Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
Aktív témák
-
Doblós
aktív tag
válasz
Morden24
üzenetére
Rendben van,értelek,nekem sem az illegális szoftverek használata az elsődleges szempont.Meg sajnos van más fontossági sorrend is,nem az op. az első,de gondolom ezzel nem vagyok egyedül.Na,de a lényeg,nem veszekedni és kötekedni jöttem ide,hanem csak tanácsot és segítséget kérni.
-
Doblós
aktív tag
B.U.É.K
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy nem tudtok-e esetleg olyan Explorer 8-at,ami Win7-el működik?Jelenleg Mozillám van,de elég sz@r.Explorer 9 is van,az nem jön be,és hiába állítom vissza Explore 8,vagy Explorer 7 üzemmódra,nem történik semmi.
Köszi a helpeket -
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám,hogy nem müködnek a minialkalmazások.Ha kiteszem őket az asztalra,csak fekete kockák vannak,színes csíkok.Viszont a daemon tools gadget-e működik.Mi lehet a baj?Ja,ha másik fiókkal jelentkezek be(guest),ott minden mini működik.Ötlet?
-
Doblós
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni.
Az a problémám,hogy raktam a gépbe egy másik vinyót,enyhén bad sector-os,és azóta a minialkalmazásaim eltűntek.Tehát az asztalra ki lehet rakni,de van amelyik nem látszik,és van amelyiken csak színes vonalak vannak.Mi lehet a probléma?A Win másik vinyón van,az hibátlan.
Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Horgász topik
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Asus: a mobilpiacról ki, a tabletpiacra be
- További aktív témák...
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- Samsung Galaxy S26 Ultra - White - 512GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - 3 Év Jótállás
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest