- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnikusz
veterán
válasz
Gordon32 #41940 üzenetére
- Exotic láda egy alt karakteren 9 db per hét.
- Heti sima feladatok, Incursionok hősin, Legendaryk.
- Emellett exotic item esehet field láda és PVE- DZ boss supply is.
- D3 bárhol, Javaslat ninjabike beszerzése és 3 D3 + 2 Nomád jó, de jobb a 2 Predator hozzá.
-D3-hoz Navy Mp5,
- Egyébként AR M4 és Lvoa-C.
- Heti vendor kínálatot is nézd meg pl. DZ east 53 267 firepower 3% skill haste mód kötelező vétel.
- D3 kesztyű DZ6 bolt, D3 maszk DZ9, D3 holster BOO terminal.Olvasd át az 1.7 patch-et és gyűjts classified elemeket a három szettből: Deadeye, Magányos csillag, Végső megoldás.
-
válasz
Gordon32 #28918 üzenetére
Pve ak-t vagy acrt.
M4 es lvoac szor mint a barom. gyonyoruen fejen lehet tartani az acrt, igaz rpm kisebb, de sebzes meg nagyobb.
Mas : tegnap sok idom volt, probalgattam :
- 3 alpha + 3 predi
- 4 predi + reckless + savage
- 3 banschee + 3 predi
- 4 predi + barrett + savage
- 3 banshee + barrett + savage + specializalt taska
- 4 deadeye + reckless + specializalt
- 3 alpha + 3 nomad
- 3 banshee + 3 maganyosPvere mind jo. Az a baj, hogy a hurka 34es mobokat szinte barmivel agyonlovod...
Dzre en azt mondom, mind hasznalhatatlan.
Pvpre sajnos csak 1 szett ajanlott. Minden mas sajnos kuka...
-
Hunner
senior tag
válasz
Gordon32 #10399 üzenetére
DZ02 harmadik nap ráadásul ilvl31. Sajnos a talentjei nem a legjobbak, de idáig elkísért és nagyon szerettem. Minimális horizontális recoilja van, simán lehet vele tunkolni is, nem kell a burst, viszont az AK annyival jobb nála hogy kénytelen voltam váltani.
Szerk: most látom az előző kommentben annyit ugyeskestem a képekkel, hogy a két kiskép ugyanaz. Természetesen három különböző nagy kép van mögöttük.
-
-
prokxy
veterán
válasz
Gordon32 #7743 üzenetére
Van benne ilyen opció, lesz belőle kék fegyóalkatrész, amit később kraftoláshoz fel tudok használni.
hátránya, h randomot ad, van tól-ig érték és aközött ad be pl egy fegyót. De a típusa, pl. már fix.#7744) cain69: kösz, este megnézem. Egyelőre szinte csak 1 fegyvert használok, ha lesz jó és más típusú másodlagos, akkor változatosabb lesz kicsit.
-
-
Edem05
őstag
válasz
Gordon32 #5940 üzenetére
nem tévedsz, én is egy fórumtársnak adtam át a rendelésem az 576-ból, módosítottam a címet és kész. megjelenéskor meg majd küld az 576 egy sms-t hogy mehetsz érte de a másik vevőnek megmondod a neved amivel ő majd át tudja venni ha személyes átvétellel kérni valamelyik 576 üzletben
-
Zolix64
tag
válasz
Gordon32 #3847 üzenetére
Hát az oldalon a magyart nem említik, szóval nem tudom, de lehet a uplay figyeli a régiót, ahol a kulcsot aktiválják vagy a kliens nyelvét. Szóval inkább csak annak ajánlanám, akinek nem fontos a magyar nyelv és esetleg majd kellemesen meglepődik, ha telepítésnél feltűnik
.
-
.LnB
titán
válasz
Gordon32 #3109 üzenetére
Nem az előrendeléssel van gondom. Én is előrendeltem kedden már. Jött email is meg minden. Csak azt nem tudtam, hogy biztos kapok e, ha előrendeltem. Arra gondoltam, hogy esetleg nem kapnak annyit, hogy mindenkinek jusson vagy ilyesmi. Rendeltem goldot is ha esetleg baj lenne a Sleeper Agent edition-nal. Viszont ma láttam, hogy kiírták "elfogyott". Ebből arra következtetek, hogy akkor tuti kapok. Gondolom megvan nekik mennyi példányt kapnak.
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest