Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
harry
veterán
Nekem van egy média pc-m otthon:
Mythubuntu 9.04 az alap, ami eleve nem tesz fel sok dolgok. Telepítésnél 'frontend'-et választva meg főleg (különben hoz adatbázis, meg minden vackot). Ezt persze utólag leszedheted, nekem maga az OS kellett. Ezután felkerült az XBMC frontend, és azt használom, saját készítésű infrával+lirccel, maga a rendszer talán 2.5-3GB körül van, ram használhat idle 100mb körül. FTP-re proftpd, amúgy ssh-n érem el és... más jelenleg nem nagyon van.
Hmm lehet van XBMC OS (nem tudom, mire épül, vagy hogy van az), én csak repot hozzáadtam, és csomagként felraktam.Mostanság tapasztaltam olyat, hogy néha elérhetetlenné válik, nem értem, miért. Helyi hálón pingre válaszolt, de xbmc felület megfagyott, ssh-n nem tudtam belépni. Még nem sikerült utánajárnom, mi lehet a gond, majd ha legközelebb otthon leszek, megnézem a logokat, hátha...
Aktív témák
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest