Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Ugyan nem a Win 7hez lenne kérdésem, de azért gondolom tudtok segíteni. Ha angol Office 2007em van, azt van lehetőség magyarítani?
-
LevJoy_
csendes tag
Sziasztok!
Napokban vettem egy Sony Vaio VPCEB3E1E tipusú notit. Win7 Home Premium volt rajta gyárilag. Gondoltam, jó lesz ez, legalább eredeti. Elkezdtem feltelepiteni a programokat amiket használok. Nem vagyok nagyigényű. Nem szoktam sok mindent csinálni a gépen, csak netezek, zenét hallgatok és filmet nézek. Virusirtóból AVG 2011-et tettem fel. Van fent egy ACD See Photo Manager 12, Cyber Link Power DVD 10, K-Lite Codec Pack (64bit) v4.0.0, Nero 9, Winamp, és egy Total commander. Tehát semmi extra.
A gondom az hogy eltűnik a tálca. Csak a start menü ikonja marad, más semmi és ha valamit miniatürizálok akkor az is eltünik. Csak a Flip3D funkcióval tudom előcsalogatni az ablakokat.:S
Másik gond az hogy hogy a tálcán lévő kis nyilacska ami a rejtett ikonokat tartalmazza nem mindig működik rendesen. A gond az hogy ha rákattintok a nyilacskára és felugrik a buborék amiben az ikonok vannak, az az egér ráhúzását megelőzően eltűnik, tehát időm sincs egy ikonra sem rákattintani. Konkrétan lehetetlen egyetlen rejtett ikonra kattintani mert mielőtt rákattintanék eltűnik a buborék.
Következő gondom hogy befrissitettem a windowst pár napja. Most arra gondoltam hogy az említett problémákat megoldja egy frissítés így a frissítések keresésére kattintottam. Egy ideig keresett, majd kidobott egy hibát miszerint nem tud ta megkeresni az új frissítéseket. Kódja 8007005. Nem tudom ez mit jelenthet.
Segitsetek lécci! Köszönöm! -
hossszú
őstag
A rendszerem betöltése megáll a windows indítása képernyőnél, csökkentett módban pedig a classpnp.sys fájlnál. Mi lehet a gond?
-
Jano156
tag
Sziasztok! az lenne a kérdésem hogy az imént próbálltam telepíteni a Zune-t életemben előszőr és azt írta ki h :
Can't find the media for installation package 'windows 7 portable device update'. it might be incomplete or corrupt.
Error code: 0x800700002nem tudjátok esetleg h ezt mivel lehetne megoldani? köszönöm szépen.
-
leroyclub
senior tag
Megoldható az hogy Win7 alatt telepitsek egy IE6-ost, ugy hogy a jelenlegi 8as is megmaradjon és ne gabajodjanak össze? A munkám miatt kellene, mert a céges szoftver csak 6os Exploler alatt müködik tökéletesen.
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Szpájki
tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Tegnap vettem egy HP g62 notebookot, előtelepített win7 home premiummal, a gond az lenne, hogy nem akar net lenni rajta. van itthon 5 gép xptől win7ultimateig mindegyiken azonnal van net, ezen nincs, adsl van nálunk, egy routerrel és 2 switchel(sokan használjuk...). ha bedugom a kábelt érzékeli a win7 is, a csatlakozó is világit/villog, kiprobáltam másik kábellel is...
tálcán mindig a kis sárga háromszög lesz, "Nem azonosított hálózat, megosztás"
Mit tegyek? Lehet a géppel van a baj?
köszi -
hoffman_
nagyúr
Sziasztok!
Épp most írom ki a Win7 Prof 64bit képet lemezre, és lassan nekiállok felpakolni. Azt szeretném kéredzni, hogy a kulcsok még nem jöttem meg a tisztaszoftvertől, tehát telepítésnél nem tudom beadni neki. Ezt, ha jól rémlik, akkor még legalább egy hónapig meg tudom tenni, igaz? Tehát ebből nem származik semmi hátrányom, gondolom. Sajnos relatíve sietős a dolog, mert az XP-m haldoklik, és gyakorlatilag nincs 3D-m, tehát muszáj az új rendszer.
Előre is köszönöm,
Ábel
-
butch3r
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát már nézegettem eleget advanced fület próbáltam állítani amit úgy gondoltam segíthet de nem túl sok sikerrel. egyszerűen vmiért ennél a két mappánál olyan mintha nem én lennék a tulaj/admin, de közben engem ír annak.
amúgy nem hiszem h vírus, nod32 fent van, napra kész. + 1-2 hónapja bekaptam vmit és lefuttattam egy antimalware-t is amit talált töröltem is, míg pl törölni mappával már régóta küzdök...
-
butch3r
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ja valamiért mást kerestem. én vagyok jelenlegi tulajdonosa a mappának.
-
butch3r
senior tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
melyik fül a jogosultásg átvétele?
permissions, auditing, owner, effective permissions? minden értem de egyiknéál se látom mivel tehetném ezt meg

woland_y2k: benne vagyok. nem most adtam hozzá már benne voltam. többi mappáimmal azt csinálok amit akarok ez a kettő szivat.(bele értve más megosztott mappákat is törlök stb nem gond)
-
Воланд
titán
válasz
butch3r
üzenetére
Az ismeretlen fiók a hálózati megosztás miatt van. Futtatásba írd be, hogy lusrmgr.msc, válaszd ki a saját felhasználónevedet és nézd meg, hogy a tagság fülnél bent van-e a homeusers mellett az rendszergazda csoport. Ha nincs akkor hozzáadás, beírod, hogy administrators, nyomsz egy névellenőrzést, ha helyes leokézod. Kép alapján mintha nem lennél rendszergazda, csak sima felhasználó, írja is, hogy nem rendelkezel rendszergazdai jogokkal.
WonderCSabo: Nekem is vannak megosztva mappáim és csak azoknál van ismeretlen fiók. Ami nincs megosztva, ott csak a szokásosak szerepelnek.
-
butch3r
senior tag
válasz
Воланд
üzenetére
az egyikben filmek voltak, már az a neve h törölni mert átnevezni hagyta másik meg lost s6 mappa

mind2ő meg volt osztva hálózaton, úgy hogy "mindenkinek" (shared, everyone) de már at írja h nincs megosztva, de nem is engedi teljes hozzáférést. mellékelt képen látszik a probléma egyszerűbb mint leírnom.
még találtam egy olayn érdekes részletet, ( törölni mappánál ez nem áll fenn!!) hogy a lost s6 mappánál amit törölni szeretnék szintén van 1 számora ismeretlen felhasználó akit nem tudok törölni mert hogy örököl jogokat (bár nem értem ha ő örökli mér tne törölhetném nem tőle öröklik...)
-
Воланд
titán
válasz
butch3r
üzenetére
Pontosan milyen mappák, mi a nevük és hol vannak? Lehet, hogy valami háttérben futó program hozza létre újra, kell a működéséhez, de lehet vírus is. Mappán jobb klikk --> tulajdonságok --> biztonság --> speciális --> engedélyek módosítása --> szerkesztés, ezen belül teljes hozzáférésen egy pipa.
-
butch3r
senior tag
sziasztok,
nekem egy olyan problémám volna hogy nem enegd a win 7 64bitem bizonyos mappákat törölni. ezek nem rendszer mappák, stb még csak nem is a rendszer vinyón vannak. 2 ilyen mappám van, egyiket engedi törölni, de nyomok egy frissítést már is újra létrehozza és ott van, míg másikat törölni sem engedi azzal a címszóval h adminisztrátori jogok kellenek hozzá. admin vagyok a saját gépemen...
ötlet mit tehetnék h töröljem?
köszönöm :r
-
Воланд
titán
válasz
Kolondrum
üzenetére
Miért eddig nem jelezte aktívnak? Ha tudod rendesen használni, akkor szvsz mindegy, hogy mit ír ki.
Megmondom őszintén, eddig nem figyeltem, hogy mit ír pendrive-nál a lemezkezelő, de most megnéztem és nálam is azt írja, hogy aktív, elsődleges partíció. Akkor ez már négy, szóval tuti jó nálad is. 
-
thomikaf1
tag
Hali!
Szerintetek mitől lehet az, hogy a windows nem ismeri fel a monitor felbontásokat? tehát pl: a képernyő beállításoknál nem tudom beállítani a max felbontás (1920*1080) csak a nvidia programjába tudok egy egyéni profilt csinálni és ott megadni. ezzel nem is lenne probléma, csak a játékoknál sem lehet beállítani ezt a felbontást.... :S a legfrissebb driver van fent. egy Zotac Geforce GTS 250es kátya teljesít a gépben...remélem tudtok segíteni... köszönöm előre is...
-
Воланд
titán
-
Pen-ről hogyan tudom levenni az elsődleges pari jelzőt? Próbálkoztam USB telepítéssel, az más hogy nem ment.
(#34144) bobsys! Amit írsz az már Xp alatt is szépen működött. Ez jó arra a "problémára" hogy kilépéskor pillanatokra előjön (minden gépen a házban) hogy várakozik valami host task-ra? Feleslegesen nem bántanám új 64bitesemet.
Más: a verziószám kiírás óra fölé működik win7 alatt is? Thx!
-
ddanger
aktív tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ok, utánanézek hogyan kell.
Thx.
-
Psychonaut
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Micsoda?

SZERK: Oké, felfogtam.
-
bobsys
veterán
Nem dob fel egy ablakot miutan elsotetult az asztal, hogy varni kell valamelyik programra?
Registrybe megprobalhatod letrehozni az alabbi kulscotHKEY_USERS\Default\Control Panel\Desktop alatt hozd letre az AutoEndTask (reg_sz) kulcsot es legyen az erteke 1
ezutan erdemes modositanod a WaitToKillAppTimeout erteket, ez mondja meg, hogy mennyit varjon a win mielott kilovi a be nem zarodo folyamatot (kuld egy kill signalt), az ertek az millisecundum tehat 1000=1 masodperc
Az utolso pedig a HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control alatt a WaitToKillServiceTimeout erteke szinten millisecundumban, ez szabalyozza, hogy mennyi ido alatt kell leallnia egy servicenek, alapbeallitasban 12 000 meglehet probalni ezt csokkenteni mondjuk 5000-re
-
ddanger
aktív tag
Hi!
Végigfutottam a topikot, találtam is ilyen kérdést, de nem kapott rá választ az illető.
Lenne nekem három partícióm. Elsőn Xp másodikon ubuntu, és a harmadikra tennék fel egy win 7-et, de valószínűnek tartom, hogy nem fogja tudni simán kezelni a win 7 bootmenu a három oprendszert, és a telepítés után gondjaim lesznek az elérésekkel.
Valaki csinált már ilyet, van tapasztalat? Tudtok nekem mondani esetlegesen felmerülő problémákat és rá megoldást?
üdv. ddanger
-
divot
veterán
Üdv!
Mielőtt nekem zuhannátok: végig nyálaztam, átnéztem, kerestem, de nem találtam.
Szóval:
Samsung N150-es T-mobile-os netbook és gyárilag telepített Win 7 starter. Ami nem bír leállni. Csak pörög-pörög a leállás, de semmi.
Megnéztem a futó folyamatok beállítását: mindegyiknél be van pippentve, hogy a win lelőheti. Rohadtul idegesítő.
Öklet?
-
_ak_
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
áhh, szvakat sem találok hirtelen. mindegy, ezt azért jó tudni. -
_ak_
addikt
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Ott a dobozos kerül annyiba mint nálunk az OEM? Vagy vmit nem értek. (HP-t néztem)
-
cigam
titán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Magyar verzió?
-
Inv1sus
addikt
Hellobello mindenki!
Szeretnék venni a "64bit Windows 7 Home Premium HUN OEM" változatot ebből a csodás rendszerből. Arra lennék kíváncsi, hogy hol lehet a legolcsóbban hozzájutni Szegeden vagy Kecskeméten, illetve webshopon keresztül. Privibe is jöhetnek válaszok

-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Ezzel a gonddal küzdök. Tudom hogy ez itt leginkább win7 totyik, de mivel ma felraktam xp-re a szkenner driverjét és ott hibátlanul működött, kénytelen vagyok azt feltételezni hogy a win7 szivat. Légyszi mondjatok valami használható ötleteket, fontos lenne hogy működjön a szkenner, és az is hogy ezért ne kelljen minden ilyen alkalommal xp-t indítanom. -
Megfogod, minden elindított programot kikapcsolsz, majd feladatkezelő, kinyomod az explorer.exe-t, majd ctrl+alt+del és feladatkezelő, új feladat és explorer.exe, beírod, majd ok, vagy enter. Hátha jó lesz.
Virágbolti win, vagy erkó?
Nekem mondjuk sokáig maga a magyar op. rendszer csinálta ezt, és nem tudom miért. Mármint az explorer exe leáll hülyeség. Ez még xp alatt volt. Mikor angol xp-t szereztem ez a tünet eltűnt örökre. -
Troy.
addikt
Miért van az hogy egyik felügyeleti eszközt sem tudom elindítani?Néha ha rákattintok akkor azt írja, hogy a Windows intéző leáll - A windows intéző újraindul. Ha jól sejtem akkor az explorer.exe áll le, indul újra. Ötlet?
-
Matt-OPT
aktív tag
#34069-re valaki?
-
Heffi
őstag
válasz
dudasj
üzenetére
Máshol lesz a gond, mert ugyanerre a hardverre ugyanezt a telepítőt már töbször használtam. Működött rendesen. Biztos vagyok benn, ha beledobnék egy másik vinyót, simán fel tudnám telepíteni arra. Mivel azomban egy kicsit idegbeteg
vagyok, inkább ezt a szabadesés érzékelős HDD-t hagynám a gépben. Most próbálkozok valami mélyebb törléssel a lemezen, aztán majd meglátjuk. -
dudasj
tag
Én win telepítés közben nyomok egy shift+F10-et, a feljövő parancssorba beírom a taskmgr -t, itt tallózással kiválasztom az eszközkezelőt (Windows\system32\devmgmt.msc) és itt ha látok olyan eszközt amit a windows telepítő nem tud alapból felrakni (Bluetooth driverrel, daemon tools scsi meghajtójával és ilyesmikkel szokott ilyen gondom lenni) akkor törlöm őket vagy felinstallálom innen őket, és a telepítő újbóli futtatásakor már így a Win se akad el bennük.
-
Heffi
őstag
Telepítő lemezt használtam. Először csak addig futtatam, míg a partíciókat megcsináltam és kiléptem a telepítőből. Feltettem az XP-t az egyik partícióra, majd újra indítottam a 7es telepítőjét és elkezdtem a telepítést a neki szánt partícióra. fájlok másolása, kibontása, frissítések alkalmazása megtörténik, újraindul és akkor jelentkezik a korábban leírt probléma.
-
Воланд
titán
Akkor töröld le a rendszergazdai fiók alól az officet. Általános fióknál setup.exe-n jobb klikk, futtatás rendszergazdaként (itt, ha van beállítva, akkor kérni fogja a rendszergazda jelszavát) és így telepítsd. Jah, rendszergazdai fiókból jelentkezz ki, ne felhasználóváltással lépj át a másik fiókba.
Heffi: Eredeti, vagy robin hood edition a w7?
-
Heffi
őstag
Ja igen, azt tanácsolja, hogy használjak telepítőlemezt és a javítási funkciót. Ezt meg is próbáltam, de azt írja ki, hogy " A rendszer-helyreállítási beállításoknak ez a verziója nem kompatibilis a windows javítani próbált veztiójával" Ez elég vicces, hisz még be sem fejeződött a telepítés, de a kismanók elvarázsolták a telepítőlemezt.
-
Heffi
őstag
Sziasztok!
A mai nap az nem az én napom, az már biztos.
A laptomon neteztem és kerestem egy progit a telefonomhoz. Azt hittem megtaláltam, de valami brutális vírust telepítettem a gépemre 2 mp alatt. Amikor előugrott egy ablak, hogy fenyegetéseket talál a gépemen..., a vírusírtó és a műveletközpont "x"-elve, rendszervisszaállítás hazavágva, tudtam hogy baj van. Szerencse, hogy az xp ott volt egy másik partíción, gyorsan átmentettem a lényeges dolgokat egy mobilrackre és format C. A win 7 nem települ fel erre a partícióra. Ezek után töröltem az öszes partíciót és újakat hoztam létre a win7 telepítővel. Az XP-t fel tudtam tenni, de a 7-st csak félig, azaz amikor telepítés közben újraindul, már nem tud betölteni.
Az a hibaüzenet, hogy " nemrég bekövetkezett hardver vagy szoftverváltozás lehet..."
" a win nem töltődött be, mert hiányzik vagy sérült egy kritikus rendszer-illesztőprogram"Fájl: windows\system32\drivers\wdf01000.sys
Állapot:0xc00000e9A HDD topikban kértem segítséget olyan program után kutatva, ami "valósan " letörli a vinyót, mert szerintem a sima formatot meg a partició törlést valahogy túlélte az a szemét vírus.
Esetleg ötlete valakinek, hogy újra telepíthető legyen a 7-s a HDD-re?
-
Воланд
titán
válasz
Воланд
üzenetére
Egyet kihagytam: futtatásba gpedit.msc azon belül Felhasználó konfigurációja --> Felügyeleti sablonok. Itt pl le lehet tiltani a vezérlőpultot, meg hasonló dolgok.
_ak_: Nincs mit. Office? Nem vagyok benne biztos, de szerintem mindegyik felhasználónak külön kell telepíteni. Ugye alapból belerakja a dokumentumokba, hogy melyik felhasználó hozta létre és ez szerintem nem működik, úgy, hogy ha csak egy felhasználónak telepíted.
-
Воланд
titán
Bármelyik mappán jobb egérgomb, tulajdonságok, azon belül biztonság fül. És innentől jó szórakozást.
Ez a rész ami korántsem egyszerű a w7 (mondjuk más ms oprendszernél sem az) alatt. Ha itt mindent megfelelően beállítasz nem kell vírusirtó a gépre (ne kérdezd hogyan, eddig én sem jöttem rá a pontos beállításokra), mert idegen alkalmazások képtelenek lesznek fájlokat létrehozni/törölni/módosítani. Nagyon röviden: biztonság fülön belül --> Speciális --> Engedélyek módosítása --> ezen belül Felhasználók kiválasztása, majd Szerkesztés és ezen belül vannak a lényeges beállítási lehetőségek.Szerk.: Jah még egy, több lehetőség: futtatásba secpol.msc, Helyi házirend --> Felhasználói jogok kiosztása.
-
_ak_
addikt
Sziasztok!
Szeretnék Office 2007-et telepíteni egy gépre, ahol 3 felhasználó van, egy admin, kettő általános jogú. Én naivan azt hittem, h ha az admin fiókból feltelepítem, akkor onnantól a másik két fiókból is használható lesz, de nem így van.
Szépen kiírta, h nem ehhez a felhasználóhoz lett telepítve és vmi olyasmi, h futtassam le itt is a telepítőt. Meg is próbáltam, de a szokásos javítás törlés, meg talán a hozzáadás volt. Kipróbáltam a javítást, de nem h nem lett jobb ettől, most még az admin fiókból megnyitva is a fenti szöveg fogad. van ennek vmi trükkje vagy elsiklottam egy nyilvánvaló dolog felett, netán nem is lehet így megcsinálni mindhárom fiókra?Ill, hol állítható, h pl az adott vagy az általános jogú fiókban mit lehet csinálni és mit nem?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Az a problémám,hogy raktam a gépbe egy másik vinyót,enyhén bad sector-os,és azóta a minialkalmazásaim eltűntek.Tehát az asztalra ki lehet rakni,de van amelyik nem látszik,és van amelyiken csak színes vonalak vannak.Mi lehet a probléma?A Win másik vinyón van,az hibátlan.
-
válasz
csaboo
üzenetére
Hát lehet kimozgolódott a helyéről, hogy rászkódott, egy vga ki-berakást azért megpróbálnék, meg minden kábelt ellenőrizni, hogy jól passzolnak-e.
(#34100) Blazkowicz:Ezekért felesleges vissza raknod, ha a 7 jól fut a gépen. Ezek olyan dolgok, hogy megszokod a végén meg nem is veszed észre.. De te tudod.
Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. most a 'vista mbr update' kell neki v mi ugyanabban a szöveg kőrnyezetben 0x80070002 hibakóddal. én nem tom mi folyik itt.
Nem volt engedélyezve, de be volt állítva egy A meghajtó. Azt kiszedtem, remélem minden ok lesz a rendszerrel. Köszönöm a válaszodat

Megmondom őszintén, eddig nem figyeltem, hogy mit ír pendrive-nál a lemezkezelő, de most megnéztem és nálam is azt írja, hogy aktív, elsődleges partíció. Akkor ez már négy, szóval tuti jó nálad is.
áhh, szvakat sem találok hirtelen. mindegy, ezt azért jó tudni.