Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Az 5 legjobb dolog a CES-en
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
God Vazzeg
veterán
válasz
Nagytalp
üzenetére
Nekem olyan kellene, hogy van egy letöltött .deb csomagom, és ha rákattintok, telepítse fel. Nekem is fent van a synaptic, sokkal jobb mint a muon

aag: nem jutottam még el odáig, és engem nem is zavar

Első benyomások amúgy: mocskos gyors minden, ahogy rákattintok valamire, azonnal bent van, akár google chrome, akár egy double commander!
Minden beállításom megmaradt, a home vissza lett csatolva a helyére, és még a thunderbirdben is benne a teljes levelezésem, az accounttal együtt!
Bexarás 
Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Update 01.20. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Minden beállításom megmaradt, a home vissza lett csatolva a helyére, és még a thunderbirdben is benne a teljes levelezésem, az accounttal együtt!
Bexarás