Hirdetés
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
upszilon
üzenetére
Én nem akartam reagálni eredetileg. De tényleg nem megy neked ez a személyeskedés és szakmai dolgok szétválasztása. Előszerettel sértegetsz másokat -"marhaság, buta beszéd" és persze itt csak Te lehetsz a munka dandárjának elesett áldozata. Most megmondták mások is a véleményüket de Te nem tűröd a kritikát. Ez nem az óvoda barátom! Már egyszer elmondtam ezt Neked. De látom nem tanulsz és nem fogadod meg a jótanácsot. Én túl tenném magam ezen és nem offolnám azt a helyet amelyik segít. De ezen a munka témán nem tudok átlépni. Szerinted a Te videóeditáló melód miatt sajnálnom kellene?? Elviszlek hónapra acélcsöveket szerelni. Te fogod cserélni a palackokat és viheted a 4"-os csöveket a tetőn lévő gépházba. Talán ha már fájnának a térdeid és izzadtál volna valaha "vért" akkor lenne benned némi tisztelet!
Egyébként elismerem a hozzáértésed és örülök is, hogy segíteni próbálsz. Már csak azért is mert amikor elkezdtem linuxot használni csak a HUP és a #Debian csatorna volt a Freenode-on segítség képpen. Mára hála az égnek már sok ilyen hely van. Mint például ez a közösség amiért valóban hálásak lehetünk mindannyian. Manapság az egymásnak nyújtott segítség a legnagyobb érték. Ne sz@rj hát oda ahonnan eszel!
A törlést pedig nem kell kérni tudtommal van erre menüpont.
Téma részemről lezárva.Üdv.
U.i.: Ha tényleg annyira ott vagy szakmailag akkor nekem jól jönne most a segítség a VBox kérdésemre.
Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4226
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A05s 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest