- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
harry
veterán
Nekem van egy média pc-m otthon:
Mythubuntu 9.04 az alap, ami eleve nem tesz fel sok dolgok. Telepítésnél 'frontend'-et választva meg főleg (különben hoz adatbázis, meg minden vackot). Ezt persze utólag leszedheted, nekem maga az OS kellett. Ezután felkerült az XBMC frontend, és azt használom, saját készítésű infrával+lirccel, maga a rendszer talán 2.5-3GB körül van, ram használhat idle 100mb körül. FTP-re proftpd, amúgy ssh-n érem el és... más jelenleg nem nagyon van.
Hmm lehet van XBMC OS (nem tudom, mire épül, vagy hogy van az), én csak repot hozzáadtam, és csomagként felraktam.Mostanság tapasztaltam olyat, hogy néha elérhetetlenné válik, nem értem, miért. Helyi hálón pingre válaszolt, de xbmc felület megfagyott, ssh-n nem tudtam belépni. Még nem sikerült utánajárnom, mi lehet a gond, majd ha legközelebb otthon leszek, megnézem a logokat, hátha...
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Netfone
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest