Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
-
mobbo
senior tag
win7 alatt mivel tudom szabalyozni a prociventit esetleg a vga ventit?
abit is7-v2 az alaplap -
Nordic
Közösségépítő
Win 7 alá tudtok olyan programot mondani amivel elveszett adatokat tudok visszaszerezni a vinyómról(pl. törölt adatokat)? Régen ilyen volt az Ontrack proffesional, de annak a legfirsebb változata se jó win7 alatt(nem lát semmilyen particiót).
-
Cicero
őstag
Többször zavaró hogy a tálca mögé kerülnek ablakok amiknek nem tudok az ablakvezérlő gombjaira kattintani (a tálca a képernyő felső részében van). Vagy én állítottam el valamit, vagy el kellene állítanom? Hogyan, hol, én nem találom! Segítsetek légyszi!

Bugnak tűnik, mert szándékosan nem tudom annyira felhúzni az ablakokat, visszaugranak. WMP indulásnál szokott előfordulni.

-
Skyer
senior tag
-
rdi
veterán
Üdv,
végre nekem is van win 7-em
) enterprise.
A tp7 sajnos csak kis ablakban indul el, a rendszer a teljes képernyős módot nem támogatja üzenetet kapom.
Már kipróbáltam XP-és üzemmódban is de ott sem megy
A Dosbox meg nem az igazi megoldás. -
Skyer
senior tag
-
mobbo
senior tag
bocs h ismetlem magam de itt allok es varok a valaszra:
particionalnam a vinyot a beepitett cuccal
sajna azt irja ki hogy a legkisebb meret 75giga lenne (zsugoritas utan)
de en 30gigas particiot szeretnek csinalni a w7nek
ilyenkor mi a megoldas?
-
remington2
senior tag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Ez valószínűnek hangzik.
(#6054) Morden24
Időközben nézegettem ezt a monitort, amikor elkaptam egy ilyen kerregési járatot, és úgy tűnik, mintha a fájlok között olvasna, különös tekintettel azokra, amelyeket nemrég másoltam / módosítottam. Lehet, hogy csak az automatius defrag . . .
Köszi a segítséget!
-
moonman
titán
válasz
konfar.dani
üzenetére
ugyanmár, oda van írva, hogy "THIS IS NOT A PIRATED WINDOWS 7 OPERATING SYSTEM. (i.e NO PATCHES OR CRACKS OR KEYS INCLUDED IN THE DVD)"
igaz, hogy utána mellékelik az oembios loader-t, de hát nem muszáj használni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
meg az is oda van írva a fícsörlistában (többször is), hogy More Stable and Reliable, Low Memory consumption, Fast Booting Time, Improved the performance and reliability... szóval szerintem fasza rendszer lehet.
-
nfsu17
veterán
válasz
moonman
üzenetére
Köszönöm ezt a segítséget is.

Úgy van belőve, hogy "rendszerindításkor", ez az egyik.
A másik: naponta éjfélkor (gép 99% ki van kapcsolva) és "ütemezésnél". Ezt nem tom mit jelent, de ezen én nem állítottam semmit, sőt a feladatütemezőben sem, csak a méretét állítottam ide-oda. -
pschio
őstag
tudja valaki hogyan lehetne fixálni azt, hogy a hálózati jelszavakat megjegyezze a gép? mert hiába pipálom be hogy hitelesítő adatok megjegyzése. köv ujraindításnál megint kell neki. és nem csak 1 gépen csinalja ezt, hanem az összesen amin win7 van.
-
válasz
moonman
üzenetére
Hali!
Természetesen ebben egyetértünk, nem arról van szó, hogy a RAM gyorsabb-e mint egy HDD(persze hogy gyorsabb), hanem arról, hogy az a plusz idő tűnik el, amíg a prefetch adatok létrejönnek, illetve, hogy ezeket nem kell betölteni a memóriába. Sok fájlnál(és nálam sok van, mivel Adobe CS4 sorozat, AutoCad, stb stb szoftverek is vannak(csak ez a 2 szoftver több tízezer fájlt pakol fel) ott van dolga a prefetchnek rendesen, arról már nem is beszélve, hogy elég tekintélyes méretű a prefetch által létrehozott "lista".
De mint mondtam ez nem kötelező és nem is célszerű megoldás(mármint index és előtöltés letilt), mert átlagos konfignál nem segít, viszont nálam gyorsabb a rendszer így.
ANT
Örülök, hogy összejött, legalább látszik a kártya. Remélhetőleg az utility is tudja kezelni rendesen. Azért ha összejön, ha nem, azért írj, ennyivel is többet tudok...
Fire.
-
Skyer
senior tag
Sziasztok. Érdekes kérdés amire 2 napja keresem a választ és tucat formatáláson tulvagyok már emiatt. Ugye mind tudjuk hogy a Win7 is mint a Vista is egy élményindex segitségével méri fel a "hardver erejét", ugyantudjuk hogy kicsit hamis a dolog de mégis ad valami körképet. Nekem egy Athlon 2 X4 Propus magos cpum van amin feloldottam a Level 3 cachet van mellette 2x2gb adata 1333mhz es ddr3 ram dualban, 5750 es sapphire vga, és most jön az érdekes: WD 640GB os SATA2 es winyo. Ugye tudjuk azt is hogy a Win7 nativan támogatja a sata lemezeket ergo nem kell hozzá driver. Namost nekem az alaplap miatt (Asus m4a785TD-V EVO) Amd sata AHCI vezérlő is letölthető amit feltéve nem nativ ataként hanem SATA disk ként látja a HDD-t a Win. Nade az élményindex ekkor is csak 5.9 et ad a HDD-re mintha felse lenne téve vagy átse kapcsoltam volna a biost AHCI modba. a memoria 7.4, cpu és vga 7.2. tehát minden 7 felett van mégis a winyo 5.9 re lerombol. Miért? egyszer már volt az is 7.3 de többször nem. Probáltam integrálni a drivereket kábelt cseréltem de semmi. Ha másik VGA drivert teszek fel mint amit gyárilag adtak akkor a VGA 6.0 ra zuhan vissza. Ergó fingom sincs hogy a legujabb driver mér szarabb. Ha valaki találkozott már hasonlo gonddal és megoldotta légyszi irja le! Köszi előre is nagy help lenne!
-
moonman
titán
nincs "belőve" semmilyen időre, talán korábban már írtam is, hogy 24 óránként egyszer készül visszaállítási pont, feltéve, hogy a gép üresjáratban van.
programok telepítésénél sem fog mindig csinálni, pl. Total Commander-nél biztos nem, mert nem nyúl bele a rendszerbe. a telepítőnek vagy Windows Installer-t kell használnia, vagy külön kérnie kell a funkciót.én egyelőre nem aggódnék, ha a beállítás jó és az ütemezés is a helyén van, akkor várj még pár napot.
-
nfsu17
veterán
BUÉK, megint én.
Múltkor ugye "turkáltam" a visszaállítási pontok körül, visszavettem a méretét 2,5GB-ra, kaptam egy kis helyet, aztán beláttam, hogy jobb a békesség, nem avatkozok bele a dolgába, X méretnél úgyse fog többet elnyelni. Szóval visszaraktam (talán) az alapra.
Na, ettől kezdve (szerintem) nem hajlandó a napi egyszeri mentés megcsinálni (mondjuk 0:00-ra van belőve, de ekkor gép nem megy, így gőzöm sincs mikor csinál mentést), de ami a legbosszantóbb, hogy programok telepítésénel sem készített múltkor.
Pl feldobtam photoshopot, google földet, egyikre se csinált bejegyzést.Pár nappal azelőtt meg reggel 9-kor össze vissza telepítgettem és 20 percen belül 4-et is csinált.

"A rendszer-visszaállítás eszköz megnyitása" menün belül néztem, azon belül is, "másik pont kiválasztása", tovább > "további visszaállítási pontok megjelenítése".
Itt 28-ai az utolsó, bár 31-én nem voltam itthon, de 30-án telepítgettem azt a 2 említett programot, és ugyan ezen a helyen megjelenik a pár nappal ezelőtti reggel 9-es 4db mentés ami pl AVG telepítés/eltávolítás volt.
Lehet ám, hogy ez így is normális, de azért megnézném, ahogy magától ment, mert most érzésem szerint nem csinál.

Köszi.

-
mobbo
senior tag
particionalnam a vinyot a beepitett cuccal
sajna azt irja ki hogy a legkisebb meret 75giga lenne (zsugoritas utan)de en 30gigas particiot szeretnek csinalni a w7nek
ilyenkor mi a megoldas? -
ANT
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
-
moonman
titán
menj a vezérlőpultba, programok - Windows összetevők be és kikapcsolása, majd kapcsold be az Internet Information Services (IIS) ftp részét. (kellhet még hozzá pár egyéb összetevő, attól függően, hogy hogyan akarod használni.)
ezután a felügyeleti eszközökben megjelenik az IIS Manager, ott tudod konfigurálni az FTP-szervert.
szerk: ez a #6043-ra lett volna.
-
moonman
titán
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"ami a Raptorokat is megeszi reggelire sebességben), szóval ilyen HDD esetén érdemes kipróbálni amit korábban írtam, mert gyakorlatban úgy tűnik hogy a prefetch/előtöltés mint ha "lassítaná" ezeket a HDD-ket... "
én olyan HDD-t még nem láttam, ami a RAM-nál gyorsabb lenne.
-
Morden24
nagyúr
válasz
remington2
üzenetére
Ja.
Megnyitod a resource monitort, és megnézed, hogy mi eszi a lemezt, amikor éppen kerreg.
Egyébként hibernálás után gondolom a pagefile-ba kiírt dolgokat olvassa vissza, meg újraindítja a process-eket.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
remington2
üzenetére
Ha sok dolog futott hibernálás előtt, akkor előfordulhat, hogy 1 ideig darálja a vinyót... Szerintem.
-
remington2
senior tag
Hali!
Segítséget szeretnék kérni: ha hibernálom a rendszerem, és újra bekapcsolom (dehibernálás
), 2-3 percen keresztül kerreg a vinyó. Ezt mindig csinálja, de néha "csak úgy" is elkezdi, időnként dvd-írás kellős közepén. Hogy mit csinálhat, fogalmam nincs, az indexelést már kikapcsoltam, valami ötletetek nincs? -
Hali!
Próbáld ki ezt, hátha ezzel sikerül: [link]
Nekem nincs ilyen kártyám, elindítottam a telepítőt, lefutott, újraindítást kért(amit persze nem tettem meg
), de lehet, hogy "csoda" történik és életre kel vele a kártya.
(W7 x64 alatt)Ha meg próbáltad ezt a drivert, akkor sorry...
Fire.
-
ANT
őstag
B.Ú.É.K.!
Erre senkinek nincs semmi ötlete?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Negative
üzenetére
graphics cardot válasz mivel videó kártya drivert keresel, nem notebook chipset drivert.
Itt a jobb sarokban felül van egy Download Drivers, első legördülőn válaszd ki hogy Graphics, aztán az alatta levő legördülön win7 64 bit ha azod van, és szépen végig mész majd alul View Results. A kártyád nem sima radeon lesz hanem mobility radeon szerintem.
-
mobbo
senior tag
válasz
iceman1024
üzenetére
upsz
torolve
beneztem
sry -
g.gergo
senior tag
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Fog menni a 2010 is a 2009 license-el.
-
mobbo
senior tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
thx thx

mire kell allitanom? (ha van ilyen a bios-omban egyaltalan... is7-v2 alaplap)
-
iceman1024
csendes tag
Sziasztok!
Xp mellé felraktam a W7-et, de az a gondom, hogyha normálisan leállítom a rendszert, akkor az újbóli bekapcsolásnál csak a starting windows logóig jut el a gép, látszólag megáll ezen a ponton. Ha megnyomom az újraindítást, akkor felajánlja, hogy megpróbálhatom az indítási hibát kijavítani, vagy csak simán "normálisan" elindítom a windowst. Ha a javítást választom nem javítja ki, ha a normál indítást, akkor pedig túljut a logón és be tudok jelentkezni.

Tehát a gyakorlatban úgy tudom használni a gépem, hogy bekapcsolom, megvárom, amíg látszólag megáll a bootolásnál, újraindítom és megy?!
Csináltam a bootnál memória diagnosztikát, de nem jelzett hibát.
Tanácstalan vagyok, kérem, akinek van ötlete, segítsen!
Köszi előre is!
-
mobbo
senior tag
sajnos nem jutok tul a telepitesen orak ota
mindig leall olvasasi hibaval a file-ok kitomoritese kozben
mindig ugyanott
chkdsk-et futattattam, nincs bad sectorugyanezt csinalja usb-rol is, lemezrol is
valami otlet?
-
Negative
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hi!
Ez a gép pontos típusa: Acer TM5730-842G25Mn
Jelenleg már nem ezzel a vidkarival árulják, de hidd el, hogy ez van benne.

Ezen kívül toltam még bele +2 giga ramot, szóval most 4 van benne.Acer honlapján pedig ki lehet választani, hogy melyik videokarihoz tartozó drivert szeretnéd letölteni, azok közül amiket ebbe a típusba szerelnek.
-
coqito
tag
Szia! Feljebb ajánlottad a CesarFTP programot. Azt szeretném megkérdezni, hogy ha rutert használok, és ruteren be van állítva dyndns-el a statikus IP, így külvilág mindig az adott ip-n ér el, nekem nemsikerül a program által létrehozott ftp szerverre csatlakoznom ezzel a dyndns IP címmel, hogy nincs -e ötleted mi lehet a gond? A belső IP-vel sikerül, de úgy ügye nem érhető el kiívülről!
Válaszodat előre is köszönöm!
-
-
janos1988
addikt
Miert van az, hogy ha egy mappa tul.-nal kiveszem a pipat az Iras vedett negyzetbol, le OK-ezom, aztan ha ujra megnyitom ugyan az van mint elotte, maradt bepipalva?!
-
Negative
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ati oldaláról átirányít az Acer oldalára.
Frissítettem az élményindexet, de maradt ugyan az a helyzet.
Ettől függetlenül pörgős a gép, de ennek akkorsem így kéne működnie szerintem.
Vista alatt egy röccenés sem volt soha.
Proc: 5,9
RAM: 5,9
Vidkari: 3,9 (ez Vista alatt 4,0 volt)
Játék vidkari: 5,5
merevlemez: 5,7 -
-
Paarthurnax
senior tag
Köszi a tippeket, de ő a 2009-es KIS-t vette meg és nem tudom, hogy ezzel a kulccsal működik a KIS 2010 is?
Azért ajánlottam neki, mert nekem évek óta KIS van, idén Win7 RC alatt simán ment a KIS 2009, és most Win7 Pro-val pedig a KIS 2010. Nem gondoltam volna, hogy neki ez probléma lesz, hiszen nálam ment. Ha vált másra, akkor meg kidobott egy fél évnyi licensz díjat. -
Negative
tag
Hello!
Feltettem a TM5730G laptopomra a win 7 pro x64 -et. felment szó nélkül, elvileg minden rendben is van, működik jól.
Viszont mikor megnyitok egy ablakot, vagy bezárok, akkor az előtűnés, illetve az eltűnés kicsit akadozik.. épp, hogy észrevehető, de mindenképpen zavaró. Ati Radeon HD 3470 vidkártya van a gépben. Acer oldaláról fel is tettem legújabb drivert, de változatlanul maradt ez a probléma.Nincs valami ötletetek?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Utána észrevettem, köffencs.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
sfdrakex
nagyúr
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
hackeeeee
üzenetére
Tényleg, indexelést elég úgy kikapcsolni, hogy vezérlőpultban kiveszem a mappákat, vagy a meghajtó tulajdonságoknál is érdemes kikapcsolni? Vagy kezelésen belül ezt is kilehet lőni még vhol? Akkor azt osszátok meg velem.
Plz. 
@Fire: Thx.
Csak kíváncsi voltam, esetlegesen egy próbát megér. 
-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
Asztalon számítógép ikonon jobb katt/Kezelés, a többi a képen: [link]
Esetedben nem hinném, hogy javít, inkább ront a boot időn, de majd meglátod...
Amikor kiveszed a pipát, megjelenik egy ablak, ahol feltesz egy kérdést. Ott a "mappákat, almappákat és fájlokat..." jelöld be.(vagy ehhez hasonló). Egy ideig el fog dolgozni.Fire.
-
pzstm
titán
válasz
v.attis
üzenetére
Én biztos nem és nem is fogok...
Személy szerint mindenkit óva intek ilyesmitől... Neked sem javaslom
Találtam egy fórumban róla leírást....hát khmmm....
1-2 csodaszép dolog:
" * Disabled the NTFS Last Access Time Stamp
* Disabled kernel paging
* Windows Update service disabled"Többit nem is voltam hajlandó elolvasni

-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Ha csak vírusírtó kell, akkor Microsoft Security Essentials...

@Fire/SOUL/CD: Ezt a prefetch-et hogy lehet ki be kapcsolni? Erre én is kíváncsi lennék, hogy javít, nem javít a boot időn, esetlegesen. Bár nekem 80GB-s SATA2-es vinyón van a rendszer. Dejó, rájöttem, hogy nem volt kikapcsolva az indexelés....

-
válasz
üzenetére
Hali!
Egyetértünk abban, hogy átlagos sebességű HDD esetében el kell dönteni, hogy mi a fontosabb, a gyors boot, vagy hogy utána gyorsabban induljanak a programok, kevesebbet használva a HDD-t. Nyilván ez esetben az utóbbi az egyértelmű. Az indexelés megint más kérdés, mert igazából ha nem "használod" a Windows Search szolgáltatását, akkor nincs is rá szükség, mert pl parancssorba úgyis tudom mit akarok futtatni, nem kell hogy megkeresse nekem a W7. Ezenkívül pont az indexelés "segített" a PDF-ben terjedő kártevőkkel megfertőzni a rendszert adott esetben(bár egyértelmű, hogy az Adobe cég sara ez a védelmi rés), mivel anélkül hogy megnyitottál volna egy PDF-t, megtette helyetted az indexelő a háttérben.
(de mondom, ez az Adobe hibája teljesen)Gyors HDD-k esetében (és itt tényleg gyors HDD-ről beszélek, mint a Raptor, Velociraptor és volt szerencsém kipróbálni egy OCZ 200G SSD-t(ne keresd árlistán nem fogod megtalálni még), ami a Raptorokat is megeszi reggelire sebességben), szóval ilyen HDD esetén érdemes kipróbálni amit korábban írtam, mert gyakorlatban úgy tűnik hogy a prefetch/előtöltés mint ha "lassítaná" ezeket a HDD-ket...
Nálam prefetch-el a power gomb megnyomása után 40-42 másodperc a boot idő, míg prefetch nélkül max 25 sec.Viszont írtam, hogy Windows Update után kapcsoltam ki a prefetch-et, mert valami megkergült, szűz W7 install után bekapcsolt prefetch-el gyorsabb a cucc, mint ahogy ez is lenne a normális.
A W7-nek ez a legnagyobb gondja(és ez valóban gond), hogy nem tudta kinőni a gyerekbetegségét, azaz a Windows Update az ugyanúgy ahogy az XP és Vista esetében is, zsákbamacska, vagy "túléli" a gép vagy nem. Jó pár hibát fel tudnék sorolni, ami egyértelműen a WU után jön elő, és ezek közt a kékhalál is szerepel.

g.gergo
A Kaspersky IS 2010 736-os buildel vigyázni. Nem mindenkinek a gépén fog megfelelően futni, rengeteg bosszúságot okozhat. Jelenleg a piac legbugosabb terméke sajnos. Egy kis ízelítő, mit képes produkálni: [link]Bár kiadtak már több patch-et hozzá, számos hiba továbbra is fennáll.
Fire.
-
frisco
aktív tag
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Felesleges haragudnia mert nincs rá oka.
Szerintem a K IS 2009 már Windows7-kompatibilis, de ha esetleg csak valamelyik későbbi verziója az, akkor csak azt kell letöltened.
Én nem szeretem a Kaspersky-t, de EBBEN a topikban ez már volt téma és sokan használnak Kaspersky-t W7 alatt.
Kérdezd meg itt.
Másik tipp: töltse le a Kaspersky IS 2010-et INNEN és a saját kulcsával élesítse be. -
g.gergo
senior tag
válasz
Paarthurnax
üzenetére
Szedd le innen a KIS2010 (9.0.0.736) W7 kompatibilis build-jét, és remélhetőleg megszűnnek a problémák.
-
Colos1
őstag
válasz
moonman
üzenetére
"a superfetch kicsit más téma, Vistán valóban képes volt kicsit belassítani boot után közvetlenül, de Win7-nél alaposan átírták, egyáltalán nem fogja a gépet, ez is csak háttérben tölt, tehát a user által végzett munkánál semmiképp nem kerül előrébb."
Ezt meg tudom erősíteni, lejjebb (vagy feljebb, kinek hogy van beállítva) írtam, hogy figyeltem a superfetchet, kb 5 perccel a boot után indul, és "háttér" prioritással fut. Ha közben elindítom mondjuk a skype -ot, arra az időre a 100%-os HDD kihasználtság megszakad - megszakítja a prefetchelést -, megnyílik a progi, majd folytatja az előtöltést.
Bár néhány dolgot betölt indításkor is, de ez olyasmi lehet, mint ami az XP -nél volt, hogy van boot- és alkalmazás prefetch. Boot prefetch alatt a rendszerindítás alatti, és ha jól emlékszem az indulás után 1 percen belül induló folyamatok, programok voltak betöltve, míg az alkalmazásprefetch az 1 perc utáni progik voltak. Ezért XP-nél - a gyors induláshoz - nem kikapcsolni kellett a prefetchet, hanem beállítani, hogy csak boot prefetch legyen. Ez lehet hogy működne win7-en is, mert a registry ezen része majdnem megegyezik, de még nem próbáltam ki, mert a fentiek miatt feleslegesnek tartom.
-
-
poirot
őstag
A tapasztalataimat szeretném megosztani a windows 7-el kapcsolatban;
A múltkor itt kértem segítséget FTP server-rel kapcsolatban, vagyis mikor könyvtárakat-file-okat tudok megosztani másokkal a NET-en keresztül. Nos, megoldodott a problémám, méghozzá a kedvenc, ős-kőkorszaki Cesar FTP serveremmel ( innen letölthetö, freeware: http://www.aclogic.com/ )
Annyit kellett tennem, hogy feltelepítése után engedélyeztem a server.exe file kilépését a NET-re (windows tűzfal), majd az ikonjára jobb egérgombbal a tulajdonságoknál beállítottam a kompatibilitás fülnél az windows X SP 3 üzemmódot, illetve kipipáltam a képi témák letiltását, és futtatás rendszegazda mód elé szintén pipát raktam.
Az IP cimemet, (amely sajnos mindenesetben változik nálam, ha újraindítom a gépet), innen kértem le:
http://www.whatismyip.com/Abban az esetben ha proba nevű felhasználót választunk titok jelszóval, saját magunk is leellenőrizhetjük a böngészőnkben, hogy sikeres volt minden. (a proba nevű felhasználónak engedélyezünk egy könyvtárunkat a programban)
A böngészőnkben az alábbi módon ellenőrizhetjük:
ftp://proba:titok@91.23.65.110/
Ha minden jól csináltunk láthatjuk a megosztott könyvtárunkat, és más is elérheti.
-------------------------------------------------------------------------------------
A másik; a múltkor acronis image file-ból újraraktam a windows 7-et, viszont nem bootolt be, de kérte a telepítő lemezt és elég részletesen leírta, hogy melyik opciot válasszam. Valószinűleg a boot szektort nem jól látta, de az utasításokat végrehajtva, nagyon szépen kijavította a hibát, és bebootolt.
Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mivel annyira friss hogy semmit sem támogat még a win7 sem. Nem laptop.

) enterprise.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Csak kíváncsi voltam, esetlegesen egy próbát megér.