- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
Bementem megcsinálni a két napi hardot, de olyan istentelen lag volt a játékban, hogy hihetetlen. Ekkorra laggal még egy játékban sem találkoztam, elég viccest volt...
-
daveoff
veterán
"farm, RNG, farm, RNG, farm"
Na ez az amivel sokunknak baja van, és ez valszeg nem a játék hibája, hanem a miénk, mert ez a műfaj tényleg ilyen. Nekem nagyon bejön a játék, az egész minden részletével együtt, de amint elértem azt az óraszámot amikor már csak a farmolás maradt....rá se bírok gondolni, dög unalom, és ráadásul értelmetlen is. Azért abba is van valami, hogy fért volna bele még tartalom megjelenéskor.....bőven...
-
daveoff
veterán
Első héten ~3,5millió eladott példány, ebből 5% PC, a többi konzol....
Hová jut így a világ....
-
daveoff
veterán
válasz
Snip3r_HUN #10085 üzenetére
És iyen Pán Péteres hátizsákokat lehet vele szerezni?
-
daveoff
veterán
Köszi!
Azért jövök majd, egy új kari lehet nekem is feldobja majd. De engem a gear b@sztatása egyáltalán nem dob fel, csak azért én nem fogok játszani, hogy jobb cuccaim legyenek. A küldiket meg már baromira unom, már a napikat se csinálom meg, kicsit pihentetem had ülepedjen, aztán visszatérek. Meg nektek már megvan DZ50, fullos cuccok, minden, állandóan engem kellene "pátyolgatni".
Nekem meg nincs türelmem ezeket kifarmolni.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9817 üzenetére
Én is szüneteltetem, ma is néztem TS-en fent vagy-e, de nem láttalak, gondoltam, hogy hasonlóan vagy vele, mint én.
(#9818) TTomax: Hát igen, a farmolás maradt, amitől egyrészt hányingerem van, másrészt semmi értelme, mert minek, hogy jobb gear-em legyen, és utána mi lesz, semmi. Mondjuk ebben a műfajban van helye a farmolásnak, ezt is el kell fogadni, csak én nem szeretem.
-
daveoff
veterán
Tom Clancy's The Division - Bullet Kingre emlékeznek a játékosok
(#9811) RECSKA: Ha neked élvezetes ugyanazt a küldetést 100szor végigvinni, úgy hogy már csukott szemmel tudod, hol és milyen npc-k jönnek, akkor ok, nekem nem. Nem vagyunk egyformák.
A single részt kb 30 óra gameplay-el offoltam, úgy hogy az itemeket is összegyűjtöttem. Ez GTA V-ben 100 óra volt. Nagyon tetszik a játék, én is szeretem, de kevés a tartalom, szerintem ez nem vitás. Ekkora címnél, és ennyi év munkával a hátuk mögött jobban felkészülhettek volna, és nem DLC-kkel eladni a fél játékot.
-
daveoff
veterán
ok, én is áprilisról tudtam, csak ezt a hetet emlegették itt többen.
(#9794) prokxy: kezd mérséklődni, már nem pörög annyira, mint megjelenés után, persze ez tök normális. nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem teljesen kifulladt a gém, nem találok már benne szórakozást, ezért várom annyira a DLC-t. kb 60 óráig volt élvezetes, utána már untam. a PvP-t kellene valahogy átalakítani, és akkor lenne még értelme, jelenlegi formájában nekem nem jön be.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9504 üzenetére
Egy új karakternek több értelmét látom, mint az értelmetlen farmolásnak, dög unalom. Lehet el is kezdek egy újat majd.
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9222 üzenetére
nem csak fullon, sima ultra preseten is beesik, nem egyszer. de szerintem majd patchelik, olyan mintha leesne a gpu kihasználtság, procit megzabálja azokon a helyeken. nem monitorozom, de valami ilyesmi lehet, szerintem tuti nem a gpu fogy el
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #9144 üzenetére
Ja, jó buli az 5-6, de nem is fejlődtünk semmit, vagyis fejlődtünk.....vissza...
-
daveoff
veterán
válasz
Anonymus23 #9086 üzenetére
Igen, lehet más, random dobja, hogy melyikre/melyikekre kapod a pluszt.
-
daveoff
veterán
Igen, BF-et is magas dpi-vel nyomom, 2500dpi, játékokban meg nem nagyon szoktam állítani, alap érték az jóvan.
Sokan csodálkoznak rajta, de ha lejjebb veszem nem megy úgy, rángatás nekem nem megy, teljesen csuklóból játszok, apró mozdulatokkal, karom szinte nem is mozog.
Ja, és FHD 24", ha érdekel van pár videón, hogy játszok.
-
daveoff
veterán
Pont ugyanilyen véleményem volt a VR-osokról, mint neked, aztán ott tartok, hogy rajtuk kívül egy magyart se nézek meg. Videó minősége, vágása profi, mellette szórakoztató is, rengeteg videó, mindenféle játékból, nem csak AAA, és nagyon nem hülye gyerekek hidd el!
Ők sem hardcore gamerek, de azért olyan nem bénák...
Ja, és magas sense-el játszok mindent, legyen az bármilyen játék, mert nekem az fekszik.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
Amúgy a játék nagyon jó lett, nagyon tetszik, csak már nincs mit csinálni. Vagyis lenne, mert még nincs meg a DZ 50, de az nem is vonz, minek. Tegnap nekiálltunk XP-zni DZ-ben, dög unalom volt az egész. Inkább még összeszedem az itemeket, van még pár.
Várjuk a további tartalmakat!
(#8526) killer095: Azért, hogy azt majd eladják DLC-vel, meg SP-vel.....
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
Anonymus23 #8334 üzenetére
Bugos, log out - log in után helyre áll, és mindenhol jól mutatja. Én se értettem, hogy mi van, emiatt el is csesztem már a gearem...
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #8315 üzenetére
Hát igen, az érőműnél meg ugye időre megy, elsőre nem is sikerül, másodszorra meg 7mp volt vissza, amikor végeztünk az uccsó npc-vel...
-
daveoff
veterán
Elég az, meg kb 20k skill power, csak négyen kell menni, és összedolgozni, skilleket is úgy beállítani. Meg olyan helyeket keresni ami jól bevédhető, és az npc-k nem tudnak annyira rátok rusholni. Eddig az a tapasztalat, hogy az orosz konzulátus a legdurvább, utána az érőmű, a többi nem olyan vészes.
-
daveoff
veterán
Megvettem, kipróbáltam, a lila fegyverem tényleg jobb volt, szóval buktam egy rakat pénzt, meg még craftoltam hozzá egy gold tárat is, természetesen az is szarabb, úgyhogy ment a levesbe a phoenix credit is. Köszi a tippet.
Amúgy nem rossz fegyver, ha már megvettem, akkor inkább ezt használom...
-
daveoff
veterán
válasz
bulikavagyok #8206 üzenetére
-
daveoff
veterán
válasz
Raysen623 #8109 üzenetére
Te most komolyan azon panaszkodsz, hogy a 6 éves videokártyádon szarul fut a játék?
Nézd már meg 6 éve milyen játékok voltak, milyen grafikával, aztán nézz rá a Division-re, és rájössz, hogy nem a játékkal van a baj. Egyébként a Te 6950-ed szerintem még egy vadi új 45k-s gtx 950 is oda-vissza verné mindenben....
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #7575 üzenetére
Egy mélygarázsban találtam ez a barátságos kis bandát....
-
daveoff
veterán
hát srácok, ha így folytatjátok, westlake-nél marad az az ssd...
-
daveoff
veterán
nehéz letenni a játékot....
-
daveoff
veterán
Jackfrag is streamel twitch-en..
-
daveoff
veterán
nem csúnya, teljesen rendben van, de pc-n teljesen máshogy jön át a grafika, nem ilyen mosott, hanem sokkal élesebb, úgyhogy konzolhoz nem érdemes hasonlítani. tényleg top kategória grafikai téren a játék, de mégsem az ami E3-on volt, mondjuk ez minden játéknál így van, nem lepődtem meg most sem. talán a dice az egyetlen, aki a frostbite-al megcsinálja azt, amit beígérnek, amit megmutatnak trailerekben.
-
daveoff
veterán
válasz
szallasi007 #6560 üzenetére
Felesleges képet lőnöm, ugyanazt mutatja nálam is, amíg nem oldódik fel a játék semmi konkrétumot nem ír a uplay. Nekem kell aggódni, azt kaptad, amiért fizettél!
-
daveoff
veterán
Most aktiváltam a gamesplanet-től kapott kódokat, és nekem a Season Pass-re is kiírta a uplay, hogy "játékkönyvtárhoz adva"
Jön és szépen lefelé...
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #6448 üzenetére
Még nem! Én az utolsók közt adhattam le a rendelést, mert nem sokkal utána lezárták a gold előrendelést.
Hunner: Ezen már túl vagyok.
De az SP-vel a hazmatot is megkapjuk, úgyhogy lényegtelen. Meg aki bétázott, azt automatikusan regisztrálta a uplay, és megkapja mindenképpen.
-
daveoff
veterán
-
daveoff
veterán
westlake! gamesplanet-től megkaptad az sp kulcsot is?
(#6433) Sárkányvölgy:nekem van egy gold rendelésem, ami valszeg nem fog kelleni, ma kiderül, érdekel?
-
daveoff
veterán
Mondjuk azt nem vágom a gold pre-ordert miért reklámozzák a nenzetőr dlc-vel, amikor az sp-ben benne van amúgy is....
-
daveoff
veterán
válasz
Sebestyen01 #6402 üzenetére
Crack van má?
-
daveoff
veterán
válasz
szallasi007 #6303 üzenetére
20-21k körül tudod megvenni a goldot kulcsos áruházakban. ubi áruházban meg kb 27-28k...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen autót vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Filmvilág
- Energiaital topic
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest