Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Nagytalp
üzenetére
Félreértettél, nekem eljut az x-ig simán, be tudok lépni dolgozgatok, aztán egyszer csak megáll, de mindig az első 4-5 percben (egérkurzor mozog, REISUB megy). Ha újraindítom, akkor már nem csinál ilyet többet "aznap". És nem minden indításnál, hanem mondjuk hetente egyszer. De nem ez a fő gépem, úgyhogy legyen mondjuk minden 3-4. indítás. És semmi hibát nem ír a logokban...
Találtam egy ilyet, csak nem derül ki nekem belőle, hogy neki mindig csinálja-e, vagy úgy mint nálam, néha:
https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/linux/+bug/477918
Ja, inteles az alaplap, meg az alaplapi vga is.Most beraktam egy hányódó 15 gigás vinyót, és felhúztam egy openSUSE-t rája, na annak is volt egy fagyija, de még az első frissítés előtt, ráadásul már "melegen", szal nem tudom ez ugyanaz-e, de így járatom pár napig, hátha kiderül valami...
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Hővezető paszták
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Könyvajánló
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest