Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Aktív témák
-
válasz
Estebanito
üzenetére
Próbáld meg lemezről frissíteni a windows fájlokat, hátha rendbe jön tőle.
-
bobsys
veterán
válasz
Estebanito
üzenetére
Dobozosan, oemkent vagy geppel egyutt vetted a windowst?
-
válasz
Estebanito
üzenetére
Csinálj egy visszaállítst arra az időpontra amikor még működött.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Estebanito
üzenetére
Ha kiüríted a sidebart, kilövöd-újraindítod, és ezután újra kipakolod, az sem hoz eredményt?
Egyébként a gépeden egyedi téma, desktop eszköz (dock vagy akármi) nincsen esetleg?Ha ezek negatívok, akkor el kéne filózni, hogy mióta rossz, mit telepítettél/cseréltél/frissítettél. Egyébként ezek gyári vagy 3rd party gadgetek?
-
Morden24
nagyúr
válasz
Estebanito
üzenetére
Keresd meg a processek között a sidebar.exe-t, lődd ki, majd indítsd el újra.
-
MaUser
addikt
Az OEM licence magáncélra történő vásárlásának megszűntetése miatt (bővebben [itt]) megrendeltem Morden24 javaslatára az amazon.co.uk-ról a dobozos home premiumot, ami legnagyobb meglepetésemre a rendelés után három nappal meg is érkezett normál postával. Csak ajánlani tudom ezen beszerzési módot.
-
Estebanito
csendes tag
Na figyu...az van hogy win7em van és a minialkalmazásaim bekrepáltak...pl az óra helyén egy nagy fekete kocka van 2 mutatóval
nem találkozott valaki már ilyennel??o.o -
Gorneck
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nincs feltett kérdés...legalábbis ezzel a userrel...

Azt nem is neked szántam...csak úgy általánosságban írtam...
-
válasz
Morden24
üzenetére
Jaja volt olyan is, nem is tagadás.
Do volt olyan hogy csak véletlenül beléptünkl egy gépre és már a rendszernek ámen volt.
Hát maár akkor majd az avírával teszek próbát.Amúgy ahogy hackeeeee is írja, pl a catalystokat lementem általába egy mappába.
És ott igen csak megzuhan a rendszer. A 2 mag maxon pörög meg vagy + 200 mega ram csak úgy eltűnik, mert az mse szkennelget. Ilyet pl nem csinált a nod. Ott vagy gyorsabban dolgozik, vagy nem nézi. De szerintem nézi, mert ha olyan fájl volt, ami tényleg vírusos volt, azt egyből kiszúrta.(#32076) Gorneck23: Minden nap nem, csak pl neten keresek progikat, vagy újabb ingyenes változatot pl cd burnerhez, vagy csak belépek a képek mappába és hallom hogy a vinyó darál, bár az akkor is darál mikor mse nélkül lépek be oda, da ha az mse fent van, akkor még a 2 magot is full leterheli.
Nekem ez érdekes, jól van szkenneljen, de azért ne úgy hogy a 2 mag maxon pörögjön...
Na mindegy bennem van a hiba, de megint uninstall lett a vége, úgy hogy én maradok defendernél szerintem egyenlőre. Az avirát meg kipróbálom majd, most mára elég volt a vírusírtóból.
Bár ahhoz képest hogy sokan használnak vírusírtót és mégis bejön nekik, nekem meg nincs már vagy 2 hónapja és semmi, azért érdekes.

-
válasz
Estebanito
üzenetére
Hali!
Ööö, mégis miben?

Szerencsés lenne, ha ilyenkor belinkelnéd, a korábban felvetett kérdésedet...Gorneck23
"Ha meg cpuz és társairól van szó...akkor én nem keresgélek kattintgatok, hanem írok a szörcsbe...
"
Biztos igazad van, bár nem világos, hogy ezt miért nekem írtad...
Fire.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Estebanito
üzenetére
Miben is?

-
Estebanito
csendes tag
Valaki nem tud segiteni

? -
Gorneck
legenda
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Nem kell hozzá még akkora se...elég 5-6 pár megás install is...pl nálam foobar, ccleaner, 7zip, mpc-hc, filehippo...általában az exe-kel tököl...mással nincs gond...dehát ezeket se napi szinten kell nézegetni...
Ha meg cpuz és társairól van szó...akkor én nem keresgélek kattintgatok, hanem írok a szörcsbe...

-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hát ki lehet próbálni másik antivirt, hátha az adott konfigon, adott felhasználói szokások mellett máshogy vitatkozik, de minden védelemnek a folyamatos aktivitás a lényege (tehát a változásokat is regisztrálnia kell, azaz minimum az scannelésre kerül, hogy beállt-e változás az adott fileban).
Ezért ajánlottam az Avirát, azzal van személyes tapasztalatom, tudom, hogy jó és nem erőforráspazarló, és így merem ajánlani
-
válasz
Morden24
üzenetére
Hali!
Arról van szó, hogy a kergetők valós idejű védelme azonnal megvizsgálja a könyvtár tartalmát, amint belelépsz, navigálsz köztük. Ha ott pl telepítőfájlok "sokasodnak" és akad köztük több száz megás is, akkor bizony az alkalmazásikonok lassan jelennek meg a listában, mert a kergető vizsgálja őket. Ha ehhez még szigorú beállítás is párosul a kergető részéről (magas heurisztika, tömörítettek teljes átvizsgálása, stb), akkor ez fájlonként akár több másodpercet is igénybe vehet...
Sub-ZeRo
De szép is volt, amikor még C64-es partikra jártunk, ott nem vitt vírust haza az ember...
Fire.
-
Gorneck
legenda
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Csinálja...a béta is...ez azé jó, mert ha mindig belépkedsz, akkor újra csekkol mindent...ergo ha ott van vmi fertőzött elem és már ismeri, akkor fel fogja ismerni...én így szoktam tesztelni a vírus mintáimat...nem kell scan sem...
Miket indítasz napi szinten ami miatt ez zavaró?
-
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Tartok tőle, azon a LAN partyn nem azért szedtél össze miljom vírust, mert átsunnyogtak a crosskábelen, hanem mert a nagy másolgatások és indítgatások során valaki elfelejtett szólni, hogy nem a legbiztosabb forrásból származnak a stuffok. Na persze nem gyanúsítgatok, csak hangosan gondolkodom

Tudod jól, hogy az ilyesmitől csak az OFF gomb véd meg. Avira teljesen okés, jó víruskereső, és mellesleg ingyenes. -
válasz
Morden24
üzenetére
Hát úgty állandóan hogy ha belépek oda, ahol sok exe fájl van, akkor várni kell, mire az ikonok megjönnek. Meg a vinyónak olyan hangja van mint egy traktornak.

Hát nem tudom, hogy még béta és valamivel össze veszne nálam valamivel.
Most teszek még egy próbát és belövöm, hátha nem csinálja ezt az ellenörzést állandóan.Avirát régebben használtam még xp alatt, de az sem jött be. Már mint gyors volt, de egy lan partin annyi vírust összeszedtem hogy full nullára kellett legyalulnom az összes vinyót.
Onnantól nem nagyon nézem jó szemmel az avírát. De lehet hogy most már sokkal jobb. -
Alex123
senior tag
bobsys: elolvasom, köszi
Fire/SOUL/CD: megnézem, köszönöm... a Comodo nekem is szimpatikus...
Morden24: Ok, köszi
- Alex -
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Tehát akkor összességében érdemesebb formázni, és tiszta telepítést csinálni, értem...

-
válasz
hackeeeee
üzenetére
Hali!
XP-ről nem lehet közvetlenül Upgrade-elni W7-re.
A programjaid mind elvesznek, azaz újra kell mindenképp telepíteni őket, illetve még a W7 telepítése előtt az Easy Transferrel is kell "bohóckodni"...Szerk
Volt egy használható leírás, sikerült megtalálni: [link]Fire.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Állandóan ellenőriz?
Hm...
Settings-ben ki kell venni a scheduled scan-t, és akkor on demand módon tudod használni.
Nálam igazából semmi baja az Emese2-nek, fent van a legelső beta verzió óta. Konkrétan mondanám, hogy gyorsabb a scannelés, Emese1-nél azért rendesen tudott szüttyögni.Ettől függetlenül még beta, szóval nem kizárható, hogy ezzel-azzal összeveszik, de amiket leírsz, fura. Mondjuk ha nem lassítja a géped, akkor nem értelek.
Egyébként meg Avira. McAffee tudtommal fizetős, én ezért nem adnék egy petákot sem, vírusirtót lopni meg továbbra is Darwin-díjas dolog. Ha MSE2 nem okés, akkor próbáld az Avirát.
-
Morden24
nagyúr
válasz
hackeeeee
üzenetére
Nem feltétlenül, sőt.
Az első projekt, hogy meg kell nézni, az adott appok XP-s illetve Win7-es verziószáma egyezik-e.
Második probléma, hogy XP-n máshol vannak eltárolva a programok beállításai, mint Win7-en.Egyébként a kompatibilitás ellenőrző izé a telepítés kezdetén ki fogja dobni, hogy melyik appokra haragszik - én utoljára beta szakaszban próbáltam ezt a migrálós dolgot, de nem mondanám, hogy flawless eredményt hozott: néhány program megzakkant, nem indult el, uninstallálhatatlanná vált.
Én azt mondom, hogy hardverhez kapcsolódó appok, védelmi szoftverek mindenképpen kerüljenek törlésre, codec pack-ek, beágyazódó marhaságok szintén.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Kérdés, ha netbook-on az XP-t frissíteném win7-re, akkor az xp-n telepített programok mind megmaradnak, vagy ez hogy mint működik?
-
bobsys
veterán
válasz
PowerBuldog
üzenetére
xpn belul add ki a netstat -a parancsot es nezd meg, hogy a 3389es port nyitva van-e
ilyesmit keressTCP x.y.z.v:3389 gepnev:0 LISTENING
Egy kicsit durvabb modszer, hogy elinditod es mikor bezarod a virtual xp abalakat akkor a force shut downt valasztod. Ezek utan bekapcsolod ujra es akar meg mukodni is mukodhet.
-
Valakinek volt már olyan problémája, hogy youtube nézése közben 2-őt visszalépett gyorsan, de az ie8 megállt, hangot adott de úgy megállt a rendszer hogy a reset segített neki csak? Tegnap megjátszotta ezt velem a gép és én az ie-re gyanakszom, mert utána 2 resi kellett még neki, meg 2 ie temp törlés hogy helyre jöjjön.

Eddig ilyet nem csinált. Bár lehet hogy a flash kavart be neki, azért állt meg a rendszer. Már múltkor is kaptam egy üzit, meg a böngésző is kihalt elég keményen, hogy a flash okozott egy kis gumbancot. Valaki találkozott ilyennel?Más: Valaki mondja már meg hogy az én gépem egy sz@r, vagy az mse 2 béte egy hagy ne mondjam mi... Tegnap feltettem és annyira tekerte a vinyót, meg a programoknál az ikonok, (mint pl catalistnél a piros eltünt), tudom, akkor ellenőriz, hogy vírus stb. Ezt nem lehetne valahogy megoldani, hogy ne ellenőrizze állandóan? Nem mondom hogy lassul tőle a gép, de pl nod ilyet nem csinált soha. Ott egyből volt ikonoknak képük meg minden.Kicsit idegesítő a dolog.
A mem használatot nem is mondom.
Pedig bíztem benne, hogy majd az mse 2 jobb lesz, de ha ilyen marad, akkor maradok defendernél csak oszt csók.
Esetleg ha valaki tudna ajánlanai csak vírusírtót, azt megköszönném. AVG, Nod32, MSE2 eddig kilőve. Valakinek még egyéb ötlet?
Köszi -
PowerBuldog
veterán
Hali!
A Windows XP mode azt írja restore-nál, hogy : "Could not enable integration features"
Ezelőtt minden gond nélkül használtam, aztán egyszer csak ezt dobta. Van valakinek valami ötlete, hogy mit csináljak vele?
-
betonfelhő
tag
Dupla, bocs.
-
betonfelhő
tag
Eddig minden Win7-es problémámra találtam megoldást.
Néha elfelejtődtek ablak méretek, pozíciók és beállítások. A desktopiconfix egy apró prog ami orvosolja ezt, és az ikonpozíciókat is menti.
A win update pedig a barátom. És nem érdemes kikapcsolni. Turkálok a rendszerben (de nem gányolok össze semmit), telepítek, törlök. Eddig egy kék halálom volt, amikor kimozdtítottam a vga kártyát. Semmi probléma OS szinten. -
válasz
Alex123
üzenetére
Hali!
Csak akkor, ha az internet "sötét oldalain" is megfordulsz, ilyenkor viszont olyan tűzfal javasolt, amely fel van "turbózva" proaktív (megelőző) védelmi funkciókkal.
Itt a különböző termékek proaktív védelmét tesztelik
Amint látod ingyenes alternatívák is vannak és nem csak önálló tűzfalakat tesztelik proaktív szempontból. Ez utóbbi azért fontos, mert a tűzfalak manapság már nem a hagyományos értelembe vett tűzfalak, a W7 tűzfalai is tudja azt, amit egy tűzfalnak alapban tudnia kell, csak a megelőző funkciókkal kibővített termékeket is hajlamosak tűzfalaknak nevezni, de igazából azok többek egy sima tűzfalnál...Fire.
UI: Ha ilyen falra váltasz, akkor általánosságban elmondható, hogy több kérdéssel fog "zaklatni" a fal, szóval nem lesz olyan "csendes", mint a W7 beépítettje...
-
Alex123
senior tag
Kétszer küldte el....
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Érdemes lecserélni a Win7 beépített tűzfalát vagy "elegendő"?
Ha csere, akkor pontosan mire, melyik típusra?
(64 bites Win7)- Alex -
-
törölt tag
válasz
bobsys
üzenetére
JUTESZEMBE (Ideteszem be):
ITTENVAN egy programocska a WIN hibaüzenetek értelmezésére !!
hátha hasznoslesz !!
-
-
Morden24
nagyúr
Milyen játékokról van szó?
A Windows 7 milyen? Eredeti, módosítatlan, vagy valami akármilyen kretén nevével fémjelzett warezverzió?Legfrissebb directx-update a Microsoft oldaláról telepítve lett? Driverek telepítve lettek? Windows Update-ről a frissítéseket telepítetted? Windows Experience Indexet lefuttattad?
-
Kzo
tag
Sziasztok,
olyan problémám van ,hogy most tettem fel egy win7-et a gépre és egyszerűen a játékok indításánál folyamatosan azt írja ,hogy vmi hiba és pont mielőtt elindulna kilép..
mi lehet a baj ?? -
polonic
félisten
válasz
Zenador
üzenetére
Te nem látod, hogy az egész tálca egy gyorsindító sáv? Ugyanaz szinte mint régen, csak kibővített funkciói vannak.
Az meg szerinted a windows hibája, ha meghekkeled, hogy legyen régi vacak gyorsindító rész és nem működik. . . Meg milyen patchet akarsz erre a hekkelésre?
-
Laccoss
addikt
válasz
Zenador
üzenetére
Ha elolvastál volna egyetlen egy cikket is a win7ről tudhatnád, hogy a gyorsindítást kiszedték a win7ből. Helyette van ikonrögzítés, ami hasonló, de mégsem. Próbálj rögzíteni pár ikont a superbar-ra, és kipróbálni hogy milyen. Enterprise-t meg hanyagold.
Még annyit hogy ha eszköztárba raksz linkeket, és azt elhelyezed a start menü mellé, olyan lesz mint a gyorsindítás menü, és nem is fog eltűnni.
-
Zenador
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete raktam fel a Windows 7-et, de eddig csak szívtam vele. Az Etnerprise verziót raktam fel. Nem tudom, hogy a többi verzió milyen, de az Enterprise elég macerás.
Win XP alatt mindig használtam a gyorsindítás eszköztárat. Nagyon mellbe vágott, hogy alapból nincs ilyen a hiper-szuper Windows 7 alatt. Nagy nehezen rájöttem, hogyan kell visszaállítani a gyorsindítást, szóval örültem, hogy legalább A Windwos 7 ezen hülyeségét ki tudtam javítani.
Aztán jött a döbbenet, kb. 5-6 újraindítás után egyszerűen ELTŰNIK a gyorsindító eszköztár!!!!
Mi ez? Ennyire gagyi a Microsoft? Frissítettem megint az oprendszert, hátha már valamelyik patch ezt is kijavítja, de hiába. Újra és újra eltűnik a gyorsindítás.
Nagyon unalmas dolog állandóan újra beállítani...
Valaki rájött már, hogy mitől tűnik el a gyorsindítás! Mit kell beállítani, hogy ÁLLANDÓAN ott maradjon, úgy mint a Windows XP-ben?
Előre is köszönöm a segítségeteket!
-
Morden24
nagyúr
válasz
Chesterfield
üzenetére
Nem, nem úgy van.
Úgy van, hogy 4 gigát összesen, tehát fizikai memória, vram, cache-ek stb.
Amire te gondolsz, az szerintem az, hogy egy applikációnak 32biten max 2Gb memóriát oszt a Windows, de ez 3Gb fizikai ram mellett neked nem is lesz gond.
Ergo éppen használhatsz 64-es rendszert, csak merőben felesleges lesz a gép jelenlegi erőforrásaival. Persze ha tervezel rambővítést, akkor változhat a helyzet.(#32027) Fire/SOUL/CD:Érdekes...
-
Chesterfield
őstag
Linuxot adtak hozzá alapból.
Nem úgy van hogy a 32 bites rendszer csak 2 gigáig kezeli? Azért akartam 64-est... -
válasz
Chesterfield
üzenetére
Hali!
Egy W7 Home Premium x86 is tökéletesen megfelelhet, nem indokolja semmi az x64-et.
Morden24
Én eddig érdekes módon csak Linux-al telepített változattal találkoztam...Fire.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Chesterfield
üzenetére
Kérdés: miért gondolkodsz 64 bitesben? Egyébként meg miért nem jó, amit adtak hozzá? Tudtommal a Dell 32 bites Home Premiummal szállítja ezt a modellt.
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
vettem egy új notebookot:
DELL NB Vostro 1015 15,6" WXGA, Core 2 Duo T6570 2.1GHz, 3GB 800MHz DDR2, 500GB, DVD-RW, Intel GMA4500MHDA kérdés az, hogy mehet-e rá 64bites win7 vagy inkább 32-es?
köszönöm -
symr
csendes tag
válasz
Morden24
üzenetére
De a raid vinyok egyik fele rossz csak, ami le van választva ezért, degrade a status-a. Ez le is van huzva. (fizikailag) és a system vinyo 2 primary particióján van a 2 windows ha ezzel gond lenne akkor nem értem miért menne 32-n és miért nem 64-en, eléggé konzekvensen jön a hiba.
Szeretnék már nagyon rájönni mi okozza ezt, mert unom az ide oda bootolgatást, de lehet célravezetőbb kidobni az egészet és venni egy másikat....
na jó ez csak vicc volt... -
Morden24
nagyúr
Hát ha a rendszer vinyóddal gond van, akkor ennyit erről.
Egyébként meg használj normális médialejátszót. A WMP remek, de ha valami miatt bajod van vele, akkor használj VLC-t, és codec pack sem kell.
Ha MPC-vel szarok az mkv-k, akkor az az MPC baja, és nem Win7 téma.A játékokra meg annyit, hogy lehetőleg lopd le a játék legújabb patch-eit is.
-
symr
csendes tag
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Az az érdekes hogy a codec pack-os probléma ritkábban fordul elő, és MP Classical jön elő ha azt a filmet ami így szaggat WMP-be nyitom meg nincs gond. A párhuzamot csak azért vontam le mert a hang és kép szaggatása nagyon hasonló a játékokban észlelt szaggatáshoz. Nehéz ezt így leírni de a sistergés, nyekegés ugyanolyan.
Játékokkal meg igen egy része "kipróbálásra" van leszedve viszont az online game-k előfizetésesek tehát megvettem őket, mégis jelentkezik a probléma.Ui:
Vinyok: a rendszer vinyommal tudom gond van egy raid0-as 2*320Gb ami most degrade-ben megy mert az egyikkel gond van, de ugyanezen a vinyon van mind a kettő Win7 32/64
egyéb vinyok meg 1T WD + 1T Samsung + 2*500Gb WD -
-
Gorneck
legenda
válasz
12-es csaj
üzenetére
Ilyet már csinált nálam is 1-2 eszköz...hogy a megszokott csatiba nem működött jól és a másikba hibátlan volt...de miért nemtom...
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
12-es csaj
üzenetére
Vagy a töredezettségmentesítő vagy a superfetch dolgozik ilyenkor.
-
Gorneck
legenda
válasz
12-es csaj
üzenetére
Pedig elég esélyes a defrag megy...
Másik USB csatira átteszed?
-
12-es csaj
senior tag
válasz
Gorneck
üzenetére
Azt próbáltam párszor csinálni, hogy gyorsan megnéztem, melyik folyamat használja a procit. De addigra mindig abbamaradt a vinyó kerregése. Amúgy magát a CPU-t az svchost.exe használta. Mindegy, ezt a kérdést a magam részéről megválaszoltnak tekintem.

Másik kérdésemre tud valaki valamit?
-
symr
csendes tag
Sziasztok!
Nem találtam jobb topikot a problémám felvázolásához, de segítségeteket szeretném kérni.
A következő problémám van: van egy Core2-es gépem 4Gb ram-mal 2 videókártyával (GTS250,8400GS) 3 monitorral, és 2 oprendszer Win7 32/64.
A probléma az hogy vannak játékok, mik hibátlanul futnak 64-esen, vannak amik szaggatnak, de ezek hibátlanul futnak 32-esen és vannak amik mindkettőn crashelnek, de csak néha mondjuk óránként 1x, de általában sikeresen helyreállítja a windows a drivert.
Nem hiszem hogy DX9/10 probléma lenne mert vegyesek a játékok, de hátha vmi technológiai probléma áll elő, és tudja vki mi a megoldás. Annyi még hogy mindkét oprendszeren mindig a legfrissebb Nvidia driver van/volt fent.
Azt nem tudom eldönteni hogy a 2 videókártya miatt jön-e a probléma, mert kb egy időben lett 64-es win a 2 kártyával, előtte viszont nem volt ilyen problémán.
Talán idetartozhat az is hogy vannak HD filmek (mkv) amik szaggatnak 64-en, de 32-n nem. Mindkettőn ua Klite van fent.pl.: Win32/64 jól megy: EVE, Wow, Star Wars - the force unleashed 2, The witcher, Alpha Protocol,
pl.: Win32 jól megy 64en szaggat hang és kép is: LOTRO, Gothic4, Assasin II
pl.: Crashelnek mindkettőn: Risen, Starcraft II,Előre is köszönöm a segítséget.
-
Gorneck
legenda
válasz
12-es csaj
üzenetére
Elég egyszerű kideríteni...meg kell nézni a folyamatok közt...
-
válasz
fubenalvo
üzenetére
Hát nem igazán kell driver... Főleg úgy hogy 3dmarkhoz válogattad össze...
A 64 bit meg kell neked, mert nem fogja látni a 32 bites az összes memóriát, szóval a 32 bit kilőve. Ha csak nem feláldozol 1,5 giga ramot, amit nem fog használni.
Az meg egy dolog hogy nem nagy gépigénye van a játéknak. Akkor is mobil, nem asztali gép. Meg csak akkor kell driver, ha nem ismer fel valamit a 7, szóval lehet hogy ezzel a 3dmark driver vadászattal nem megy úgy a rendszer ahogy kellene. Szerintem.
Ja és laptop nem játékra van, hanem netre, szöveg szerkeztésre meg ehhez hasonlóakra.
Ha játszani akarsz élvezhető felbontáson akkor konzol, vagy asztali gép. -
Gabás
addikt
válasz
12-es csaj
üzenetére
van beépített, ami akkor fut, amikor egy bizonyos ideig nem használod a gépet
-
12-es csaj
senior tag
Sziasztok!
Nálam is ez van, vinyó pörög ilyenkor.
MSE kilőve, mert nem azt használok; töredezettség-mentesítő... Hümm... Nem hinném. Külön töredezettség-mentesítő nincs az én gépemen.
Egy másik:
Laptopom van, egy-két információt láttok az adatlapomon.
3/4 éve szépen együtt dolgozott a hangfallal (direkt laptop-okhoz való; USB-vel csatlakoztatható, driver nincs hozzá, tudtommal). Harmadik napja azonban nem veszi észre, pedig a hangfal bekapcsol. Ki kell húzni az USB-kábelt, visszadugni, és csak onnantól veszi észre, és áll automatikusan arra.
Mi történt, mi a teendő?
Azért itt teszem fel a kérdést, mert mégiscsak köze van a Windows 7-hez. Nem tudom egyébként, mi máshoz lehet köze...
A legutóbb amit csináltam, mielőtt jelentkezett a gond, hogy frissítettem a Defender adatbázisát, és futtattam a CCleaner-t. Nem hinném, hogy a kettő közül bármelyikhez is köze lenne. -
Dot
őstag
Hali!
Mit csinál a windows7 mikor megy a képernyőkímélő?
Pontosabban nekem 10 perc után kikapcsolja a monitort és ekkor elkezdi a vinyót, cpu-t videokártyát használni.
/Világít a HDD led és hallani ahogy zakatol, oldalsávon vannak olyan alkalmazások amik visszamenőleg jelzik ha terhelve van a cpu, és a videokártyám hűtője felpörög/ -
fubenalvo
csendes tag
Sziasztok!
Kb fél éve vásároltam ezt a notebookot, a konfig röviden:
CPU: Ath.64 M320
RAM: 4G
VGA: ATI Mobilty Radeon HD4570; VRAM:512MBA problémám az az, hogy igen lassú ahoz képest amit vána tőle az ember. Igazából most bukott ki ez, mert játékra eddig nem nagyon használtam csak melóra...
Tisztáznám, hogy minden driver a leggyorsabb amit tudtam keresni a notira, 3dmark-al 40-50 teszttel válogattam ki hozzá őket.
Szóval a Battlefield 2 nevű csodát próbáltam játszani vele aminek a gépigénye igen csekély:
CPU: 1.7Ghz RAM:512MB VRAM: 128MBA játék viszonylag alacsony felbontáson 1154 x 864 és kb minden közepesre állítva single playerben meg-meg akad.
COD4 csak minden minimumra állítással élvezhető, pedig az asztali gépem ennél gyengébb és azon zökkenőmentesen fut úgy hogy AA-n kívűl minden max.
Lehet, hogy a 64 bites oprendszer ennyire elszívja az erőforrást? Érdemesebb lenne egy 32 bitest telepíteni? Javítana a 3D alkalmazások futási sebességén?
A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobil flották
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Haditechnika, harcászat
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Realme 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nem találkozott valaki már ilyennel??o.o
Do volt olyan hogy csak véletlenül beléptünkl egy gépre és már a rendszernek ámen volt.

A programjaid mind elvesznek, azaz újra kell mindenképp telepíteni őket, illetve még a W7 telepítése előtt az Easy Transferrel is kell "bohóckodni"...