Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
sbazsi
üzenetére
szóval 1 ideig láttam a vinyók tartalmát. pár perc. utána eltűnik.
találtam hasonló problémát.
Windows 7 64 bit only. USB external hard drives or other USB devices lose their connection and stop working on systems using nVidia nForce 6 and up chipsets.
De nekem inteles cuccomvan.
itt is hasonlóval küzdenek

-
RootRulez
félisten
Sziasztok! Bő egy éve nem tudom mit variáltam a winampommal, és azóta úgy fest, hogy a lista jobb oldalon van és csak akkor jön elő, ha odaviszem az egeret. Itt egy videó róla: [link]

Igen ám csakhogy ez nagyon megtetszett nekem és máshol nem tudom ezt reprodukálni.
Tehát most tettem fel egy gépre a win7-et, viszont nem tudom nála ezt elérni, húzogathatom a lista ablakot akármerre.
Hogy tudom ezt beállítani itt is?Köszi: RR
-
Psychonaut
veterán
-
danih
veterán
Sziasztok!
Win7 alatt hol lehet állítani a hang balance-szát (mennyi jusson az egyes hangfalakra), ill. hol tudok reverse stereo-t beállítani?
Idegesít, hogy az XP-s hangerőszabályzóhoz (tálcán) képest mennyire le lett butítva a Win7 megfelelője... -
sbazsi
veterán
keresgélem egy ideje, bár láttam már volt 1-2 embernek gondja ezzel, de nem találom a megoldást: a külső usb vinyók nem akarnak menni.
kap betűjelet, de nem látom a tartalmát. meg néha felajánlja, hogy létrehoz particiót.
ötlet
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
értem.
nvidia MCP61... az nem egy nforce 4+geforce 6100? -
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Azám.

-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Egyáltalán nem írtál butaságot, valóban a legtöbb Vista-s driver használható W7-hez is(persze ha csak nem létezik W7-es driver). Persze lehet kutakodni ilyen esetben a hangkari vagy hálókari stb gyártó oldalán újabb driverek után, mint ahogy chipset driverek után is.
Ennek a deszkának NVidia MCP61-es chipsetje van, amihez jó eséllyel az NVidia oldalán sem lesz W7 chipset driver sajnos.Meglehet próbálni a Vista-s chipset-et, de benne van a pakliban, hogy többet fog ártani mint használni, ha az egész chipset-et feltolja, ha megtalálná csak azt, ami az eszközkezelőben lévő eszköznek kell, akkor jó eséllyel túlélné...
RootRulez
Na akkor megtörpént, megtalálta ami kellett neki...Mákod van...
-
RootRulez
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Na az összeokádott kicsomagolt >#&#&@ közt megtalálta, amire vágyott.

Köszi!
-
RootRulez
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
CD híján az lesz.

-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
Amikor ilyen helyzetbe kerülök, általában beteszem az alaplaphoz/notihoz kapott CD-ét és az Eszközkezelőben rámegyek a felismeretlen cuccnál, hogy 'Driver frissítése'. Ott kitallózom az optikai meghajtót és általában a Win magától megtalálja a CD-n az eszközhöz való drivert. Ha meg nincs CD, akkor összes driver letölt, kicsomagol egy mappába és azt a mappát tallózod be Winnek driverfrissítésnél. Egy próbált sztem mindenképp megér.
Szerk.: látom nVidia chipset driver kell Neked, felmegyek az nvidia.com-ra, ott Download Drivers>nForce, majd keresem a 4-es szériát, de nincs ott
mi történt ezekkel, kitagadták? -
RootRulez
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Mi lehet ez a társprocesszor? Szóval ennyi féle van, de egyik se csipszet driver.

-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
na ezt nem is tudtam. abból indultam ki, hogy állítólag a 7 drivermodellje a Vistához képest alig változott. Na meg persze saját tapasztalatokból. Köszönöm a felvilágosítást, nem akartam hülyeséget írni!

-
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Nem, nem szójáték.
Az igaz, hogy hang meg egyéb drivereket elfogadhatja a W7, de a chipset driverrel óvatosan, mert még ha fel is megy, utána előfordulhat, hogy meg-megszakad a net, furcsán "villog" a HDD és szabálytalan időközönként befigyel egy-egy BSOD.
Végül is a puding próbája az evés, és egy kézzel létrehozott visszaállítási pont után meg lehet próbálni, ha esetleg előjönnek a fenti furcsaságok, akkor nem kell újrahúzni... -
-
-
cigam
titán
válasz
sunny84
üzenetére
Jó dolog a csilivili, de nem minden, sőt... A mai napig emlékszem, hogy a HT1080Z-vel, a karakteres képernyőn függőlegesen scrollozó akadálypályán kellett végigmenni, és nagyon élveztem. Persze megvolt az a varázsa a dolognak, hogy mi írtuk BASIC nyelven, de az élményt azóta se tudta semmi visszahozni. Igaz már régóta nem játszok.
-
sunny84
senior tag
a StarCraft és a Jedi Academy simán megy win 7en én próbáltam

az sw j. a . kb 1 hete felraktam .. kicsit nyomultam de le is törőltem mert marha csúnya a mai gamekhez viszonyítva
,hiába a jó játék élmény .. -
RootRulez
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Hm, köszi szépen akkor egyre inkább úgy fest érik a Win7.

-
Morden24
nagyúr
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Párom szereti az Ageof2-őt, Win7 x64-en ment neki (biztosan nem állított kompatibilitási módot
), de volt valami hasfájása a programnak, az biztos.
Jedi Academy passz. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
RootRulez
üzenetére
StarCraft az kompatibilitási módban szépen fut, Age of Empire 2-t és Jedy Academy-t valaki kipróbálhatná kompatibilitási módban, azokról nincs infóm.
Szerk.: Age of Empire 2 állítólag felpatchelve kompatibilitási és 256 színes móba rendesen fut: [link]
Jedi Academy-nek is futnia kell felpatchelve és kompatibilitási módban, openGL problémákat találtam róla neten win 7 alatt, de az csak Ati kártyával fordult elő (Catalyst miatt volt).
-
RootRulez
félisten
válasz
Sweet Lou 6
üzenetére
Intenet, DX9es játékok: cod2, WoW, Warcraft Dota Hero War, azért pár újabbb játék is, amit a gép elbír. Ami miatt még talán jobb lenne az XP az a StarCraft és a Jedy Academy és az Age of Empires 2...
-
Sweet Lou 6
addikt
Üdv.!
Az a gondom, hogy néha, hangsúlyozom, 6-7 esetből 1x, indítás után a login képernyőnél a Win7, mikor a jelszavamat kéri, nem érzékeli a billentyűleütéseket. Egér tökéletesen működik és a képernyő billentyűzettel is tudok betűket pötyögni, csak a fizikai billentyűzettel van valami gebasz ilyenkor. Egy restart után semmi baja, de 6-7 alkalom után újra eljátssza ezt velem. Mivel más OS-ek alatt semmi ilyen gond nem volt és más jellegű bill. problémát sem észleltem, kizárásos alapon a Windows anomáliája lehet. Szerintetek

RootRulez: mit akar csinálni a gépen? azon a konfigon tök jól fut a win7.
-
Killing
addikt
Sziasztok!
Van egy 160 GB-os Seagate külső winchesterem, USB-s. A notim mostanában nem ismeri fel (Windows 7 Ultimate x64), pedig előtte gond nélkül ment minden. A gép 'csippan' egyet mikor hozzádugom, de se a sajátgépben, se az eszközkezelőben nem látom. Egyedül a hardver biztonságos eltávolításánál látom. Mi lehet a baja? -
RootRulez
félisten
Közben kaptam egy másik kérdést is, amiben a véleményeteket kérnem...
Van egy szerkezet, ami a következő elemekből áll:
ASRock AM2NF6G-VSTA
AMD 5200+ 2x2.6GHz
1x2GB DDR2-800
nVidia GT240 512MB/DDR3
Samsung F3 500GBA kérdésem az lenne, hogy szerintetek milyen oprendszert rakjak fel rá? Inkább XP-t, mert annyira nem erőmű. Vagy épp ellenkezőleg Windows 7-et, mert az jobban beosztaná az erőforrásokat és jobban kihozná a maximumota a gépből. dx10 nem szempon, tehát csak azért nem lenne win7... Ki mit szól hozzá?
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Van, aki sikeresen tudott már játszani a Star Wars - Jedi Academy-vel 32 bites Win7-en? Nekem nem igazán akarja az igazat.

Meg lehet valahogy oldani?Köszi: RR
-
bnorci71
addikt
33952-re nincs senkinek ötlet.
registrybe nem lehet belepiszkálni
-
cigam
titán
válasz
12-es csaj
üzenetére
Próbáld meg vmi helyi hanganyagot/videót lejátszani. Azon van hang?
Böngészőt bezárod/megnyitod van hang? -
cigam
titán
válasz
12-es csaj
üzenetére
Amikor működik a hanglejátszás (pl. megy a youtube videó), nyisd meg megint a keverőt. Ilyenkor látsz egy ugráló zöld csíkot. Na ez a kivezérlésjelző. Ez jelszi, hogy az adott csatornán(ill a masteren) mekkora jel van/vmi szól ott. Ha látod ,hogy megy a zöld ugribugri, és nem szól, akkor valószínű hw-es hiba. Ha szürke a kivezérlésjelző, akkor némítva van.
-
RootRulez
félisten
válasz
12-es csaj
üzenetére
Elállt a szava a szépségedtől.

Egyébként lehet a hang driver akadt össze valamivel , de a restet megoldotta.

-
cigam
titán
válasz
12-es csaj
üzenetére
Akármitöl is lehetett. A hangerőszabályzónál (keverőpult) lehetett látni a kivezérlésjelzőn hogy van jel?
-
12-es csaj
senior tag
Youtube-on zenét hallgattam, miközben netezgettem. Egyszer csak a következő videónak nem volt hangja..
Próbálgattam, és az egész rendszernek nincs hangja, pl. az UAC-nak se.
Semmi felugró üzenetet, riasztást nem kaptam.
Nem húzódott ki a hangfal USB-je, de egyébként is, akkor a laptop beépített hangszórója átvette volna a szerepét.
Nem némítódott el a rendszer, a hangerőszabályozó ugyanazt mutatta, mint eddig.Újraindítás megoldotta. Mi lehetett ez?
-
dvd_R+
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
igen jogtiszta átment a teszten és engedte h töltsem probaltam igy webes felületröl is le töltötem és telepiteni probaltam nem ment fel és provbaltam a win updatevel se azt a hibát írja ki amit fentebb ír
-
dbius
veterán
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Hát igen, szerintem is kamu lesz az egész oldal, legalábbis jogtisztaság szempontjából: [link]
Inkább felejtős

Köszi az infót
Épp ezért kérdeztem rá, több szem többet lát 
-
WonderCSabo
félisten
válasz
dvd_R+
üzenetére
Jogtiszta ez a cucc, és a Win?
Elolvastad az instructionst?
-
dvd_R+
őstag
válasz
Psychonaut
üzenetére
az még csak rc oke de nekem akkor se megy fel

-
dbius
veterán
Szerintetek ez a webáruház mennyire lehet megbízható? Illetve egyáltalán lehet-e ilyen módon jogtiszta windows 7-et vásárolni, mint ahogyan ők árulják, csak letöltés formájában?

Mert az árak elég jók, de ez ugye nem minden, mert nem szeretne az ember ugyanoda jutni, mint ha pl. torrentről szedné le egy kalóz verziót...
Az oldalon túl sok információt a cégről nem nagyon lehet megtudni, ilyen szempontból nem valami informatív...
-
dvd_R+
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
ezt hogy érted ?
ott a kép amit linkeltem ott a neve is service pack 1 
-
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm!
Győzelem! Eltűnt a piszokja.
-
Steelmanus
addikt
Azt irtad hogy a softver felmegy de nem mukszik ahogy kellene. Viszont adtak ki frissitest nezd vegig, es ha jol lattam mar van 3.x verzio is. Ahogy olvasgattam kell hozza az eredeti DVD, de a lenyeg hogy mukodnie kellene W7-en is csak frissitessel.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni.64 bites Windows 7 OS-t használok.
A problémám a következő: Van egy edzőgörgőm, amit usb-n keresztül a pc vezérel. XP alatt nem is volt semilyen para. Viszont W7 alatt nem működik. A szoftvere simán felmegy, annak ellenére hogy jelzi, hogy nem lát hardvert az usb végén. A görgő [honlapján] a FAQ's ban találtam rá magyarázatot:"Tacx does not support 64 Bit operating systems, or Macintosh PC. Starting from version 2.0, the Tacx Trainer software is compatible with 64 bit systems.
NB! The T1902 Tacx i-Magic interface is not 64 bits compatible!"
Az én Tacx-om száma természetesen T1902... Szuper! Gondoltam, na majd jól megoldom a VMlite XP Mode-jával. Fel is tettem, megy szépen a (32bites) win XP de az eredmény sajnos ugyan az. Felmegy a szoftver egészen addig, amíg rá kell dugnom a görgőt az USB-n keresztül a gépre. Itt aktívvá kellene hogy váljon a "next" gomb és befejezné az installt. De sajnos nem ez történik. Valójában nem történik semmi...Majd feltettem az összes elérhető frissítést, persze ez sem segített!
Az lenne a kérdésem, hogy hiába futtatok 32-es OS-t, mivel az 64-es környezetben van (és ugyebár az USB-t abba dugom bele) ezért hiába a 32 es környezetben települő meghajtó progi, nem fogja látni az eszközt a "köztük lévő" 64 bites PC miatt? A Chip magazinban olvastam hogy a VMLite XP Mode nem csak a szoftveres problémákon segít, hanem a hardvereseken is...
Kérlek segítsetek, mert nem akarok 32-es oprendszert telepíteni a gépemre, viszont a görgőmet szeretném használni...
Előre is köszi a segítséget!!!
Üdv.: Pocee
-
dvd_R+
őstag
vlki help

-
WonderCSabo
félisten
válasz
LordVader80
üzenetére
Jaja, tudom.

-
polonic
félisten
Na megtörtént a vga csere. Semmi gond eddig.
Úgy csináltam, hoyg driver leszed, csökkentett módban driver sweeperrel takarítás.
Viszont ott maradt a programok és szolgáltatások között egy nvidia-s bejegyzés, nagyon bántja a szememet, nem akar eltűnni a kis szemét.
Hogy lehetne ezt eltüntetni? Mert ha rányomok, hogy szedje le, akkor nem ajánlja föl, hogy kiszedi innen a listából, hanem ez történik: -
cigam
titán
Feladatütemezőbe felvettem a CoreTemp-et, hogy a géppel 1ütt induljon el. Működik rendben, mert mikor belépek elindul, de egyből jelszót kér, merthogy admin jogok kellenek a futtatásához.
Mikor a feladatüzembezőben bepipálom, hogy "Futtatás a legmagasabb szintű jogokkal", akkor kér egy usernevet, jelszót. Igenám, de se a sima user-t, se az admin jogokkal rendelkező usert nem fogadja el. "A feladatütemező nem tudja alkalmazni a módosításokat. A felhasználói fiók ismeretlen, a jelszó helytelen, vagy a felhasználói fiók nem rendelkezik engedéllyel a feladat módosítására. (Mondjuk ennek a nevében van szóköz is, de ha idézőjellel írom be, akkor meg arra panaszkodik, hogy a fióknév nem érvényes)Mi a megoldás?
-
LordVader80
őstag
válasz
LordVader80
üzenetére
Na jó, feladtam
felraktam a catalystot, és túlhúztam a képet
Most már jó 
-
LordVader80
őstag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Az a gond, hogy felbontással valóban változik a képernyő mérete, de nem "simul" a monitor széléhez. A CCC-ben gyakorlatilag bármilyen felbontás mellett ezzel az overlay funkcióval ezt meg lehetett tenni.
Köszi
Secura tábornok -
WonderCSabo
félisten
válasz
LordVader80
üzenetére
Jobb gomb az asztalon -> képernyőfelbontás. Egyébként jobban jársz, ha felrakod a legfrissebb Catalystot
Tetszik az avatarod.

-
LordVader80
őstag
Sziasztok!
Vga csere után (amd->amd) nem szeretném felrakni a Catalyst-et megint, nekem bőven megfelel a win7 beépített drivere. Egyedül egy dolgot nem találok, mégpedig a CCC-ben overlay-ként szerepelt opciót. Úgymond egy keretben van most a képernyőm, hogy tudom kirakni full képernyőre?
-
Воланд
titán
válasz
Okoschka
üzenetére
Telepítőből boot-ols, törlöd a partíciót amin rajta van a w7, újraformázod az ssd-t és így telepíted fel a w7. A lényeg, hogy ne oprendszer alól telepíts. Nem kell egy másik oprendszer alól particionálgatnod, a w7 megcsinálja rendesen az eltolást, de csak akkor ha a w7 telepítőjével formázod meg az ssdt.
Medvelászló: Szívesen, de még mindig nem vágom, hogy mit és hova szeretnél linkelni.
-
Okoschka
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Első menetben óvatos voltam: disk image-ként átvittem a régi XP-t az SSD-re
és kipróbáltam, hogy sikerült-e elrontani nagymami gépét.
Erre installáltam rá 'új telepítésként' a Win7-et.
Így persze az XP-s allignálás van rajta az SSD-n. -
Okoschka
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Kaja közben ötletem jött:
SSD kiszerelődik netbook-ból, majd külső USB-házba be.
USB feldug asztali gép,Win7 alatt partícionálás.
SSD vissza netbook, majd USB kulcsról win7 vissza.Így jó lesz?
-
-
Okoschka
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Sajnos így nem lesz hosszú életű:
[link] -
Okoschka
csendes tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Msinfo32 szerint az SSD partíció kezdetének eltolása 32 256bájt, ami nem osztható 4k-val.
-
Okoschka
csendes tag
Köszönet, mert összejött az SSD-s netbook-on a Win7.
De van egy kis bibi:
Rossz helyen kezdődik a partíció. Szerettem volna törölni "Lemezkezelés"-el,
de mivel ez az egyetlen disk egyetlen partíciója, így nem megy.Most van egy rossz win7-em, meg persze az USB kulcsra átszenvedett telepítöm.
Mit tegyek?
-
Micka21
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
hát ezaz hogy nem, kezdi a mappa elejéről aztán abc sorrend

-
dudasj
tag
válasz
McKane
üzenetére
Talán segít:
Hálózati és megosztási központ
- Munkahelyire célszerű állítani, de jó az otthoni is azt hiszem, lényeg hogy ne nyilvános legyen.
Speciális megosztási beállítások
Hálózatfelderítés be
Fájl és ny. megosztás be
Nyilvános mappák be
40 bites titkosítás
Felhasználói fiókok és jelszavak használata
- Ez azért is jó, mert ha csinálsz a win7-re egy ugyanolyan felhasználót ugyanolyan jelszóval mint az XP-n van, akkor nem kell kézzel authentikálni mindig.
A mappát oszd meg mindenkinek teljes joggal
Vagy hazáld a c$ elérést és úgy tallózd be. (Csak rendszergazdai joggal működik) -
McKane
senior tag
adott egy asztali gép,és egy notebook.
A noti wifiről kapja a netet/hálózatot, míg az asztali kábelen.
Asztali gép: windows 7 , Notebook: Windows XP SP3-al.
Hogyan lehet megosztani mappát A windows7-en,hogy be is tudjak lépni a mappába az XP-s gépről ?
XP-ről látom a mappát,de nem tudok belépni,hibaüzit dob ki,mely szerint forduljak a rendszergazdához,mert nincsen jogosultságom használni a mappát.
Elsősorban az XP-s gépről kellene belépkednem mindig a megosztott mappákba.szerk1.: egy munkacsoportba van mindkét gép..
-
Micka21
tag
válasz
WonderCSabo
üzenetére
próbáltam, nem érdekli a dolog, továbbra is adott helyről kezdi
-
Micka21
tag
üdv
be lehet állítani hogy a képernyőkímélő képek vetítése üzemmódban random legyen?
akármit csinálok mindig alafabetikusan kezdi vetíteni a képeket :S -
S. Szabi
őstag
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszi az ötletet!

-
Steelmanus
addikt
válasz
S. Szabi
üzenetére
Azzal a modszerrel elveszted az eredmenylistadat. Most van mondjuk egy jo eredmenyed, elkezdessz egy jatekot, de kilepsz belole, erre felkinalja hogy mentse, OK, igy elmenti abba a mappaba ahova irtam es tartalmazza az eddig elert jatekstatisztikat is. Egyszeruen kiprobalhatos, elnavigalsz a mar emlitette mappaba, kettot kattintassz rajta es behozza a jatekot ugy hogy megmaradnak a jatekstatisztikak is. Tehat elkezdesz egy jatekot elso leosztas kilepeskor elmented es ott lesz az a fajl ami kell Neked. Mivel eppcsak elkezdted meg nem leszel hatranyban de megorizted igy a statisztikat is. Probald ki, en is azt tettem eppen ezelott hogy kiprobaljam. Minden jatekra igaz, marmint az OS-ben talalhatokra.
Aktív témák
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Pánik a memóriapiacon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- BestBuy topik
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Tehát most tettem fel egy gépre a win7-et, viszont nem tudom nála ezt elérni, húzogathatom a lista ablakot akármerre.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)