- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
stopperos #21024 üzenetére
Főleg az USB miatt kellett. De úgy emlékeztem , hogy nagyon régen még de nem volt hozzá GUI..mindegy
. AutoCAD meg ilyesmi már egy jó ideje jól kavar rajta. De most tényleg játék miatt vagyok rá kíváncsi. Szimplán csak érdekl hogyan állnak most a 3D támogatással. A haverom gépén a dx9 teszt brutál sebsséggel futott. Ezért szeretném élesben tesztelni. De örültem volna ha tudok egy fizikai procit adni a vendég rendszer részére.
-
törölt tag
válasz
stopperos #14550 üzenetére
igen, tudom, hogy van rá megoldás, meg is csináltam. és most nagyon nagyon köszönöm, hogy beírtad ide, mert időközben elfelejtettem, hoyg hogy volt, és pont az előbb egy újratelepítésnél nem kellett megint előkeresnem
Vladi: na nehogy már azt hidd, hogy csak ti kaptok a jóból
-
Kicker
őstag
válasz
stopperos #14535 üzenetére
nem értem hogy miért nem jó, ugyanis ez a program elvileg XP-re is felteszi ezt a visual foxprot, az első telepítéskor, valószínű az ubuntu alatt ez megtörtént, de nem tud futni, valahogy felimismeri a wine ellenére is, hogy ez nem winfos... jelzem, hogyha jutok valamire.
a 9-es ubuntu miben más mint a 8-as? kb annyira lesz "hibás" mint xp után az első vista?
a 8-asban nagyon bejönnek az effektek, a logikája annyira nem tetszik, meg a testreszabhatósága is még talány előttem (egy-két dolgot leszámítva). -
simonzé
addikt
válasz
stopperos #14489 üzenetére
Nekem a 8.04 vált be, az simán ment Unichrome-os gépen is. A 8.10-zel problémáim akadtak Nvidiás környezetben több gépen is. A driverek és a compiz engedélyezése utáni újraindításkor dosos felületen jelszót kér, ami már önmagában is furcsa. De ezután nem érzékeli a gombokat, helyettük valami fura karakterek jelennek meg, már ha egyáltalán érzékeli a gombnyomást. Ilyenkor csak a reinstall segít. A 8.04 nálam problémamentesen futott minden gépen. (Pendriveról a cégesen is, pedig ott csak user jogaim vannak.
)
Mége gy apróság ami fontos lehet: a fenti probléma XP SP2-s DualBootos rendszereken volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Tesla topik
- ZIDOO médialejátszók
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged