Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- CES 2026: Cserélhető akkumulátoros Bluetooth fejhallgatót mutat be a Fender
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Qi-töltő és szinte bármivel kompatibilis billentyűzet a Clicks új fejlesztése
- 2026-ban nem lesz új Asus telefon, de nem zárják be a boltot
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple iPhone 17 - alap
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Jövő héten mutatkozik be a OnePlus új szériája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
redhunter
senior tag
Sziasztok plyan problémám van hogy 1 megás net d link 360r modemmel egyik napról a másikra elkezdett szakadozni van amikor ujra tud tárcsázni de van amikor nem.Ilyenkor amikor bont akkor nem megy semmi a kapcsolatoknál mégis azt mutatja hogy a szélessávu kapcsolat csatlakoztatva van de ha bontani akarom nem engedI, ujra kell inditani a gépet hogy tudjak csatlakozni.Ja win 7 az op rendszer,tegnap rádugtam egy ujjabb de ugyanolyan modemet azzal 12-13 óráig ment bontás nélkül de utána egyszer bontott a fent leirtak szerint . A régebbi modem tetejét levéve a kondik kicsit puposak. Próbálva lett másik hálókártyával is ott először olyan mintha javult volna de 1- 2 nap után azzal is volt hogy megszakadt a fent leirtak szerint.
-
válasz
TwentySix
üzenetére
Hali!
Tehát ha jól értem, akkor akármelyik gyári Aero témát választod is ki, akkor sem megy?
Ha igen, akkor próbálkozz ezzel, de csak saját felelősségre, mert ha valami konkrét oka van, hogy a W7 letiltotta az Aero-t, akkor ezzel a kikényszerítéssel furcsa dolgok törpénhetnek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Előtte még azért próbálj meg kiválasztani egy gyári Aero témát(nem érdekes, ha nem használ) majd futtasd a Windows élményindexet(frissítsd) hátha ez is segít, vagy akár egy driver reinstall...
Szerk
Jól van, akkor megoldódott...Nem törlöm ki a HSZ-t, hátha másnak még hasznos lehet...Fire.
-
TwentySix
aktív tag
Sziasztok!
Ma reggelre bekapcsolas utan az eddig kivaloan mukodo Win7 prof verziom valamiert nem hasznalja az AERO-t, sima win98 felulet jelenik meg, barmit csinalok vele, nem tudom visszaallitani. A personalize oldalo9n csak a hatterkepet valtogatja AERO hianyaban....
A videokartya ATI ha ez lenyeges, a Catalyst 9.12 van fenn.
Probaltam a troubleshoot-al helyretenni az AERO-t, de nem segitett, nem talalt hibatMit tehetnek meg??
Koszi -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Észrevettem egy "érdekességet" ha Valaki tudja rá a megoldást/választ, azt szívesen veszem:
- készítek egy képernyőfotót és ha simán megnyitom a Win7 fax és fotó megjelenítőjével, olyan "lilás" árnyalatúak lesznek a képek?!
- ha ugyanezt a fotót felteszem pl. egy képmegosztóra és rákattintok, akkor meg "normális" színekben látszik?!
Mitől lehet ez és mi okozza, főleg MI a megoldás rá???

Előre is köszönöm a segítséget!
- Alex -
-
cigam
titán
Sőt... Elolvastad amit linkeltem?
Azért direkt az MS-től, nehogy azt mond linkelek
"Check BIOS settings
The problem may occur because some BIOS settings are incorrect.
Enable the memory remapping feature
Check the BIOS settings to see whether the memory remapping feature is enabled. Memory remapping gives Windows access to more memory. You can enable the memory remapping feature in the BIOS by booting to the system setup. See the User's Guide for your computer for instructions on how to boot to system setup on your computer. The name for the memory remapping feature may be different for different hardware vendors. This can be listed as memory remapping, memory extension, or something similar. Be aware that your computer may not support the memory remapping feature.Change the AGP video aperture size in the BIOS settings
Check the BIOS settings to see how much memory that you have allocated to AGP video aperture. This is the memory that the system is sharing with the video card that is used for texture mapping and rendering. This memory would not be used by the system, because it is locked by the video card. You can adjust the AGP video aperture size in the BIOS. Standard settings are "32MB,""64MB,""128MB,"and "Auto." After you change this setting in the BIOS, restart your computer, and then check the usable memory. You can test each setting to see which offers the best results. " -
Tosee
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Akkor nagyon mellé nyúltam! Nem tudtam...

-
-
Tosee
őstag
válasz
No-kia
üzenetére
64 bites win esetén semmi féle remap nem kell! Annak fel kell ismernie és ezzel együtt kezelni is kell! 32 bites os esetén van ilyen probléma, de ott meg felesleges állítgatni akár mit is, mivel akkor sem oszt ki egy alkalmazásnak 2Gb-nál többet! 4Gb-ram vagy több esetén már 64 bites os-t illik használni!
-
No-kia
addikt
pár napja írtátok, hogy memory remap kell, hoyg a 64bites win felismerje a plusz 2GB ramot, nah én ilyet sehol se találtam a biosban, és még mindig csak 3 at használ,
az alaplap: gigabyte g31m es2l -
cigam
titán
Ha a laptop kimenete nem kapcsolható át digitálisra, akkor nem. persze ekkor az erősítőben kel lenni digitális bemenetnek. (Max. ha az erősítő kicsit okosabb, akkor megoldja, hogy a szeteró jelet a hátsó hangfalakra is kiadja.)
Esetleg a laptop kimenetébe egy Y kábelt dugsz, és akkor a hátsók is megkapják ugyanazt a jelet.Konkrét típusokat írtál volna, nem lenne ennyi feltételesmód ...
-
Bazsó
tag
hali
van egy 5.1 hangfalam,ezt összekötöttem a laptopommal amin Windows 7-es op.rendszer van,de nem szól csak 2.1.ben.
Ez ellen valami megoldás?
Köszönöm
-
saphancs
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
erre én is gondoltam, mert xp alatt is így ment... de a gomb néma... nem jelentkezik a szokásos kis wifi jel..

Mindenesetre köszi, hogy megpróbáltál segíteni..És ennek ellenére ez volt a gond.. vártam, hogy megjelenjen a jel..

Örök hálám tényleg -
válasz
saphancs
üzenetére
Hali!
A driver most sikeresen felment?
Egyáltalán engedélyezve van az a WIFI?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van amelyik kütyün külön gomb meg "csúszóka"
segítségével lehet bekapcsolni, de van olyan is, amin az FN + valamelyik számgomb kombinációjával lehet engedélyezni/letiltani a wifi adaptert...Nézd már meg...Ha ezzel is minden oké(engedélyezve van), akkor más tippem nincs, marad a WU...
Fire.
-
saphancs
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
nem áll rendelkezésre kapcsolat..
valami nem oké.. -
válasz
saphancs
üzenetére
Hali!
Akkor ezzel a 32 bites Vista drivverrel próbáld meg:
Wireless LAN drivert töltsd le
Ha ezzel sem oké, akkor marad a WU...Fire.
-
saphancs
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Az alján
M673X-039HU Ez az?Ja és bocs, hogy ilyen láma vagyok!!!!
-
válasz
saphancs
üzenetére
Hali!
Pedig jó lenne kideríteni a típusát, mert akkor lenne (nagy valószínűséggel) driver az MSI honlapján. A noti típusának valahol rajta kell hogy legyen, max az alján...

pl MSI CX700 vagy MSI X410 stb stb...
Fire.
UI: Azért ha meg tudnád oldani, hogy egy haverhoz elmenj ahol megosszátok a netet, hogy fel tudj menni WU-ra, akkor az lehet, hogy egyből segítene, mert jönne le driver onnan...
-
saphancs
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Notebook MSI, hogy milyen pontosan azt már nem tudom

Még fel se tudtam menni update-re, mert munkahelyen próbálnék wifin netezni, addig nincs frissítés (22-es csapdája)ja és nem megy a vista driverrel...

milyen adatok kellenek a notiról?
-
-
saphancs
aktív tag
Helló!
Valaki tudna abba segíteni, hogy win 7 32 bit alá, hogyan tudok működőképessé tenni egy Ralink RT2500-at?Előre is thx a segítségért!
-
pavMat
csendes tag
Sziasztok!
Egy olyan idegesítő problémám van amivel eddig senki se találkozott és bízok benne, hogy itt valaki majd tud segíteni! A probléma a következő: Windows 7 fut a gépemen és az internet jól működik, csak ha filmet nézek és töltök közben ( a letöltés és a feltöltés korlátozva van, mivel wifirouteren még 2 gép kapja a netet) akkor ledob a net, de úgy hogy csak újraindítással tudok újra csatlakozni. Ha filmnézés közben csak a feltöltés megy, akkor sem dob le, ha netezek és úgy töltök nem dob le, ha játszok valamivel és úgy töltök akkor se dob le és ha csak a letöltés megy akkor se. Nem tudom mi lehet a gond:S Kipróbáltam már egy-két lejátszó programot, de mindegyiknél ledob.
Köszi szépen előre is a válaszokat!A router szerintem nincs túlterhelve. 5Mbit/sec-es netem van, a letöltés 300KB/sec-ra, a feltöltés 30KB/sec-re van lekorlátozva.
jah és bocs hogy össze-vissza írkáltam, de nagyon nem találtam meg magam:S
-
csitatomi
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
alcohol 120%-al írtam ki úgy hogy kiválasztottam az iso fájlt és rámentem hogy írás... lehet hogy nem így kellett volna. Nero-val még nem próbáltam, most akkor az jön

-
válasz
csitatomi
üzenetére
Hali!
Valószínűleg nem jól írtad ki. Adatlemezként lett kiírva, nem pedig lemezképként.
Nero-val ígyFire.
-
csitatomi
csendes tag
Hali! Újra akarom telepíteni a gépemen a win7-et mert vettem egy új vinyót és úgy lenne a jó ha ezen lenne. Leszedtem a win7.iso képfájlt azt kiírtam DVD-re de valamiért nem akar róla bottolni. Segítsetek légyszi hogy mit csináljak

-
Áh, ennyire azért nem egyszerű a történet

Szóval a windows 7 által generált jelszót megnéztem, azt írja ezt használjam ha másik gépet akarok csatlakoztatni a hálózathoz, de felhasználónévről szó nincs. Próbáltam a Windows 7es és a Vistás gép nevét is, a felhasználó fiókok nevét is, de semmi nem jó neki.
-
Hi all!
Adott két gép, egyiken Windows 7, másikon Vista.
A Vistás gépről 25GB adatot akarok átrakni a Windows 7es gépre hálózaton keresztül. Mindkét gép látja egymást, viszont csak a windows 7es gépről tudok adatot másolni a Vistásra, fordítva felhasználónevet és jelszót kér. A jelszó megvan, de mit írjak felhasználónévnek?
Köszi, Üdv
-
Laccoss
addikt
válasz
No-kia
üzenetére
Akkor valószínűleg az asztalod kiterjesztett módban volt, és a programokat amiket megnyitottál a másik asztalon jelenítette meg. Nyomsz egy Win+P gombot ott kiválasztod a Csak számítógép vagy Másolás pontot és nyomsz rá egy entert, akkor 1 asztalod lesz, és az alkalmazások oda nyílnak meg. Utána a kiterjesztett asztal is visszakapcsolható ha szükséged van rá.
-
No-kia
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
írta agyerek, hoyg az egér kimegy a képből, nem lehet hoyg kihúzta valahogy az ablakokaT? bár ilyennel még nem találkoztam, de most jobb ötletem nincs, lehetséges ez?
-
csaresz002
senior tag
válasz
No-kia
üzenetére
nálam is volt már olyan,hogy hiába nyomkodtam az ikon,nem jött fel az msn. aztán vettem észre azt a kis nagyítós ikon jobb oldalt. kétszer rá klikk,és beadta.
meg olyan is volt hogy csak akkor nyitotta meg,ha az msn ikon fölé húztad az egeret,majd a felugró kis képre kattintottál. próba cseresznye -
No-kia
addikt
válasz
csaresz002
üzenetére
aztmondták nincs, az aimp2 se indul, vgis nem jelenik meg, csak a tálcán

-
No-kia
addikt
Hello! Ismát segítségeteket kérem, eddig semmisem jött be amivel próbálkoztam, probléma:
64 bites win-7+MSN, legújabb, nem indul, megjelenik tálcán az ikonja, de az ablakot nem hozza be.. tegnap jó volt, rendszervisszaállítás nem segít, totalcommanderből való indítás se, kompatibilitáás mód sem
régebbit fellehet telepíteni? mert mintha amikor magamnk régebbit akartam volna akkor követelte a újat, de nem biztos, csak így rémlik -
fasirTTT
őstag
heló
mi annak a proginak a neve, amivel meglehet csinálni az indítási menütmert felraktam xp, és utána másik meghajtóra a win 7-et és nincs a boot menü, haneme egyből a win7 tölt be :S
ja és még annyi, hogy ezt már csináltam, csak elfelejtettem a proginak a nevét
-
Readi
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ty!
Elég volt csak megmozgatni a memoriamodulokat.

-
csaresz002
senior tag
Otthoni csoportban,van-e lehetőség egy másik gép megfigyelésére?(monitor megfigyelésre gondolok)
távoli kapcsolattal próbálkoztam,de akkor a másik gép kilép.
van erre valami külön program,vagy van ilyen lehetőség a 7ben?? -
-
Readi
tag
Windows 7-nél megnéztem a rendszert Telepített memória(RAM)-nál 1,00GB van kiírva.
Pedig 2X1 GB van a gépbe.Ez miért van? -
Adrian Mole
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Öööö, köszi

-
válasz
Adrian Mole
üzenetére
Hali!
Ennek tényleg nincs köze a W7-hez. Gondolom egy WMP11-es ActiveX bővítmény akar települni a böngészőhöz...
Attól hogy feltelepíted ezt a bővítményt, attól még a W7-ben marad a WMP12-es lejátszó.
Fire.
-
Adrian Mole
senior tag
A Dunatv és az Mtv videotárában hogyan tudok filmet nézni?
Azért ide írom (ha nem jól teszem, adjatok tippet, hogy hova), mert Win7-ben alapból MP12 van, a fenti honlapok meg 11-essel akarnának elindulni. -
Alex123
senior tag
válasz
pete_21
üzenetére
Köszönöm, EZ-AZ!!!!!

Végre nem kell sz*om minden indításkor....(amúgy ez az MSI Afterburner-je volt...)
Ez valamiért fel sem merült bennem, hogy a "sima" feladatütemezővel működni fog, mivel a többi alkalmazásnál is elegendő volt csak megadni, hogy a win indulásakor töltődjön be....
THX!

-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Kérdésem: csak globálisan lehet kikapcsolni a felügyeletet vagy egy adott programra is működik, mert nagyon zavar, hogy indításnál a venti szabályzó programot állandóan engedélyeznem kell....

Előre is köszi a segítséget!
- Alex -
-
válasz
ready01
üzenetére
Hali!
Azon a lapon nincs AHCI mód...
Ha csak az a 2 dolog állítható, amit írtál(Compatible/Enchanced), annak semmi köze az AHCI-hez...
Bár szerintem inkább Legacy/Enchanced(Native) mód van a BIOS-ban, úgy rémlik.Az a lényeg, ha nincs SATA eszköz a masinában akkor Legacy, ha meg van akkor Enchanced. Partícionáld elő a HDD-t és lassú formattal formázd le(nem low-level-el!) a rendszerpartíciónak szánt részt. Csak ezután állj neki a telepítésnek.
(Az LBA és egyéb lehetőségeket meg nem piszkálni)Fire.
-
válasz
ready01
üzenetére
Akkor ezt tudom még mondani. Az intel oldaláról leszeded a win7 32 bitnél, a chipset drivert. La lejött, étnevezed .rar-ra a kiterjesztést. Lesz egy olyan mappa, hogy WIN7. Azt egy pendrive-ra kimásolod, majd mikor win7-nél a telepítő elér addig, hogy formázza a vinyót, lesz bal alul egy olyan, hogy driver betöltés telelpítés, vagy ilyesmi. Ha ez megvan, akkor a penről megadod neki, hogy honnan keressen drivert és egy ahci, vagy ide végződésű ini fájlt kell kapnod. Valamelyiket biztos felajánla. Azt kell telepíteni, de előtte a lapon állítsd át az enhanced módot, vagy mit mondtál, hogy csak olyan beállítás van. Ha ez sikerül és felmegy, akkor így kell csinálni, ha nem, akkor nincs több ötletem, tegyél fel xp-t, vagy vistát, ha van.
-
ready01
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
A legfrissebb bios verziót tettem fel rá tegnap és semmi.
Én gyanítom, hogy ez az ahci mód dolog lesz a ludas, szerintem jó irányt javasoltál.
Az érdekelne, hogy ezt a win7-en belül is tudom változtatni (tehát telepítés előtt valamilyen drivert betölteni) vagy ez így nem változtatható. Vagy másképpen nézve az alaplapi chipset driver előzetes betöltése (ha lehetséges egyáltalán) segít-e?
Azért nem akartam kitölteni és azért is ilyen egyszerű a gép, mert szülőknek lesz és kb. egy hetem van még megoldani.
-
válasz
ready01
üzenetére
Aham. Azért az adatlapodnál töltsd ki a cuccokat is, egyszer még jól juön, ha kitöltöd. Könnyebb lesz segíteni a későbbiekben.
Még az az ötletem van, hogy egy bios frissítés kellene a lapnak. Szerintem nem mai darab, és ha van újabb bios azt kellene kipróbálni, hátha akkor jól működne.
-
ready01
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
E4400, Intel DG41TY, WD2500JD, 2 GB Kingmax DDR2, on-board VGA, on-board LAN
A VGA volt már tiltva és önállóval próbálva.
Memória volt már 2*1 Gb, csak 1 Gb és csak 2 Gb. (mindegyik tesztelt, működő gépben megy)
Winchester volt már másik is próbálva, saját önálló oprendszerrel. A grub még bejön, a linux indul, a win7 nem(hasonlóan az installálthoz). Win XP telepített most is működik.
A tapasztalat mindig ugyanaz: amint a bios átadja a vezérlést a win7-nek abban a pillanatban nem villan fel a vinyó ledje és egy helyben áll a gép (lényegében fagy).
-
wwhy
veterán
"megoldódott": SATA módban nem volt hajlandó még a legszüzebb W7 sem felébredni az alvó módból, amióta kikapcsoltam az AHCI-t, azóta minden OK. Érdekes, mert a M$ kiadott vmi hotfixet erre a problémára, de szerintük csak az extra nagy (1TB feletti HDD-k esetében jön elő ez a probléma. Mivel viszonylag nagyon sokat használom rövidebb időszakokra a gépet, nekem muszáj az alvó nód, ezért inkább feláldoztam a SATA-t.
-
lhurgoyf
tag
Tuladonságok --- biztonság: nincs lista, csak az, hogy nincs engedélyem az objektum engedélybeállításainak megtekintéséhez és szerkesztéséhez:S
Tulajdonságok --- általános --- speciális: a "tartalom titkosítása az adatvédelem érdekében" jelölőnégyzet nálam nincs bejelölve:S
Van még ötleted?
Anno megváltoztattam a számítógépnevet és a munkacsoportot, de már nem emlékszem, mi volt azelőtt. Azt meg lehet valahol nézni? hátha visszaállítva sikerül...
-
RootRulez
félisten
válasz
lhurgoyf
üzenetére
4GB az összes memória, azaz összesen annyit tud kezelni (megcímezni). Rendszer memória (ram), VGA memória, portoknak szánt memória, meg a sok más, ami összesen 4GB lehet. Nekem anno asszem 3,25GB RAM-ot látott, mikor épp 2x2GB ramom volt... Mert 512MB VGA ram, meg maradék 256MB az apró-cseprőknek
-
lhurgoyf
tag
válasz
lhurgoyf
üzenetére
#27985-ös hozzászólásomban valszeg nem sikerült világosan leírni a problémát. Azóta felfedeztem valamit, ami szerintem közelebb hozhatja a megoldást egy hozzáértő segítségével.
Tehát az a kínom, hogy egyre több olyan mappa keletkezik a gépemen, amiket ha törölni próbálok hibaüzenet hívja fel a figyelmem, hogy a "könyvtár nem törölhető." Ezután megszakítom, mást nem is tudok, és megpróbálom megnyitni a foldert. Erre kiírja, hogy "A hozzáférés le van tiltva."
Biztonsági mentés befejezésénél azt írja ki, hogy "A biztonsági mentés elkészült, néhány fájl azonban kimaradt." A kihagyott fájlok megtekintésénél pedig megtalálom a szóban forgó mappák listáját elérési utakkal (amelyeket nem tudok törölni). A txt-ben minden mappára azt írja, hogy pl "A Biztonsági másolat segédprogram kihagyta a(z) E:\blabla\blabla biztonsági mentését, mivel az a biztonsági mentés célhelyén található." 16 ilyen mappát sorol fel, de még csak véletlenül sem ugyanaz a mappa.
A vinyóm két részre van particionálva, C és E, C-n van a Win7 (32bit).
Annak idején azt hiszem, megváltoztattam a gép nevét, lehet, ez kavart be?
Ha valaki átlátja a problémát, kérem, segítsen.
Előre is köszi!
-
littlemamba
aktív tag
Hogyan lehet kilőni win 7-ből ezt: bekapcsolás után automatikusan eszközillesztőszoftver telepítése???
Az eszközök és nyomtatóknál már beállítottam, hogy soha nem települjön, de ez nem elég. Az egész funkciót ki kellene lőni. Tipp??? -
Readi
tag
Hali!
Feltelepítettem a windows 7-et.Hogyan tudom megnézni h mennyi memoriát kezel?2 gb ram van a gépemben.
-
kali8n
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A legnagyobb felbontáson élesek, csak én 1024x768-on használom és azon ilyenek.
XP-n ezen a felbontáson is élesek. -
-
No-kia
addikt
Hello! Találkozott már vki az alábbi dologgal:
haver gépébe a 2gb kingmax mellé került 2 gb samsung ram, felraktam a 64bites win7et, decsak 3 GB-t lát(Ram: 4,00GB használatban 3,00 GB) ennek mi lehet az oka? ilyennel még nem találkoztam
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kocce ki fogom probalni a dolgokat.Kossz mindenkinek
-
kali8n
aktív tag
Erre valaki?

Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Mikrotik routerek
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Filmvilág
- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Xbox Series X|S
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

segítségével lehet bekapcsolni, de van olyan is, amin az FN + valamelyik számgomb kombinációjával lehet engedélyezni/letiltani a wifi adaptert...Nézd már meg...
Az alján

Ha csak az a 2 dolog állítható, amit írtál(Compatible/Enchanced), annak semmi köze az AHCI-hez...