- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
Ha a program választás a gondod akkor ez egyszerűnek tűnik. A synapticban kotorászva hamar találsz is megfelelő progikat. Például: ftp szervernek pure-ftpd, telepítésnél web kiszolgálónak: LAMP szerver -Ez telepíthető később a php-myadmin csomag segítségével is mint függőség. Így elérhető lesz a cucc http kapcsolaton keresztül is . A progiknak meg nem kell külön külön grafikus felülettel rendelkezni. A szerverek menedzseléséhez szerintem a webmin a legjobb választás. Így egy böngészőből is beállíthatod a szervereid és moduljaid (http://gép.neve:10000).
Ha hálózatról szeretnég lejátszani a cuccot pl. böngészőn keresztül akkor azt tudtommal valahogyan streamelned kell. Bár ebben nem vagyok annyira jártas. De ez a része engem is érdekel.
Tudtommal a vlc tud hálozaton is lejátszani.
Aktív témák
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3436
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest