- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Kicsimix #6125 üzenetére
Szívesen segítek bárkinek, csak írjon privátot. Vagy keressen meg Discord-on, amit még mindig csak javasolni tudnék mindenkinek, aki szeretne egy könnyed Division-ös közösséghez tartozni.
Próbálnám naprakészen tartani a "DPS / Health / SP" és a "Level / Rank" részeket, de ehhez nyilván az kell, hogy akinek ekezek fontosak, azok megosszák (majd) velem ezeket az információkat. -
válasz
Kicsimix #5257 üzenetére
vagy inkább abbahagynák a játékot. eveben ha bewarolnak egy highsec corpot, a tagság inkább lelép. ha a játékos önszántából nem megy dz-zni, mindenféle kényszerítés többet ront a helyzeten, mint javít. szerintem rohadt jó móka, főleg, hogy elég korlátozott a veszítenivalód. sokkal több lenne, ha kívülről látni lehetne, milyen cuccot akarnál kivinni. persze így is lesz, aki csak azért lő le, mert ott voltál, de ilyen ez a popszakma.
-
westlake
félisten
válasz
Kicsimix #4351 üzenetére
Benne van. A DPS egy olyan érték, ami fegyver shasználati idejétől független. Magyarul ha például 10 percig lövöldözöl, akkor is ugyanannyi a DPS, mint ha csak egy másodpercig lősz. A DPS nem azt jelenti, hogy valóban mennyit tusz sebezni egy másodperc alatt. Mármint egy adott másodperc alatt. A DPS végtelen számú másodpercnyi sebzést jelent. Most jól elmagyaráztam, mi?
A lényeg, hogy a fegyver újratöltési ideje is beleszámít a DPS-be. -
aerosmith
őstag
válasz
Kicsimix #4122 üzenetére
Valószínűleg a többség amúgyis úgy fog játszani hogy sima területen questel hogy feltolja a normal LVLjét meg a skilljeit aztán bemegy kicsit DZzni aztán megint questek hogy emelkedjen a LVL és ismét DZ. (kivéve akit hidegen hagy a DZ az kint szintezik). De LVL 30 elérése után DZn kívül nem nagyon tudom mi lenne a tennivaló.
-
válasz
Kicsimix #4112 üzenetére
lvl30hoz szerintem nem. a fejlődés xp alapú, ahhoz pedig nem muszáj okvetlenül küldizni. más mmo-ban volt olyan hogy adott szintet csak egy küldetés teljesítése után lehetett elérni, de ebből a játékból nem nézek ki ilyesmit. viszont a bázisod nem fog fejlődni küldik nélkül, és a karakterednek sem lesznek majd meg a perkjei/skilljei/abilityjei, amelyek küldikhez, vagy a bázis felszereltségéhez kapcsolódnak.
-
westlake
félisten
válasz
Kicsimix #3926 üzenetére
Minden gránát lényege az, hogy az ellenfél hátrányba kerüljön valamilyen módon. Teljesen mindegy, hogy a hátránya abból származik, hogy csökken az élete, vagy csökken a látása. A végső cél amúgyis az, hogy az élete nullára csökkenjen. Nehogy már véletlenül dobáljanak az emberek egymásra gránátot. A gránát használata minden esetben offenzív.
#3927: Még ha erre is játszanának, emiatt ne állítsanak már be valamit idiótán. Nehogy már a 10% miatt változtassák meg a 90%-ot. Kizárólag annyit kell megjegyezni, hogy ha rogue játékost támadsz, körültekintően támadj. Ne lődözz és gránátozz ész nélkül. Egyébként meg szerinted hány olyan ember lesz, aki csak azért áll majd egy rogue játékost támadó játékos mellett, hogy az esetlegesen eldobott gránátjába direkt beleszaladjon? Ehhez már nagyon elvetemültnek kell valakinek lennie. Ezt a rogue dolgot (és szabályokat) jól kitalálták.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Kicsimix #3906 üzenetére
Óh már hiányoltalak
Ezeket ne nekem írd le, engem nem érdekel.
Írd le az 576-nak, én is ezt tettem. Írtam nekik egy emailt, ők válaszoltak, én kiraktam. Ha nem értesz egyet a válasszal őket keresd ne engem fárassz vele.
"Szóval miről beszélünk?" kérdésedre a válasz pedig, hogy én veled többet semmiről az biztos
Nem azért vagyok itt a fórumon, hogy egy játékról vitatkozzak egy olyan emberrel, akivel nincs értelme, hanem azért, hogy 1 helyről tudjam meg az infokat és normális játéktársakat találjak a már meglévők mellé. Sajnálom, hogy csak prémium előfizetéssel tudok ignoralni, de lehet meg fogja érni előfizetni rá
-
-
Bibgr0
aktív tag
válasz
Kicsimix #3854 üzenetére
Az egyik egy
survival pack
ez csak egy ruhaemmeg egy Survival DLC:
"The first expansion, called “Underground”, lets a squad of four players explore new territory in a post-epidemic New York City underworld. In the second expansion, called “Survival”, players will have to try to survive in a hostile environment that will challenge even the most hardcore Division players. The third and final expansion is (perhaps fittingly) titled “Last Stand”." -
Bibgr0
aktív tag
válasz
Kicsimix #3852 üzenetére
Itthon Ditoo0225 információi alapján ezeket kapjuk a Gold mellé az 576ban:
"Nos voltam bent az 576ban és hoztam egy katalógust. Benne van leírva minden ami jár a Gold változathoz:
- Játék
- Season Pass
- Nemzetőr felszerelés (Digit álca, hátizsák, P416 gépkarabély
Előrendelői + tartalom:
- Sapka
- Póló
- Poszter
- Police DLC (ez csak 576-nál van)
- Survival Pack DLC"szerk:
itt is ezt írják egyébként (görgess le a további részletekhez)Mehetne egy update a témaösszefoglalóba. Előre is köszi!
-
Zolix64
tag
válasz
Kicsimix #3848 üzenetére
Igen, bár nem olyan messze (Szlovákia), szóval ha nagyon akarnám kocsiba pattanva a Győri 576 nincs nagyon messze, de így kényelmesebb
.
@Bibgr0 köszönöm, de már megrendeltem, amúgy kis érdekesség, hogy nálunk sehol sem láttam fizikai ajándékokat a játékhoz, pedig elő szokott fordulni, ilyenkor picit irigykedem.
-
-
pzstm
titán
válasz
Kicsimix #3413 üzenetére
pontosítok. Csak a Hazmat Pack és a National Guard pack, ami letöltődött, illetve gondolom Season Pass hozzáférés/jogosultság. A Gold csomag a Season passon kívül ezt a két dolgot tartalmazza:
TOM CLANCY'S THE DIVISION HAZMAT PACK
This exclusive content pack contains a custom-skinned P416 Assault Rifle, a unique look for your agent and a Go-Bag that increases resistance to exotic damage.
TOM CLANCY'S THE DIVISION NATIONAL GUARD PACK
This exclusive content pack contains a custom-skinned P416 Assault Rifle, a unique look for your agent and a Go-Bag that increases armour.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Kicsimix #3364 üzenetére
6 évig Aionoztam, 4 év Lineage 2 , 2,5 év Wow, fél év Diablo 3. Szerintem tisztában vagyok vele mi az, hogy gyűjtögetés és mi az, hogy szerencse. Aionban volt egy fegyver, amit hetekig farmoltam és nem dobta ki. Haver hülyének nézett, odajött megpróbálni ő is és még aznap du kidobta neki. Egyszerű szerencse. ÉS én énem mondtam, hogy nem számít a gyakorlás és a játékidő. De ha azon lenne a hangsúly felhozhatom példának a CS:GO-t. Ha játékidőn múlna ki milyen játékos mára már mindenki profi játékos lenne a több1000 óra játékidejével. Mégis van, aki 1-2száz óra alatt többre vitte benne, mint más 1-2ezer alatt. Ez pont olyan, mint a foci. Tehetség kell hozzá. Hiába játszik valaki egész nap, ha nincs hozzá tehetsége és nem érzi sose lesz profi játékos. Sokat vitázhatnánk erről de felesleges, sose leszünk 1 véleményen, úyhogy én ezzel a hsz-el inkább be is fejeztem
(#3403) warcat Látom még mindíg nem érted, hogy a játék elsősorban RPG és nem pedig MMO. Az mmo rész csak + benne, de az rpg az elsődleges.
-
mettek
addikt
válasz
Kicsimix #3364 üzenetére
szerintem ez egy parttalan vita, majd elválik. Egy Cod-ban vagy Battlefieldben is szépen el lehet játszani kezdő játékosként attól függetlenül hogy a játékosok 95%-nak már minden fel van oldva....oké, ezekben a sebzés ugyanaz de vannak jobb és pontosabb fegyverek, nem beszélve a játék alapvető kiismeréséről...mégis ellébecól egy full kezdő is. A Divisionbe sem lesz gond.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Kicsimix #3281 üzenetére
Én még mindig azt tudom mondani, hogy szerintem túlgondolod a dolgokat. Ez a játék nem mmonak készült hanem rpg-nek, nem a Diablo hanem a Division. Azért, mert van benne egy kis mmo feeling ez még nem lesz Diablo. Az pedig, hogy milyen cuccot dob valami az %. Az pedig onnantól szerencse. Tehát nem függ a játékidőtől és a bele ölt időtől. Lehet valakinek 200 óra alatt dobja ki a fegyvert még másnak pár óra alatt. Szerencse kérdése. Még mindig fenntartom azt a véleményem, hogy nem a beleölt idő ,miatt lesz valaki erős és sikeres. Azt is cáfolom, hogy valaki a sok játéktól lesz ügyes. Ez érzés kérdése. Szintén van, aki több100 óra játékidő alatt sem lesz olyen ügyes mint más 2-3-4 óra alatt. De ez minden játékban így van.
Nyilván egy mmoban ahol zongorázni kell a billentyűn annyi skill van ott számít a játékidő, hogy mennyire áll rá a kezed és tanulod meg a többi kaszt gyenge pontját. De itt ilyen nincs. Szóval hiába mondtad, hogy "ezek a játékok így működnek". Igazad van benne , de ez nem abba a kategóriába tartozik ahová te szeretnád besorolni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Kicsimix #3334 üzenetére
Beírtam két konzol topikba is. Amúgy szerintem a "szint" oszlopot simán lehetne törölni, nem sok értelme van szerintem.
őstag
válasz
Kicsimix #3292 üzenetére
Parttalan ez a vita, míg nem jelenik meg, az évekig tartó patch és support témában azért inkább az SP-ig tartó változat a valószínűbb, mint az, hogy évekig, de kívánom, hogy neked legyen igazad, mindenesetre nem akarok irreális elvárásokat ébreszteni sem magamban, sem másokban. Ettől függetlenül így is jó móka lesz, az biztos.
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #3290 üzenetére
Szerintem ne nekem kelljen már "főjátéknak" megvennem, aztán játszani vele, ha már unom, akkor is. Kössön le annyira, hogy ne akarjam letenni, de tegyük szívünkre a kezünket, hogy az Ubi fog olyan játékot csinálni, amit majd ingyenes frissítésekkel évekig gondoz majd?
Én is előrendeltem, mert nagyon tetszik, biztos, hogy jól elleszek vele, mert hangulatos, de ne üljünk már fel ennyire a hype-vonatra...
Nyilván a Diablo sem annak készült, ami mára lett belőle, de a Blizzardot nem igazán lehet összehasonlítani az Ubisofttal...
-
birorichard
őstag
válasz
Kicsimix #3281 üzenetére
Jó, csak azt azért ne felejtsd el, hogy a D3-ban nem pusztán egy PVP és PVE hibrid területből áll az endgame content, és bár lecsupaszítva ott is annyi a lényeg, hogy egy-egy itemet megpróbálsz kifarmolni, de ott a csúcsra járatták e mellé a körítést a riftekkel, gr-ekkel, azoknak a szintjeivel, a (leg) gemekkel, setekkel, stb., stb., van már kanai cube, set dungeon, stb., szóval van tartalom rendesen, a season-ök bevezetése is hatalmas ötlet volt, ügyesen variálnak a patchekkel, mindig van valami újdonság, amivel visszacsalják a régi játékosokat, és négy éve óta még mindig megy a játék... Nyilván lesz olyan, aki ebbe is bele fog rakni 2-300 órát, vagy még többet, de az átlag 50-60, DLC-kkel együtt 90-100 órát beletol és megy vissza a "főjátékához" kockulni. Nem is szeretném, ha nagyon túl akarnák bonyolítani, mert biztosan nem fog felérni a diablohoz, csak a hype megy ezerrel, aztán meg jön a pofára esés... Arról nem beszélve, hogy ott max az frusztrál a legjobban, ha kadala nem dobja ki ezredjére sem azt, amit szeretnék, itt meg hamar felb*szhat, ha valami nagy lootomat lenyúlják a kivonási pontnál. Szerintem legyen egy jó nehéz single, rengeteg mellékküldivel, egy jó survival mód és ennyi. 40-50 órát biztos elleszek ezzel, a deadzone-ban is el lehet tötyörészni, pláne jó csapattal, ha meg még lesznek jó kis dungeon-ok, insták, az már csak hab a tortán, ott is a 100 óra, és arra azt mondom már, hogy megérte.
-
mettek
addikt
válasz
Kicsimix #3285 üzenetére
Én csupán arra akartam utalni hogy ritkán lesz 1v1 harc. Ha valaki le is lő minket akkor 10-en fognak ráugrani...és akkor lehet lehet lv50-es is, lenyomják. A karakterünk erőssége első sorban szerintem npc-k ellen fog kelleni és fog érződni mert leszenk iszonyat erős ellenfelek.
-
mettek
addikt
válasz
Kicsimix #3281 üzenetére
Mivel ez egy alapvetően fedezékrendszer alapú tps így nem hiszem hogy a karakter ereje számottevő lenne. Bár a beta szintkorlátos volt de mikor kezdtem egy új karaktert akkor se éreztem magam elveszve mivel DZ-ben is az npc-kre mentem. Ha meg valaki/valakik rouge-olnak akkor a csapat dönt szerintem...ha van csapatunk meg pár idegen normális játékos akkor lenyomjuk azt a 2-3 rouge-ot de ha egy 4 fős tapasztalt csapat rougeol akik tudják melyik háztetőre lehet befészkelni akkor ott nem lehet mit csinálni akárhányas szintűek vagyunk.
jól ki van találva szerntem.
-
Sebestyen01
őstag
-
.LnB
titán
válasz
Kicsimix #3173 üzenetére
Én ezért is gondoltam arra, hogy a ph-s táblázatban lehetne egy rublika, hogy kinek van MMO-s tapasztalata korábbról. Mert egy kicsit más felfogást igényel ez a stílus mint a tucat fps-ek. Viszont ahogy látom az életkorokat. Szinte mindenki felnőtt, értelmes játékos lehet. Nem hiszem, hogy gond lesz ebből. Egyetlen problémát nekünk családos embereknek az idő jelenti majd. Hatékonyan kell nagyon játszanunk vagy lemaradunk. Majd valahogy csak megoldjuk.
-
vegitossj7
addikt
-
szallasi007
őstag
válasz
Kicsimix #3074 üzenetére
Érdekes ez a videó, de én nem emlékszem hogy ennyire kevés fps-em lett volna. Majd az open bétában vagy a full-ban elindítom megint a riva tunert és csinálok printscreen-t. Nekem 4790k 4.5-ön 50 fps volt a legkisebb (végig monitoroztam kb 4 órát) és átlagban 98%-on ment maga a VGA 68-69 fok környékén gyári auto venti szabályozással (ezt jó 3-4 fokkal lejjebb lehet tolni manual-lal), viszont én a procira nem emlékszem már hogy 30-40% fölött kihajtotta-e. Igazából a másik nagy gond hogy én hagytam auto-n a grafikai beállításokat.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #3078 üzenetére
Az igaz. Bár nekem egyik AMD karim se gyorsult ennyit egy játékban sem. Pedig a 980 előtt szinte csak az volt. A 290 oc még most is itt van mellettem a dobozában. Sőt a legtöbbet alig tudtam húzni mert nem voltak stabilak és nem is érte meg mert csak pár fps-t gyorsultak a játékok. Itt pedig azért jelentős volt a gyorsulás a 970 esetében. Ezek után tényleg érdekelne mennyit gyorsul a 390 ha húzva van. És mondjuk ehhez képest mit tud egy húzott 980. Jó lenne egy erre irányuló teszt Division esetében.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #3074 üzenetére
Érdekes, hogy a húzott 970 meg már sokkal jobb teljesítményt nyújt mint a 390. Holott itt a PH. tesztben a 390 nagyjából a 980-al van egy szinten. Sőt van ahol felette volt. Ezek után érdekelne mennyit gyorsul a játék 980 alatt ha húzva van a kártya. Kár, hogy nem próbáltam ki.
-
k-adi
nagyúr
válasz
Kicsimix #2830 üzenetére
A 4K már valóban megközelití az E3as demot.. de most kérlek szépen, hány embernek van lehetősége 4K-ra? Legalábbis Mo.n ?
Na ugye.
Én értem, hogy a demot max- graffal lehet csak eladni, de azért legyen már egy határ. Nyilván sírni fognak az emberek ha a látvány nem olyan...pedig lehetne...csak 4Kban.. hát kösz. Ugyan nekem sincs szar kártyám, sőt, de én ezt kicsit becsapásnak tartom. Szerintem úgy lenne fair, ha a demo is 980, vagy 980Ti kártyával ment volna és high beállítással, nem ultrával+4K, mert így "jogosan" picsognak a játékosok
-
duvi
nagyúr
válasz
Kicsimix #2655 üzenetére
Én kipróbáltam. Csináltam két karaktert és tuti, hogy közös a stash tartalma
Szabadon lehet ki/be pakolni a cuccokat a két karakter között is.
(#2661) RazoR8402
Tom Clancy's The Division / Felhasználó lista (HU) -
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #2621 üzenetére
Semmi para nincsen benne. Sőt ha lelősz valakit és rogue leszel csak annyit kell csinálni, hogy kimész a pályáról. Ha lejár az idő akkor betesz a safehouse-ba. Ott meg nem tudnak lelőni. Csak várni kell és kész. Tegnap este igy szopatott be mindenkit az a kb. 8 fős rogue csapat. Szétlőttek mindenkit aztán kimentek a pályáról majd folytatták előlről. Remélem ezt is javítják az open bétára mert ez igy ebben a formában elég nagy hülyeség.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #2507 üzenetére
Hát nálam biztosan nem kérdezett rá. Volt egy azonnali update aztán bejött valami tutorial és ment a játék a helis videóval. Persze újra is kellett indítani mert a karaktergenerálás bebugolt és textúra hibás volt a menü. Egyébként játékban is rengeteg textúra hiba van. Szerintem az NV saját effektjei bugosak még. Ahogy forgok úgy tűnnek el árnyékok vagy a megvilágított házfalról a fény. Egyébként is többször fagyott és elég sokszor van fps esésem is. Ami ráadásul grafikai szint független. Mindegy mire állítom akkor is előjön néha. Talán márciusig kijavítják ezeket.
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #2470 üzenetére
Tudtam, hogy csak beállítás kérdése. És ahogy sejtettem, a fényerővel játszott. Szinte teljesen levette. Nagyjából 15 százalékra szerintem. A videón látszik, hogy a nappali részek is sokkal sötétebbek mint az alap 50 százalékos fényerőn. És minél jobban csökken a fényerő a játékban, annál jobban látszanak a tükröződések a különböző felületeken. Ezzel arányosan sokkal szebbnek is látszik a grafika. Intenzívebbek a színek, jobban kijönnek az effektek. Szóval simán ki lehet hozni ultrán a videón látottakat csak meg kell találni az ideális fényerőt. Ennyi a trükk. Persze ennek a mértéke a monitortól is függ.
-
McW1
tag
válasz
Kicsimix #2461 üzenetére
Sajnos nincs ilyen szép a játék ultrán se.
Erre a videóra szerintem húztak valami filtert vagy mit. A 4K nem javítja fel ennyire az effektek meg egyéb látványjavítók minőségét, ez már közel E3-as demó szint.
Tény, hogy az a happy holiday városrész szép esti napszakban, meg a játékra úgy általában nem lehet mondani, hogy csúnya, de nekem abszolút kimaxolva nem néz így ki...
-
kinghaxor
aktív tag
válasz
Kicsimix #2461 üzenetére
Ez a bétából van? Elég érdekes lenne. Nekem közel sincs ilyen szép a játék. Még akkor sem ha mindent manuálisan maximumra rakok. Az elején az a Happy Holidays rész az eszméletlen. Az én ultrám FHD-ben meg sem közelíti ezt a szintet. Ez a játék rejtély számomra.
(#2462) sagem Nem lesz sapka? Az egyetlen dolog ami ért valamit a dobozos előrendelésben. Csak azért fizettem többet mint ha sima kulcsot vettem volna. Ha azt kihagyják akkor én le is mondom. Veszek sima kulcsot olcsóbban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest