- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN #33023 üzenetére
Persze,hogy nem.De mint írtam;trollkodni jó. Nem egyszer ment le 3-4 ember ettöl a pàrostól. Amúgy, ha csak a páncélt leszedem neki/ nekik, már az is nagy segítség a csapatnak. Ha heal kell akkor beteszem a heal ládát,mellette marad a Seeker Mine .
-
Anfänger
őstag
válasz
yozsee11 #32897 üzenetére
"Szombat délután Anonymus-al az új DZ-be összefutottunk egy olyan játékossal aki pár mp-ként a majdnem nulla életerőről egyből overhealbe került" Magas képzettséggel taktikusként és Reclaimerként megoldható akár 4-5 sec-enként .Igaz ilyenkor általában a szívósság nudli.
-
Anfänger
őstag
Sziasztok!
Be tudtok jelentkezni az Uplay-re?
Engem nem enged. Karbantartás lenne? -
Anfänger
őstag
válasz
Anonymus23 #27621 üzenetére
Az tuti cheatelt. Tegnap a mi csapatunknak is dobott egy Delta-t pont amikor rugók vagy menhantok voltunk.
-
Anfänger
őstag
válasz
Anonymus23 #27610 üzenetére
Az 1.3- ban meg lehetett oldani, ha volt elég ellenfél akit egyfolytàban löttél ès 82 K képzettsèg képzettséggyorsítókkal. 1.4 - ben nem próbáltam. De csak menekülés közben kizártnak tartom.
-
Anfänger
őstag
válasz
Anonymus23 #22672 üzenetére
Igen.Köszi.
-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22208 üzenetére
Igen.Köszi,ezt tudom de sajna tegnap dolga volt a sentry-s havernak.
-
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22205 üzenetére
Jó is az,tegnap 3 an bementünk DZ-be,ránk lött egy max 12 nyávogós hanggú kisgyerek
.
Volt úgy,hogy mindhármunkat levitt,pedig nálunk volt egy egy 280K -s DPS-es játékos+ egy 200K-s ,én meg raclaimer cuccal.
Robbanóssal is csak ritkán tudtuk megölni,3- 2-öt mindig megölt közülünk.
Nem sebezte sem a robbanós eléggé ,sem a tüzes löszer. A 2 stiky is csak enyhén,amiböl 1-nek a sebzése eléggé fel volt húzva.
Vagy csalt vagy profi volt. -
Anfänger
őstag
válasz
Snip3r_HUN #22200 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Mégha a kérésemnek igazából senki nem tett eleget.
Neked is köszi RECSKA! -
Anfänger
őstag
válasz
Raulblanco07 #22191 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
(#22191) Raulblanco07: "Nem tudnál 2 ugyan olyan eredményt produkálni."
Igen,ez igaz. Mindegy nekem,hogy skilled talentes fegyóval,vagy talent nélkülivel,de mégis furdal a kíváncsiság,hogy nálatok hogyan alakul ez az idö ami az ulti visszatöltést illeti.(#22193) Snip3r_HUN! Gondolom,de kb. 2-3 perc vagy kevesebb idö is elég?
-
Anfänger
őstag
Sziasztok!
Látom, sokan vannak közületek akinek magas a képzettsége és reclaimer set-el ráadásul. Ha valakinek lenne kedve és ideje, megtenne nekem valamit?
Megmérné nekem valaki,hogy mennyi idö alatt tölt vissza az ultija harc közben? Fontos,hogy reclaimer set-el teszteljen és a robbanós löszer töltse be.De csak egyedül csinálja valamelyik küldetésben.
Lehet,furcsa kérés, de nagyon kíváncsi lennék rá,hogy mennyire lehet meggyorsítani az ulti visszatöltési idejét
Ha valaki tesztel, elöre is köszönöm.
Good game! -
Anfänger
őstag
-
Anfänger
őstag
Sziasztok!
Én is toltam tegnap este pár órát a játékba,volt is egy csaló. Nem lehetett lelöni,teleportált,mindenen keresztül lött. Szóval én ezt is kihagyom,mint a Battlefrontot. Megvárom a bf5. részét,addig tolom a bf4-et.
Annak aki megveszi,jó szórakozást és cheater mentes szervereket kívánok. -
Anfänger
őstag
válasz
szallasi007 #3401 üzenetére
Miböl gondolod,hogy az ö gépe gyengébb a te gépedtöl?
-
Anfänger
őstag
"Például a cheaterek azonnali megjelenése. Vélhetően most kiemelten fognak erre figyelni."
Az meglehet ,hogy figyelni fognak rá,csak éppen mégis sok lesz a csaló.
Nekem is bejövös egyébként a játék de megint inkább várok ,mint a Star Wars- Battlefront esetében.
Azt sem vettem meg,nem is bánom,söt kifejezetten örülök neki. -
Anfänger
őstag
válasz
ScomComputer #3042 üzenetére
Ne melegedj/ "melegíts"
-
Anfänger
őstag
válasz
Sebestyen01 #2820 üzenetére
Olyankor ha éppen van egy szabad hétvégém,akkor esik a hó vagy az esö. Persze ha nem is esik,be van borulva.
Na ilyen esetekben állítanék a real time grafikán. -
Anfänger
őstag
válasz
Sebestyen01 #2818 üzenetére
Nem mondtam egy szóval sem,hogy nem szép.
Na meg kinézni az ablakon?
Nincs rá sok idöm meló közben. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest