- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Pebble - az átgondolt okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AirTag-riválist hoz Európába a Xiaomi
- Fotók, videók mobillal
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Nagytalp
üzenetére
Nekem így van

LTS média gépnek viszont nem feltétlenül jó megoldás, nem biztos, hogy egy régebbi kernel támogatja az újabb médiás cuccokat. Pl. Jaunty 9.04 alatt alapból vagy az s-videó az Atom lapomon, 8.10 alá úgy kellett felberhelni. Realtek modullal is gondok vannak (igaz az a 9.04-ben is), páran a 9.10es kernelben megoldottnak látták, én inkább csak a modult cseréltem le. Szóval házi szerver / média gép esetén néha jobb az újabb, szerintem tuti nem fog hiányozni az LTS. Ez igazából nem is tudom mit takar pontosan (azon kívül, hogy 'hosszú távú támogatás', avagy ezt hogy kell érteni, de megnézem).
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest