- Nem nyílnak a Foldok?
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Underground megjelenesekor jatszottam utoljara de most kedvet kaptam de kene egy kis segitseg.
Honnan tudok exotic ladakat szerezni?
Defence set itemek hol eshetnek ?
Mik most az ajanlott fegyverek,tervrajzok?
Jelenleg egy defence+nomad setben gondolkozok valami jo kis gepfegyoval meg autosniperel.
Szerintetek? -
Gordon32
tag
Sziasztok! Az UG megjelenesekor jatszottam utoljara par kort,most szeretnek vissza terni,es az lenne a kerdesem hogy hol,mit erdemes jelenleg farmolni szeretnek egy jo kis pve geart-t mondjuk egy lvoa-c vagy mi fegyoval.
Előre is köszönöm! -
Gordon32
tag
Falcon-ra vki?
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Arany táskát vagy mellenyt honnan tudnék leggyorsabban szerezni? Napibol mindig maszk esik..
-
Gordon32
tag
válasz
adamkaa777 #8425 üzenetére
Extract.zone(sárga a térképén )ott tudsz helit hivni ami kiviszi a cuccot....
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Ruhákat es fegyverskint lehet venni vhol vagy csak ha dobodik..? Mert mar ezer sapim van de skin semmi..
-
Gordon32
tag
Korábban valaki kérdezte hogy ujj karinal megmarad-e az eddig megszerzett ruha...stb nos IGEN
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Aki digital gold-ot vett és kapott emailt hogy a hazmat magatol aktivalodik annak megtortent mar?
Valamint a tobbi skin pack-rol vmi info? -
Gordon32
tag
válasz
hitvanyalak #6846 üzenetére
Szivesen
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Fogja vki a "single"-részt coopban tolni? vagy csak dz-s sqwadoknak van "értelme"?
-
Gordon32
tag
Sziasztok!
Aki uplay-en vette a Goldot annak jelzi vhol a sp-t és gear szetett vagy vmi...
-
Gordon32
tag
Köszi!
-
Gordon32
tag
Off..
Na most akkor mikortol lehet jatszani(digitalis) ??? -
Gordon32
tag
Ez a este hat kezdes ez mar tuti?
-
Gordon32
tag
Sziasztok! Rendeltem egy Gold-ot 576-ról meg is erositették mailben na de az van hogy kozbe lett egy digital-om is szvl felesleges lett az előrendelésem ha vkit érdekel akk irjon pm-et!
További szépnapot! -
Gordon32
tag
Sziasztok! Játszottam a zárt és most fogok a nyitott Betaval is azon elmélkedem hogy ha majd megjon a játék(576) akkor le kell majd szedni az egészet vagy megint vagy csak frisiti a jelenelgi konyvtarat?
-
Gordon32
tag
https://division.zone/the-division-editions/#season-pass
az az ákás skin begyre..
-
Gordon32
tag
Comunityinteligenc-en szoktatok postolni?
Elvileg dlc-tol SAE-ig lehet nyerni minden félét -
Gordon32
tag
Hát én nagyon várom a játékot a béta ud tetszet(kösszi a gémet srácok) de még mindig nem tudom megvegyem-e...bár ha uplayen birnam aktivalni a -20%-ot nem lenne rossz
-
Gordon32
tag
Valaki felvilágosítana ezzel a Dlc pakk-ról?
-
Gordon32
tag
Comunity inteligence oldala lefeküdt
-
Gordon32
tag
Szerintetek lehet majd Hunter Dlc-vel is előrendelni? Medic,Police,Firefighter már van.
-
Gordon32
tag
ÜDV! Szerintetek hol lehet a legolcsóbban beszerezni a gémet? Valamint SP-ról lehet tudni vmit hogy megéri-e megvenni? Mit fog tartalmazni?
-
Gordon32
tag
válasz
szallasi007 #1390 üzenetére
Én meg 29 leszek addigra
-
Gordon32
tag
Amúgy csak ez a három nap lessz beta ?
-
Gordon32
tag
Felvettem páratokat Uplay-en engem is jelöljetek nyugodtan ....
-
Gordon32
tag
Hát ha valakinek van fölösleges kuponkód és esetleg nekem adná egy hatalmas korsó sört vhogy eljutattnék neki
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest