Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Netfone
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Apple iPhone 11 - népalma
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Aktív témák
-
boygabi_
aktív tag
Még most sem oldódott meg a dolog úgyhogy megint beírnám ezt: Ha torrentel töltök le vmit akkor megvan a net sebességem. Viszont ha a böngészőm letöltőjével töltök le vagy mérek egy speedtestet akkor a 6 megás netem 1-nél többet nem tud. Szolgáltatóval nem lehetnek gondok. Eszközkezelőben minden driver normálisan fenn van és működik. Mi lehet a gond? XP-vel ilyen elő sem fordult. Konfigom az adataimnál, nem mai de elmegy.
Annyi kiegészítést tennék, hogy van amikor 3 megát is mértem és egy nap volt olyan, hogy megvolt a 6 is. Ebben a pillanatban pl. stabil 2 mega . Kikapcsolt vírusírtóval és tűzfal nélkül is fenáll ez a dolog.
-
Воланд
titán
válasz
Brogyi
üzenetére
Vezérlőpult --> Alapértelmezett programok --> Alapértelmezett programok beállításai, ezen belül kiválasztod a Windwos Media Centert, itt van olyan, hogy Program alapértelmezéseinek megadása, és ha minden igaz nálad itt bent lesz egy csomó fájltípus, csak ki kell venned azok elől a pipát aminél azt akarod, hogy ne a media center nyissa meg. Vagy a Fájltípus vagy protokoll társítása menüpont alatt a Program módosításánál (jobb felső sarokban van ez a menüpont) kiválasztod az alapértelmezett programot az adott protokollokhoz.
-
kkary
csendes tag
Hello mindenkinek!
Az a gondom hogy win7-en a minialkalmazás helyére csak a mozgatás és a bezárás ikonját hozza ki a többi meg átlátszó vagy nincs.
Lehet ,hogy a "spybot search and destroy"szedett le valamit ,de talán nem valószínű. A rendszer visszaállítás sajnos ki volt kapcsolva! Tehát más ötleteket kérnék, hogyan lehetne visszacsalogatni? -
Dot
őstag
-
peterm711
aktív tag
Sziasztok!
Srácok olyan gondom van, hogy amikor bebootol a 7es ezt a hibaüzenetet kapom:[link]. Nincs is kinyitva semmilyen oldal szóval nem tudom honnan veszi ezt a hülyeséget
. Ha jól emlékszem az internet explorerbe szokott ez előjönni, de én azt egyáltalán nem is használom, jó ha havonta 1x előhúzom. találkozott már valaki ilyennel? Rohadt idegesitő 
-
kavarc
aktív tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Szia!
A net optikai a T-től. Eddig folyamatosan stabilan hozta a max + 10%-ot XP alatt.
Megpróbáltam laptopon, wifin keresztül és az is hozza a max-ot. Fura, hogy azon is Win7 van, csak az Home Premium. Csak ez a friss Ultimate x64 nem akarja az igazságot és csak a feltöltéssel van a gond..
-
lamasz
tag
válasz
sfdrakex
üzenetére
Egytől félek nagyon... most cseréltem VGA-t, 3870 x2-t cseréltem a 4890 oc-re, na most mikor kivettem a régit beleraktam az újat akkor produkált ilyen újraindulásokat, de nem tulajdonítottam neki különös figyelmet, mert mikor kicseréltem a winyómat ugyanezt az újraindítás 10 mp-enként dolgot játszotta...
a VGA viszont kb 2 hetet ment és semmi hiba nem jelentkezett
most hosszabb időre kikapcsolva volt kb 1 hét és egyből adta a hibát. Hogy tudom megtalálni akkor a hiba okát? Fórumtárstól vettem használtam a VGA-t remélem nem az lesz a gond...
Egyébként holnap első dolgom lesz szétszedni megtisztogatni az egész gépet. -
-
lamasz
tag
Sziasztok!
Win 7 64 bit alatt, kaptam egy kékhalált, sajnos olyan gyorsan újraindult el se tudtam olvasni a hibakódot. Mindegy, aztán szépen felállt a win, mondom jó lesz, ki is dobta hogy volt probléma, rámentem az online segítségre aztán egyszerűen lefagyott megin.... újraindítom megint felállt, újraindul, indítanám a csökkentett módot nem akarja az igazságot megin lefagy. Aztán utoljára olyat játszott, hogy bekapcsolom és kb 10 másodpercenként újraindul, de full fekete a képernyő még csak a Boot menüig sem jut el így nem tom még újrarakni se azt a tetü windows-t se. Sőt volt olyan hogy boot menünél fagyott meg. Egyedül abba tudok bízni, hogy párszor még a kék után betöltötte a windowst is, tehát hátha nem Hardveres gond lesz....
Ilyenkor mi a teendő? Valaki hasonló élmények? Megoldás? Hogyan jussak el legalább boot képernyőig? Szervizes barátom mondta tisztítsam meg a ram vga foglalatokat egy fehér a4-es lappal..., vagy esetleg húzogassam le a netet meg egér meg billentyű meg amit lehet...
vas:Gigabyte p35-DS3, CPU: e8500, Ram: Geil Black Dragon 800mhz 2*2gb ddr2, vga:HD-4890 OC 1gb, táp: Gigabyte superB 460 W
Bármi ötletet szívesen veszek!
Köszi
-
oxox
addikt
Sziasztok...
hogy tudok win7 alatt regi jatekot inditani...Dark Omen lenne egesz pontosan, de megse nyekken...thx
oxoxps elso hozzaszolast elolvastam
de nem segitett....win95 emulator kene? letezik olyan? -
november
tag
-
bobsys
veterán
válasz
november
üzenetére
Windows Lemezkezeles (nem kell mas gyarto programja, felesleges)
C particion jobb kattintas
zsugoritas
kiszamolja, hogy mennyivel tudja max zsugoritani
beallitasz egy szamodra szimpatikus erteket Megabyteban
megcsinlja
az uj reszen megint jobb eger
uj szimpla kotet
meretet leokezod
megadod, hogy milyen betut rendeljen hozza
beallitod, hogy formazza es adsz nevet a kotetnek
picit varsz
orul mindenki(#35443) sfdrakex

-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Valami miatt piszkosul sokáig tart míg elindul a Torchlight nevű játék... Fekete képernyő és "homokóra", aztán 1-2 perc elteltével bejön és tökéletesen fut... 32 bites Windows7-em van.
Mi miatt lehet?

-
bobsys
veterán
válasz
november
üzenetére
A hp es recovery particiok kellenek ha nincs telepito lemezed de ujra akarod telepiteni a gepet. A system tartalmazza a bootloashoz szukseges fileokat, szinten kell.
Amit tudsz tenni, hogy windows lemezkezeles alatt osszezsugoritod a C meghajtot es a felszabadult helyen letrehozol egy kiterjesztett particiot. -
november
tag
senki sem tud segíteni?

-
kavarc
aktív tag
Optikai netem van. Az asztali gépen le lett cserélve az XP Win7re és a feltöltésem elég rendesen leesett. (14Mbről 9-re) Elég sok beállítást átnézegettem, tűzfalat is kikapcsoltam, de nem jöttem rá miért. Van vkinek bármi ötlete?
-
_ak_
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Én sem találkoztam még ilyennel, ezért lenne jó valahogy kiderítenem, h miért is történik ez.
-
november
tag
mármint amiket legelöször felsoroltam azok mappák voltak és ezek akiterjesztésű fájlok vannak benne..amiket fent írtam: bin, efi stb...
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Ti nem találkoztatok olyannal, h CTRL+akármi nyomására az egér megfagy egy pillanatra? Csak a tapipaddal csinálja ezt, pöcökkel mozgatva semmi gond nincs.
Tök firss w7 telepítés, friss lenovos driverekel.
-
---Lasali---
Közösségépítő
Tálcán levő feliratok színét fehérről át lehet valahogy színezni?
Baromira nagy találmánya volt valakinek hogy ilyen clear type os mosott, vékony fehér betűkkel írja ki a tálcára a programok, ablakok fejlécének neveit...
Pl ha msn en ír valaki, és sárgán villog lent a tálcán a neve, alig lehet elolvasni.. -
november
tag
A Hp Tools mappában ilyen bios cuccok vannak.
Név szerint ezek: BIOS
BIOSUpdate
SystemDiags
Szerintem ezek lényegesek....amugy már én is a törlésen gondolkozom..csak tényleg nem tudom melyiket. Amugy a fene gondolta h az emebr ennyit fog szivni egy particionálással. Hülye HP.
-
Lenry
félisten
válasz
november
üzenetére
semmi különös nincs ebben: egy merevlemezen 4 darab elsődleges partíció lehet, nálad pontosan ennyi van. ha ennél többet akarsz, akkor valamelyik elsődlegest logikai partíciókra kell felosztanod, de gyanítom, hogy a Windows csak elsődleges partíción lehet.
javaslatom, hogy töröld mondjuk azt a HP_tools partíciót (bár fogalmam sincs mi lehet rajta, de gondolom nem létszükséglet), így már csak 3 elsődlegesed marad, és így már tudsz lecsapni a C:\-ből
-
november
tag
Helló!
nagy gondom lenne ugy hogy aki tud kérem segítsen!
van egy hp dv6-os laptopom elöre telepített windows 7 premium 64 bites kiadással.
És 4 particiom:
1. System 200 MB NTFS
2. C 445 GB NTFS
3. D: Recovery 20 GB NTFS
4. E. hp_tools 100 MB FAT32amugy a system-et csak a particionáló progik látják. a windows nem írja ki.
Na. És szeretném a C meghajtott felosztani egy 250 gigás és egy 200 gigás. particiora...nyilvánvaló h a nagyobbik lenne a 250..de és itt jön a fekete leves.. a program nem engedi...ugyanis a legujabb easeus partition manager 6.5.2-es Home verziot használom ami ugye müködik win 7 64 biten is. de semmi. mert az van hogy fogom..rákattintok h C/resize/ott leválasztom a 200 gigát..kiírja h unallocated 200 giga..és ezután kellene rákattintani a creatre és nem is elérhető az ikon.egyszerüen nem jövök rá h mi a baja...
megprobáltam felrakni egy másik particionáló progit a Partition Wizard-ot..de azzal se müködik. de az viszont legalább kiírja ezt miután rákattintok a creatre: PartitionWizard cannot create a partiton at here. There are no free MBR slots on the disk.
Utánéztem az MBR-nek. de nem tudom h mit lehetne tenni.
amugy azóta néztem a partition wizardnak a live cd-s változatát és az is ugyanezt írta ki. illetve a gparted live meg azt h nem lehet több elsödleges partició és csináljak kiterjesztetett. azt hogy kell?
Ha valaki tudja h mi a megoldás ne tartsa magában.. Fontos lenne!
És lépésenként írja le majd, legyen szíves! -
RootRulez
félisten
válasz
Matthisa
üzenetére
Nekem ez olyan lappal volt, amihez nem volt a gyártó honlapján csak Vista driver. Én úgy csináltam, hogy minden létező drivert (alaplap vista driverei) kicsomagoltam egy mappába és azt tallóztam be a társprocesszor driver frissítésénél... És megtalálta a megfelelő drivert...
-
Воланд
titán
válasz
Matthisa
üzenetére
Ahogy fentebb lett javasolva, "alaplapi" driver kell. Asus honlapjára felmész, notidat kikeresed és leszeded a drivereket, amik vannak hozzá. Nem árt ha felteszel mindent, ha újabb van fenn akkor a régebbit úgysem tudod feltenni, a w7 meg egyébként sem tud minden eszközt felismerni notik esetében.
RootRulez: Így már értem, köszi!
-
RootRulez
félisten
"alaplap" driver kell hozzá...
-
Matthisa
tag
hálló emberek! tudnátok nekem segíteni az Eszközkezelő/Társprocesszor? problémában?
Asus notebookról van szó és win 7 professional 64bites-ről!
-
Brogyi
őstag
win7 rendszer több felhasználóval van telepítve,és az egyik felhasználónál minden program indításánál a windows média center indul el.Mindenhol ennek a proginak az ikonja látható.A felhasználó törlése nélkül megoldható ez? A másik felhasználónál nincs hiba.Köszi.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Driver reinstall megoldotta.
-
Motion_Blur
félisten
üdv!
Adott egy W7 Ult. x64 és egy Audigy 2 ZS hangkártya ami eddig tökéletes párosításnak bizonyult. Egészen tegnapig, amikor is a hangerő kb. 90%-a elment. Illetve ha a jelszintet a hangerő beállításoknál felviszem kb. 10%-ra arra még reagál, de onnantól már nem hangosodik tovább csak akkor ha a hangfalakon tolom feljebb a hangerőt.
Ilyenek a beállítások, eszközkezelőben sincsen semmilyen probléma
Csak alig hallok valamit.. -
Dave™
nagyúr
válasz
Morden24
üzenetére
Használtam már a driver sweepert, azzal letakarítva sem megy fel a win update-es. PCIE 100 fixen, igen. Biosban csak úgy lehet kikapcsolni az integráltat, hogy "enable if no ext PCIE". Ezen van. Eszközkezelőben látszik, minden ok.
Sub-Zero-nak: de a win update legalább központi hely, azt az egyéb dolgok miatt is nézem. És nem kell letölteni külön meg a saját telepítőjét futtatni. Az inteles VGA-val gond nélkül működött ez. Ati 5570-esem van, mint írtam korábban
Nekem bőven jó ez a legújabb driver, szóval nem kell másik, csak jó lenne, ha működne ez a két dolog 
Lehet eladom az ati vga-t és visszatérek integráltra, úgysem játszom

-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sbazsi
üzenetére
Nem indítópultba kell tenni hanem a beállításokban ha beállítod hogy induljon a géppel nem megy? Esetleg ha teljesen legyalulod a skypeot és újra felrakod? Nálam egyébként az óra mellé teszi magát a legújabb is, bár lehet még korábbiban állítottam valamit, és simán indul is a géppel.
Az ablaknál amit feldob nincs bepipálva hogy mindig kérdezze engeded-e ? -
Morden24
nagyúr
Van egy driver sweeper nevű cucc. Érdemes lenne felporszívóznod vele a gépeden, és utána próbálkozni.
Ha belefér, egy kézi registry-takarítás is megoldhatja talán a gondodat.Egyébként az integrált kártya le van kapcsolva, nem akad össze valami erre vonatkozó BIOS-beállítás okán a dolog? PCI-E frequency 100-ra van fixálva?
-
1. Akkor is kell figyelned ha update-ről jön, mert nem telepíti automatikusan. Meg kell adnod neki, hogy fel telepítse, ergó figyelned kell azt is. Tudom, nekem is ati kártyám van.
2. Ha ennyire kell driver, van 1 giga ati driverem és küldök egyet.
Csak azt tudnám milyen vga-d van.
-
Dave™
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Na akkor még egyszer, mert nem értjük egymást

Két problémám van:
1) drivert csak manuálisan letöltve tudok telepíteni (az amd honlapjáról letöltött legfrissebbet), a win update-ről nem. Akkor sem, ha leszedem az amd honlapjáról származót. Egyébként win update-en régebbi van fent, szóval ez lehet emiatt is. Jó lenne, ha menne, mert akkor nem kellene figyelni, automatikus.
2) nem fut le a rendszerminősítés. Az 1)-ből következik, hogy a driver az amd honlapjáról származó legfrissebb driver, mást nem is tudok telepíteni.

Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 128 GB Lila 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Green-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4169, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.

de nem segitett....win95 emulator kene? letezik olyan?