Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Aktív témák
-
válasz
Steelmanus
üzenetére

-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem tudom, már rég óta nincs LPT-s deszkám... Esetleg a BIOS tiltás után, az eszközkezelőből is ki kell törölni. Ha meg úgy érted a kivezetést, hogy egy LPT kártya van a deszkába dugva, hát akkor ki kell szedni...

-
cascada
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
-
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Na varjal, amikor telepited akkor az utorrent kimegy a netre es leszedi a 2.x vagy 3.x aktualis verziojat, amikor pedig vissza masolod a mar elmentett mappat az nem regbbi mint amit feltelepitesz?
Nem, a két verzió ugyanaz.
Egyébként rájöttem a megoldásra. A nevezett könyvtárból C:\users\name\AppData\Roaming\utorrent csak a gyökérben lévő fájlokat másoltam vissza, és így működik. Mindenesetre köszi a segítő szándékot. -
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Amit visszamásol abban csak a beállítások vannak és működnie kellene.
-
Clemi
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, kiszedtem a pipákat, és megint ugyanaz

Kiléptem, és mikor indítanám, megint települni akar ... eldobom az agyam. Pedig eddig is ezt a verziót használtam, és egyszer már visszaállítottam így és akkor működött.
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
A Professional ban is van gpedit, tudtommal.
(#47354) dethroner
Kell csinálni egy recovery cd ét, és ugy, de lehet, hogy az install disk is tartalmazza. -
Lori82
senior tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen.Azt is ami az alaplap cd-jén volt meg azt is ami a gyártó oldalán volt.Természetesen ha nem működött töröltem,nem raktam "egymásra".
-
flash-
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
oké de csak van valami egyéb módja hogy ezt a beállitást átállítsam a mi a képen szerepel...
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ha leformáztad W7 alól az SSD-t, akkor le is ellenőrizheted a dolgot:
msinfo32/összetevők/tárolás/lemezek és jobb oldalt a partíció kezdetének eltolása értéket nézd meg. Annak maradék nélkül oszthatónak kell lennie 4K-val(4096 byte).
(A W7 amúgy 1Mbyte-os eltolást eszközöl (1048576 byte)) -
VGYke
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, működik. Ha ezek után pl. ghostolod hdd-ről az ssd-re a win-t, akkor nem tudom mi van. Ha újra telepíted ssd-re, a telepítés idejére csak az SSD legyen a gépben, másik HDD ne, mert formázás ide-oda, jön a 100Mb.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Inkább pm-ben.

-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mindenki kapott én is kaptam. Nem kivételez veled az MS.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
jozsi252
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Pár helyen wireless drivert írtak hogy az okozta nekik a gondot, de nálam nincsen wifi azon a gépen. Win7 ultimate van fent a gépen. Silkroad közben jött elő ez a hiba.
-
Lacces
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Biztos, nincs egyszerűbb windowsos megoldás? Mint a Vistában anno? :-) Azt szerettem, az egy egyszerű volt, az összes program volt, és simán lehetett választani...
Itt Win 7 alatt, meg nem lehet :-(Sajnos elég sokáig tart minden egyes beállítási pontot végig olvasni, hogy mégis hova van elbújtatva az, hogy ne ő legyen az alapértelmezett. pl.: IE alatt nagyon nagy a szívás, már lassan 1 órája keresem :-D
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem a programnyelvnek nincs 64bites változata, hanem a Borland Delphinek nem volt. Átírja Lazarusra, az is object pascal ugyanúgy.
"Jelenesetben pont a System32 mappaban kellett kutakodni, viszont en nem hasznalom az Eszkoztarat a TC-ben de koszonom a tippet, alapesetben ez nem letezik vagyis manualisan kell letrehozni, kerdem en mennyien tudjak ezt atlaguserek?"
Átlaguser ne kotorásszon a system32-ben. Te azt mondtad ne használjon total commandert. Kérdezem én: Milyen gyakran kell a system32-ben kotorászni? Évente egyszer?
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
"A 64 bites rendszeren a TC nem sokat er olyan ertelemben hogy nem kezeli a 64 bites rendszerfajlokat"
Már meg ne haragudj de ez egy hatalmas baromság.
Mint a mellékelt példa is mutatja, kezeli. Persze adminként kell indítani. A syswow64 mappában látszik az összes 64bites rendszerfájl, vagy ha ez nem tetszik akkor ki kell helyezni egy gombot az eszköztárra evvel a paranccsal:cm_SwitchX64Redirection
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Miert nem jelent meg a hsz javitas? Szoval nem jol irtam, a F8 akkor kell ha a telepitomedia nelkul Csokkentett moddal akarod inditani a rendszert. Ujrainditod a gepet, nyomod az F8 at, kapsz majd egy menus feluletet ott kell valasztani a Csokkentett mod parancssorral menupontot, amikor megkapod ird be azt amit mar ajnlottam.
-
Kvazár
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Megpróbáltam, de nem jött össze. Nem engedte sem törölni, sem felülírni. Pedig csak egy rendszergazda szintű felhasználó van azon a gépen.
TCU-ban pedig a boot mappát nem is láttam. -
Kvazár
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Van olyan partícióm, ez mit változtat?
-
Kvazár
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Lefuttattam a keresést, de nekem nem talált annyira sokat mint neked. Viszont van másik pontosan ugyan azt az op. futtató gépem is, ami jól működik, és azon is ugyan annyi volt a találat mint a hibáson.

Az angolom tényleg gyatra. A másik megoldásnál mit kell beírni? Mert értelmezési gondjaim vannak ezzel a szöveggel:
bcdedit /set {current} locale en-US
or
bcdboot %WinDir% /l en-US -
Kvazár
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Használt op.-om: W7, 64, proff, Hu.
Még így is ott próbálkozzam?
Thx. Üdv. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ja, olvastam.

Azért köszi.

-
qamu74
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
thx
-
hekkerman
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
sajnos így se megy, csak az a fosadék indul el, de mára hagyom is

-
Pubszon
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi, de ezt próbáltam még ki korábban.
A gond az, hogy az eddigi össze variáció csak a felhasználó mappáját helyezi át és nem az egész C:\Users mappát mindenestől.
De inkább feladom.
-
pete_21
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, elvileg a tiéd is full-speed egér. Akkor a driverrel nem 500 Hz-en kellene mennie a tiédnek is?
Én a COD 4-5-6-7-tel játszottam, de ezekben a játékokban nem jelentkezett a fagyás. (Csak az AC2-ben, AC
-ben, Crysis2-ben, Portal2-ben, illetve talán régen a Bioshock 1-ben).
Megnézem akkor így, az Intellimouse opció nélkül, hátha. Köszi a választ.
Még várok az A4Tech levelére. Bár elég gányul van megcsinálva az oldaluk, elvileg ott kéne írni nekik, de kifagy az oldal, amikor küldeném... (Végül hasraütés-szerűen support@a4tech.com-ra írtam, remélem megkapták, de még semmi válasz...)(#46065) polonic: Sajnos igen... Pedig azóta azért illett volna, legalább 1 frissítést kiadni. Mondjuk olyat, ami orvosolja az ilyen hibákat.
(#46066) hunfatal: Persze, lehet, de azért az ilyen A4Tech által agyondícsért termékekkel legalább foglalkozhatnának. Vagy legalább úgy megírhatták volna az oldalukat, hogy betöltsön, és egy levelet el lehessen küldeni. Vagy ha már manuálisan kellett elküldeni, és kitalálni a support címüket, legalább válaszolhatnának... (Van egy olyan érzésem, hogy A4Tech egeret se veszek többet...)
Esetleg valaki a #46063 hsz-em utolsó részére tud valamit?
Köszönöm mindenkinek! -
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Gyakorlatilag 3 éve képtelen kiadni a gyártó egy frissítést?

-
Viktor77
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az első kettő csak mér, a leírás első részében lévő teszi úgymond próbaüzeművé a windowst, ami alatt lehet próbálkozni (aztán ha rendben találod amit változtattál, akkor véglegesítheted), a harmadik pedig maga ahol megadod hány hz-en szeretnéd használni az USB portjaidat. Én 500-ra tettem, mert az MX518 efölött hibázik (ezt olvastam). Viszont a módosítás minden USB portra hatással lesz, erre oda kell figyelni.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Külön 4.5-ös net framework-öt nem fogsz felpakolni az ismerősöd gépére, azon egyszerű oknál fogva, mivel nem létezik 4.5-ös változat...
Esetleg még arra tudok gondolni, hogy pl Visual Studio SDK csomagot frissít magának és az lehet 4.5, de ez csak kósza gondolat/feltételezés, megerősíteni nem tudom. De ennek meg igencsak ellentmond az a tény, hogyha valaki VS programozó/fejlesztő, akkor nem lenne szüksége senkire, hogy feltelepítsen neki egy .net framework-öt...
UI: Jelenleg 4-es a hivatalosan elérhető változat, WU-ról is "csak" 2 biztonsági frissítés érkezik hozzá, de verzióváltás nincs...
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az nem .net framework, hanem Windows Installer 4.5...
Amire Te gondolhatsz, az ez: Microsoft .NET-keretrendszer 4 (önálló telepítő)Csak kíváncsiságból kérdem, de miért van rá szükséged?

(Remélem nem valami apró utility miatt akarod felpakolni...) -
buvez
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Megnéztem én is. Valóban a microsoft-é "fejlettebb", legalább is verzió szám szerint

-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
A Win7 túléli a procicserét, de ha korábban egymagos volt az alaplapban, és azt cseréli kétmagosra, akkor a Windows nem fogja tudni kezelni mind a két magot, ugyanis ezt a funkciót mindig a rendszer telepítésénél állítja be. De ha a HyperThreading miatt már kétmagosként volt beállítva a korábbi proci, akkor már jól mehet a dolog. Egyébként csak újratelepítéssel fogja tudni mind a két magot használni.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Pedig jó az a router hidd el. Nekem is egy gép van, de ha jönnek többen hozzám, laptoppal, vagy géppel, akkor csak bedugom neki a kábelt és van net + van home group is.
És mehet másolás a játék vagy bármi. Meg 5k-ért egy 8 portos router nem sok. Legközelebb már vezetéknélkülire is lecserélem, hogy ha laptoppal jönnek, még kábel se keljen. -
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ha Otthoni csoportba tartoznak a gépek (mind win7) akkor otthoni hálózatot (hálózat helye) kell neki beállítani, a nyilvános nem jó. De ha sima megosztással csinálod, nem otthoni csoportban akkor elvileg jónak kell lennie.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem otthoni hálózatról, hanem otthoni csoportról beszéltem(Home Group)

Ha annyira zavar tiltsd le, de csak saját felelősségre: Figyelmesen olvasd
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
"Az ipconfig /all pedig nem hasznalhato IPv6-ra ott mas parancsot kell kiadni de meg nem jottem ra hogy mikent."
Mire gondolsz, miért/mire nem használható?
[link]
(alapban az IPv6 engedélyezett (anélkül pl azb otthoni csoport sem működik), csak akkor nem megy tipikusan, ha valaki tudatosan letiltotta, avagy a víruskergetője lőtte ki) -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Mintha valaki írta volna, hogy az ipv4 vagy ipv6 miatt. De ezt nem tudom.
Esetleg a legújabb driverrel, vagy ha a legújabb akkor az ms féle gyárival kellene próbálkozni, ha még nem próbáltad.Gyári driver, router. Ha telepítem a legújabbat akkor is így van. Router nélkül nem próbáltam, de nővéreméknek kettő van, gyári driverrel és router nélkül PPPoE kapcsolattal.
-
Lenry
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
ilyet nekem is csinált az irodai gépem.
1 kártya - 2 hálózat - 0 internetáltalában az segített, ha letiltottam/engedélyeztem a kártyát, vagy restart
amikor már ez se, akkor egy ipconfig /all-al lekértem a hálózat beállításait és minden IP-t beállítgattam manuálisan, azóta nem csinálja.
-
Steelmanus
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Megtalaltam.
bootsect /nt60 c: /mbr
Most mar csak az a kerdesem hogy aki hasznal 100 Mb-os bootparticiot, annal a C:\ particion talahatok a kepen lathatoak, persze angolul mert angolnyelvu a masolando OS.
-
nfsu17
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi. Megnéztem, a D-n 300 valamennyi GB amiből tud garázdálkodni a shadow copy. Valszeg ebből szabadult fel valamennyi. De jó lett volna ha értesít erről a kedves win, hogy te figy má, kidobtam X GB-ot az árnyékmásolatból, mert már alig van helyed. És leokézom, vagy nem, attól függ. De semmi, lett 150GB helyem a semmibből és a hidegzuhany a nyakamban, hogy mi törlődött le. Ti nem ezt gondoltátok volna, vagy hogy? Ez olyan természetes már, hogy 100GB-ok csak felszabadulnak percek alatt?
-
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nvidia kártya, de nem rossz ötlet, főleg ez után. Hazamegyek legyalulom, aztán megnézem, hogy úgy mit mutat.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, megy a dwm.exe. Újra futtattam ezt az élményindexes tesztet, nem oldotta meg.
Itt egy lépéssel előbbi kép is a problémáról.
Szóval a helyzet még mindig fent áll.

-
Rocko007
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm szépen!
-
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez érdekes, mert én február 27-én telepítettem, azóta már nyilván voltak frissítések és nem állítódott át nulláról.
Mindegy, beállítottam kézzel 3 %-ra, ez 1,17 giga. -
laszlohu
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönet!
Csak registrymódosítással lehet.
http://pcworld.hu/napi-tipp-talca-elonezeti-ablakok-kikapcsolasa-20101201.html
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem is lefut a bios, vagyis elsőnek a kép, utána meg a pen, meg ilyenek látszódnak, kb. 5 mp az egész, utána logó és asztal.
Hát következő gépem AMD lesz, úgy hogy most keserítsetek el, hogy gáz van az AHCI-vel. 
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Egy teljesítmény meg komp. növelő update. A 80-on az utolsó néhánnyal jött szerintem, mert utána jó volt. Az SP-ből meg elegem lett az xp-nél.

-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az sp1 után jött olyan frissítés, amitől jó lett így ez megbukott amit mondtál. Amúgy meg már az új gépre gyűjtök.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem dobom fel. Azért hogy ott legyen hogy SP1 azért nem. Azért a 60-70 megáért meg főleg nem.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem valamelyik ajánlottal van X16-om. Amúgy most egy 200-as vinyón vagyok és itt is minden fent van, kivéve az SP1 és ezen meg X8-al megy. Szóval ezt nem értem.

-
FF23
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én valami állítgattam, végülis a nem azonosítottnál is felajánlotta, és létrehozhattam egy Othoni hálózatot. Összefésültem és most így néz ki:

-
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ebből semmit. Akkor a két hálókártya miatt írja a két hálózatot.
-
vargadani
tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Sztem semmit nem kell letiltani, egyszerűen nézd meg, hogy a 6-os és 4-es protokoll tulajdonságoknál automatikusra van-e állítva. Szerintem... nálam legalább is minden ki van pipálva, de az fontos, amit az előbb leírtam.
-
Laccoss
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
FireWire port, Wifi vagy Bluetooth miatt is lehet két hálózatod. De pl. ha PPPOE csatlakozás is van, akkor ugye vagy 1 helyi hálózatod (LAN), és 1 pppoe kapcsolatod (Internet).
Hálózati és megosztási központ - Adapterbeállítások módosításánál nézd meg milyen kapcsolatok vannak beállítva. Ami meg nem kell azt tiltsd.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nővéreméknek is így van a gépén, nekik UPC van, azt hiszem 2 megás.
Nekem nincs, pedig én is UPC-s vagyok, de van routerem. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
A Starter/Basic is simán tud csatlakozni a HG-hez, csak ezen változatokban nincs lehetőség HG-t létrehozni, ezt csak Premium vagy nagyobb W7 változatok tudják.
XP/Vista sem tud HG-hez csatlakozni, mert HG-hez, csak és kizárólag W7-es gépek képesek csatlakozni.A leírás, amit korábban adtam, nem azt ecseteli, hogy hogyan lehet XP/Vista/MAC OSX/Linux OS-ek esetén csatlakozni a HG-hez (mert nem lehet), hanem hogy a W7 alatt, HG-ben megosztott fájlokat/printert, hogyan lehet elérni az említett, nem W7-es OS-ekkel.
UI: A HG IPv6-on kommunikál, ezért ennek a szolgáltatásnak engedélyezve kell lennie. Jó pár kergető kikapcsolja/tiltja az IPv6-ot(van amelyik azért, mert nem támogatott az IPv6 felügyelete, van amelyik meg azért, mert amikor végignézi a rendszert, nem talál olyan alkalmazást/folyamatot, ami használná az IPv6-ot)
Szóval ha nem megy a HG, akkor check-old le, hogy valóban műxik-e az IPv6.
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem kell Home Group a hálózatkezeléshez. Mondjuk a starter valóban nagyon le van butítva, nem tartom kizártnak, hogy a hálózatkezelése nulla.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam is ugyanez a hiba. Érdekes, hogy csak a laptopomon van baj, az asztali gépnek semmi baja.

-
a880120
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Hm. Beállítottam, hogy ne automata legyen, hanem "én döntöm el...". Ezután ott nyomban rákattintottam, hogy frissítések telepítése (egy próbát megért, hátha), és így bekapcsoláskor végig mentek a százalékok. Az a három frissítés, amire bogaras volt (KB2492386, KB2506928, KB982018), most sikeresen fel ment. Nem tudom a gyakorlat miben változott így, de fent van, ez a lényeg. Most vissza tettem automatára a letöltést, de ha megint ilyen probléma lesz, akkor legalább lesz egy alternatívám, amihez nyúlhatok. Vagy hozzátok.

Köszönöm
-
AirBooms
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez nem igaz. Az Acronis a raid0 mindkét vincsijéről átmásolta az adatokat. El is indult a Win7, de csak raid-módban ment az egyetlen új vinyóval is. Nem másolással volt gond, hanem utána a - szerintem - win7 induláshoz szükséges driverekkel.
-
a880120
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Meglepetésemre még csak most települt az, amivel probléma volt. Kicsit meg is voltam ijedve, hogy megint nem fog felmenni, de szerencsére most a hosszú várakozás után nem jött elő a felirat, ami kísértett.
5 éve regisztrálva vagyok ide és nem ide fordultam a problémáimmal. Hihetetlen
Köszönöm a válaszodat, hálás vagyok. Máskor is jövök

-
a880120
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm, úgy néz ki most jó lesz

-
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Az az igazság, hogy ilyeneken már meg sem kellene lepődnöm, de ezt akkor is fura volt olvasni.
Bár ma volt egy jó párbeszéd, azt hiszem, hogy pont idevág, le is írom a lényeget:
Én: "Szerintem semmi probléma nincs az új live messengerrel, csak meg kell szokni."
User: "Jó, hát én meg nem akarom megszokni, nekem a régi kell."Ennyit erről...

-
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
"Akinek csinaltam a gepet annak azert nem kellett a 64 bit, mert a Program Files (x86) zavarta de szo szerint, hozza volt szokva az XP-s verzios Program Files mappahoz"

Ez így most betett.
-
canniball
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi az infót, akkor maradok 32biten.
Viszont akkor kérdés ezzel a 3,5GB-s memória-korlát mizériával kapcsolatban, mert ez nekem még mindig nem teljesen tiszta: ha a 4GB RAM-ból a BIOS-ban 512MB-t adok a videokártyának, akkor a maradék 3,5GB-tal garázdálkodik az OS vagy akkor csak 3GB-t kezel és 0,5GB parlagon hever? -
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
"csak hat ugye aki nem vagja az angolt"
Az ne használjon angol nyelvű OS-t.

-
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
a Nyilatkozatba betettek hogy nem telepites utan hanem meg a kereses elott is ujraindithatja onmagat.
És? Akkor ugyanúgy van lehetőséged postpone-ra, ha a frissítés előtti frissítés újraindítást igényelne. Na meg persze ha be van lőve a manuális telepítés, akkor meg az egész ugyanúgy lényegtelenné válik

Az a kis szövegbox olyan szempontból érdekes, hogy lehet, hogy te éppen az SP1-et keresnéd a WU-n, de az csak a KB1234567-et ajánlja fel, mást meg nem, így a dependency telepítése után fog felbukkanni a te általad keresett whatsname. Újraindulás szempontjából nem sokat számít, mert ugyanaz vonatkozik továbbra is erre, mint az összes többi esetben.
-
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
"A frissites elhalasztasarol nem is tudtam azt hogy lehet beallitani, a feladatkezeloben vagy hol, azt a 4 orat."
Miután telepítette a frissítéseket, és szükséges újraindítás, akkor a képernyő jobb alsó sarkában megjelenik ez.
-
vgergo
aktív tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi az infót, de mikor saját tulajdonba akarom tenni a mappát, akkor azt írja ki, hogy "Hozzáférés megtagadva."
-
HZoli87
veterán
válasz
Steelmanus
üzenetére
20-25% CPU terhelés, mind a két videónál, x86 és x64 alatt is. Öregecske C2D ennyit tud.

-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én is csak azt tudom mondani, mint az előttem szólók: Akadásmentes 3-5% CPU terhelés mellett x86/x64 egyaránt.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
10.2 IE9 32 bit alatt mind két videó megy, akadás mentesen.
-
Gorneck
legenda
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam mégkevesebb a cpu terhelés és hibátlan...
-
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nálam 10.2xxxx van feltéve. Minden normálisan működött, semmi akadozás. Csak 32 biten próbáltam ki. Prociterhelés 8-9 % volt a 720p-nél, az 1080p-nél 10-12 %.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Steelmanus
üzenetére
Link 1 - IE9 x86 -> 12-18% prociterhelés
Link 1 - IE9 x64 -> 15-20% prociterhelésLink 2 - IE9 x86 -> 15-21% prociterhelés
Link 2 - IE9 x64 -> 15-22% prociterhelésFlash: 10.3.180.42 (x86), 10.3.162.28 (x64)
Proci: i5 M520 2,4GHz
-
Gorneck
legenda
válasz
Steelmanus
üzenetére
Linkelnéd azt a videót? Mert én nem tapasztaltam ilyet...
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
El.

-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Én is azt hittem. Akkor nem csak nekem vannak bajok az usb-vel, bár ez annyira nem vígasztal... Nekem pl. a system32/drivers mappában egyetlen egy darab usb driverem nincs, pedig a cél helyet oda írja, hogy ott a fájl..
Miért szedted le? Akad? Hogy értve akad? Nekem a 64-el jobban ment a lejátszás, mint a 32-vel. Hát én már nem csak azAdobe-ban nem bízok, de az MS-ben sem... Remélem javítják a dolgot a következő foltozó kedden...
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem oldódótt meg. Egy darabig jó, utána sz@r. Pedig biztos hogy egy nyomorék win frissítés kúrta el, mert ezelőtt tuti nem csinálta ezt... Úgy is érik egy új gép... Váltani kellene 8 mag, 16 giga ramra meg egy csúcs ati kártyára. Persze az alaplap is amd lesz.
Amúgy igen, ie9 64 és 64 flash. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi hogy megnézted. Amit képet mutatsz az nem jó erre, mert hibát nem ír ki.
A megoldás meg megvan úgy néz ki. 1 nyomorék frissítés nem volt felrakva, most feldobtam reggel és most jó, nem csinálja.
Eddig...(#43860) Steelmanus:
Elindítok egy videót 360-ban, majd fullscreen. Látható a kép is. Majd nem lépsz ki a videó végén a teljes képernyőből és ott mész tovább egy videóra. Na az már 480-ba játsza le, hang van kép nincs. Majd ki teljesből, vissza vált 360-ra ás látható. Na ez Ie9 64 alatt béta driverrel nem csinálja. Amúgy a youtube profilnál kell belőni, de ez ki van lőve, hogy nagyobb felbontásba játszon és mégis csinálja.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nos ez érdekes...
Jelenleg az alsó kettőből a jobb oldaliba van dugva, de ha bármelyik másikba dugom be és újraindítom a gépet (csak áramtalanítás után dugdosom át
, jobb félni mint megijedni alapon) már az xp sem látja...
Most mi van?
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen,. mint irtam a rövidítés hasonló volt egy másikhoz, amivel összekevertem...
Amúgy biosban úgy van beállítva, hogy IDE mod, de a kérdéses win7 driver szerintem telepítve van: Promise20378_v1.00.1.41, szóval nem értem miért nem megy...
-
bmwk1200s
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, ez az alaplapon. Tudom nem mai darab, csak csodálom hogy xp-n gond nélkül megy, itt meg nem is látja...
Ha leveszem a rackról az áramot, akkor megmerevedik minden pár másodpercre, majd mintha misem történt volna, minden megy tovább....aztán ha visszakapcsolom, akkor megint megmerevedik, hallom, ahogy a winyó felpörög... visszaéled a win7, de semmi változás... -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Azon a deszkán nincs AHCI üzemmód (nem mai darab), 2 IDE + 2 SATA port van rajta, plusz mivel XP-t is használ, az meg alapból nem kezeli az AHCI-t...
bmwk1200s
Az adatlapodon szereplő deszka BIOS-ában van AHCI üzemmód? Mert letöltöttem a manualt és az szerint nincs, vagy nem is arról a deszkáról van szó?
-
csibor
addikt
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm

-
Воланд
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Jah, hogy ja, így már értem. Ott aztán végképp nem szoktam ki/be kapcsolgatni a dolgokat, de jó tudni.
Viszont az elmondás alapján ez sem lett kikapcsolva.
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nem vagyok egy bulizós forma, de majd meglátjuk.

PH-n kívül is fórumozok még szóval. D:
-
fatal`
titán
válasz
Steelmanus
üzenetére
Igen, köszi.

Csak nem neked is?

Ma nem megyek sehova, talán hétvégén.

-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
minden más frissítést eddig simán feltett, pedig eddig is ott lakott a grub mellette. ráadásul most vettem észre utólag, hogy amikor elsőre próbáltam frissíteni, akkor nem volt még azon a lemezen grub, ha azt választottam elsődleges boot eszköznek, akkor egyből kérdés nélkül a win7 töltődött be róla.
na mindegy, azért köszi a segítséget, akkor marad így... -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Szia!
Szerintem azt, hogy küldött egy kis túláramot a táp a vinyóra, vagy ilyesmi.
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem használok wlm-et egyáltalán, fel sincs telepíve. most megnéztem mi maradt fenn a wle-ből, de csak egy ie toolbar, azt is leszedtem. silverlight sem kell, soha nem találkoztam olyan lappal, amit nagyon meg akartam nézni, és csak úgy volt elérhető (rtlklubot nem nézek, max forma1-et, de arra ott a tv), meg nem ez az elsődleges rendszerem, csak tartaléknak van, ha már adták a géphez. de attól még szeretném, ha frissülne.
az hozzá tartozik egyébként a meséhez, hogy nem erre a lemezre lett telepítve eredetileg, hanem egy 120GB-os hdd-re, most fogtam gparted-del és átmásoltam az egész partíciót ahogy van az ssd-re (itt kicsit kisebb helye van a rendszernek, mint eredetileg, de simán elfér). nem tudom, hogy az-e a baja, hogy az mbr-ben hiányzik valami, de a rendszer elindul simán (mellette levő linux grub bootmenüjével kiválasztva), azért gondoltam, hogy nem kéne problémát okoznia ennek. -
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
két opcionális frissítés volt még, egy silverlieght (ezt minek akarja feltenni? nincs is telepítve elvileg sl a gépre...), meg egy live essentials, ami elvileg szintén nincs csomagként telepítve, és nem is szeretném feltenni sem, mert nem használom egyáltalán.
de ezek nélkül is sikertelen a frissítés. nem létezik, hogy egy live essentials csomagtól ne menne fel
még a külön letöltős, feltelepítős dolgot nem próbáltam, nem volt időm leszedni, de majd holnap. -
ezredes
csendes tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nekem az xp-n ha beállítottam, hogy lecsukáskor nem történjen semmi akkor nem is történt, felnyitottam, s ott folytattam ahol abbahagytam. nem indult el sose semmi, nem lett tűzforró meg hasonlók

most meg a win7 kilép a felhasználói fiókbol s zárolja a gépet :S
programok bezáródnak, mobil net megszakad... ha felnyitom várhatok egy csomót mig ujracsatlakozok, s a progik ujratöltődnek....ezt akarom megszüntetni...
u.i.: ha meg közben valamit töltök épp a netről, akkor az ilyenkor szépen megszakad, s kezdhetem előről...
-
Picturemaker
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Kösz, megnézem.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nagyon off. Ha elmlékszel rá, írtam, hogy X8-on megy a driverrel a vga. Hát azóta valahogy megjavult.
X16-on megy, pedig semmit nem szedtem le, csak a frissítések jönnek. Úgy hogy öröm és bódottá. 
Ja és attól, hogy nem egy core i7 rendszered van, hasonló a konfigunk. És azért nem rossz kis gépek ezek így. Szóval, otthonra, játszásra, office, film, zene meg hasonló dolgokra bőven elég. A játékok, amikkel én játszom, mind 1440 full graf és nagyon jól megy. Szóval jó kis gépek ezek.
(#42529) Edenyke:Akkor nekem még olyan ötletem van, hogy a routert resteld, hátha megoldja a gondot. Esetleg még a megosztott dologknál kellene megnézni, a mappa tulajdonságoknál, kik csatlakozhatnak hozzá. És nekem itt kifogyott az ötlet táram.
-
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nekem eddig a driverek közül, a 10.10-es jött be, igaz a többi is le van szedve, de nem rakom fel. Ez most tökéletes.
(#42525) Edenyke:A régi gépet csalakoztattad az újhoz? A homegroup-hoz csatlakozik, vagy felh. név jelszós? Mert ha nem felh. neves, akkor az új homegroup-hoz kellene a régi gépet csatlakoztatni és akkor látni fogják egymást.
Ha próbáltad, akkor a megosztást töröld mind2 gépről és hozz létre egy új homegroup-ot. -
válasz
Steelmanus
üzenetére
Nincs mit.

Aktív témák
Hirdetés
- Túraautó topik
- Formula-1 humoros
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Google Pixel topik
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- E-roller topik
- Eredeti játékok OFF topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4457
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mint a mellékelt példa is mutatja, kezeli. Persze adminként kell indítani. A syswow64 mappában látszik az összes 64bites rendszerfájl, vagy ha ez nem tetszik akkor ki kell helyezni egy gombot az eszköztárra evvel a paranccsal:

-ben, Crysis2-ben, Portal2-ben, illetve talán régen a Bioshock 1-ben).