- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
mzx
senior tag
Hm... hát, együttérzek veled... :S Bár nálam bevált a Lubi (8.10 - 10-04 -ig, jelenleg az utóbbi), igen régi, Pentium 3-as gép alatt, igaz, nem túl sok mindenre használom, pl. nyomtatásra nem. Annyiból hasonlóak a tapasztalataim, hogí relatíve sok a bug, de hozzájuk lehet szokni, többnyire apróságok.
Ha már zene: nálam remekul fut az audacious, aqualung, smplayer, vlc; de a MOCP (MocPlayer) a leggyorsabb, hiszen karakteres üzemmódú, terminálból, és előnye, h rengetegféle audio formátumot ismer.
Browserek: Mozilla picit lassúcska, de jól megy. Chrome több verziója (5-18) is alapvetően sikerrel fut (2010 óta volt vagy 4 verzióm, frissítésből, most a flash miatt egy régebbit tettem fel) és elég gyors.
-
-
-
-
chab7
addikt
Frászért írja ki folyton ez az új ubuntu hogy "Rendszerhiba történt" ???
Teljesen váratlan időközönként felugrik egy ilyen ablak. Pedig most akartam visszaszokni az ubira (persze csak lxde kezelővel mert az én gépemnek sok az új csicsás gnome.
Erre folyton egy ilyen hibaüzenetet dobál fel, és még nincs egy napos a telepítés
Grrrrrrrrr -
-
chab7
addikt
Tuti jogosultság probléma!!! Most egy a megosztott mappában levő fájlnál (ami ékezetes is) megnéztem a jogosultságokat és mindenhol olvasható írhatóra állítottam. Így átmásolta.
De akkor alapból miért nem mikor a megosztott mappánál meg lett adva hogy a benne található dolgok is mindenki számára írható olvashatóak legyenek.
Ebből ugye csak a törlést engedte de se másolást se átnevezést nem. -
-
-
-
God Vazzeg
veterán
Akkor én se értem. Tűzfal nincs a rendszerben? Tuti samba beállítás lesz valami..
Más! Ezt most olvastam:
"Egy antropologus egy afrikai törzs gyermekeinek javasolta egy játekot: letett egy kosár gyümölcsöt egy fa mellé, majd így szólt: aki előbb odaér az nyeri a gyümölcsöt! Erre a gyermekek mind felálltak, kézenfogták egymást, es együtt szaladtak érte. Megkérdezte, hogy miért nem versenyeztetek? Mire ők: Ubuntu. Hogyan tudna valamelyikünk is boldog lenni, ha bármelyikünk szomorú?
E torzs nyelven Ubuntu annyit tesz: Vagyok, mert vagyunk."
-
Aktív témák
Hirdetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged