Hirdetés
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Soundcore Sleep A30 - a hosszú házasság titka
- Honor Magic V2 - origami
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Az órádnál fogva vezet nyomra az új Apple AirTag
- Yettel topik
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Nagytalp
üzenetére
Nekem így van

LTS média gépnek viszont nem feltétlenül jó megoldás, nem biztos, hogy egy régebbi kernel támogatja az újabb médiás cuccokat. Pl. Jaunty 9.04 alatt alapból vagy az s-videó az Atom lapomon, 8.10 alá úgy kellett felberhelni. Realtek modullal is gondok vannak (igaz az a 9.04-ben is), páran a 9.10es kernelben megoldottnak látták, én inkább csak a modult cseréltem le. Szóval házi szerver / média gép esetén néha jobb az újabb, szerintem tuti nem fog hiányozni az LTS. Ez igazából nem is tudom mit takar pontosan (azon kívül, hogy 'hosszú távú támogatás', avagy ezt hogy kell érteni, de megnézem).
Aktív témák
- Neked tükröt, az iPhone Airnek emléket állít a Realme
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- PayPal
- Windows 10
- VGA kibeszélő offtopik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- iPhone 14 Pro 128GB 100% (1év Garancia)
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs