Aktív témák
-
rtom
senior tag
válasz
upszilon #33447 üzenetére
Én erre a megoldást úgy tudnám elképzelni, hogy ha lenne egy közös tároló, amiben lévő "csomagokat" (forráskód?) minden linux disztró értene és telepíthető lenne, függőségekkel együtt, mint pl. ez a projekt, hasonlóan pl. az Android vagy Apple AppMarket-hez.
Vagy, mivel egy átlagos felhasználónak a tároló hozzáadása problémás, a "software center"-nek azt is meg kéne oldania, hogy ha nem található a kért csomag a tárolóban, akkor keressen rá a neten (sourceforge-on, freshmeat-en) és kérésre a tárolót adja hozzá a forrásokhoz (next->next->OK előnyben!)
Vagy bilibe ér a kezem?
(#33466) emitter: próbáld meg purgálással; sudo apt-get remove --purge slimrat
-
-
Siriusb
veterán
válasz
upszilon #33447 üzenetére
Elismerem mindent nem lehet megoldani linux alatt. Példának okáért egy scannert nem tudtam használni. Vajon ez a linux hibája, vagy a gyártó(k)é, akik nem foglalkoznak termékük támogatásával linux alatt, csak az MS-sel.
Légy szíves megérteni valamit, a linux, mint olyan a közösségre épül. Mindenki igyekszik hozzájárulni valahogy, akár fejlesztőként, akár úgy, hogy válaszol egy fórumban azoknak, akik elakadtak valahol.
Valószínűleg ha egy hozzáértő odaülne a gépedhez, simán megoldaná, hogy fusson az abevjava. Te nem értesz hozzá. Én sem. Lehet itt senkinek nem volt ötlete, próbálkozni kell más fórumon is.
Megkérlek, ha majd beszélsz valahol az ubuntu - ról és szidod, hogy még egy nyomtatványkitöltő programot sem tudtál működésre bírni, tedd hozzá, azonban számtalan embernél gond működik. Csak hogy teljes képet kapjon a beszélgetőpartnered.
(Én például ubuntu és arch linux alatt is használtam az elmúlt években gond nélkül.)És hogy mennyire hasznavehetetlen a linux? Pl. használják webszervereken, filmgyártáshoz, sőt még a londoni tőzsde is ezt akarja használni (ez az ügy nem tudom hol tart, lehet már be is vezették).
A linux nem tökéletes, a windows sem (ha használtál már, nagyon jól tudod). Te sem vagy az, de én sem. Azt azonban megválaszthatom, hogy a jó oldalát nézem valaminek és elfogadom a kevésbé vonzó tulajdonságait, vagy inkább a kritika esik túlsúlyba.
Azt hiszem beszélhetek a többiek nevében is: mi itt szeretjük a linuxot. Részemről viszont már fárasztó, hogy kb 2 éve mindig oda lyukadsz ki, milyen vacak a linux. Kaptál a közösségtől sok segítséget. Ha nem megy, ne használj ubuntu - t. Nem kell erőltetni, ne dörgöld mindig az orrunk alá a negatív véleményedet. Elmondtad már néhányszor és tudomásul vettük, hidd el. -
Atapi
senior tag
válasz
upszilon #33441 üzenetére
1. az abevjava futtatásához szükséges java környezet még win7 rendszereken sem része az alaprendszernek (próbáld ki egy szűz - eredeti ms - rendszeren, nem fog egyből működni a telepítő). más kérdés, hogy a java környezetet igénylő alkalmazások a településüknél erre többnyire felhívják a figyelmet, és telepítik azt, persze csak miután hozzájárulsz ehhez (utóbbi az abev javánál nálam nem állt meg).
ha a linux rendszereken a megszokott telepítési módszereket alkalmazod (tároló/csomag/fordítás), akkor ez ott is kiválóan működik. a java telepítőfájl nem tartozik ebbe bele. a fejlesztőknek illenék gondoskodniuk arról, hogy felhívják a figyelmet a java környezet szükségességére (amit tulajdonképpen a honlapjukon meg is tesznek).
az meg had ne legyen már érv a használhatatlanságra, hogy dehát itt nem egy exére kell kattintani. mert az, hogy másba szocializálódik év(tized)ek óta az emberek többsége, önmagában még nem érv valami mellett/ellen. itt más a programtelepítés metódusa, de alapvetően működik.2. tegnap és ma 4 gépen telepítettem az abevjava programot. 2 10.10-es 64bites rendszeren sun java 6 jre környezetben, és nemrég egy 10.04-es és egy 9.10-es, 32bit-es rendszeren openjdk java 6 runtime alatt. minden esetben kifogástalanul lefutott a telepítés (leszámítva, hogy a futtatandó jar fájlokat futtatható jogosultságúvá kellett tenni, és megfelelő jogosultságú telepítőhelyről kellett gondoskodni [felhasználóként telepítettem]). a program rendben el is indul (mivel nem használom, a napi működéséről nem tudok érdemben nyilatkozni, de a kitöltés működik).
ezek alapján bennem felmerül a gyanú, hogy nem a linux hibája, hogy nálad nem működik. Megkockáztatom, hogy a, elrontasz valamit (de mivel sok mindent nem lehet, ennek kevés esélyt adok), b, fut nálad egy olyan, nem az alaptelepítés részét képző alkalmazás, amely meghiúsítja a program megfelelő telepítését. akármelyik eset is álljon fent, a hiba valószínűleg a te rendszeredben van. legalábbis számomra hihetetlennek tűnik, hogy amíg én akármelyik rendszeren próbáltam eddig telepíteni, mindig sikerült, neked meg sehogyan sem. de azért még egy 32bites 10.10est is megnézek ma, és mélységesen meghunyászkodom majd, ha azon nem fog menni. -
harry
veterán
válasz
upszilon #33441 üzenetére
Ha jól látom, az csak egy tároló hozzáadás, ami a 9.10-es ubuntu óta gyakorlatilag 1 paranccsal megoldható, még egy a frissítés, és egy harmadik a telepítés, lényegében egy perces művelet, grafikusan komolyan macerásabb, nem tudom, miért erőltetik.
Persze, én is jókor tudom meg, hogy van csomagban...A szükséges dolgok hiánya: ez meg nem OS, hanem alkalmazás függő, az apeh oldalán van is egy link, amin tesztelheted, hogy van-e a gépen java virtgép (nekem volt alapból, egy hetes rendszer amúgy kb.), ha nincs, fel is ajánl egy telepítőt, szóval ezzel a részével nincs gond. És amúgy 10.04, stable Kubuntu.
-
harry
veterán
válasz
upszilon #33436 üzenetére
Ja, én is szívtam vele egy kört a hétvégén... végül valamilyen .jar kiterjesztést szedtem le, amit a "java -jar abev.jar", vagy hasonló (?) parancs felrakott. Persze ehhez a netes dokumentáció nevetséges, kb. annyit így, hogy next,next,finish, a linuxos részhez is, a fenti parancsot véletlenül sem.
De a lényeg, hogy végül sikerült működésre bírni (meg még tavaly is, másik ubuntu alatt). -
rtom
senior tag
válasz
upszilon #33436 üzenetére
Valszeg jobban jártál/unk volna a megfelelő csomagból telepítéssel...
Ha már itt vagyok, vélemény a közös linux telepítő API-ról?
-
Atapi
senior tag
válasz
upszilon #33429 üzenetére
az előbb kíváncsiságból kipróbáltam, nekem csak a letöltött jar fájlokat sikerült telepítenem. először kell a keretprogram (abevjava), aztán a nyomtatvány. mindkét esetben állítani kellett a fájlok futtathatóságát, de utána ment gördülékenyen (jobb klikk --> megnyitás ezzel: sun java 6 jre), leszámítva, hogy a menüben nem sikerült neki indító ikont létrehoznia, de a telepítési könyvtárból indítható.
nálam java6 jre van feltelepítve, nem tudom, ez kell-e, vagy elég valami régebbi is. -
rtom
senior tag
válasz
upszilon #33427 üzenetére
Előtte az akutális Java környezetet tessék telepíteni, nekem is fennmaradt a HDD-n, most nejemnek kellett, Java felment és már indul is.
Azt viszont nem teljesen értem, hogy miért nem vinnyogott, hogy neki Java kell - kaptam is asszonytól a letolást, hogy a linux használhatatlan sz@.....
-
-
Atapi
senior tag
válasz
upszilon #33421 üzenetére
ennyi erővel beleírhattad volna a címbe, hogy melyik wine és ubuntu verzióról van szó, illetve milyen a teljes hardverkörnyezet, hiszen téged csak az érdekel, hogy a te gépeden fusson.
szvsz ameddig a wine topic ennyire el van néptelenedve, nyugodtan maradhat egy téma az egész, disztribúciótól és verziótól függetelnül. a darabolásnak csak annyi lenne az eredménye, hogy az embernek eggyel több témát kell végignyálaznia az esetleges megoldáskeresés során. mert attól, hogy egyes disztribúciókon lehetnek eltérések, lehetnek hasonlóságok is, így a megoldások is segíthetnek mindenhol...
más lenne a helyzet akkor, ha pörögne a topic, és tényleg lényeges eltérések lennének az egyes disztribeken futó wine programok között, de ez most nem áll fenn. persze nem az én tisztem, hogy ezt eldöntsem, majd egy moderátor dönt. csak gondoltam nem árt, ha mások véleményét is megismered ez ügyben. -
válasz
upszilon #33419 üzenetére
Akkor szerintem javítsd ki a másik topic címét és vedd ki belőle az (UBUNTU ALATT) szöveget. Mégegyébként van másik wine topic, pont Te írtál bele utoljára tavaly.
A másik: semmi bajom nincs a segítségkéréssel, a figyelmedet szerettem volna felhívni arra, hogy a siker nem garantált.
-
-
válasz
upszilon #33375 üzenetére
Igen, nekem is. Egyébként a Krusader még ilyen, hogy a bezárt állapotához képest legközelebb kicsivel lejjebb nyílik meg, de már megszoktam, igazítok rajta. Viszont Natty alatt ez utóbbi megszűnni látszik. Talán a Skype-on is segíteni fog az új kiadás, ezt még nem teszteltem.
-
válasz
upszilon #32981 üzenetére
Van hozzá PPA, letöltheted a Natty tárolójából, vagy a linkelt oldalról kiindulva megtalálod a GetDeben is.
-
-
törölt tag
válasz
upszilon #32528 üzenetére
hmm, nekem megy rendesen ezzel a verzióval a voipbuster, ahogy régebben is ment. ír ki valamilyen hibát?
amúgy én próbálgattam a többi linuxra elérhető sip programot, de az ekiga a legstabilabban működő mind közül. esetleg nézd meg az empathy-ban levő sip plugint, de az elég kezdetleges. sikerült vele belépni, de nem támogat contaktlistát sem, csak be kell neki írni kézzel a számot, amit akarsz hívni. -
ngabor2
nagyúr
válasz
upszilon #32453 üzenetére
ugyan úgy recsegés
eleinte hang se volt, aztán lett (némítva volt). viszont az egyéb hang lejátszás se volt az igazi. már nem recseg az audacious, mint az elején. alsával tökéletes volt.
elég érdekesen viselkedik a rendszer.
ja, ez lemaradt:
00:1b.0 Audio device: Intel Corporation 82801I (ICH9 Family) HD Audio Controller (rev 02)
-
ZCoyote
őstag
válasz
upszilon #32438 üzenetére
Ki tudod próbálni a linux-odat ha akarod, hogy mennyire biztonságos. Én ismerek egy olyan weboldalt (gondolom van több is) ahol össze van szedve jópár, káros alkalmazást tartalmazó weboldal. Ha akarod végiglátogathatod az összes feltüntetett oldalt és utána megfigyelheted hogy mit csinál a linux-od. Aztán ugyanezt megteheted win-nel is és megfigyeled azt is.
Aztán levonhatod a saját következtetéseidet.Ha kell elküldöm priviben a címet.
De van előre egy tippem, hogy melyikkel fogsz kevesebb sz@rt összeszedni.
-
válasz
upszilon #32438 üzenetére
A dolog rém egyszerű: vannak grafikus frontendek az iptables-höz, azzal be tudod állítani - én nem használom, mert próbálkoztam többel is, de nem az igényeimnek megfelelő konfigot kaptam. A próbálkozásokat nyomon követheted az auth.log-ban, megnyithatod gedittel, vagy használsz vmilyen log analyzert. Én a saját tűzfalamnál annyi logolást állítottam be, hogy az üzemmódváltásokat tolja bele a syslogba. Ha vmi gyanús, ott meg tudom nézni, ki és mikor állította át az üzemmódot.
Egyébként ne bemondásra hidd el, hogy egy rendszer biztonságos, hanem teszteld le. Sok leírás található e témakörben, ott a BackTrack Linux, amit kimondottan pentestre találtak ki.
-
válasz
upszilon #32435 üzenetére
Vissza a gyökerekhez?
Hidd el, egy default Linux-telepítéssel legalább akkora biztonságban vagy, mint egy Windows + vásárolt cuccal. Csak vannak olyanok - mint én -, akiknek a paranoia-szintjüknek nem felel meg a default cucc, számukra adott a lehetőség a további árokásásra. Megemlítettem az AppArmort, ami default jelen van a rendszerben és megfelelő védelmet nyújt - én csak azért említettem meg, mert azzal is jót lehet játszani, ha vkinek van ideje és türelme hozzá.
Szóval no para, a default Linux telepítésed biztonságilag rendben van - csak még ingyen rá lehet erősíteni (már feltéve, hogy nem a Damn Vulnerable Linuxot használsz, de az nem is mindennapi használatra van).
Szóval nem, nem mondható ki, hogy egy Windows biztonságosabb, soha nem is volt az, de nem is lesz, amíg ua. trehány programozók írják, akik eddig.
-
válasz
upszilon #32429 üzenetére
Nézd, az, hogy egy tűzfal 3 alapértelmezett láncán az ACCEPT a default policy, az vicc. Értem én, hogy cél olyan userek kiszolgálása is, akik csak használni akarják a rendszert, nem érteni hozzá, de ettől még a gyári konfigot nem érdemes konfignak hívni. Nem kell betojni, ettől még nem fogják ripsz-ropsz feltörni a rendszered, de ha lehetőség van úgy akadályokat gördíteni a crackerek elé, hogy az nekem nem okoz kényelmetlenséget (észre sem lehet venni), akkor miért ne? Márpedig a lehetőség adott, csak használni kéne, a rendszer telepítéskor megkérdezhetné, akarom-e a biztonságosabb beállításokat, vagy jó az ACCEPT?
Aztán persze lehet továbbfejleszteni az egész biztonsági témát fail2ban-nal, one time passwordökkel, AppArmorral, SELinuxszal and so on... de az már biztosan nem kezdő user téma.
-
-
dbius
veterán
válasz
upszilon #32291 üzenetére
A Xerox Phaser bizonyos nyomtatói hardver terén a Samsung lézernyomtatók egyes típusaival megegyeznek. Sőt, még a tonerük is csereszabatos, szóval toner vásárlás előtt meg lehet nézni, melyik az olcsóbb
Nekem egy Samsung ML-2851NDR nyomtatóm van, ennek is van Xerox megfelelője: ami Neked is van
Xerox Phaser 3250V_DN
Itt van még egy kis infó: [link]
-
Atapi
senior tag
válasz
upszilon #32271 üzenetére
ahhoz képest mégis a wines topicoc szoktak tele lenni vírusproblémával. az utóbbi évben kb egy problémára emlékszem innen a fórumból, amikor valakinek a linuxos szerverét egy biztonsági rést kihasználva felnyomták. tudsz esetleg pár egyéb példával szolgálni?
de tényleg muszáj ez a linuksz nem biztonságos flém? már a multkor is k unalmas volt, és akkor is alig lehetett lelőni....
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
upszilon #32267 üzenetére
A linkelt videó nálam egyáltalán nem akadozik, folyamatos, csak pörgeti eléggé a cpu-t, de ezt már megszoktam. Milyen böngészőben nézed? Nálam Ubuntu 10.10, Chromium 7 és Shockwave Flash 10.1 r102.
Az, persze, hogy az
Kéne valami petíció Shuttleworth-nek, hogy a tűzfal default aktív legyen.
-
Sweet Lou 6
addikt
válasz
upszilon #32265 üzenetére
a hardverkompatibilitás sajnos tényleg nagy baj, ezt egyedül szerencsével vagy a hardver megvásárlása előtti utánajárással lehet csak megoldani, a régebbi cuccok így viszont kétesek...
a wine is inkább csak kényszermegoldás, nekem arra jó, hogy az Office 2007 menjen rajta, de komolyabb programokat futtatni szvsz zsákbamacska. Bár nem tudom milyen programokat szeretnél wine-al futtatni, de lehet jobban járnál egy virtualboxba telepített Windowsal, habár a gpu gyorsítás ott is felejtős.
a flash tényleg szarabb, mint windowson, habár egyedüli kivételt képez a nemrég kiadott 10.2 'square' előzetes, viszont ez csak 64 bitre érhető el. én szerencsés helyzetben vagyok, mivel számomra a flash csak a youtube-on szükséges, az meg műkődik.
a tűzfalat tényleg nem értem miért kell kikapcsolni default ubuntun, egyik első dolgom aktiválni telepítés után. Szerencsére nem az összes disztribúción van így, pl. az openSUSE alapból bekapcsolt és konfigurált tűzfallal települ.
Állandó védelemmel rendelkezik tudtommal az Eset NOD32 Linuxos változata: [link]. Egy darabig használtam, de csak Windowsos vírusokat jelzett néhány weboldalon/fájlban.
A hamis biztonságérzet mindig rossz: hiszen 100%-ig biztonságos rendszer nincs. -
Sweet Lou 6
addikt
válasz
upszilon #32262 üzenetére
Lehet, hogy így van (bizonyíték/tapasztalat hiányában kár vitatkozni), de azt ki lehet jelenteni, hogy szerencsére messze vagyunk az OS X vagy a Windows szintjétől.
Konkrétan az olyan dolgokra célzok, mint amikor 2 éve Win XP-t otthagytam kb. 3 órára (volt rajta bekapcsolt Kaspersky Internet Security és a frissítések is telepítve voltak) és mikor visszaértem, már megvolt változtatva a háttérkép (valami rikító vörös reklámra), illetve a KIS mellé feltelepült egy kamu antivirus+letiltotta a rendszergazdai jogosultságom, így a fájljaimat sem tudtam lementeni. Mázlim volt, mert csökkentett módban a rendszer-visszaállítás megoldotta a problémát, de el sem tudom képzelni, hogy milyen behatások érhetnek egy olyan XP-t, amin AV és frissítések sincsenek...
A Windows Vista/7 ebből a szempontból már jobb (UAC), azonban már ott is találkoztam víussal, ami a rendszert viszont szerencsére nem tudta összeomlasztani. Ebben csak az a nagy kár, hogy a világ legtöbb gépén, még mindig XP fut... -
válasz
upszilon #32236 üzenetére
Ha nagyon kell, akkor lehet használni a Wine segítségével az IE-t is. De mielőtt ezt tennéd, próbáld ki az alábbi "cselt".
Nyisd meg a honlapot Operával, nyomj F12-őt -> Webhely beállításainak szerkesztése -> Hálózat -> Böngésző azonosítása, állítsad be az Azonosítás Intenet Explorerként-et. -
kovaax
őstag
válasz
upszilon #32232 üzenetére
A bóti drivert próbáltad már felrakni? Mondjuk régebbi a 10.10-hez képest, de egy próbát megér.
-
-
domi007
őstag
válasz
upszilon #31858 üzenetére
Nekem Hardy alapú CD kell, a saját kustom kernelemmel, tehát a te CD-d nem segítene semmit, a virtuális gépek a legritkább esetben lesznek hardverhibásak, a Remastersys-t pedig frissítettem a legutolsó verzióra.
Mit nem tettem meg, amit javasoltál, és közelebb vihetett a megoldáshoz?
-
válasz
upszilon #31804 üzenetére
Kattints rá az Adminisztráció menüben a Synaptic csomagkezelő alkalmazásra. Mikor elindult, az alkalmazáson belül kattints a Beállítások menüben levő Tárolókra. Az Ubuntu szoftverek fül alatt találod a Letöltés innen:-ot, a mellette levő legördülő menüből válaszd ki a Fő kiszolgálót. Kattints a Bezárás gombra, majd a Frissítésre, hogy a tárolóinformációk frissüljenek. Ennyi.
-
upszilon
őstag
-
válasz
upszilon #31311 üzenetére
A tesztelések finisben vannak, hisz láthatod, hogy mindenhol zöld a Mandatory alatt. Pár opcionális nincs még kész csak. A bugok meg már biztos, hogy maradnak, hacsak nem olyan lesz mint múltkor.
(#31312) szigmat: Windows alatt csatold az ISO-t, majd kattints kétszer a wubi.exe nevű fájlra.
-
válasz
upszilon #31308 üzenetére
Nézheted, oda ki kell, hogy rakják, legalábbis ez nagyon logikus lenne, ha az ember megszemléli a többit (írd át a 10.10-et 10.04.1-re, 10.04-re, 9.10-re és láthatod).
De majd itt is világgá kürtöljük, amint meglátjuk, hogy tölthető.
Egyébként biztosan nem kell már olyan sokat várni, hiszen minden zöld itt, illetve majdnem. -
ntomka
nagyúr
válasz
upszilon #31131 üzenetére
Jómagam a tiszta telepítés híve vagyok. Ha külön home partíciód van, akkor bátran lehet teljes újratelepítést csinálni, mert csak a home partíciót kell az új rendszeren felcsatolni. Ha nincs, akkor a frissítésnek is lehet előnye, mert megmaradnak a beállítások, ilyesmi, de vele együtt a felhalmozott szemét is.
(#31132) kovaax: Ha jól működik, és a stabilitás az elsődleges szempont, akkor nem feltétlenül érdemes rögtön frissíteni. Ez esetben célszerű live cd-n, aztán egy külön partícióra telepítve megnézni, hogy az új rendszer hogy viselkedik, ha bejön, mehet élesbe. Azért a 10.04 mögött félévnyi javítás áll, míg a 10.10 egy új rendszer lesz a maga hibáival együtt.
-
ntomka
nagyúr
válasz
upszilon #29872 üzenetére
Kalandozásaim során úgy találtam, hogy bizony a KDE a legkevésbé bugos. Legalábbis ennél olyan primitív, magát az asztal- és ablakkezelőt érintő problémák nem jönnek elő, mint az egy kattintást duplaként érzékelés, az ablakkeret random indításkori eltűnése, az ablakok ész nélkül való kipakolása, az automount teljes behalása, ilyesmi.
(#29873) Kendek: LXDE és XFCE az csövörből vödörbe, tekintve a GTKT.
KDE 4.5. Lehet fejeket a falba verni.
(#29874) martin66: Na jó, ezt tényleg nem értem. Mi köze a gépen lévő OS-nek ahhoz, hogy te USB-ről akarsz bootolni?
(#29875) martin66: Ha csak hobbiból használsz ilyesmit, akkor linuxra van gimp. Nem olyan látványos, és gigabájtos, mint a PS, de igen jól használható.
-
pinnacle
nagyúr
válasz
upszilon #29554 üzenetére
Köszi, így már jó! Márcsak olyan program kellene ami rázkódás esetén védi a HDD-t (ilyen van esetleg az Ubuntuhoz?). Próbáltam a megjelenítés beállításán változtatni, de csak a vastagbetűs "Megjelenítés" és "Sans Bold" változik a többi nem. A Linux Live-nál mi lehetett a gond?
-
-
harry
veterán
válasz
upszilon #29533 üzenetére
Hát ezt mondtam én is, egy live rendszer saját csomagokkal. Azt tudom, hogy ubi az alapja. Lehet csinálok egyet én is, pendrive-ra, hogy azon adott esetben lehessen is matatni valamit... és akkor elég egy egyszerűbb ablakozó rendszer, meg nem kell a sok sallang. Na majd utánajárok.
-
harry
veterán
válasz
upszilon #29531 üzenetére
Pár szóban leírnád mi is ez / mivel csináltad? Egy live rendszer, saját összeválogatott csomagokkal?
Mi a különbség a live/persistent mód között? Utóbbinál van valami munkakönyvtár, ahova ténylegesen menthetsz (és ezért kell vmi pendrive), míg előbbinél nincs, vagy másról szól?
Aktív témák
Hirdetés
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Diablo IV
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen routert?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged