- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Yettel topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
válasz
#14955008 #10222 üzenetére
A betöltés lassult illetve néha néha grafikai bugok (mint az alább írt fényforrások) jöttek elő. Más problémával buggal nem találkoztam.
Mondjuk amit igazán javíthatnának az a felszerelés ui, vicces mikor a karakter belelóg az ui.-ba és nem látszik a fele. A másik szintén a felszerelés vagyis az öltözet, ha nem rendesen megvilágított helyen cserélsz akkor alig fog látszódni valami :/
-
daveoff
veterán
-
sagem
addikt
válasz
#14955008 #8505 üzenetére
Ez így mondjuk nem taktika, hanem a rendszer kijátszása, hosszútávon az ilyen csináld magad megoldások tönkre vágják a szórakozást és egyre többen fogják kérni, hogy tegyenek az ilyen "egyedi" megoldások ellen (csak éppen nem tudnak mert az egész rendszer hülyén lett felépítve - szerintem)
-
vegitossj7
addikt
válasz
#14955008 #8226 üzenetére
Jó cucc, de inkább akkor mobile cover és pulse. Full stamina lenne a lényege ugye, de én szeretek mozogni, meg irányítani a mobokat, hogy a dps jól oldalba lője őket.
Így nálam mindig a shield lesz a menő, a chestem minden medic shot-t overheallé alakít, így a dmg boostos ami valamiért damage resistance-t is ad, jó a maximum overheal.
Medkiteket nem is használok, de ha ellövöm, szinte vissza is jön a pajzs és a medshot-m. +mocsok sok damage resistance, sig. Skill meg percenként visszajön.
Meghalni csak figyelmetlenségből szoktam, sniperek által. Toltam az összes tank variációt, a shield+overheal eddig kindent visz, jó gear mellett.
A mask life-regen egy nagyobb harcban 30%-os life regent is adhat, pislog az ember és maxon van.
Viszont mákom volt, hogy ilyen esett. Voltunk párszor tegnap meg ma challenge daily-n. -
-
sagem
addikt
válasz
#14955008 #5347 üzenetére
"Vagy megrekednek LoL, PoE, Hearthstone gagyi szinten."
Ööö, összetenné a két kezét az Ubi ha egy ilyen "gagyi szint" játékuk lenne, ugyanis amiket felsoroltál azok AAA címeknél is több pénzt hoznak, kevesebb meloval, és ráadásul folyamatosan..
(ráadásul nem is gagyik, max neked nem tetszik a Moba műfaj vagy a HS casual stílusa+ pl. a LoL úgy hoz egy kazalnyi pénzt, hogy nem tudsz benne pénzért előnyt venni.)
-
birorichard
őstag
válasz
#14955008 #5349 üzenetére
Story missionök ott jók voltak, ja, főleg nekem a 3-4-ben tetszettek leginkább. A mellékküldiktől már ott is agyf*szt kaptam, szabályosan fizikai fájdalmat okozott a BF-ben a galambketreceket nyitogatni.
(#5344) djculture: hát azért van néhány a GTA-n kívül is, de valóban nem túl sok.
TW3, D3, Borderlands, néhány MOBA, WOW (na jó, ez nem mai).
(#5352) KnockOut87: "Szinte 100% hogy minden főküldetés egy egy nagyobb új helyszínhez kapcsolódik, valszeg karakterszinthez is lesz kötve." - sajna ott a pont.
-
CSiPet2
tag
válasz
#14955008 #5338 üzenetére
Bevallom egyáltalán nem vagyok tisztában a számokkal mostanában, de az utóbbi időben annyira megszaporodtak a látványos szarjuk le a pc-t blamák a nagy kiadóktól, hogy csak felvetül a kérdés, anyagilag ennyire nem éri meg pc-re eladni? Az Arkham Night-nak állítólag valami 80%-át visszaváltották steam-en. És ezt a kiadó simán tudhatta előre, csak leszarta. Itt valaki vagy rühelli a pénzt (ami ugye egy kiadónál nem valószínű), vagy a pc-s eladások tényleg egyáltalán nem számítanak. De ez nagyon off, hagyjuk ezt a témát.
Reménykedjünk, hogy mindkét nagy vga gyártó ad ki majd valamennyire még optimalizáltabb drivereket, hátha lesz még egy kis boost, én a 290x-emen sem tudtam ultrán stabil 60fps-t kinyüstölni, csak visszavéve egy kicsit.
(#5335) .LnB: Nem csak te aggódsz a küldi mennyiség miatt, de őszintén bevallom hogy a térképet látva sem vagyok biztos benne, hogy ők tényleg szárnyanként értik a 10+-t és nem összesen... Legyen igazatok és legalább 30pár küldit kapjunk, de nem tennék rá nagy összeget (még kicsit sem).
Csak abból kiindulva, hogy két küldivel 40%-ot megnyitottunk (a 3*100%-ból), az 15 küldi... -
CSiPet2
tag
válasz
#14955008 #5328 üzenetére
Ütlegeli a Massive-ot a kiadó, hogy adják már ki, már eladható formájúnak néz ki a trailereken meg a képeken. A konzolon úgysem viszik vissza, ha kevés a tartalom, azt a pár (ezer) pc-st meg leszarják aki visszakéri a pénzt...
Nem véletlen az a 100+milla amit a Cloud imperium games a star citizen-re összeszedett kiadó nélkül.
-
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
#14955008 #4253 üzenetére
Pont ez benne a biznisz
A konzol ipar szépen lassan átveszi az irányítást a játékok felett. Nyilván tudnának olyan grafot minden játékra, hogy tátva maradna a szája mindenkinek. De a konzolos szerződések ezt nem engedik
Egyszerű marketing, hogy a legtöbb játék úgy néz ki PC-n mint konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest