- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
Aktív témák
-
-
Brutforsz
senior tag
válasz
Nagytalp #48794 üzenetére
Nem lecserélték az ALSA-t Pulseaudiora, hanem csak elfedték vele. A PA csak leosztja a zsugát, de a motortérben továbbra is az ALSA dobog.
Kezdésnek a Pulseaudio működésébe mélyebben belenyúló alkalmazásokat lenne érdemes feltenned, pavucontrol és paprefs néven találod őket. Ha ezekben keverve sem megy a hang, ahogy szeretnéd, akkor kell nekiesni majd az ALSA-nak.
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Nagytalp #48790 üzenetére
Nekem olyan kellene, hogy van egy letöltött .deb csomagom, és ha rákattintok, telepítse fel. Nekem is fent van a synaptic, sokkal jobb mint a muon
aag: nem jutottam még el odáig, és engem nem is zavar
Első benyomások amúgy: mocskos gyors minden, ahogy rákattintok valamire, azonnal bent van, akár google chrome, akár egy double commander!
Minden beállításom megmaradt, a home vissza lett csatolva a helyére, és még a thunderbirdben is benne a teljes levelezésem, az accounttal együtt!
Bexarás
-
rybank
senior tag
válasz
Nagytalp #42133 üzenetére
Kingston v+ 100 64GB. Bizony, alig tudok ülni a seggemen. Érdekes módon nem teszem vissza a normál Ubuntut. A tököm tele van, hogy a kinézet nem testre szabható. Ha meguntam az LXDE-t, visszatolom. Addig Lubuntu.
Van, hogy a SATA3 csak dísz! Remélem nálad nem.
Máskülönben egy notebook-ot semmivel nem lehet gyorsítani. Több RAM értelmetlen, ez sincs kihasználva. ---->SSD
A tárterülettel sose volt bajom. A meglévő 5 giga rendszer mellett, ha van még 5 az már sok!
Természetesen a biztonság kedvéért kell a plusz. Sose lehet tudni mikor van szükség 1-2 DVD képfájl tárolására alkalmas szabad tárterületre. -
törölt tag
válasz
Nagytalp #41701 üzenetére
úgy emlékszem, hogy már vagy két kiadás óta nincs benne az alaptelepítésben a synaptic sajnos
pedig sokkal használhatóbb, mint a lassú és nehézkes szoftverközpont. persze nem kezdőknek készült.
kubuntu alatt meg a muon megy fel alapból, ami szintén lassú és nehezen használható (még azt sem lehet benne megnézni, hogy egy adott csomag 32 vagy 64 bites rendszerhez van), a kpackagekit sokkal jobb. persze a legtutibb az aptitude -
válasz
Nagytalp #41039 üzenetére
Sajnos annyira nem értek a dolgokhoz, hogy azt egyedül belőjem
Amúgy a PA a 10.04-ben kezelte a hangkályhámat rendesen, az a 11.10-re lett elkefélve (egyébként itt is kezeli, csak kihagytak pár dolgot a fejlesztők, hogy simogassák őket lapáttal). Nem az volt a baj, hogy sz*r a driver, hanem hogy nem volt ALSA/OSS támogatás, és nem létezett a /dev/mixer, ami miatt a Tvtime behisztizett. Hw id-vel megadva neki a bemenetet, már frankó.
De valszeg kipróbálom a Studiot, ha nagyon ráérek, mert gondolom az öreg gépeimre hatékonyabb rendszert tudok összehozni.
A Blackbox amúgy nekem kissé fapados, a Fluxbox jobban bejött. Pl. rendes tálca van, és minimálisan eszik több erőforrást, mint a Blackbox. A P3-as laptopomon Fluxbox megy, mert annak az LXDE is sok
-
válasz
Nagytalp #41035 üzenetére
Mert az Ubi Studio másra való. Én sem akartam szórakozni a rendszer összerakásával, amikor a laptopokra pakoltam az Lubuntut. Igazából anyám gépére is az kellett volna, csak azután olvastam az L-ről, miután az Xubuntut telepítettem, azóta nem volt humorom leszedni + végülis nem lassú az sem.
Amúgy ja, kipróbálni én is inkább a meglevő DE-k mellé tennék bármit, mert minek állandóan rendszert belőni (még akkor is macerás, ha kimenti az ember a konfig file--okat)...
Bár ha belegondolunk a Ghost/Rendszerment-be, akkor egyszerűbb, csak sok értelme úgy sincs, mert a Linuxnak ugye az a lényege, hogy ha egyszer belőtted, akkor a világ végig se kell hozzányúlni. -
-
-
törölt tag
válasz
Nagytalp #40353 üzenetére
ext-es fájlrendszerrel nekem soha nem volt gondom. ezeket próbáltam már ssd-re tenni: ubuntu 11.04, kubuntu 11.04, ubuntu 11.10, kubuntu 11.10, linux mint 11, lmde, opensuse 11.4, fedora 15, fedora 16 beta. mindegyik elsőre és tökéletesen ment (szemben a pcbsd-vel, ami az istennek nem akart felkúszni...)
-
-
rybank
senior tag
válasz
Nagytalp #39987 üzenetére
Nekem eddig nem ment a 720p youtube-on, most érdekesen megy ( újratelepítés után)! Tud ez az Ubuntu!
(#39977) csibor open gl: vlblank szinkronizálás kikapcsolva? Ha ati akkkor szaggatásmentesítés kikapcsolva? A VLC tuti nem szar, vagy hardver vagy beállítás.
(#39992) viw Serious sam second encounter-el ugyanígy jártam! -
válasz
Nagytalp #39952 üzenetére
Itt egy rendezett lista, amelyben minden engedélyezve van:
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu oneiric main multiverse restricted universe
deb http://security.ubuntu.com/ubuntu oneiric-security main multiverse restricted universe
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu oneiric-updates main multiverse restricted universe
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu oneiric-proposed main multiverse restricted universe
deb http://archive.ubuntu.com/ubuntu oneiric-backports main multiverse restricted universe
deb http://archive.canonical.com/ubuntu oneiric partner
deb http://extras.ubuntu.com/ubuntu oneiric main -
-
SzEgHaLoM
csendes tag
válasz
Nagytalp #39869 üzenetére
Na úgy érzem véget ért a tudomány. FN billentyű sajnos nem műklödik,megpróbáltam másik live lemezt, két félét is -> Aag változata, illetve egy 10.4.3-asat, pörgeti,pörgeti,de csak nincs kép, és így olyan mintha a sötétben próbálnék rajz alapján legozni. Asszem game over. Mintha a megjelenítő LCD panel szállt volna el, pedig az ubi előtt semmi baja nem volt.
-
-
Hedgehog87
csendes tag
válasz
Nagytalp #39853 üzenetére
Mi a KNX rendszert akarjuk vizualizálni, soros kommunikáción keresztül, és gira-nak a homeserver 3 -as progiját használni. a leírást követve elvileg installálni lehet mint ahogy a beszélgetésben is olvastam, de nekem nem akart működni...
Win 7 alatt futna ez a virtual machine... falba süllyesztett PC-vel...
-
-
EmberXY
veterán
válasz
Nagytalp #36426 üzenetére
Nekem sem működött, a VGA drivert sem fogadta el... Inkább visszaraktam a 9.10-et, amíg nem lesz új konfig, addig használom ezt, bár jó lett volna frissíteni.
Csak azt nem értem, hogy a telepítés során miért nem figyelmeztet arra, hogy nem fog működni? Elméletileg konfigurálja a hardvert, ezt ki is írja a telepítés során, mégsem szól, hogy gondok lesznek.
A másik, ami érdekes, hogy recovery módban megy, bár majdnem kifolyt a szemem. -
-
gsc73
aktív tag
válasz
Nagytalp #35891 üzenetére
Köszi!
Időközben egyeztettem a hozzáértő kollegámmal, és valószínű, hogy meg is találtuk, hogy tegnap este mit rontottam el: sok "samba"-s dolgot leszedtem, csak a lényeget nem, mert nem tudtam hogy mi micsoda a leírások részletes átböngészéséhez talán már fáradt voltam. Miután ellátott pár jótanáccsal, így már világosabb a dolog, de nekem valahogy jobban tetszett a GNOME-os SW center.
Üdv: g.
-
need
addikt
válasz
Nagytalp #35892 üzenetére
lényegében erre a [gondomra] megoldás lenne az általad küldött link...?
-
kovaax
őstag
válasz
Nagytalp #23220 üzenetére
Félreértettél, nekem eljut az x-ig simán, be tudok lépni dolgozgatok, aztán egyszer csak megáll, de mindig az első 4-5 percben (egérkurzor mozog, REISUB megy). Ha újraindítom, akkor már nem csinál ilyet többet "aznap". És nem minden indításnál, hanem mondjuk hetente egyszer. De nem ez a fő gépem, úgyhogy legyen mondjuk minden 3-4. indítás. És semmi hibát nem ír a logokban...
Találtam egy ilyet, csak nem derül ki nekem belőle, hogy neki mindig csinálja-e, vagy úgy mint nálam, néha:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/477918
Ja, inteles az alaplap, meg az alaplapi vga is.Most beraktam egy hányódó 15 gigás vinyót, és felhúztam egy openSUSE-t rája, na annak is volt egy fagyija, de még az első frissítés előtt, ráadásul már "melegen", szal nem tudom ez ugyanaz-e, de így járatom pár napig, hátha kiderül valami...
-
válasz
Nagytalp #22730 üzenetére
Ha tud úgy megnyitni fájlokat, hogy nem ellenőrzi le a tartalmat, ha megállítom a torrentet, akkor lejelenti a trackernek, ha működik félnyitott állapotban is, ha könnyedén lehet trackert frissíteni, vagy éppen egy gombnyomásra ki lehet a trackert címét venni, meg úgy alapból mindent látok egyből (perek, fájlok), és még az átmeneti tárak nagyságát is állíthatom, esetleg még a portot is tesztelhetem belőle, akkor tényleg jó.
Sajnos minden igényemet nem elégítette ki sem az, sem a többi kliens, sőt volt amit egyenesen nehézkes is volt kezelni. Szal hiába álcázza magát uTorrentnek, ha nem az. -
harry
veterán
válasz
Nagytalp #22681 üzenetére
Nekem így van
LTS média gépnek viszont nem feltétlenül jó megoldás, nem biztos, hogy egy régebbi kernel támogatja az újabb médiás cuccokat. Pl. Jaunty 9.04 alatt alapból vagy az s-videó az Atom lapomon, 8.10 alá úgy kellett felberhelni. Realtek modullal is gondok vannak (igaz az a 9.04-ben is), páran a 9.10es kernelben megoldottnak látták, én inkább csak a modult cseréltem le. Szóval házi szerver / média gép esetén néha jobb az újabb, szerintem tuti nem fog hiányozni az LTS. Ez igazából nem is tudom mit takar pontosan (azon kívül, hogy 'hosszú távú támogatás', avagy ezt hogy kell érteni, de megnézem). -
GML
őstag
válasz
Nagytalp #22680 üzenetére
Ez hosszú lesz!
a tervem a következő: van jelenleg egy ASUS WL-500gP V2-es útválasztóm sajnos a sok hátránya miatt kénytelen vagyok cserélni. A samba csak kb 2-2,5 MB/s-mal másol, kb 2MB/s a vinyóra a letöltés, és ha esetleg nem ftp/http letöltést használok, hanem torrentet, akkor meghal egy kicsit a rendszer, főleg ha sok seed/leech van. A WAN/LAN portok csak 10/100-asok. a wifi 17-18Mb/s-nél nem tud többet. szóval elkezdtem számolni.
ha minden eszközből a legtakarékosabbat veszem, akkor is legalább a 2-3x-osa lesz a fogyasztás. mert ugye, kell egy Router, és egy NAS. ezek állandóan mennek. ez kapásból kettő doboz ehhez jön hozzá a médiacenter, pl egy WD Live!, vagy valami hasnló.
arról nem is beszélve, hogy anyagilag sem a legjobb, mert a router kb 20, a NAS, ami már legalább 2 vinyót képes fogadni az kb 50 (igaz ebben benne van minden, ami kell, kivéve a médialejátszást), plusza a médialejátszó, ami szintén 25. Az árakat még régebben néztem.szóval ezt megelégelve, hgy van egy illetve 3! dobozom, ami zabálja az áramot, nem tudom hova tenni, és ráadásul kábel a rengetegben.. és mindezt kb egy százasért....
erre egyszer csak láttam egy Atom-ION párost. keveset fogyaszt, lejátsza a 1080i videókat 3 SATA hely van benne. a bökkenő, hogy ehhez a rendszerhez vagy egy Wifis AP kell, vagy egy Gbit-es switch.
és akkor nézzük a pozitívumokat,:
-ATOMjó, mert 2x1,6GHz-es proci, plusz soksok RAM, meg HDDtár (NAS pipa)
-routernek nem kell ecsetelni, de szintén jó a specifikáció. mert van 2 LAN+n wifi.
-Média lejátszó? pipa. Az ION a Gf9400-el szépen lejátszik mindent.és az egyetlen kérdés csak az oprendszer volt. mivel a win fo$, maradt a linux. és itt jönnek a problémák. legalább is részemről, hogy a linuxhoz, kb annyit konyítok, hogy pingvin a jele.
Ebben szeretném majd a segítségeteket kérni, hogy a routing és egyéb szerver feladatokat el tudja látni a gép. Szeretném, ha tudnátok tippeket adni, hogy milyen progik azok, amik el tudják látni ezt a feladatot. lehetőleg grafikus felülettel rendelkezve. amíg bele nem jövök.
-
sh4d0w
félisten
válasz
Nagytalp #22235 üzenetére
A Firefox nekem sem a szívem csücske, lassú, de legalább instabil.
Igen, a Firefox ezért van benne az Ubuntuban. Ha megnézed, zárt forrású cucc egyáltalán nincs a telepítőben, ezért kell bűvészkedni a codecekkel és a zárt driverekkel.
A Microsoft esete más az IE-vel, ők a saját elferdített szabványaikat akarták kiterjeszteni a világra, hogy aztán letarolhassák a szerverpiacot is.
-
Major Major
senior tag
válasz
Nagytalp #22162 üzenetére
letörlésnél nem is töröl mindent, csak a kiválasztott és a függő csomagokat. ha viszont nem hoz magával semmit reinstallnál, az azt jelenti, hogy fent van minden aminek fent kell lennie. ha a gnome-ot elindítod, és nyomsz egy alt+f2-t, aztán beírod, hogy nautilus és gnome-panel, mi történik?
-
mzx
senior tag
válasz
Nagytalp #22172 üzenetére
1)
körbe néztem, egyelore nem találom az archivum kezelőt.a)
Merre?b)
Mi az angol neve?(félig magyar, félig angol jelenleg az Xfce feluletem.)
2)
Korábbi egyik mai hsz-emben irtam arrol, hogy
Xfce alatt nem jelzi ki file manager az XP-s vinyómat,
de pl. egyik mediaplayer igen.
Azota látom, hogy bár a THUNAR file manager nem látja,
azonban a PCMan file manager igen.Szoval így már nincs evvel nagy gondom, de azert érdekel:
a)
Hogyan lehet thunar-ban is láthatová tenni?b)
Jól sejtem, h nem mountolás kérdése, hogy a Thunar nem látja?
(GNOME alatt már mount-olta a rendszer az XP-s hdd-m.) -
törölt tag
válasz
Nagytalp #21173 üzenetére
köszi! megpróbálom majd, ha nem megy aptitude-dal.
ntomka: nem volt melléírva, hogy béta. amikor hozzáadtam a tárolót, akkor a restricted drivers részen azt íta, hogy ez az ajánlott. de még attól, hogy hiba van a telepítésnél, visszaállíhatná a régi verziót igazán...
rtom: nekem is elvileg valami hasonló kártyám van, quadro nvs135 néven fut, de asszem ugyanarra a magra épül, mint a 8400gs.
majd ha hazaérek megnézem, csak grafikus felület nélkül nem töltődik be anetwork manager, amivel felmegy az otthoni wifire a gép, és nem volt kéznél kábel, amivel rádugjam a routerre...
-
FixY67
senior tag
válasz
Nagytalp #21169 üzenetére
No, válasszuk ketté a fikciót és a tényeket, mert így kissé zavarossá kezd válni a történet.
Az általam említett linuxos nvidia driver csak feltételezés volt részemről - helyettesíts be bármi olyan drivert, egyéb szoftvert, aminek "külső" forrása van! Pusztán arról van szó, hogy ha beleraknak egy xy szoftvert egy disztribúció csomagjába, akkor szerintem elvárható, hogy kövessék a szoftver javításait. (a shadow által említett OOo v2-v3 jellegű váltást természetesen nem várom, de hogy ha a v2.0 után kijön egy v2.1, ami elsősorban hibajavítás, akkor azt igenis csomagolják be!)
A windows-os nvidia viszont tény: ugyan régóta nem használom, de volt a gépemen olyan nvidia driver, amihez a windows update hozta a frissítést. (XP SP2 v. SP3 alatt).
-
válasz
Nagytalp #21170 üzenetére
Hamarosan? Hol van az még? Több mint két hét. Persze én addig is ajánlom a Daily Build-eket, melyek napról napra frissülnek, és az elérhető legújabb csomagokat tartalmazzák.
-
FixY67
senior tag
válasz
Nagytalp #21129 üzenetére
Közben kicsit magamhoz tértem:
- root user alatt ne dolgozz, még virtuális gépet se használj! A virtuális gépek userhez vannak kötve, ha a saját usered által gyártottad, azt a root nem fogja látni.
- a VBoxManage paramétere nem az XML file, hanem a gép neve.VBoxManage list vms
Ezzel tudod listázni az aktuális usered által készített virtuális gépeket.
A listában megjelenő nevet kell a VBoxManage modifyvm-nek odaadni.Érdekelne, mi történik, ha felemeled a problémás gép virtuális processzorainak számát és megpróbálod elindítani a gépet.
-
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp #21025 üzenetére
Elmondom én is a véleményem: Nekem nem jött be a virtualizáció. Kivétel nélkül minden gyengébb eredményt produkál. Inkább a külön partíció és az új bootolás. Inkább kivárom azt a pár percet amit a boot elvesz, de utána nem kell kompromisszumot kötnöm semmiben sem.
A WINE viszont más. Annak nagyon szurkolok. Szerintem az a végső jó megoldás. -
stopperos
senior tag
válasz
Nagytalp #21020 üzenetére
A sun honlapról szedted le a legújabbat?
Fölösleges hozzáadnod több grafikus memóriát, inkább a rendszermemóriára pályázz. Játékkal meg ne próbálkozz, nem lesz elegendő hozzá (már ha jól tippelek, és erre kell a több grafikus memória) Egy virtuális konfigurációt fog emulálni neked, nem pedig a rendeset. Csak pár dolog fog megegyezni.Mindkettőhöz van gui, csak annyiban térnek el, hogy az OSE nem tartalmaz USB drivert, míg a rendes igen, így észleli a külső pendrive-ot.
-
FixY67
senior tag
válasz
Nagytalp #21020 üzenetére
Pontosabban ez a windows-os volt, de most nézem az Ubuntu hoston, ott a
VBoxManage modifyvm TesztMachine --cpus 6
segítségével 6 CPU-snak is hazudhatom a virtuális gépet egy mezei Core2Duo procival.
Eredetileg 16-tal próbáltam, az valamiért nem tudott bootolni.
Egyébként márcsak azért is meglepett volna, ha nem megy, mert a VirtualBox a qemu-ra épül, azon meg már láttam olyat, hogy két procis (v. hyperthreadinges?) gépen valaki elindított egy látszólag 32 processzoros gépet. -
ntomka
nagyúr
válasz
Nagytalp #21007 üzenetére
"Virtualbox OSE-ban lehetséges több processzort engedélyezni?"
Ugyan nekem 1 magos procim van, de a beállítások között ott van inaktív módon. Szóval feltételezem, hogy be lehet ilyet állítani benne. Ha neked nem engedélyezi, akkor valami konfigurációs hiba lehet véleményem szerint.
Asszem ezzel a hsz-szel lettem fanatikus tag.
-
válasz
Nagytalp #20164 üzenetére
Hát, ha egyáltalán sikerül telepítened. Én megannyi bug-ot találtam már magában a telepítőben, nem beszélve a felállt rendszerről. Azért érdemes kipróbálni, de éles használatra egyáltalán nem ajánlott.
A legidegesítőbb mikor particionálásnál megáll ha formázásra jelölöm az előző rendszert és azt jelölöm ki új / csatolásnak. Vagy mikor a Live rendszer feláll és az ikonnal indítom a telepítőt, a végén mikor kezdené a konkrét telepítést, egyszerűen kilép és nem folytatja. De azért felraktam partíció törlésével és létrehozásával. -
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp #20162 üzenetére
Miért, visszacsinálni nemtudod? Vannak partíciómentő programok a Hiren's CD-jén. Például az Acronis progija nagyon is tetszik, mert csak a tényleges helyfoglalást menti, azt is jól összecsomagolva. Persz ez warez. Nem bíztatok senkit warezolásra, csak elmondtam, hogy jól műxik.
-
Vladi
nagyúr
válasz
Nagytalp #19906 üzenetére
Az audacious dev csomagot tedd fel, mert azt keresi. fordítási cikkem megvolt?
-
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp #19920 üzenetére
Köszi, ezt tudtam. Nekem az kellene, hogy a windows ne jelenjen meg a menüben. Nem is tudom melyik az a sor ami előhívja.
(#19919) Kendek: Én is ebből ("dolgozom"?), de nem igazodok el. Melyik sor hívja elő a windowst? Nem is találom hirtelen. Automatikus, vagy mi? El szeretném tüntetni! Most nem írnám le hogy miért. Legyen elég annyi, hogy sokféle emberek vannak és sokféle kívánságok. Nem ez a legveszettebb kívánság amit eddig hallottam.
Egyébként pedig nem szeretem ha egy oprendszer fogja magát és elkezd akármit is csinálni. Ilyenem van. Úgy hívják, hogy windows. A linuxot eddig azért szerettem, mert azt csinálja amit én akarok. Úgylátszik ez a neves hagyomány megszakadni látszik...
-
válasz
Nagytalp #19913 üzenetére
Ezzel csak az a gond, hogy a StartUp-Manager ugyan támogatja a Grub 2-t, de csak korlátozott módon, majd a 2-es verziótól várható igazán teljes támogatás.
Érdemesebb lett volna neked is a GRUB_TIMEOUT-ot állítani 0-ra, mert a GRUB_HIDDEN_TIMEOUT=0 nem mindig működik, hibák még lehetnek ebben a funkcióban, a menü elrejtése vagy működik, vagy nem.
Az előbb meg elírtam, az /boot/grub/grub.cfg akart lenni. -
upszilon
őstag
válasz
Nagytalp #19909 üzenetére
...és nálad mi volt a cél?
(#19910) Kendek: Nemelég. Azt szeretném, hogy ne legyen elindítható a windows. Te pont azt mondtad el, amit el szeretnék kerülni. A SHIFT-gomb lenyomvatartásával előjön és lehet válogatni. Én azt szeretném, hogy ne legyen menü. Egyáltalán semmi ne legyen, csak induljon el. Például úgy, mint az összes többi oprendszer. Simán és gyorsan.
Aktív témák
Hirdetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest