Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Cicero
üzenetére
Tedd fel nyugodtan.
Sikerült jól leszűrni a rossz következtetést az itt leírtakból
A hibák összességében minimális számban jelentkeznek. Azoknál, akiknél jelentkezik, be is írják. De akinek nincs hiba vele, az nem írja be. Miért is írná be?
Úgyhogy ebből ne vonj le olyan konzekvenciát, hogy sokaknak rossz. -
Cicero
őstag
Sziasztok! Teljesen friss, telepites utani windows 7-re szeretnek SP1-et telepiteni, de mindig is rossz tapasztalataim voltak a szerviz csomagokkal, igy beleturtam a forumba par kulcsszo erejeig es nem lepodtem meg. A bejegyzesek szinte 90%-a SP1 telepites utan hibas mukodesrol szamol be. Azonban senki nem jon ide dicserni a dolgokat. A kerdesem az lenne, mivel lesz tobb a windowsom az SP1-el, kinek mi a tapasztalata, "megeri" feltenni?
Koszi -
v.attis
őstag
Sziasztok!
A laptopomat használom vezetékes hálózattal is, valamint wifivel is. Ugyanaz a router, ugyanaz a feladat, ugyanaz az internet.
Hogyan tudnám beállítani, hogy amikor bedugom a lan kábelt a gépbe, akkor automatice leálljon a wifi a gépben és ahelyett működjön csak a vezetékes hálózat? Most is beindul, csak most kézzel kell leállítanom a wifit.
A probléma ami miatt ezt meg kellene oldani, hogy a routerem nem tudja wifin a 30 megabitet, de vezetékesen igen. Naponta kb 6-8 alkalommal váltogatok a hálózatok között, jó lenne, ha önműködőbb lenne a dolog. Vagy hagyjam hadd fusson mindkettő? -
fatal`
titán
-
hibavissza
veterán
Hi!
Movie Maker Live capture alatt az előnézeti kép nem látszik.
Valaki találkozott már ezzel?
Köszi!
-
DEV_NULL
őstag
Üdv!
Tud valaki megoldást arra, hogy egy mx440se-vel normálisan működjön a win7 x86? Az elérhető legfrissebb driver van fent hozzá, de ugye a win7 már nem támogatja a vgat. Amíg csak 2d-be megy a gép semmi gond, de ahogy egy 3d-s alkalmazást indítok egyből bsod.
AN7
Sempron @ 2.1GHz
2x512 DDR400
MX440SEnetezős gép

Köszi!
-
alienpapa
senior tag
Hogyan tudom beállítani azt, h a gép bekapcsolsa után azonnal jelentkezzen be a win7, és ne kelljen rákattintanom a bejelentkező ikonra?
-
geprombolo
őstag
válasz
wark92
üzenetére
Itt egy 5.1-es hangzásról szóló winamp topic, remélem valamelyik megoldás bejön neked, mert megoldás van ezer!

-
geprombolo
őstag
Egy kollégámnak az a problémája, hogy az usb-s külső winyót nem tudja leválasztani, ha előtte bármilyen progival (totalcommander, stb.) hozzáfért. Ez a helyzet akkor is, ha az illető program már rég nem fut. Ugyanezt a hibát tapasztalta XP alatt is, most meg win7 alatt. Mondtam neki, hogy húzza ki és kész, ha éppen nem ír rá, adatvesztése nem lesz belőle, de ez nem megoldás annak, aki szereti az eszközeit leválasztani, hogy biztonságosan eltávolíthassa. Mi okozza a problémát és hogyan orvosolható? Köszi

-
McKane
senior tag
segítség kellene :
vettünk egy sata-s mobil racket. össze is van dugva a notival,minden oké,felismeri.
az asztali gépbe is bedugtuk,onnan is jó volt.
azt szeretnénk megcsinálni,hogy a notiról megosztani a hordozható HDD-t.
eddig már eljutottam:
hoztam a gépen létre megosztott mappákat ,azokat az asztali gép olvassa,be tudok lépni.
azonban ennél a hdd-nél,ha be akarok lépni a mappáihoz, hibát ír ki a másik gépen hálózaton keresztül (diagnosztikai hiba,ellenőrizze a beállításokat)
A notin,amin meg kellene osztani a HDD-t Windows 7 32bit fut, míg az asztaliról,amiről látni kellene normálisan a HDD-t, azon meg Windows Vista 64 bit.
Mondom,a megosztott mappák megvannak,látszódnak is,használni is lehet őket,csak a HDD-t nem.
Azonos a munkacsoport is.azért is kellene megosztani, mert ha esetleg újra lenne rakva az asztali gépen a windows, ne kelljen DVD-kel vacakolni mindig..
-
Steelmanus
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Na most jottem haza, igen sajna kiadtak egy 1.0-as (szoszerint) drivert es annyi.
(#46066) hunfatal De irtam hogy fejlettebb egerhez is ugyanazt a drivert adjak, 3 eve meg ezek a felsoroltak kozul jopar eger meg nem is volt pedig a belsejuk a hardver valtozott.
En peldaul a PH teszt, es az egeres topikot olvasva vettem anno, es akkor meg eleg jonak szamitott foleg hogy arban 4000 alatt keves eger tudott vele versenyezni. A driver gyartoi meg kapjak be.(#46067) pete_21 Lehet hogy rosszul emlekszem de tudom hogy XP alatt cseszegettem en is, na megkerestem a dobozat, igazad van.
Report Rate: USB Full Speed (500 Hz)
De mint irtam is, pont azert vettem mert driver nelkul is lehet vele DPI-et valtoztatni.
Gondolod hogy ha drivert nem irtak ujabbat a leveledre fognak valaszolni?
Szerintem kapsz egy szep reklam levelet hogy vegyel Oscar-t de minimum 15K felett mert amugy nem jo a biznic. Sajnos. -
sentinel
aktív tag
Sziasztok,
unattend install akarok létrehozni, de mindig megakadok ott,hogy ki kell jelölnöm melyik vinyóra települjön a win7 (csak egy van). Mi szabályozza azt, hogy ne jelenleg ez meg? beállítottam SIM-el, hogy hozzon létre partíciókat és azokat formázza is, de település elején feljön az az ablak, hogy melyik disk-re települjön...
Tudtok segíteni, hogy mit nem állítok be SIM-ben?
Köszi
-
Üdv
Windows 7 N verziót lehet-e frissíteni Windows 32 bites Ultimatre (most vette), azaz a rengeteg progiját nem akarja újratelepíteni, hanem csak "frissítés" alapon rátelepíteni a másik 7-est, ilyen lehetséges-e, működnek-e utána a progijai ?
Elvileg minden fontosabb program 1 másik meghatóra ("D") van telepítve, ez nem tudom befolyásol-e valamit, vagy egyszerűbbé teszi-e ha mégis a "C"-t le kell formázni, majd úgy telepíteni. -
wark92
tag
hello!
remelem tud valaki segiteni. az a problemm hogy asus m2n alaplapom van es nemtudom beallitani az 5.1 et vagyis kijelezte eddig hogy 5.1 teszten szoltak a hangszorok de csak a tesztben. nyomtam egy frissitest es azota nem jelzi a hangszorokat! valaki valami otlet?
-
pete_21
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, elvileg a tiéd is full-speed egér. Akkor a driverrel nem 500 Hz-en kellene mennie a tiédnek is?
Én a COD 4-5-6-7-tel játszottam, de ezekben a játékokban nem jelentkezett a fagyás. (Csak az AC2-ben, AC
-ben, Crysis2-ben, Portal2-ben, illetve talán régen a Bioshock 1-ben).
Megnézem akkor így, az Intellimouse opció nélkül, hátha. Köszi a választ.
Még várok az A4Tech levelére. Bár elég gányul van megcsinálva az oldaluk, elvileg ott kéne írni nekik, de kifagy az oldal, amikor küldeném... (Végül hasraütés-szerűen support@a4tech.com-ra írtam, remélem megkapták, de még semmi válasz...)(#46065) polonic: Sajnos igen... Pedig azóta azért illett volna, legalább 1 frissítést kiadni. Mondjuk olyat, ami orvosolja az ilyen hibákat.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#46066) hunfatal: Persze, lehet, de azért az ilyen A4Tech által agyondícsért termékekkel legalább foglalkozhatnának. Vagy legalább úgy megírhatták volna az oldalukat, hogy betöltsön, és egy levelet el lehessen küldeni. Vagy ha már manuálisan kellett elküldeni, és kitalálni a support címüket, legalább válaszolhatnának... (Van egy olyan érzésem, hogy A4Tech egeret se veszek többet...)
Esetleg valaki a #46063 hsz-em utolsó részére tud valamit?
Köszönöm mindenkinek! -
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Gyakorlatilag 3 éve képtelen kiadni a gyártó egy frissítést?

-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Most neztem hogy egyforma egerdriverunk van:
version :V 1.0
Posted :2008-03-18
Model :X-750F | X-750BF | X-718F | X-718BF | X-710MF | X-710F | X-710BF | X-708F | X-705F | X-700F
Operation System :Windows 2000/XP/MCE2005/XP(x64)/2003(x64)/Vista
Nekem csak a CoD2 van fent egy masik particion az is "portable" modban mert vegigjatszottam es azt szoktam masolgatni mas gepekre mert elindul telepites nelkul is mar, es ha masok gepeire telepitek OS-t csak atmasolom es siman lovoldozok driver nelkul.
Azert szoktam ezt csinalni mert ugye csak DX9-es es nezem hogy pl egy laposon milyen sebesseggel fut mert az *.ini fajlaban belehet allitani hogy mutassa a fps-t.Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál.
Igen de az kihat mindenre nemcsak a gorgore, mint irtam nalam megforditotta az a jobbra ill. balra mozdulast.
Ettol eltekintve igazat adok polonic-nak mert igen regi a driver es szerintem sem valami tokeletes, irodai munkara biztos jo, de jatekra foleg az ujabbakra mar nem biztos hogy megfelelo. -
pete_21
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Köszi.
Hát nem tudom. Lehet, hogy igazad van. De lehet, hogy csak nálam akad össze valamelyik driverre/hardverrel. De lehet, hogy csak szimplán tényleg elavult a driver. Még nem írtak az A4Tech-től. De nagyon remélem, hogy fognak.
(#46062) Steelmanus: Köszi a választ!
Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál. Kiszedtem a pipát, de most is 500 Hz-en megy. Azt fogom majd, hogy felteszek egy friss oprendszert egy partícióra, és nem teszem fel az A4Tech drivert. Úgy kéne megnézni, hogy fagy-e.
De nagyon érdekes, hogy csak bizonyos játékokban fordul elő...Mindenkinek: Gondoltam rá, hogy fel kéne tenni az új Intel Chipset drivert. Fel is tettem, de alig frissített le valamit, talán csak 2 eszközt. Olvastam, hogy az -overall kapcsolóval kell feltenni, hogy mindent frissítsen. Tényleg ezzel próbáljam meg, hátha feltesz így újabb illesztőket, vagy így felkerülhetnek inkompatibilis driverek is?
-
Steelmanus
addikt
válasz
pete_21
üzenetére
Ha van a driverben, ill az eger kezelofeluleten olyan box es abban pipa hogy MS Intelli??? mouse kompatibilatas, nalam van de az en egerem nem olyan fejlett mint a Tied, szoval onna vedd ki a pipat. Egyszer egy vita miatt leszedtem a BF2-t - igy hivjak? - es mivel egerdriver nelkul hasznalom a X-710FS-t a jatek miatt felkellett tennem a drivert, de pont ellenkezoleg iranyba mozdult el a celkereszt mint ahogy kellett volna, es a pipa kiszedesevel mar rendesen lehetett jatszani. Viszont W7 alatt meg valami mas gondja volt azt hiszem lassu lett es felkellett emelni az egermutato mozgatasaert felelos csuszkat a maxra es igy mar jo volt az OS alatt is. Az enyem 4 fele DPI-t tud max 2000, es a frekvenciaja alapbol 200 Hz, ami ugye igy is mar elter a szabvany USB 128 Hz-tol.
-
pete_21
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Köszi, hogy felhoztad ezt a témát, lehet, hogy nekem pont emiatt fagy a gép...

Nekem A4Tech XL-750BF egerem van, ami 500 Hz-en megy, de nem kellett semmit állítani, az egér driverét feltéve már 500 Hz-en megy. (Ezt ugye csak akkor kell elérnie, ha gyorsan mozgatom az egeret? Lassú mozgatásnál nem, ugye?)
Az a gondom, hogy néhány programban random időközönkét kifagy a gép, és az egér ledje is kialszik. Gondolom van összefüggér a fagyás, és egér között, ugyanis egy Microsoft-os egérrel nem fagynak a játékok! Csak ha A4Tech egér van bedugva. Jó, hogy felhoztad a témát, mert én eddig driver-inkompatibilitásra gyanakodtam, de lehet, hogy azért fagy, mert valaminek nem tetszik az 500 Hz-es USB?
Nem tudod, hogy lehetne visszaállítani az alapértéket, ha nem én, hanem a driver módosította?
Köszi előre is!MOD: (#46059) Core2duo6600:
Köszi. De ugye neked 965-ös chipsettel jött elő? Rákérdezek majd a lapom topikjában is, az a biztos...
Illetve nézz majd rá ennek a hsz-nek az elejére, hátha tudsz valamit javasolni.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
pete_21
üzenetére
Nekem alap beállításon is előjött.
A lap topikjában érdemes lenne rákérdezni.(#45895) RAiN91
Nem, létre kell hozzál a hard disken boot információkat, ha penről lehet bootolni, gondolom hdd ről is, googleval keresd ki.(#45893) hunfatal, (#45894) pete_21
Nálam alap beállításon is előjött, igaz nagy fogyasztású vga-m volt, elöbb 7900 gtx, majd 8800 gtx, elöbbi hbás volt, a 8800 as mára már meghalt, és a cég is eltünt akitől vettem

Pedig még garis lenne(#45902) Magique Dee
Itt bent a cégnél pont ezt csinálja / csinálta egy gép, Azon mondjuk vista van, de nem nagy különbség a 7 eshez képest. Egyetlen megoldás a reinstall volt.
(#45950) hunfatal
Core i5, WSUS ról töltve, vagy 40 perc, sata 2 hdd re. 64 bit, 4 gb ram.(#45961) adamssss
Kontakthiba...(#45983) Zsike87
Torrentezz le egy Win 7 es disket.
Bootolje be róla telepítsed fel, és a gép alján lévő koddal aktiváld.
Sosem értettem, hogy a laoptopokhoz mi a bánatért recovery disket adnak, és nem normális telepítőd.Ha garis a gép, akkor simán javítható, annyit kell tudni, hogy a gari a hw re vonatkozik, de általában a gyári állapot visszaállítása lehetséges, legtöbbször nem ezen szoktak szívozni.
A recovery CD ék megérik a pénzüket én is jártam már úgy, hogy kiírtam, majd elb***am a win -7 és nem lehetett visszaállítani, read error a dvd ről, elötte le is ellenőrizte, szerencsére a hdd én rajta volt, így vissza lehetett hozni.
De ha én üzemek be egy lapost, azzal kezdem, hogy összes partciió leszed, majd egy dvd ről az a válozat felrakása ami a laposhoz jár, majd aktiviálás a saját kóddal.(#45990) motorhead
Zárd be elötte.(#45991) cigam
HP esetében bárhol ugyanaz, a Tochiba is egy komoly cég a laposai igen drágák feltehetően ott is így van.(#45994) Zsike87
Nem kell másik, ha nem garis akkor is javítható , nem lehet nagy hibája, így látatlanban azt mondom hogy csak egy rendszer összeomlással van dolg, rosszabb esetben egy hard disk csere.(#45995) matthew95(2)
[Start] [Run] [Regedit]
Registry Key: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Class
Key Name: {4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318}
Value Data: [Delete All Value Data from UpperFilters and LowerFilters]
Note: Do not delete the Key or the Multi-String Values. Delete only the data values.
Exit Registry and Reboot(#46014) mumtaz
Nem lehet, hogy valami férged vagy wirnyákod van, vagy fut egy port scanner, és a router egyyszerűen így védekezik, hogy ne jusson ki ?
Én már jártam így, de nálam a router egyszerűen kikapcsolt. -
Steelmanus
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
Ertem. Csak azert kerdeztem, mert az en A4Tech X-710S egerem is mehetne 200 Hz-et, de hasznalok ExFAT-re formazott 8 Gb-os pendrivot fontos adatokkal, igy inkabb nem kiserletezek vele, regebben amikor az egeret megvettem anno meg XP alatt probalkoztam vele, de koszonom a linket es az infot, elteszem meg mas gepen jol johet.

-
Viktor77
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az első kettő csak mér, a leírás első részében lévő teszi úgymond próbaüzeművé a windowst, ami alatt lehet próbálkozni (aztán ha rendben találod amit változtattál, akkor véglegesítheted), a harmadik pedig maga ahol megadod hány hz-en szeretnéd használni az USB portjaidat. Én 500-ra tettem, mert az MX518 efölött hibázik (ezt olvastam). Viszont a módosítás minden USB portra hatással lesz, erre oda kell figyelni.
-
kutga
félisten
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha minden extra beállítást (hibernálás, rendszer visszaállítás, töredezettségmentesítés) kikapcsolok, mi az a minimális méret amire a Win7 telepítési mérete leszorítható?
A Win mellé csak pár progi menne, Office2003, böngésző, videó-zenelejátszó, vmi fájlmenedzser, az összes többi más partícióra.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Viktor77
üzenetére
A linkelt oldalrol melyik programot szedted le ill. hasznalod?
File Type: exe mouserate.exe (19.5 KB, 42423 views)
File Type: exe dimr.exe (100.0 KB, 34264 views)
File Type: zip hidusbf.zip (242.9 KB, 62142 views)(#46053) D@ni88[
Feltettem a Windows 7 SP1 N-t, feltenném az ati vga drivert, erre package faulire hibával elszáll. Nem is tudom lefuttatni az élményindexet.
Mivel N-es verziot hasznalsz, abban nincs Windows Media Player, az Elmenyindex futtatasakor pedig mediafajlok lejatszasaval is meri a rendszer teljesitmenyet:

Valoszinu hogy az ATI driver is azert nem telepul mert benne hagytad azokat a reszeket amiket a videofeldolgozas javitasara hasznalna a driver.
-
D@ni88
addikt
Hali, feltettem a Windows 7 SP1 N-t, feltenném az ati vga drivert, erre package faulire hibával elszáll. nem is tudom lefuttatni az élményindexet

Valaki?
-
-
Viktor77
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Így. Bár én Ultimate-en csináltam (64bit), de szerintem neked is menni fog.
-
albiosz
őstag
Üdv!
Arra lennék kíváncsi, hogy az időjárás minialkalmazás honnan nyeri az adatokat?
Előre is köszönettel!

-
ErosenZold
senior tag
válasz
ErosenZold
üzenetére
up
-
Winne
nagyúr
Marad ahogy van, inkább csinálok plusz helyet.

-
fatal`
titán
-
varsam
őstag
Na látom már sokaknál probléma a winsxs mappa, pont most vettem észre én is, és hát kiverte kicsit a biztosítékot. 12ezer mappa, 8GB-ot foglal. Ebből kb 6ezer mappa Amd64 néven szerepel. Ezeknek mi köze a gépemhez, mikor Intel procis (laptopom)? Jó lenne kicsit szanálni, mert a 30 gigás particióból 20 körül eszik csak a win és nem tudok többet adni neki. Jelenleg van 400MB szabad hely.
-
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Mennyire normális, hogy a win7 mappám 20 gigásra hízott? A "winsxs" mappám pld 10 gb egymagában.
-
ErosenZold
senior tag
64 bites Pro alatt hogyan lehet usb HZ "hack"-et elkövetni? 125-ről 500 ra akarom feltenni
-
gg72
veterán
Sziasztok!
Egy ismerősöm gépével van egy olyan gond, hogy CD/DVD íráskor iszonyúan belassul a rendszer, szinte nem reagál semmire, az írás mellett gyakorlatilag használhatatlan... A 64bites Win7 pár hónapja van fent, előtte XP-je volt, azzal nem jelentkezett ez a probléma. Intel ICH7 chipsetes az alaplap dula core-os Intel procival és 2GB RAM-mal. Külön van egy rendszervinyó és külön másik kettő adatoknak.
Szerintetek mi okozhatja a belassulást? (Amúgy az írás megy rendesen.) -
fatal`
titán
-
Egy elég érdekes problémába ütköztem, amikor megpróbáltam az asszony gépére Windows 7et telepíteni. Szépen bootol dvdről és miután elmakkolt egy darabig, rányomok az install gombra, erre belök egy képernyőt hogy CD/DVD illesztőprogram hiányzik és mutassam meg az útvonalat ahonnan telepítheti. Megnéztem, Samsung SD616os van a gépbe (habár a neten ahogy rákesek egy totál más dvd olvasóról van kép
), kerestem drivereket de semmi. Igazából már az érthetetlen számomra, hogy jut el installig a gép ha aztán kéri a drivert a dvd meghajtóhoz? Valaki tudja mitévő legyek? Egyébként ezelőtt már többször is telepítettem a gépépre win7et és eddig mindig működött, csak most volt egy alaplap + proci csere. -
mumtaz
senior tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Azért nem kábellel, mert a gépem máshol van, mint ahol a router. Ráadásul nem egy gép van, hanem három van szétszórva, +1 notebook. A router jól van beállítva, mert ahogyan írtam is, XP alatt semmi gond nincs.
geprombolo: Írtam is, hogy az energiagazdálkodási dolgok ki vannak kapcsolva (ahol lehetett), vagy max teljesítményre van állítva.
-
geprombolo
őstag
-
geprombolo
őstag
válasz
motorhead
üzenetére
Úgy tűnik, hogy nem. Teljesen elakad a gép leállítása, amíg nem erőszakolod rá a program leállításának kényszerítését? Van valahol egy beállítás, hogy meddig várjon a programok leállításának kényszerítésével. Legrosszabb esetben azt állítsd be egy-két másodpercre, így nem lesz szükség kézi beavatkozásra minden leállításnál.
Az okát viszont nem tudom.
-
Topanka
aktív tag
Még annyi, hogy win7 alatt szaggat is a TDU 2, és néha belassul.
Felraktam XP-re, ott minden tökéletes.
Lehet, hogy hiába van a kézikönyvében beírva, hogy a játék jó win7 alatt is, mégis van kompatibilitási gondja?
Lehet ezt orvosolni? -
válasz
mumtaz
üzenetére
Otthoni gépre miért nem lan-on kerszetül használod? Miért szivatod magad wifi kártyával?
Amúgy a router be van lőve, hogy mindíg kapcsolódva legyen? Jól van belőve a router? Gondolok itt olyanr,a hogy 1000 féle beállítást tudsz állítani rajta, hogy milyen kapcsolat legyen mint pl. ppoe + wifi meg ilyenek. -
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Igen, en sem talalom, raadasul most ratelelfonaltam, hogy minek is neki, a valaszt nem irom le mert olyan hulyeseget mondott. Remek a kovetkeztetesed mert nemhogy fejlesztoi programot hanem meg magat az OS-t is alig ismeri, jatszik es chat-el es ennyiben ki is merul a tudasa.
-
mumtaz
senior tag
Nem tudom, hogy volt-e már szó róla, illetve olvastam már pár helyen Windows 7 alatt jelentkező WiFi problémákról, de egyik sem volt hasonló az enyémhez.
A gép egy asztali gép, benne egy D-Link DWA-547 wifikártyával. Az a probléma, hogy ha rácsatlakozok a routerre, akkor csak egy darabig van internet, aztán egyszerűen megáll. A routerről nem csatlakozik le és webes felületen el is érem a router konfigját rendesen, ahol látszik, hogy a router fent van a neten, csak az én gépemig nem jut el. A csavar a dologban, hogy a másik gépemen - amin egyébként XP fut és más kártya van benne - semmi gond nincs. A problémás gépen sincs gond XP alatt ezzel a kártyával, csak Win 7 alatt. Egyébként ilyenkor az sem segít, ha letiltom a kártyát és újra engedélyezem, mert akkor sincs internet a gépemen. Érdekesség, ha a driver frissítésre nyomok és a Microsoftos drivert lecserélem eredeti D-Linkesre, akkor megint van internet, de megint csak egy darabig. Ha visszacserélem a drivert a Microsoftosra, akkor megint ugyanez. Ezen kívül csak akkor van megint internet - egy darabig - ha újraindítom a routert.A jelenséget kb. úgy kell elképzelni, mintha a router kapcsolódna le a netről, de nem, mert a gond a kártyával van. Pontosabban biztosan valami szoftveres gond a Windows 7-ben.
Tehát összegezve: Csak akkor van internet, ha valamin változtatok (driver csere oda, vagy vissza, illetve router újraindítás). Internet egyébként csak percekig van, aztán mindig bekövetkezik a szakadás.
Megpróbálkoztam direkt IP-t is beállítani, de az IP váltás után sincs semmi internet kapcsolat, ha az IP váltást akkor hajtom végre, amikor már eleve nincs kapcsolat.
Próbaképpen rácsatlakoztam egy, a közelemben lévő nyitott routerre, és akkor is ugyanaz történt, tehát nem a routerrel van a gond. A két router gyártója sem egyforma, mert az enyém egy Netgear WNR2000v2, az meg valami őskövület SMC.A kártyához már rengeteg drivert kipróbáltam. Mondhatni, az összeset. Gyári D-Link DWA-547 Win7 és Vista alá, valamint, amit a Win7 szedett le update-ről, Atheros 5008-hoz való drivert és még egy próbára a CommView for Wifi nevezetű programhoz mellékelt módosított drivert ehhez a kártyához.
A problémán az sem segít, ha újratelepítem a Windows 7-et. Energiagazdálkodást mindenhol kikapcsoltam, illetve legnagyobb teljesítményre kapcsoltam, hátha.
Mi okozhatja ezt?
Én már sík ideg vagyok miatta. -
Topanka
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Problémám van, segítség kellene.
Win7 64 alatt játszottam a Test Drive Unlimited 2-vel, de le tud fagyni, Reset-tel újraindítás, op. rend. kéri a normál üzemi indítást, bejelentkezés után parancsikonok balra rendeződnek az asztalon.
Rendkívűl idegesítő, főleg az, hogy valami nem stimmel a gépemmel.
De mi?
Bios beállítások, vagy win7 64-gyel?
Segítsetek, mit csináljak ilyenkor? -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Külön 4.5-ös net framework-öt nem fogsz felpakolni az ismerősöd gépére, azon egyszerű oknál fogva, mivel nem létezik 4.5-ös változat...
Esetleg még arra tudok gondolni, hogy pl Visual Studio SDK csomagot frissít magának és az lehet 4.5, de ez csak kósza gondolat/feltételezés, megerősíteni nem tudom. De ennek meg igencsak ellentmond az a tény, hogyha valaki VS programozó/fejlesztő, akkor nem lenne szüksége senkire, hogy feltelepítsen neki egy .net framework-öt...
UI: Jelenleg 4-es a hivatalosan elérhető változat, WU-ról is "csak" 2 biztonsági frissítés érkezik hozzá, de verzióváltás nincs...
-
Steelmanus
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azert van ra szuksegem mert egy ehhez nagyon hasonlo gep van nalam, valamikor en raktam ossze, es a tulaj azt mondja Neki szuksege van ra. En mondtam hogy jelenleg a W7 32 alatt boven eleg ami benne van 3.5, de neki kell a 4.0 meg a 4.5 is, ilyen sorrendben

Hat ha Neki kell akkor felrakom. A keresobe direkt ugy irtam be hogy .Net 4.5 de akkor ezt elrontottam mert rossz linket kaptam.
Mindenesetre koszonom a linket. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az nem .net framework, hanem Windows Installer 4.5...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amire Te gondolhatsz, az ez: Microsoft .NET-keretrendszer 4 (önálló telepítő)Csak kíváncsiságból kérdem, de miért van rá szükséged?

(Remélem nem valami apró utility miatt akarod felpakolni...) -
Steelmanus
addikt
Sziasztok!
Szeretnem letolteni a W7 32 bites OS-re a .Net 4.5-os verziojat, az MS hivatalos honlapjarol, csak azt nem tudom hogy melyiket a sok kozul.
Azt nem tudom hogy mit jelent a v2,v3,v4 tiszta AMD rendszerrol van szo latszik is az adatlapomon. Ha jol emlekszem a vx a telepito verzijat jelentette, de inkabb megkerdezem. -
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok
Segítsetek légyszi! Elfelejtettem, hogyan kell az asztalról eltüntetni a lomtár ikont.
ciki mi?
Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Napelem
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

-ben, Crysis2-ben, Portal2-ben, illetve talán régen a Bioshock 1-ben).![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hmmm... Attól néha Nekem is.