Aktív témák
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Hedgehog87 #39856 üzenetére
Oké, örülök, hogy sikerült!
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Hedgehog87 #39854 üzenetére
Az eszközökkel nem kommunikál?
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Hedgehog87 #39848 üzenetére
Mi DESIGO Insight-al üzemeltetünk. Tudtommal ennek csak az átirányító szerverei mennek linuxon. A végső felhasználói felület Windows szerveren fut amit RDP-vel érek el.
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Hedgehog87 #39848 üzenetére
Erre van Windows alternatíva is. De a megvalósítás az eszközeiden is múlik.
Mi van hozzá?
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Hedgehog87 #39838 üzenetére
Ez épületfelügyelet lenne?
-
Nagytalp
senior tag
válasz
Hedgehog87 #39838 üzenetére
•A Linux Kernel 2.4.3 (ELinOS with Busybox, however the Gira software itself will run on any Centos or Redhat 2.6.x, even x64 releases!)
Minden benne van a kritérium leírásában.
Tulajdonképpen mit szeretnél ezzel csinálni?
-
róland
veterán
válasz
Hedgehog87 #37854 üzenetére
USb-t kezeli? Ubuntu Live rendszer kiírható pendrive-ra is. (Viszont eddig nem láttam ARM-ra fordított Ubuntu változatot. Igaz nagyon nem is keresgéltem.)
-
róland
veterán
válasz
Hedgehog87 #37852 üzenetére
4 GB-ra lehet linuxot telepíteni. Akár Ubuntu LiveCD-ről is, ha tudod valamilyen géphez csatlakoztatni úgy, hogy a Live rendszer felismerje.
A driverek kényes téma. (Szerintem azok a WinCE-s gépek valami ARM processzorra épülnek, így jó lenne arra fordított Linuxot keresned, s magán a gépen bootolni egy LiveCD-vel.)
Kitartást a kereséshez, próbálkozáshoz, és természetesen sok sikert!
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest