Hirdetés

Aktív témák

• Fire/SOUL/CD

félisten

válasz moonman #34282 üzenetére

Nem azt mondtam, hogy nem lehet használni, de Én ilyen kategóriájú hordozható gépekre sosem telepítek x64-es W7-et, mert nincs semmi jelentősége. Nem tudom, mire gondolsz, hogy 0,75G mikor mutatkozik meg, mert rendszerszinten semmi jelentősége(nem lesz gyorsabb a W7 32G rammal, mint 4G-al(4G felett tényleg minimális a különbség(tényleg alig észrevehető), de az is 6G-ig bezárólag, a felett mindegy) és a legnagyobb gépembe 32G ram van, szóval tapasztalatból mondom), játékok körberöhögik ekkorka ram különbséget és a fentemlített hordozható gép esetén meg a cpu illetve vga teljesítmény a mérvadó, ami meg fix ugyebár.

Nyilván ha alapból 4G vagy több ram van egy laptopban, akkor nem kérdés, hogy x64, de ebben az esetben, ebben az (ár)kategóriában található hordozható gépek esetén, teljesen felesleges az x64, arról nem is beszélve, ha pl 3x1G ram van benne és az Tri Channel-ben megy, mert azzal a plusz 1G-vel csak rontani lehet a teljesítményen, mert 3 slotba 4G ramot Tri Channel-be nem lehet belepakolni...

Aktív témák