- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Brownage #53834 üzenetére
Szánalmas sajnos, de ez megy mindenhol. Siegeben dumáltunk pár külföldivel és mikor kiderült, hogy magyarok vagyunk kaptuk is az ívet, hogy utálnak magyarokkal játszani, mert ha lelövik akkor egyből megy az anyázás, meg a cheater-ezés. Sajnos sok a 20 év alatti játékos (inkább 13-15) akik agyhugykövet kapnak ha valaki lelövi őket és ömlik a szar a szájukból....
Ezért sincs a nevem mellett a HUN és havernak is mondtam, hogy szerintem törölje....
-
RazoR
veterán
Widdz vs. Ti
Érdekes ez a csávó még mindig....De ez a legszebb, szerintem még a csattogós falepkét tologatja ha nem a gép előtt ül!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #51660 üzenetére
Részemről nem volt még olyan játék ami ennyire megfogott mint ez, de az utóbbi fél év kiborított annyira, hogy töröljem, majd a 2....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #51644 üzenetére
Én lesz@rnám azt is ha nem írna ki semmit csak egyszerűen eltűnne ez a sok agyonképzett.
Emiatt töröltem és mentem át Siege-re, én nem értem, hogy Ti hogy bírjátok még mindig....
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #51641 üzenetére
Rövid idő alatt beleraktam a Siege-be 150 órát kb és egy-két kivétellel nem találkoztam csalóval, cserébe folyamatosan jönnek az üzenetek: "XY banned by BattlEye!" "XY banned because boosted by a cheater!", "XY banned Toxic behavior!" ezeket olyan jó látni!!!
Fairfight és BattlEye együtt normálisan beállítva eléggé hatékony tud lenni! -
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #51583 üzenetére
Csak a saját csapatod hall a voice chat-ben.
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #51236 üzenetére
Az utolsó majd kapcsolja le a villanyt....
-
RazoR
veterán
válasz
Dogfighter #51097 üzenetére
2 lépéses és nem tudják feltörni, de ennek eléggé alapnak kéne lennie!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #51080 üzenetére
Nem tudom, nem ismerem, de ez miért fontos?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #50783 üzenetére
Ez ki a f@sz ez a Mizol?
-
RazoR
veterán
IGP-vel vajon elindulna?
-
RazoR
veterán
Valami megint jól sikerült nekik a uply updateben, az official fórumon is panaszkodnak sokan, hogy ugyanaz van mint nálam. Én sem nyúltam a géphez, csak a uplay frissült le és azóta ez van.
-
RazoR
veterán
Mindenkinél megy hibátlanul a játék? Nekem a legutóbbi uplay update óta 5 perc után crashel, de nem csak ez hanem az összes Ubifos játék! Valakinek ötlet?
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #50459 üzenetére
-
RazoR
veterán
válasz
TheCloWn25 #50345 üzenetére
Ez az RNG!
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #50179 üzenetére
De legalább nem kell vitázni senkivel...
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #49685 üzenetére
Az a baj, hogy ez már sosem lesz hibátlan, majd talán a kettő jobban sikerül...
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
Anonymus23 #49548 üzenetére
Nem vagy egyszerű.....
Hogy van ennyi időd család mellett? Áruld el a titkot! -
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #49342 üzenetére
Kapcsold ki....
-
RazoR
veterán
CF cuccokon 2 tulajdonságot lehet átpörgetni a kalibráló állomásnál, olyan érdemes farmolni, amin olyan tulajdonságok vannak, hogy ebből a 2 lehetőségből ki tudd hozni a "tökéletes" verziót! Ezután az optimalizáló állomásnál az összes értéket fel tudod húzni a maximumra jó sok divtech-éert! Jobb esetben maxhoz közeli cucc is eshet farmolásból, de az RNG miatt ez nem annyira jellemző!
-
RazoR
veterán
válasz
VikMorroHun #48699 üzenetére
Köszönöm a válaszod, nagyon lelkes vagy, de természetesen a kérdés nem volt komoly!
-
RazoR
veterán
Megy már a visszaszámláló?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest