére
Én is épp azon vagyok,hogy összerendezzem a különböző haveroktól kapott,össze-vissza "rendezett" zenéket.
A total commandert nagyon nem szeretem,ezért nem is használom!Amúgy a home gombra persze hogy elejére ugrik,s épp ez az,mert ott meg egy csomó mappa van...
Szóval ez meg ezért nem jó sajnos! -
Tosee
őstag
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
win7 es gépen a hálózati és megosztási központban a hálózat otthoni-ra van állítva?
Mert ha esetleg ez nyilvánoson lenne, akkor ez is problémát jelenthet!
Még valami: hálózatfelderítés engedélyezve?
Esetleg a próba idejére kapcsold ki a tűzfalat az összes gépen! -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Megnyomod a home gombot nem ugrik a mappa elejére? Egyébként ennyi cuccot rendezgetni egyszerübb lenne valami fájl kezelővel pl total commander. Meg nálam mondju kelőadónként vannak rendezve és letöltés után alapból oda teszem be a zenét ahova való, átnevezve.
-
kashuk
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi a segítséget! De bekelet pipálni a tiltót eszközök megjelenitését is.De sikerült! KÖSZI MÉGEGYSZER
-
válasz
sfdrakex
üzenetére
Sziasztok!
Nos,nem jobb össze-vissza,csak mikor rendezgeti az ember pl a zenéit,s így ha mindig "el-elugranak" a file-ok,elég káosz tud lenni,mondjuk 1tb-nyi zenénél...
Vannak olyan zenék ugye pl.amik mondjuk így vannak elnevezve: 01. Scooter - Friends
Ez elől letörölve a 01. sorszámot,máris az "S" betűhöz ugrik.Aztán görgetni vissza a 01.el kezdődő zenékhez,és ugyanígy tovább...
Ezért ennyire bosszantó a dolog,s főleg mert 1tb zenében akad pár Mp3 muzsika...
Fire/SOUL/CD: Nem szeretem a TC-t sajnos,ezért "kell" az intézőben küzdenem vele!
-
-
Nokia-lányka
tag
Minden gépen (még a Win7-esen is) engedélyeztem. Újraindítottam mindet... vártam kicsit... nincs javulás.

Azért köszi szépen a segítséget. Ártani valószínűleg nem ártott a hálózatnak ez az engedélyezés.

Egyébként csak a saját gépemet tartom gyanúsnak... valami itt nincs beállítva helyesen...

-
Clemi
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, működik

-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés az itteni IE8 user-ekhez. Google Chrome Frame-et használtok-e?
Csak kíváncsi vagyok, semmi több.

-
arnyekxxx
veterán
válasz
Picturemaker
üzenetére
Köszi, akkor nem küzdök tovább a kékség ellen. Bár ha valaki esetleg tudja mittomén registry-ben turkálva ki lehet-e nyírni az alapszint, az ne tartsa magába.
-
válasz
kashuk
üzenetére
Hali!
Vezérlőpult/hardver és hang/Hang/felvétel fül/jobb egér/letiltott eszközök megjelenítése
Stereo Mix-en jobb egér/Engedélyezés/Stereo Mix-en állva Tulajdonságok gombon katt/beállítod, ahogy szeretnéd(elsősorban a jelszintre gondolok itt) leokézod, kész.
Innentől kezdve ezt kell kijelölni felvételi forrásnak, akármelyik hangrögzítőnél. [link]
Mindegy mi szól(winamp, internet rádió, cd-lejátszó, játék, stb stb), amit a hangarin hallasz, azt rögzítheted.Fire.
-
Tosee
őstag
válasz
mézespálinka
üzenetére
nem kell egyesével!
Kiválasztod a tulajdonost, majd be kell pipálni, hogy alkalmazza a cserét az objektumokon és az altárolókon is (Replace owner on subcontainers and objects)! -
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Hát önmagában nem sikerült azzal, azonban, ha saját tulajdonba veszem, a linked alapján, majd az adott file-on a felhsználó jogosultságait kiterjesztem, akkor elfogadja, és hozzá tudok férni, megnyitja, működik. Azonban, ha a fileokat tartalmazó mappán próbálom ugyanezt a műveletet végrehajtani, akkor acces denied-et kapok, egyes fájlokra. Ugyanezeken a fájlokon, viszont egyesével működik a procedúra.

Esetleg valaki még valami tippet? (Aztán ha senki többet harmadszor, akkor nekiállok egyesével módosítani azt a pár száz file jogosultságát. De hát én csináltam magamnak a bajt
) -
kashuk
csendes tag
sziasztok! Nekem a bejövö hang rögzitésével van bajom.Van az mp3 to mp3 recorder de az is csak fő hangerőt mutat.Nem lehet álitani a jelet sem.Többször is telepítetem de hiába.Meg probáltam más rögzitövel is de azok is csak fő hangerőt mutatnak.De hol lehet ezt a fő hang erőt álitani vagy hogyan álitsam be hogy a bejövö hangot rögzitse?
HELP!!!!
-
-
jezusom
csendes tag
Még egy problémám akadt, hátha tud valaki segíteni.
Adott egy xp-s gépre kötött minolta di152-es nyomtató a hálózaton megosztva. A driverét a 7-es beépítve tartalmazza, mégsem hajlandó feltelepíteni. Emlékszem, hogy volt valami trükk a vistánál is, de az 2 éve volt, és már nem tudom hogy mit kellett pontosan csinálni.
A neten hiába keresgélek, nem találok semmi okosságot... -
Tosee
őstag
válasz
mézespálinka
üzenetére
Hali!
Próbálkozz a "saját tulajdonba vétel"-el... de ez sem biztos, hogy működik!
Angolul most nem tudom neked leírni (ahogy elnézem angol os-ed van), de ez alapján meg tudod csinálni! -
jezusom
csendes tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Az alaplaphoz tarozó legfrissebb Intel drivert. Lemezről indítva még nem próbáltam a javítást, holnap megnézem.
Újratelepítésnél minden adat törlődik, vagy van olyan lehetőség, mint az xp-nél, hogy rátelepíted a meglévő rendszerre és egy része megmarad a programjaidnak és beállításaidnak? -
mézespálinka
senior tag
Üdv! Egy olyan problémám lenne, hogy első windows 7 telepítés után, rendszergazdaként belépve, más meghajtón lévő mappa tulajdonságait szerettem volna módosítani, hogy csak rendszergazdaként tudjak belépni, ill. megnyitni a fájlokat. A security fülön módosítottam a másik(vendég és everyone) userek jogosultságait, denied-re. Szépen meg is csinálta, azonban, mikor (még mindig ugyan ezzel a rendszergazda felhasználóval, aminek a jogosultságait nem módosítottam) próbáltam belépni a mappámba és futtatni onnan fájlokat(média fájlokat) permission denied- hibaüzenetet kaptam. Erre visszaállítottam mindent. Illetve állítottam volna. Mert hogy-még mindig rendszergazdaként- sincs jogosultságom, most már ahhoz sem, hogy a jogosultságokat kiosszam. Aztán gondoltam akkor újrarakom, és ezek a beállítások(amiket módosítottam) elvesznek, és alaphelyzet áll fel. De nem így történt. Próbáltam előhozni a "rejtett adminisztrátor fiókot", de azzal belépve is a hibaüzenetet kapom, mind futtatáskor, mind a jogosultságok módosításakor.
Előbb kellett volna utánaolvasnom, és csak utána belekontárkodnom. Sajnos azonban ez késő bánat. Van valami megoldás a problémámra, vagy teljesen elveszett az ügy?
-
jezusom
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Csökkentett módban sem nagyon akar elindulni. 6 órán át konfiguráltam és telepítgettem, nincs kedven újrakezdeni.
-
Balinov
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
koszi, este otthon kiproba
-
Tosee
őstag
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
Szia!
XP-s gépeken állítsd be a következőt: NetBIOS engedélyezése a tcp/ip felett!
Majd indítsd újra a gépeket, és próbálkozz újra! -
syler
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Sziasztok. Nos a boltban nagyon nagyon kellemesen csalódtam. Húú ilyet még nem tapasztaltam. Bevittem a memóriát, elmondtam töviről hegyire a dolgot mi a probléma. Mondta a srác, hogy leteszteli. Bár mondtam neki, hogy memtest megvolt. Azt mondta, ha nem találja a hibát vigyem be az egész gépet. Na de nem is ez a kellemes meglepetés hanem: Kérdeztem, hogy mennyi idő ez? Erre 2-3 nap. Hmm basszus nekem nagyon kéne a gép
Erre a tulaj fogta magát, saját gépéből a triple channel Corsair 1600 Twinx ramokból kivett egy modult és mondta, hogy addig használjam ezzel csak vigyázzak rá mert elég drága
Le a kalappal. Keresek is egy topikot itt ahol lehet véleményt írni boltokról. Erre igazán nem számítottam. Elnézést az offért csak meglepődtem ezen a hozzáálláson most!Nos most a corsair-rel megy szépen, majd beszámolok holnap, hogy mi is a szitu.
-
jezusom
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap telepítettem egy 64 bites Professionalt a céges asztali gépemre. Mindent sikerült feltelepítenem hozzá, minden rendesen működött, de ma reggel nem indult el, kékhalálozott és a Windows sem tudja magát kijavítani, sőt rendszervisszaállítási pontra sem tud visszaállni. Az utolsó újraindulás óta összesen egy chipset drivert telepítettem, ezért nagy valószínűséggel ez okozza a galibát. Hogyan tudnám újratelepítés nélkül rendbehozni a rendszert?
-
Balinov
titán
Sziasztok, lehet lama a kerdes, keresovel nem talaltam valaszt, ezert bocsanat elore is.
Win7 x64 prof-nal hogy lehet az users mappat athelyezni masik patriciora? Ugy, hogy pl. C:\ meghajtobol at is tudjam az adott user mappat mozgatni a masikra. A hab a tortan az lenne, ha startmenubol nyitva a documents mappat (plusz a pictures,download,stb.) egybol az uj helyre tallozna be. Valamit kavarva csinaltam, de nem az igazi, megnyitas menubol a dokumentumokat valasztva eleresi utvonalt listazva hozza a mappakat, nem pedig ugy, ahogy Vistan megszoktan. Magyaran mondva valamit elszabtan.
Koszi a tippeket
Balinov
-
Nokia-lányka
tag
válasz
Nokia-lányka
üzenetére
Kedves Mindenki!
Újra a segítségeteket szeretném kérni.
A problémámat leírtam korábban: http://itcafe.hu/tema/windows_7/hsz_9168-9168.htmlMár leszedtem az Eset vírusirtót, hátha az a baj. Tűzfal, Windows Defender és vírusirtók nélkül újra létrehoztam egy munkacsoportot, újra beléptettem a 3 gépet (2 win-xp és egy win7).
A Win7-es gép még mindig nem látja a többi gépet.
Tényleg azt hittem, hogy megoldhatatlan a probléma, de egyszer valamitől helyreállt... csak - ahogyan már korábban is írtam - egy "kék halál" közbelépett.
Hogy van ez, hogy parancssorból elérem a két gépet (bár gyakran kidobja azokat a gépeket), de közvetlenül soha. (Belinkelek egy képet, amikor parancssorból elérem a két gépet, de a hálózatban csak önmagát látja.)
Mit tegyek???

Olyan, mintha a hálózatot gyakran kiszakítaná, vagy rosszul működne a hálózatfelderítés (ami persze be van kapcsolva). De akkor nem kapnék rendesen internetet... nem? Ez a Windows 7 olyan, mint egy lassan tanuló gyerek... bocsánat... nem tanul, ez a baj...
Parancssorból kb. 80%-os eséllyel látja a másik két gépet, de azonnal soha (és a "Frissítés" parancsra sem hozza ki a másik két gépet).
Nagyon bosszant, hogy tudom, hogy létezik olyan beállítás, amikor működik minden. De mit nem állítok be jól? (Esetleg a Windows tűzfal speciális beállításainál valami? Vagy ennek mondjuk az IP-cím dolgokhoz lehet köze??? A vírusirtót már kizártam, mint hibaforrást.)Valaki mond nekem valami hasznosat??? Köszönöm!
-
válasz
Neil Watts
üzenetére
Hali!
Ja, akkor mákja van, mert ha nem azt kapta amit rendelt, akkor elméletben ki kell cserélni, még ilyen esetben is.

(De csak akkor, ha nem írattak vele alá valami papírt, hogy tudomásul vette, hogy nem a megrendelésének megfelelő árut kapta, ennek ellenére azt elfogadta)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
steveistvan
üzenetére
Esetleg nézd meg a játékok hivatalos oldalán.
-
Morden24
nagyúr
válasz
steveistvan
üzenetére
Legfrissebb dx update (az MS oldaláról) telepítve van?
Egyébként szerintem menj át a játék topikjában és ott kérdezgess. Gondolom a COD-oknak elég pörgős a PH!-s topikja

-
Neil Watts
veterán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szia!
"4. Csak akkor fogják kicserélni a ramot, ha jól ismered az üzletet vagy az eladót, mert ha csak az a gond, hogy az alaplapod nem kezeli, akkor mondhatja az üzlet, hogy hát sorry, miért vettél olyat amilyen kell bele(hisz a RAM-ok jók ettől függetlenül)"
De nem CSX-et rendelt...

Üdv. core2
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
steveistvan
üzenetére
Kompatibilitási mód? Patch esetleg nincs hozzá win7hez?
-
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Hali!
Az intézőben sajnos fogalmam sincs, hogy megoldató-e valamilyen szinten és ha igen, akkor hogy...

TotalCommanderben ilyet "el lehet követni": [link]
Ha ez esetleg megfelel, akkor légyszíves a TC topicban is tedd fel a kérdést, ott leírom, pontosan hogy kell.Imco
Nem tévedés az, csak ezek szerint más üzletben vásárolunk.
Nekem eddig egyszer próbáltak meg T.sco gazdaságos szatyorba becsomagolva eladni ramot, na amit az kapott tőlem, azt inkább nem részletezem, a lényeg, hogy a "fejmosás" után érdekes módon (igaz valamennyivel drágábban) csilli-villi bontatlan dobozban kaptam ugyanolyan típusú ramot.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Fire.
-
steveistvan
tag
sziasztok
tudna nekem valaki segíteni abban a problémábann hogy
a cod 2 meg a cod 4 is azt irja ki indításkor hogy müködés leált
minden más meg de igazábol ez volna a fontos mert mind 2 gamébann van klánomelőre is köszönöm
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Howkeddlee
üzenetére
Passzolom, de miért jobb össze vissza mint ABC sorrendben? Nem egyszerübb pl sok mp3 albumot abc ben megkeresni mint össze vissza? Vagy ird a mappa nevekbe a dátumot, vagy számot és rendezd az szerint.
-
Imco
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocsi! Az 5.pontban van egy kis tévedés. Több száz ramot vásároltam már doboz nélkül és müködik az 5 év, meg az élettartam gari is. A "komolyabbakra" és a kitre jellemző a doboz.
Még csak tipus jellemzőnek sem mondanám mert kingmax, kingstone, PQI, és samsung is került már a kezembe igy. Közvetlen a nakkerből.
A többivel egyébként egyetértek.
-
Sziasztok!
Erre a tegnapi kérdésemre (az idézet második felére) tudna valaki megoldást?
Megköszönném...
-
Hali!
1. Tanmese, avagy nem mindegy milyen RAM-ot veszel az alaplapodba
2. A Te alaplapod nem támogatja ezen gyártó memóriáit(CSX - Compustocx) [link]
3. Egy példa, más gyártótól, hogy még a honlapján az AMD és Intel konfigokhoz is külön memóriatípusokat javasol [link]
4. Csak akkor fogják kicserélni a ramot, ha jól ismered az üzletet vagy az eladót, mert ha csak az a gond, hogy az alaplapod nem kezeli, akkor mondhatja az üzlet, hogy hát sorry, miért vettél olyat amilyen kell bele(hisz a RAM-ok jók ettől függetlenül)
5. Nekem eddig minden RAM-om dobozos volt/lesz is. Doboz nélkül(akárcsak a CPU-k esetében) ugrik a garancia, ha csak csupaszon vinném be az üzletbe.
Fire.
UI: Ezt ne fejmosásnak vedd, csupán remélem megfogadod a tanácsot és legközelebb az lesz az első dolgod, hogy megnézed, milyen nenóriákat támogat az alaplapod és annak megfelelően vásárolsz.

-
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi megkeresem akkor.

Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Seagate Skyhawk ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Most azt próbálom megoldani majd(egy teszt mappával teszt fileokkal) hogy guest alól ne tudjanak belépni.

Dobj már egy linket léccci!
Az szép....
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)